Huisdieren behoren ook tot de buurt!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Halve kilo cocaïne gevonden tijdens controle: twee mannen aangehouden

De lokale politie van Voeren heeft vrijdag een grote hoeveelheid drugs aangetroffen tijdens een controle. In een voertuig dat aan de kant werd gehaald lag een halve kilo cocaïne.

Nieuws

Vlaanderen en de Vlaamse Beweging door Davidsfonds Voeren

Davidsfonds Voeren brengt op dinsdag 24 oktober om 20.00 uur in het Paviljoen in Sint-Martens-Voeren een boeiende voordracht over Vlaanderen en de Vlaamse Beweging.

Nieuws

Leuk griezelen met Halloween in Moelingen

Op zaterdag 28 oktober vanaf 19.00 uur kunnen liefhebbers van Halloween lekker griezelen in en rond Moelingen. De Gezinsbond van dit kerkdorp heeft ook dit jaar een bangelijke en leuke tocht uitgezet.

Nieuws

Raam van wagen ingeslagen

Onbekenden sloegen een raam van een voertuig in. Dat werd zondag om 0.45 uur vastgesteld. De wagen stond geparkeerd op Teuven-Dorp. (ppn)

Nieuws

Motorrijder gewond na aanrijding

De hulpdiensten rukten zaterdag om 11.30 uur uit voor een aanrijding tussen een wagen en motorrijder op de Planckweg in Voeren. Bij dat ongeval raakte de motard gewond. Hij liep breuken op, maar er is geen levensgevaar. (ppn)

Nieuws

Danny Schillings koning van Drielandenhoek

Danny Schillings van Sint-Martens-Voeren kroonde zich dit seizoen tot ‘schuttersheld’ van de Voerstreek en omstreken. In het Nederlandse Mechelen (Zuid-Limburg) werd Danny die voorheen reeds koning was van de schutterij van Sint-Martens-Voeren koning van de Euregio.

Nieuws

Prijs Culturele Raad Voeren 2017 voor Eric Weerts

De Culturele Raad Voeren heeft de cultuurprijs 2017 toegekend aan Eric Weerts, afkomstig uit Teuven. Eric engageert zich reeds 25 jaar voor Handicap International eerst in Thailand, Cambodja, vervolgens in Laos, in China en Viet­nam. Momenteel woont hij samen met echtge­note Nok in Luik en werkt hij in Brussel. Eric gaat momenteel nog regelmatig voor kortere periodes op missie in Azië of Afrika. Met deze prijs wil de CR Voeren zijn inzet voor Handicap International in de kijker plaatsen.

Nieuws

Mis met het koor Anastasis

Anastasis betekent “Opstanding” en is de naam van een Koor dat gezangen zingt uit de Kerk van het Oosten, de Byzantijnse liturgie. Op Zondag 8 Oktober 2017 om 11.00 uur verzorgt dit koor de liturgie in de Sint-Lambertuskerk, Pley 10 te ’s Gravenvoeren.

Nieuws

Streekproductenmarkt in ‘s-Gravenvoeren

Op zaterdag 14 oktober vanaf 12.30 uur organiseert de Milieu Adviesraad samen met Voerense producenten voor de eerste maal een leuke en gezellige streekproductenmarkt op de Pley in ’s-Gravenvoeren. Doelstelling is de Voerenaars en bezoekers kennis te laten maken met producten die in eigen streek geoogst of gemaakt worden.

Nieuws

10 Jaar Kunstpodium Voeren

Op zondag 8 oktober pakt Kunstpodium Voeren uit met een indrukwekkende tentoonstelling ter gelegenheid van hun 10 jarig bestaan. Vanaf deze datum kan men ook op de website van de vereniging terecht voor alle activiteiten en informatie: www.kunstpodiumvoeren.be.

Nieuws
Download