Jouw gegevens zijn veilig en beschermd
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Dronken vrouw in politiecel

Een 66-jarige vrouw uit het Nederlandse Ospel heeft de nacht doorgebracht in de politiecel. Dinsdagavond rond kwart voor elf was ze op de Markt in Maaseik ruzie aan het maken met haar zus. De vrouw was stomdronken. De situatie dreigde uit de hand te lopen en de politie werd opgeroepen. De vrouw mocht ontnuchteren in de politiecel.

Politie en veiligheid

Verdachte van diefstallen

De politie Maasland heeft zondag rond middernacht een 19-jarige uit Halen verhoord. De politie is die gaan ophalen nadat de collega’s van de zone Limburg Regio Hoofdstad de verdachte hadden aangetroffen. De Halenaar wordt verdacht in enkele dossiers rond inbraken.

Politie en veiligheid

Cannabisplantage

De politie heeft maandagmorgen rond 9.30 uur een cannabisplantage ontmanteld in de Dornerstationsstraat in Dorne. In het huis werden zo’n 500 plantjes gekweekt. De verdachte kon meteen worden gearresteerd. De man werd meegenomen voor verhoor en verder onderzoek.

Politie en veiligheid

“In augustus trek ik naar Amerika”

Van donderdag tot en met zondag vinden in het Italiaanse Grosseto de Europese kampioenschappen voor junioren plaats. Discuswerpster Babette Vandeput is de enige Limburgse in de Belgische selectie. De 19-jarige Maasmechelse mikt op een finaleplaats.

Nieuws

Vrouw toegetakeld, man aangehouden

In de nacht van zaterdag op zondag is een 33-jarige vrouw uit Maaseik levensgevaarlijk gewond geraakt in haar huis op de hoek van de Lindenlaan en de Kastanjelaan in Maaseik. Dat meldde Het Belang Van Limburg en het nieuws is dinsdag bevestigd door het parket van Limburg.

Nieuws

Enkel nog bomen volgens plan

Maaseik neemt alle bomen op zijn openbaar domein onder de loep. Exoten worden verbannen en er komt een plan dat bepaalt welke soort bomen er worden toegelaten in bepaalde wijken, centra, woon- en buitenzones. Elk najaar komt een ander gebied aan de beurt en in samenspraak met de bewoners hakt het gemeentebestuur knopen door.

Nieuws

Vrouw (33) levensgevaarlijk gewond, echtgenoot in de cel

In de nacht van zaterdag op zondag is een 33-jarige vrouw uit Maaseik, een moeder van twee kinderen, levensgevaarlijk gewond geraakt in haar huis op de hoek van de Lindenlaan en de Kastanjelaan in Maaseik. Haar 34-jarige man, die beweerde dat zijn vrouw het slachtoffer was geworden van een gewelddadige inbraak, werd gearresteerd.

Politie en veiligheid

Manuela Soccol hervat in Tessenderlo

Vanavond heeft in de straten van Tessenderlo voor de 32ste keer The Classic plaats. Na bijna twee maanden zonder competitie springt Manuela Soccol er opnieuw in de dans. De 29-jarige Genkse mikt in de 10 km op een derde zege op rij.

Nieuws

Auto tegen boom in Neeroeteren

Op de Kinrooiersteenweg in Neeroeteren is vrijdag rond 20.45 uur een auto tegen een boom terechtgekomen. Het slachtoffer kreeg ter plaatse de eerste hulp van een mugarts. Later werd de gewonde naar het ziekenhuis gevoerd. (mm)

Nieuws

Inbraak in Wurfeld

Op de Wurfeldermolenweg in Wurfeld is vrijdag een inbraak vastgesteld. De dieven hadden een ruit verbrijzeld om binnen te komen en doorzochten dan alle kamers. Op het eerste gezicht werd er niets gestolen. De recherche ging ter plaatse voor een sporenonderzoek. (mm)

Politie en veiligheid
Download