Hoplr is 100% Belgisch!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Neerpeltse gewond bij ongeval in Opglabbeek

Lotte P. (20) uit Neerpelt is donderdagnamiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Weg naar Zwartberg. Rond 13.30 uur botsten daar een auto en een bromfiets. (mm)

Wegen en verkeer

Fietser lichtgewond

Een fietser (17) uit Neerpelt raakte woensdag om 8.15 uur lichtgewond bij een aanrijding met een wagen op het kruispunt van de Broesveldstraat en Hoekstraat in Neerpelt. De tiener kwam daarbij ten val. (ppn)

Wegen en verkeer

Tegelsnijder en compressor gestolen

Dieven konden tussen zondag 20 en maandag 19.30 uur hun slag slaan in de Windmolenstraat in Sint-Huibrechts-Lille. De daders bezochten er een huis in aanbouw en haalden uit de kelder een tegelsnijder en compressor. De onbekenden lieten geen sporen achter. (ppn)

Politie en veiligheid

Botsing met drie wagens in Neerpelt

In Neerpelt botsten deze ochtend drie wagens met elkaar op het kruispunt van de Kaulillerweg en de Bosuilstraat.

Nieuws

Inbraakpoging in Hayenhoek

Bij de politie is woensdag rond 8 uur een inbraakpoging op de Hayenhoek gemeld. De inbrekers raakten niet binnen. (mm)

Politie en veiligheid

Audi A3 cabrio uit garage gestolen op Grote Heide

Op de Langveldweg op de Grote Heide is maandag een inbraak vastgesteld. Dieven waren er binnengedrongen via de garage. In de woning werden een kluis en een laptop gestolen. Later reden de dieven ook weg met de Audi A3 cabrio die in de garage stond. (mm)

Politie en veiligheid

Compostberg van cannabis achtergelaten

De politiediensten troffen dinsdagnamiddag op het buitengebied van Rooie Pier, tussen Kolisbos en Sint-Huibrechts-Lille, een composthoop van gedumpt cannabisafval aan. De berg was 6 bij 3 meter groot en werd door de gemeentelijke diensten opgeruimd. De zaak wordt verder onderzocht. (ppn)

Politie en veiligheid

Mercedes Viano gestolen

Dieven reden tussen dinsdag 23.30 en woensdag 7 uur weg met een Mercedes Viano van 1 jaar oud die geparkeerd stond op de inrit van de eigenaar in de Erkestraat in Neerpelt. De zaak wordt onderzocht. (ppn)

Politie en veiligheid

Bromfietser valt

De bestuurder van een scooter hield woensdag om 7.40 uur lichte verwondingen over aan een val op het kruispunt Peerderbaan-Smeelstraat in Sint-Huibrechts-Lille. Op deze locatie bleek het wegdek glad. (ppn)

Wegen en verkeer

VIDEO. Gezocht: naam voor nieuwe fusiegemeente

Neerpelt en Overpelt gaan op zoek naar een nieuwe naam voor hun fusiegemeente van 32.500 inwoners. Tot en met 15 september zijn voorstellen welkom. Een volksjury zal dan 3 namen selecteren. Uiteindelijk kunnen de inwoners zelf beslissen, wat het wordt.

Nieuws
Download