The name Hoplr comes from city hopping
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Bestuurder tegen verkeersgeleider

Een bestuurder reed zondag om 22 uur tegen een verkeersgeleider van de rotonde aan de Koninginnelaan in Maasmechelen. De man raakte lichtgewond en de ambulanciers voerden hem af naar het ziekenhuis. De wagen werd getakeld en Infrax kwam ter plaatse om herstellingen uit te voeren aan de elektriciteitskabels die bij de botsing bloot kwamen te liggen.

News

Carnavalist misbruikt vrouw: “Hij heeft ‘50 Tinten Grijs’ op een gestoorde manier geïnterpreteerd”

Een 47-jarige man uit Maasmechelen riskeert een celstraf omdat hij een zwakbegaafde vrouw, die hij had leren kennen in carnavalsmiddens, een sm-contract liet ondertekenen. Daarin ontwierp ze zich aan hem als seksslavin. “Hij heeft ‘50 Tinten Grijs’ op een gestoorde manier geïnterpreteerd.”

News

Ex-topman Walibi is nieuwe algemeen directeur Terhills

Rudy Hulsman, voormalig topmanager van Walibi en Bellewaerde Park, is de nieuwe algemeen directeur van het geplande vakantiepark Terhills op de vroegere mijnsite in Eisden.

News

Slachthuis al tien jaar in het nieuws

News

Uitbater slachthuis legt boeken neer

Er is onrust bij de leveranciers van bvba Meat Benelux, een vennootschap achter de uitbating van het slachthuis in Eisden. De rechtbank van koophandel heeft het faillissement uitgesproken nadat eind vorige week de boeken werden neergelegd. “Wie gaat de facturen nu betalen?”, luidt het. Zaakvoerder Luc Hendrickx ontkent. 

News

Vandaal slaat sfeerverlichting stuk aan toegang Connecterra

Een vandaal heeft in de nacht van zondag op maandag de sfeerverlichting stukgeslagen aan de toegangspoort Connecterra aan de Zetellaan in Eisden. De dader is te zien op camerabeelden. De politie onderzoekt de zaak.

Alert

Verlossen Stijn Stijnen en Salar Azimi van ‘The Sky is the Limit’ Patro Eisden van de gokmaffia?

Met de hulp van Stijn Stijnen neemt de Iraniër Salar Azimi, bekend van het tv-programma ‘The Sky is the Limit’, morgen Patro Eisden over. De Limburgse traditieclub leek een speelbal in de handen van de gokmaffia geworden. Maar breekt Azimi echt met het verleden? En waarom moeten alle Limburgse clubleden vertrekken, terwijl enkele verdachte buitenlanders blijven zitten?

News

Maasmechelaar met drugs gepakt tijdens verkeerscontrole: “Beste dat me kon overkomen”

Een 32-jarige man uit Maasmechelen riskeert een celstraf van een jaar en een geldboete van 6.000 euro voor het dealen van cocaïne. Hij voorzag zijn vrienden tijdens feestjes van drugs en Kamagra, een variant op viagra. Tijdens een verkeerscontrole vonden agenten verschillende zakjes met de verdovende middelen in de middenconsole van zijn wagen. “Het moet toch iets geweldig zijn, die drugs”, aldus de rechter.

News

Traditieclub Patro dringend op zoek naar geld

Traditieclub Patro Eisden Maasmechelen staat voor een cruciale week. Voorzitter Wayne Woo heeft een bijzondere algemene vergadering gepland op woensdag 31 oktober om 8 uur ’s ochtends. Een van de punten van de vergadering is het wegstemmen van alle Belgische leden uit de vzw. En verder: de voorstelling van een nieuwe structuur. De Nederlandse ondernemer Salar Azimi wordt zo goed als zeker de nieuwe eigenaar van Patro. Al moet de club wel nog dringend tienduizenden euro’s schulden ophoesten.

News

Stal vol hooi en machines uitgebrand

In een stal van de boerderij van de familie Conings in de Brugstraat in Vucht is donderdagochtend om 2 uur brand uitgebroken. Toen de brandweer arriveerde, sloegen de vlammen hoog door het dak. Honderden balen stro en hooi en meerdere landbouwvoertuigen gingen mee op in de brand. De stal zakte als een kaartenhuisje in elkaar.

Alert
Download