Your feedback is always welcome!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Civiele bescherming ruimt wietplantage op in Neerpelt

In de Heerstraat in Neerpelt is de civiele bescherming woensdagvoormiddag gestart met het opruimen van een wietplantage.

News

Eerste Fietsbieb voor Noord-Limburg

In pop-up VéloVip in Plaza Forte in de Kloosterstraat in Neerpelt vind je voortaan ook een Fietsbieb. In zo’n Fietsbieb kan je fietsen voor kinderen tot 12 jaar huren tegen een abonnementsprijs van twintig euro. Op die manier wil Beweging.net jonge gezinnen helpen, want goede kinderfietsen zijn niet goedkoop en heel snel te klein.

News

Politie zoekt met helikopter naar vermist persoon in Neerpelt

Met een helikopter werd voorbije nacht boven Neerpelt naar een vermist persoon gezocht. De helikopter vloog onder meer over Grote Heide en wekte daar slapende bewoners die zich vragen stelden. Bij de politie kunnen ze voorlopig niet meer informatie over de omstandigheden geven.

Alert

Schouwbrand

De brandweer is maandagavond rond 23.15 uur opgeroepen voor een schoorsteenbrand in de Bosuilstraat in Sint-Huibrechts-Lille. Enkele dakpannen werden weggehaald voor de bluswerken. Met een dekzeil werd het dak gedicht. De brandweer heeft ook de schoorsteen gereinigd.

Alert

Opnieuw twintig jaar cel voor dertiger die jonge vader uit Neerpelt doodstak op café

Het Antwerpse hof van beroep heeft Ekrem S. (30) uit Mol vrijdag veroordeeld tot twintig jaar cel voor de doodslag op Johnny Hensen (28) uit Neerpelt. Hij had de twintiger doodgestoken, toen die wilde tussenkomen in een ruzie in café L’Estrade in Mol. Het hof bevestigde de straf die Ekrem S. in eerste aanleg had gekregen, tot grote frustratie van de beklaagde. “Een Belg zou een veel lichtere straf krijgen, maar als Marokkaan moet ik het weer bekopen”, riep hij naar het hof.

News

Motorfietser (36) komt om bij frontale botsing

Gisterenochtend liet in Neerpelt de 36-jarige Davy Beliën uit Lommel het leven bij een tragisch ongeval op de Achelsendijk, vlakbij de grens met Achel. Rond 7.45 uur botste hij frontaal met een bestelwagen die uit de andere richting kwam.

News

Bromfietser komt om het leven na botsing met bestelwagen in Neerpelt

Bij een zwaar verkeersongeval in Neerpelt is dinsdagochtend een bromfietser uit Lommel om het leven gekomen. Rond 7.45 uur kwam de 36-jarige man in aanrijding met een voertuig op de Achelsendijk, dichtbij de grens met het nabijgelegen Achel.

News

VIDEO. Toneelstuk wil inwoners Neerpelt en Overpelt verbinden na fusie

Zes mannen uit Overpelt maken een theatershow over de fusie Pelt waarmee ze de Neerpeltenaren en Overpeltenaren met elkaar willen verbinden, en dat doen ze op een humoristische manier. Ze hebben ook een eigen volkslied geschreven voor het toneelstuk.

News

‘Stoute leerlingen’ mogen na 50 jaar eindelijk diploma-uitreiking vieren: “Diploma en naar huis. Het leek wel of we toen werden buiten geschopt”

Vijftig jaar na datum konden de zesdejaars van Mater Dei in Overpelt dan toch nog hun diploma-uitreiking vieren, nadat ze in 1968 als 18-jarige meisjes gestraft waren voor rebels gedrag tijdens een schooluitstap.

News

Werktuigen gestolen

Dieven stalen werktuigen uit een bouwcontainer op een werf in de Hoekstraat in Neerpelt.

Alert
Download