Gratis en voor niks!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Mercedes bestelwagen gestolen in Neeroeteren

Voor een huis in de Kleinbeekstraat in Neeroeteren is een Mercedes Viano gestolen. De diefstal van de bestelwagen werd donderdag rond 7.30 uur vastgesteld. (mm)

Nieuws

Snelle twintiger moet rijbewijs afgeven in Neeroeteren

Een 24-jarige jongeman is woensdag even na middernacht zijn rijbewijs in Neeroeteren kwijtgespeeld. De man negeerde rond 0.45 uur een verbodsbord en draaide voor de politieploeg de Misweg op. Hij haalde snelheden tot 100 km/uur terwijl als snelheidslimiet 70 km/uur geldt. De snelle twintiger werd aan de kant gezet en mocht meteen zijn rijbewijs inleveren. (mm)

Wegen en verkeer

74-jarige bromfietser gewond in Voorshoven

Op de Voorshoventerweg in Voorshoven is woensdagavond een -jarige bromfietser gewond geraakt. Het slachtoffer werd door een auto geraakt. De man werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. (mm)

Nieuws

“Vroege goal was dodelijk voor ons”

Dankzij twee doelpunten van Hüseyin Bagci nam een gretig Tervant zaterdagavond verdiend de maat van Stal Sport.: 0-2. AC nam op die manier een klein beetje revanche na het missen van de titel vorig jaar, al willen Bagci en co dat zo niet gezegd hebben: “Het ging om drie punten, die we nodig hebben om ons te redden.”

Nieuws

VIDEO. Ziekenhuis Maas en Kempen in Maaseik is klaar voor opening deze maand

Het ziekenhuis Maas en Kempen is klaar voor haar opening later deze maand. Eindelijk, want er jarenlang over gebakkeleid. De ziekenhuizen van Bree en Maaseik gaan samensmelten tot één nieuwe, moderne campus. Aan de rand van de stad Maaseik werd een uniek gebouw geplaatst, omringd door groen. Het ziekenhuis opent pas 28 september de deuren, maar de pers mocht vandaag al even een kijkje nemen.

Nieuws

Roemeense winkeldief in de boeien geslagen

Een Roemeen is dinsdagmiddag in de boeien geslagen na een diefstal in de Pelserstraat. In de Carrefour probeerde de man een partij scheermesjes te stelen. De man werd gearresteerd en meegenomen naar het politiekantoor. (mm)

Politie en veiligheid

18-jarige betrapt bij winkeldiefstal

In de Colruyt op de Kloosterbempden is maandagvoormiddag een 18-jarige winkeldief betrapt. De jongeman probeerde oortjes te stelen. Er werd een proces-verbaal opgesteld. (mm

Nieuws

Zware jongens uit Helmond opgepakt in Maaseik

De politie Maasland heeft maandag twee zware jongens uit het Nederlandse Helmond opgepakt. De auto van de twee werd rond 8.15 uur op de Koning Boudewijnlaan aan de kant gehaald. Uit een identiteitscontrole bleek dat beiden inzittenden voor zware feiten gekend zijn. In de auto lagen inbrekersmateriaal en gereedschap om auto te stelen. De twee Nederlanders werden in de boeien geslagen en naar het politiekantoor gebracht. Het onderzoek loopt nog. (mm)

Politie en veiligheid

“Zege op karakter binnengehaald”

Na een gevleide 2-0 overwinning in de derby tegen Achel VV prijkt KFC Hamont bovenaan het klassement. Nick Maes kroonde zich zaterdagavond met twee goals tot matchwinnaar. De bezoekers bleven met een kater achter. Vooral na, in hun ogen, twee discutabele beslissingen van de scheidsrechter en de mislukte start na de nul op zes.

Nieuws

Vrouw met mountainbike komt zwaar ten val

M.G. (36) uit Meeuwen kwam woensdag om 18 uur zwaar ten val met haar mountainbike toen ze tijdens een tocht aan de Bergeindestraat in Opoeteren tegen een boom knalde. De toegesnelde ambulanciers brachten haar over naar het ziekenhuis. (ppn)

Vrije tijd en hobby
Download