Snel even iets lenen? Geen probleem!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

VIDEO. Brand op schietterrein in Meeuwen en Houthalen

Zowel op het militair schietterrein van Meeuwen als dat op het grondgebied van Houthalen is de brandweer zaterdagnamiddag moeten uitrukken voor een brand. Het vuur was snel onder controle. Hoe de brandhaard is ontstaan, is nog niet geweten.

Politie en veiligheid
Nieuws

Jaar cel voor man die vrouw mishandelde en verbood huis te verlaten

Een Jordaanse man uit Meeuwen-Guitrode is donderdag door de correctionele rechtbank van Tongeren bij verstek veroordeeld omdat hij zijn vrouw en vier kinderen mishandelde en zware slagen toebracht.

Nieuws

Eén jaar cel voor man die vrouw mishandelde en verbood huis te verlaten

Een Jordaanse man uit Meeuwen-Gruitrode is donderdag door de correctionele rechtbank van Tongeren bij verstek veroordeeld omdat hij zijn vrouw en vier kinderen mishandelde en zware slagen toebracht. Het geweld kwam aan het licht na een anonieme melding bij het OCMW van Meeuwen-Gruitrode. De rechter gaf de man een gevangenisstraf van één jaar.

Politie en veiligheid
Nieuws

Politie klist smurf die met auto’s aan de haal ging in Bocholt

Donderdag is een jongeman uit Meeuwen-Gruitrode gearresteerd voor twee pogingen en drie effectieve autodiefstallen. Hij zal voorgeleid worden bij de jeugdrechter. De man pleegde de diefstallen terwijl hij verkleed was als smurf.

Politie en veiligheid
Nieuws

Politie waarschuwt voor goed nagemaakte biljetten van 50 euro

Er zijn in onze provincie namaakbiljetten van 50 euro in omloop die van “uitstekende kwaliteit” zijn. Dat meldt de politiezone Carma, die al meerdere meldingen heeft ontvangen over het vals geld. “Zelfs een valsgelddetectorstift ontmaskert deze biljetten niet”, klinkt het.

Politie en veiligheid
Nieuws

Gestolen VW Golf teruggevonden in Opitter

In de Tongerlostraat in Opitter is zaterdagavond een gestolen VW Golf teruggevonden. De auto was in de voormiddag aan een appartement op de Weg naar Opoeteren in Gruitrode gestolen. (mm)

Politie en veiligheid
Nieuws

Het verhaal achter pakkend moment op Studio Brussel: “Heel veel tranen, maar ook veel gelachen”

Het was een emotioneel moment gistermiddag op Studio Brussel: Louka Van Wiele uit Meeuwen-Gruitrode nam live op de radio afscheid van haar vader Patrick, die drie uur ­later euthanasie zou plegen. Hij kreeg een song van ­Metallica als afscheid.

Nieuws

Windmolens

N-VA vraagt duidelijkheid over wetgeving inzake het installeren van windmolens. ”Is er een perspectief voor toekomstige ondersteuning van dergelijke windmolenprojecten?” wilde Jochen Schuermans weten.

Nieuws
Download