60% van je buren komt wekelijks een kijkje nemen
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Fietser gewond

Fietser R.A. (74) uit Sint-Truiden raakte dinsdag rond 16 uur gewond bij een aanrijding met een auto op de Hasseltsesteenweg in Sint-Truiden. (ppn)

Nieuws

Auto-onderdelen gestolen

Dieven stalen auto-onderdelen op een locatie naast de Rummenweg in Rummen. Die melding kwam vrijdagmiddag bij de politie binnen. (ppn)

Politie en veiligheid

Veertiger gewond bij botsing

Fietser A.K. (44) uit Sint-Truiden raakte woensdag om 16.20 uur gewond bij een botsing met een wagen op de N80 in Sint-Truiden. (ppn)

Wegen en verkeer

UPDATE - Nog steeds geen spoor in zoektocht naar onrustwekkende verdwijning van Andy Peetermans

De zoekactie van de politie woensdag met speurhonden en de helikopter leverde nog geen spoor op. De wijde omgeving rond de woning en het kasteel van Heers werd uitgekamd. Rond 19 uur is de zoekactie stopgezet. Morgen wordt opnieuw een zoekactie gepland. De Politie vraagt iedereen die tips heeft of kan geven over de vermiste persoon Andy Peetermans zich te melden bij de lokale politie van Borgloon. De politie meldt ook dat de familie vandaag bezocht werd door slachtofferhulp.

Politie en veiligheid

Nieuwe disco: waar dertigplussers nog een “danske kunnen placeren”

Beroepsdeejay Jo De Winter uit Sint-Truiden opent op 1 september dancing The Roots in Dormaal. “Er is hier in de ruime omgeving geen zaak meer waar dertigplussers kunnen dansen. Daar wil ik wat aan doen”, zegt de ervaren plaatjesdraaier.

Nieuws

Verbranding peperduur kunstwerk afgeblazen

De omstreden verbranding van het kunstwerk The Swamp van Luc Tuymans door beeldend kunstenaar Gert Robijns gaat dan toch niet door. Rond de verbranding van het kunstwerk met een geschatte waarde van een half miljoen euro was de afgelopen dagen heel wat commotie ontstaan.

Nieuws

Brandweer moet grove middelen inzetten om zwaarlijvige patiënt naar ziekenhuis te kunnen brengen

De brandweer van Sint-Truiden had woensdag ruim 3 uur nodig om een 28-jarige man die op het Sint-Martenplein woont, naar het ziekenhuis te brengen. Uiteindelijk moest een kraan en een vrachtwagen worden ingezet. Dat schrijft Het Belang van Limburg.

Politie en veiligheid

Deze twee heren willen de festivals veroveren... met hun speciale bekers

Twee jeugdvrienden, Jozef Plevoets (28) uit Sint-Truiden en Steven Van Herreweghe (30) uit Haacht, hebben een startup uit de grond gestampt om festivals duurzamer te maken. Festicup verkoopt herbruikbare drankbekers die eruit zien als echte glazen.

Nieuws

Hier bedanken ze voor een benefiet waar ‘gevaarlijke motorbendes’ op af komen

Het benefiet Fighters Against Cancer verhuist naar Landen. Organisator Bert Vanmechelen moest in Sint-Truiden zijn banden met ‘criminele’ motorbendes verbreken. “Ik snap 't gewoonweg niet. Vorig jaar was er nog een delegatie van het stadsbestuur.”

Nieuws

Fighters Against Cancer niet meer welkom in Sint-Truiden

Het benefiet Fighters Against Cancer verhuist naar Landen. Organisator Bert Vanmechelen moest in Sint-Truiden zijn banden met ‘criminele’ motorbendes verbreken. “Ik snap het gewoonweg niet. Vorig jaar was er nog een delegatie van het stadsbestuur.”

Nieuws
Download