Wie dat we hier hebben!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Diefstal uit werfauto in Tessenderlo

Op de Industrieweg zijn uit een werfauto een batterij en een ingebouwde radio gestolen. De feiten gebeurden in de nacht van zondag op maandag. (mm)

Nieuws

Looi schrijft geschiedenis

Voor het eerst in het veertigjarige bestaan van de club kan GT Tessenderlo volgend seizoen uitpakken met een ploeg in tweede nationale in de nationale interclub. Zondag moeten ze nog aantreden in de finale van derde nationale in en tegen KTC Diest, maar beide teams zijn nu al zeker van promotie.

Nieuws

39 bestuurders spelen rijbewijs kwijt bij zomer BOB

Tijdens de zomer BOB-campagne zijn in de politiezone Beringen/Ham/Tessenderlo 2.391 bestuurders aan de kant gehaald voor een alcoholcontrole. 23 bestuurders moesten hun rijbewijs meteen afgeven omdat ze ver boven de limiet zaten. 14 bestuurders die positief testten op drugs, kregen dezelfde straf. Net zoals twee bestuurders die en een ademtest en een bloedproef weigerden.Nog eens 24 bestuurders leverden hun rijbewijs voor 6 uur in omdat ze te veel alcohol hadden gedronken. Tien bestuurders raakten hun rijbewijs voor 3 uur kwijt. (mm)

Wegen en verkeer

Onbekenden stelen nummerplaten op parking E313

Onbekenden hebben het voorbije weekend meerdere nummerplaten van geparkeerde voertuigen gestolen op de parking van de E313 richting Antwerpen.

Vrije tijd en hobby

Diefstal uit vrachtwagen op parking langs autosnelweg

Op de parking langs de E313 in Tessenderlo is vrijdagochtend een diefstal uit een vrachtwagen gemeld. Wat er werd gestolen, is niet bekendgemaakt. (mm)

Nieuws

Urenlange chaos en 13 km file. En dat allemaal voor een “oefenbom”

Een uur lang is gisteren de snelweg E313 in beide richtingen afgezet, voor een verdacht pakket “dat er heel realistisch uitzag”. Uit ­goede bron vernamen we dat het pakket een “oefenbom” zou zijn, toebehorend aan het leger. Maar het ­Belgisch leger ontkent dat het ­voorwerp van bij hen kwam. De politie onderzoekt nu hoe het pakket op de snelweg kon terecht­komen.

Politie en veiligheid

E313 volledig afgesloten door gerechtelijke interventie: “Blijf er weg”

Door een dringende actie van de federale gerechtelijke politie is de E313 ter hoogte van Tessenderlo in beide richtingen afgesloten. Je moet er momenteel omrijden.

Wegen en verkeer

Inbrekers doorzoeken gebouw

Inbrekers sloegen toe op de Sportlaan in Tessenderlo waar ze een deur forceerden en vervolgens het volledige gebouw doorzochten. De buit is niet bekend. Het feit is woensdag om 7 uur vastgesteld. (ppn)

Politie en veiligheid

Verder onderzoek naar sociale dumping Loois transportbedrijf

De Hasseltse arbeidsrechtbank heeft nog geen eindvonnis geveld in de zaak van zeven Bulgaarse chauffeurs tegen transportfirma RMT uit Tessenderlo.

Nieuws
Download