Tournée Générale
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Fietser in levensgevaar na aanrijding in Meeuwen-Gruitrode

Een fietser is woensdagnamiddag bij een aanrijding met een auto in Meeuwen-Gruitrode levensgevaarlijk gewond geraakt.

News

Verbod op zwaar verkeer in schoolomgeving

Het gemeentebestuur zet in op veilige schoolomgevingen. De actie start in september bij het begin van het nieuwe schooljaar. “Concreet komt er een verbod op alle voertuigen zwaarder dan 3,5 ton op gemeentewegen in de omgeving van de scholen in onze vijf deelgemeenten”, zegt schepen van Mobiliteit Marco Goossens (CD&V).

Traffic

Halfnaakte dertiger op parking Carrefour krijgt 6 maanden cel

Een 37-jarige man uit Meeuwen-Gruitrode moet voor zes maanden de cel in omdat hij in zijn auto op de parking van de Carrefour in Bocholt betrapt werd met zijn hand rond zijn geslachtsdeel. De man moet ook een geldboete van 400 euro betalen.

News

Zesde wisselbeker bedrijvenschieten voor Altez

Zevenentwintig ploegen, goed voor 170 schutters, verzamelden onder de schietboom in Ellikom om deel te nemen aan de wedstrijd schieten voor burgers, verenigingen en bedrijven.

News

Quad tegen boom

Op Breekiezel in Gruitrode is zaterdag rond 17 uur een quad tegen een boom beland. De 38-jarige bestuurder Tom G. uit Meeuwen-Gruitrode raakte gewond.

News

N-VA versterkt lijst met NIVO kandidaten

Simon Briers en Katrien Raemakers kandideren bij de gemeenteraadsverkiezingen in oktober voor N-VA Oudsbergen. De voorbije legislatuur deden ze dit voor NIVO 21. NIVO 21 en N-VA gingen in 2012 in Opglabbeek samen als kartel naar de verkiezingen.

News

Twee gewonden bij ongeval in Plockroy

In Plockroy, bij Meeuwen-Gruitrode, is dinsdagochtend een verkeersongeval gebeurd. Daarbij vielen twee gewonden. Het verkeer wordt vanuit Opglabbeek via een parallelle weg omgeleid.

Traffic

Veilige fietspaden verbinden deelgemeenten

De voorbije jaren investeerde de gemeente voor meer dan 20 miljoen euro in de aanleg van veilige fietspaden langs gewest- en gemeentewegen. “We willen in de toekomst blijven inzetten op een veilig fietsbeleid”, zegt schepen van Openbare Werken Marco Goossens (CD&V).

Traffic

Auto van de baan in Heers

Donderdag rond 9.30 uur is op de Nieuwe Steenweg een auto van de baan geraakt en tegen de omheining van een huis terechtgekomen. Melisa F. (32) uit Meeuwen-Gruitrode raakte gewond. (mm)

News

Botsing tegen verlichtingspaal

Lien H. (22) uit Bree raakte dinsdag om 7 uur lichtgewond bij een ongeval op de Kabienstraat. De jongedame reed er tegen een verlichtingspaal. (ppn)

Traffic
Download