Go on a discovery today
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Horlogemerk MeisterSinger brengt gelimiteerde Sint-Truiden City Edition uit

Het horlogemerk MeisterSinger bekleedt een unieke positie op de markt van mechanische Swiss made uurwerken. De aparte realisatie met slechts één wijzer wil in deze jachtige wereld een verkwikkende oase van onthaasting zijn.

News

De Orde van de Commeduur start zijn 49ste carnavalseizoen op Elf-Elf

Zondag 11 november gaf de stadscarnavalvereniging Orde van de Commeduur het startschot van het 49ste carnavalseizoen. Het feestelijk gebeuren startte sereen om 15.11 u in de Sint-Gangulfuskerk met een Gebedsviering in het Sintruins dialect voorgegaan door Diaken Ivo Dams met aangepaste homilie en muzikaal begeleid door Christof Elen en Frederik Reynders.

News

Nina krijgt eigen straat

News

“Lage bierprijs geen goed idee”

Megafuif Bompad, zaterdag in Hangar 66 in Brustem, laat geen kans onbenut om te benadrukken dat een pintje maar 90 cent kost. “Als je alcohol goedkoop aanbiedt, neemt het risico op misbruik toe”, waarschuwt het Centrum voor Alcohol- en andere Drugproblemen Limburg.

News

Vrouw riskeert 3 jaar cel voor te vondeling leggen pasgeboren baby in Sint-Truiden

Een 34-jarige vrouw uit Genk riskeert drie jaar voorwaardelijke celstraf voor het te vondeling leggen van haar pasgeboren baby. De vrouw stond maandag terecht in de Hasseltse correctionele rechtbank.

News

Vijf gewonden na zware botsing tussen vrachtwagen en anoniem politievoertuig

Bij een zwaar verkeersongeval tussen een kleine vrachtwagen en een anoniem politievoertuig raakten zondagochtend 5 personen gewond. De feiten gebeurden om 4 uur op de Luikersteenweg in Engelmanshoven (Sint-Truiden).

Alert

Vietnamese markt opent voor Belgische appels

Vanaf dit jaar kunnen exporteurs Belgische appelen naar Vietnam exporteren. De Vietnamese markt is goed voor 96 miljoen consumenten.

News

Truienaar perst prostitueebezoeker 7.300 euro af

Een 37-jarige Truienaar heeft zich dinsdag in de Hasseltse correctionele rechtbank moeten verantwoorden voor afpersing van een prostituebezoeker. Volgens het parket maakte hij in 2016 een klant van zijn toenmalige vriendin, die als escorte, werkte 7.300 euro lichter.

Alert

Protestactie tegen witte kassa

De sluiting van ’t Nieuwscafé in Sint-Truiden heeft heel wat reacties losgemaakt binnen de sector. Horeca-uitbaters hielden vrijdag een solidariteitsactie voor het stadhuis. Ook Matthias De Caluwe, ceo van Horeca Vlaanderen, was erbij. “Wij hopen dat de Raad van State binnenkort een gunstige uitspraak doet inzake de ongelijke toepassing van de geregistreerde kassa”, zei hij.

News

Guy (60) heropent oudste supporterslokaal STVV: “De fans gaan zich snel terug thuis voelen”

Het oudste supporterslokaal van STVV opent opnieuw de deuren. Guy Vandepoel (60), die ruim 23 jaar in het Spaanse Tenerife verbleef, is het gezicht van de nieuwe vennootschap achter Taverne Kanarie.

News
Download