Niet tevreden, geld terug!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Nederlander kweekt cannabis “voor een betere samenleving”

Een 44-jarige Maastrichtenaar moest zich woensdag, samen met zijn 59-jarige ex-vriendin uit Tongeren, voor de correctionele rechtbank in Tongeren verantwoorden voor het kweken van hennepplantjes. Ze riskeren beiden een celstraf van 18 maanden en een geldboete van 6.000 euro. “Ik maakte er cannabisolie van, als geneesmiddel voor zieke mensen”, zo klonk het bij de veertiger.

Nieuws

Stulpje van Witsel kopen? 2.250.000 euro

Wie op zoek is naar een huisje in Tongeren: spring eens binnen bij Axel Witsel. De Rode Duivel – momenteel aan de slag in China – verkoopt zijn gerestaureerde hoeve uit 1850. Kostprijs: 2,25 miljoen euro. Zwembad en domein van 8.800 m² inbegrepen.

Nieuws

“Ik had zelf ook meermaals kunnen scoren”

Na de eerdere demonstratie tegen Westerlo legde Union Sint-Gillis nu ook Roeselare meedogenloos over de knie. Tongerenaar Christophe Bertjens fleurde zijn eerste basisstek op met een treffer en trok met een goed gevoel terug naar den Ambiorixstad.

Nieuws

Twee inbraakpogingen in Tongeren

Bij de politie zijn maandag twee inbraakpogingen vastgesteld. In een ruwbouw op de Hasseltsesteenweg in Nerem raakten de inbrekers niet binnen. En ook de deur van de Kanunnikenzaal in de Maastrichterstraat kregen inbrekers niet geforceerd. (mm)

Politie en veiligheid

Portefeuille uit voertuig gestolen in Nerem

Uit een bestelwagen die aan de chocoladefabriek in Nerem stond geparkeerd is een portefeuille gestolen. De feiten werden maandagmiddag bij de politie gemeld. (mm)

Politie en veiligheid

Tongerse motorrijder zwaargewond in Genk

Maandag rond 11.30 uur is op de Hermeslaan een motorrijder in de berm terechtgekomen. Marcel V. (57) uit Tongeren raakte zwaargewond. De man werd naar het ziekenhuis gebracht. (mm)

Wegen en verkeer

Limburgers meteen met de billen bloot

Tongeren nam niet de verhoopte start in de nieuwe BeNeleague-competitie. Volendam was gewoon een maatje te groot voor de Limburgers.

Nieuws

“Positieve spirit van vorig seizoen doorgetrokken”

In een kansarme wedstrijd heeft Heur-Tongeren voor de tweede opeenvolgende week de drie punten kunnen thuishouden. Pelt gaf twee doelpunten weg in cadeauverpakking, Bahtiri mikte de gelijkmaker op Govoni. “Het doet toch altijd iets meer om tegen je ex-ploeg te winnen,” stak Heur-Tongeren verdediger Thomas Creemers het mes nog wat dieper in de bezoekende wonde.

Nieuws

Ruwe diamant Jente Weckx ontbolstert

Eén van de opvallendste figuren van de eerste speeldag was ongetwijfeld Jente Weckx. Niet enkel zijn drie doelpunten waren spraakmakend, maar ook de natuurlijke flair waarmee de Hans Vanaken van Heur-Tongeren over het veld flaneert, verraadt dat de fusieploeg een ongeslepen diamant in haar rangen heeft.

Nieuws

VIDEO. Politie in Tongeren treedt sneller op tegen nachtlawaai

De politie van Tongeren gaat strenger optreden tegen geluidsoverlast in het weekend. Dat beslist burgemeester Patrick Dewael (Open VLD) na aanhoudende klachten van overlast in het centrum.

Politie en veiligheid
Download