Euhm, wat wou ik weeral zeggen...
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Tongerse gewond bij botsing in Borgloon

Twee auto’s zijn zondag rond 18.152 uur op de Tongersesteenweg gebotst. Vanessa D. (33) uit Tongeren raakte gewond. (mm)

Nieuws

Kopie van de heenmatch

Kolmont en Landen hebben hun onderlinge heenwedstrijd in Landen gisteren nog eens dunnetjes overgedaan aan de Broekstraat in Jesseren. Net als op die zonnige septemberzondag in 2017 scoorden beide teams driemaal. Ook toen leek Kolmont na een comfortabele voorsprong met de volle buit aan de haal te gaan, maar ook toen sleepte Landen in de laatste minuut een puntje uit de brand.

Nieuws

Voetgangster gewond in Tongeren

Aan de Kruispoort is zondag rond 8 uur een voetgangster door een auto geraakt. De 56-jarige vrouw uit Tongeren werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. (mm)

Nieuws

“In januari met een goede reeks uitpakken”

AA Gent hervat zaterdag de competitie met een thuiswedstrijd tegen Tongeren DV dat op de vierde plaats staat. De Buffalo's veroverden vorig seizoen de titel, maar staan nu pas op de achtste plaats. Bij winst in de inhaalwedstrijd tegen het bescheiden FC Wuustwezel schuiven zij op naar de vijfde plaats, maar de achterstand op leider FC Kontich bedraagt tien punten.

Nieuws

Man die verdacht werd van het leveren van dodelijke dosis drugs aan verslaafde jeugdvriendin is vrijgesproken

De man uit Heers die verdacht werd van het leveren van een dodelijke hoeveelheid GHB aan een zwaar verslaafde vrouw is door de correctionele rechtbank van Tongeren vrijgesproken. Volgens de rechters bestaat er twijfel of de beklaagde wel de leverancier was van de dodelijke dosis. Zelf ontkende hij ook maar iets te maken te hebben met GHB.

Nieuws

Vader die minderjarige dochter en haar vriendin misbruikte, krijgt twee jaar cel met uitstel

De correctionele rechtbank van Tongeren heeft een 56-jarige man uit Kortessem veroordeeld tot een gevangenisstraf van twee jaar met uitstel omdat hij verschillende jaren zijn minderjarige dochter en haar jongere vriendin misbruikte. Hij is ook voor vijf jaar uit zijn rechten ontzet.

Nieuws

Tongerse gewond bij ongeval in Borgloon

Drie auto’s zijn donderdagnamiddag betrokken geraakt bij een ongeval op de Sint-Truidersteenweg. De botsing gebeurde rond 13 uur. Cindy D. (32) uit Tongeren raakte gewond. (mm)

Wegen en verkeer
Nieuws

VIDEO. Congolees riskeert 20 jaar cel voor moord op zijn vrouw in Tongeren

Een 53-jarige Congolees moest zich donderdag voor de correctionele rechtbank in Tongeren verantwoorden voor de moord op zijn vrouw. De man stak in maart 2016 zijn 52-jarige vrouw met verschillende messteken dood in hun woning in Tongeren. Relationele problemen lagen aan de basis van de feiten. De Congolees riskeert 20 jaar cel. Volgens zijn advocaat zijn de feiten uitgelokt door het slachtoffer.

Politie en veiligheid
Nieuws

Patrick Dewael wil opnieuw de sjerp

De stadslijst Tongeren.nu, een samengaan van Open VLD en CD&V met onafhankelijken, wil ook na 14 oktober Tongeren besturen. Burgemeester en federaal parlementslid Patrick Dewael (Open VLD) trekt de lijst als kandidaat-burgemeester. Voor de volle zes jaar. An Christiaens, Tongers schepen en Vlaams volksvertegenwoordiger, zal als tweede op de lijst staan. Het akkoord werd gisteravond tijdens een bestuursvergadering van beide partijen afzonderlijk bekrachtigd.

Nieuws

Hasseltse krijgt tien maanden cel voor oplichting met Apple-producten

Een vijftigjarige vrouw uit Hasselt is door de Tongerse strafrechter bij verstek veroordeeld tot een gevangenisstraf van tien maanden en een boete van 1.200 euro omdat ze een vrouw uit Lanaken oplichtte door allerlei producten van Apple te koop aan te bieden. Aan haar slachtoffer moet ze ook een schadevergoeding betalen van 7.490 euro.

Nieuws
Download