Neighbours get to know each other, share things and start initiatives
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Bushokje vernield in Neerpelt

In de Stationsstraat hebben onbekenden een bushokje van De Lijn vernield. Er werden stenen door de ruiten gegooid. (mm)

News

Fietser en auto botsen in Neerpelt

Op het kruispunt van de Bergeijkseweg en de Fabriesstraat is donderdag rond 15 uur een fietser door een auto geraakt. De fietser liep lichte verwondingen op. (mm)

Traffic

Drie banden stuk door stuk beton op weg

Bij een ongeval op de Rijksweg in Dilsen hebben donderdagochtend twee auto’s schade opgelopen. Rond 7.15 uur was een blok beton van een vrachtwagen gevallen nadat een spanband losschoot. Voor de chauffeur uit Neerpelt het aankomende verkeer kon waarschuwen, reden twee auto’s over de blok die op de weg lag. Resultaat: drie banden zijn lek. (mm)

Traffic

Werkmateriaal van werf gestolen

Dieven sloegen voorbije weekend hun slag op een werf naast de school in de Stationsstraat. Ze konden met een grote hoeveelheid werkmateriaal gaan lopen.

Alert

Fietsers aangereden

Een fietser (33) uit Neerpelt raakte maandag om 8.30 uur lichtgewond bij een botsing met een wagen op het kruispunt van de Hoekstraat met de Brouwersstraat. De dertiger moest ter controle naar het ziekenhuis.Een 16-jarige fietsster uit Neerpelt liep maandag even na 8 uur lichte verwondingen op bij een aanrijding met een auto op de Hamonterweg. De hulpdiensteren brachten haar over naar het ziekenhuis.

Traffic

Laptops en tablets gestolen

Bewoners uit de Paardskerkhofstraat in Neerpelt meldden vrijdag om 11.10 uur een inbraak. De daders drongen via een keukenraam binnen. De daders stalen twee laptops en twee tablet-pc’s.

Alert

Werken aan parking spoedgevallen bij Mariaziekenhuis in Overpelt

Morgen, zaterdag 15 september, en op zaterdag 22 september krijgt een stuk van de rotonde, de oprit en parking van spoedgevallen en de zone van nierdialyse een nieuwe laag asfalt. Dit betekent dat op beide zaterdagen de parking van spoedgevallen en dialyse niet bereikbaar is.

Leisure and hobby

Tot 40 maanden cel voor Noord-Limburgse drugsdealers

Veertig maanden celstraf en een boete van 8.000 euro kreeg de 46-jarige B.A. uit Neerpelt opgelegd voor het dealen van cannabis, speed, xtc, GHB (vloeibare xtc) en cocaïne. Een 44-jarige man uit Lommel kreeg 38 maanden effectieve celstraf en een boete van 8.000 euro. Beiden dealden samen met vier andere beklaagden op grote schaal verdovende middelen in Overpelt en Neerpelt tussen midden april 2016 en 9 januari 2018.

News

Inbraak op werf in Neerpelt

Dieven hebben afgelopen weekend ingebroken in werfcontainers in de Hoekstraat. Ze gooiden een raam in. De buit bestaat uit een printer, een lamp en handschoenen. (mm)

Alert

Twee gewonden bij botsing op Universiteitslaan

Twee personen zijn gewond geraakt bij een ongeval maandagmiddag op de Universiteitslaan. Rond 12.45 uur botsten daar een auto en een lichte vrachtwagen. De gewonden zijn Erika W. (45) uit Bree en Lisa G. (24) uit Neerpelt. (mm)

Traffic
Download