A vibrant neighbourhood starts with yourself!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Limburg beste leerling in nieuw rapport Gaia

Dierenrechtenorganisatie Gaia heeft onderzocht of gemeentes een diervriendelijk bestuur hebben. Met een gemiddelde score van 66 procent presteert Limburg als beste van alle Vlaamse provincies. Op het Limburgs erepodium staan Bilzen (86 procent na herevaluatie), Zutendaal (85 procent) en Nieuwerkerken (84 procent) te kwispelen.

News

Een bewogen geschiedenis

News

Inbraak in vrachtwagen op parking langs E313

Bij de wegpolitie is donderdag een inbraak in een vrachtwagen gemeld. De feiten gebeurde op de parking langs de E313 in Tessenderlo. Wat er werd gestolen, kon donderdag nog niet worden gezegd. (mm)

Alert

Auto en vrachtwagen botsten in Tessenderlo

Op het kruispunt van de Neerstraat en de Geelsebaan zijn donderdag in de vooravond een vrachtwagen en een auto gebotst. Een vrouw uit Hechtel-Eksel raakte lichtgewond. (zb)

Traffic

Schepen zet wegenwerkenin de kijker met fietsmarathon

Schepen van Openbare Werken Karolien Eens (SP.A-SPiL) fietst deze week door elke straat van Tessenderlo, goed voor 217 kilometer op haar tweewieler. Met de actie wil ze aantonen dat er in de gemeente heel wat straten zijn om te onderhouden.

Traffic

Fietser (18) gewond na botsing

Een 18-jarige fietser uit Diest is zaterdag lichtgewond geraakt bij een botsing met een auto. Het ongeval gebeurde kort voor 11 uur.

Traffic

Zes bestuurders te snel in Tessenderlo

Bij een snelheidscontrole op Rijt zijn donderdagmiddag 6 bestuurders geflitst. In totaal passeerden 27 bestuurders de camera. (mm)

Traffic

Fietsster lichtgewond in Tessenderlo

In de Diesterstraat zijn donderdag rond 18.45 uur een auto en een fietsster bij een ongeval betrokken geraakt. Een 52-jarige vrouw uit de gemeente raakte lichtgewond. (mm)

News

Kind betrokken bij ongeval

Op Vlassen in Engsbergen raakte woensdag om 8.30 uur fietser N. V. (11) uit de gemeente zelf lichtgewond bij een aanrijding met een auto.

News

Dieven raken niet binnen in huis op Stemberg

Dieven hebben maandag via de voordeur proberen binnen te dringen in een huis op de Stemberg. Ze forceerden het slot, maar raakten niet binnen. (mm)

Alert
Download