Euhm, wat wou ik weeral zeggen...
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Naya nog steeds in Leopoldsburg

Wolvin Naya zit nog steeds in Leopoldsburg. Dat blijkt uit gegevens van de gps-tracker waarmee wetenschappers haar volgen. De kans dat ze definitief hier blijft, wordt met de dag groter.

Nieuws

VIDEO. Kristof Michiels (DJ 4T4) brengt tweede soloplaat uit als Meneer Michiels

“Klets”. Zo heet het nieuwe album van Meneer Michiels. Dat is het solo-project van Limburger Kristof Michiels, misschien wel beter bekend als DJ 4T4 van ’t Hof van Commerce. De plaat ligt vrijdag in de rekken, maar de Leopoldsburger maakte voor TV Limburg al wat tijd vrij om het album in de kijker te zetten.

Nieuws

De Oude Hoeven elke maand bezaaid met minstens honderd bierblikjes

Een mysterieuze blikjeswerper die ondertussen al enkele jaren lege bierblikjes in de wegbermen van De Oude Hoeven kiepert, volhardt in de boosheid. Enkele dagen na de opruim liggen er telkens weer tientallen blikjes voor het rapen. 

Nieuws

Limburgse kunstenaar Jef Geys overleden

In Genk is maandag beeldend kunstenaar Jef Geys op 83-jarige leeftijd overleden na een kort ziekbed. Jef Geys wordt beschouwd als een van de invloedrijkste naoorlogse Belgische kunstenaars. Hij werd onder meer onderscheiden met de Vlaamse Cultuurprijs voor Beeldende Kunst in 2000 en de Prijs Beeldende Kunst van de provincie Antwerpen in 2008.

Nieuws

Vier Limburgse cultuurcentra verenigd in CultuurCentraal

CultuurCentraal is een nieuw samenwerkingsverband tussen Cultuurcentrum Beringen, gemeenschapscentrum Tentakel Zonhoven, Casino Cultuurcentrum Houthalen en Cultuurcentrum Leopoldsburg. Deze vier cultuurpartners ondersteunen elkaar in communicatie, publiekstoeleiding en spreiding van lokaal talent. Deze week ontving CultuurCentraal de erkenning van het Departement Cultuur, Jeugd en Media van de Vlaamse overheid.

Nieuws

Naya is “braafste wolf van Europa”

Wolf Naya loopt nog altijd rond in de buurt van het militaire domein van Leopoldsburg. Volgens Jan Loos, expert van Welkom Wolf, heeft het dier zich mogelijk zelfs gesetteld. “Als dat het geval is, kan de wolf hier jaren blijven rondlopen.”

Nieuws

Toni Fonteyn lijsttrekker N-VA

Net als bij de vorige verkiezingen zal Toni Fonteyn de Kampse N-VA-lijst trekken. In 2012 behaalde de partij zes zetels en werd zo meteen de grootste oppositiepartij. Toni Fonteyn werd fractievoorzitter en volgt specifieke dossiers op met betrekking tot :informatie, financiën, inspraak, burgerlijke stand, personeel, ruimtelijke ordening, middenstand en lokale economie.

Nieuws

Wouter Beke neemt afscheid van ‘eerste militant van Leopoldsburg’: “Een beetje mijn opa en grootste steunpilaar”

Afgelopen zondag is op 88-jarige leeftijd oud-militair Jean Klys uit Leopoldsburg overleden. Eén van de trouwste partijmilitanten van CD&V Leopoldsburg. Maar ook bekend als de man die de belangen verdedigde van militairen en gewezen militairen die een woning huurden bij CDSCA.

Nieuws

Het moest ervan komen: Limburgse bakker speelt in op hype rond wolf Naya

Nu wolvin Naya zich op het militair domein in Leopoldsburg gevestigd lijkt te hebben, duiken in het dorp de eerste Naya-producten op. Zo ligt bij bakkerij Pan d’Oro nu Naya-brood in het rek.

Nieuws

“We hebben andere manier van werken”

Op het einde van het seizoen trekt Luc Reumers er zelf de stekker uit bij ESK Leopoldsburg. Een onverwachte beslissing die om meer uitleg vraagt. “Ik zal het maximum geven tot de laatste wedstrijd en hopelijk levert dat een ticket voor de eindronde op”, zegt hij vastberaden aan de vooravond van de partij tegen Houtvenne.

Nieuws
Download