Who took my bathrobe?
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Extra jobs bij Wienerberger

News

Cannabisplantage ontmanteld in Lanaken

Donderdag heeft de politie een cannabisplantage aangetroffen in een woning in de Jan Rosierlaan. Ze vonden zo’n 500 planten. De twee mannen die in het pand woonden werden gearresteerd. Ze werden verhoord, aangehouden door de onderzoeksrechter in Tongeren en overgebracht naar de gevangenis.

Alert

Groen licht voor zonneweide tegen grens met Lanaken

De gemeenteraad van Maastricht heeft de realisatie van een zonneweide in het Lanakerveld (tussen het Albertkanaal, Smeermaas en de Maastrichtse woonwijken Oud-Caberg en Malberg) goedgekeurd. Daar komen op termijn 60.000 zonnepanelen. 

News

VIDEO. Eerste Limburgse burgemeesters leggen de eed af: zo ging het eraan toe

Drie burgemeesters hadden vanmiddag de eer om als eersten de eed af leggen in handen van gouverneur Herman Reynders. Zowel voor Marino Keulen (Open Vld, Lanaken) als Fons Verwimp (sp.a-SPiL, Tessenderlo) en Els Robeyns (sp.a-rob) was het al de tweede of de derde keer dat ze naar het provinciehuis mochten komen voor hun eedaflegging. Van zodra Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Liesbeth Homans (N-VA) de 39 andere Limburgse burgemeesters heeft benoemd, mogen zij de eed komen afleggen bij de gouverneur.

News

Kranen en leidingen in leegstaand huis in Veldwezelt gedemonteerd en meegenomen

Donderdag is bij de politie een inbraak in een leegstaand huis op de Kiezelweg in Veldwezelt gemeld. Er werden lusters, thermostatische kranen, keramische kranen en koperen verwarmingsleidingen gedemonteerd en meegenomen. De feiten gebeurden na 6 december. Toen was er nog controle in het huis geweest. (mm)

Alert

Mysterieuze bromtoon houdt inwoners al jaren wakker

De gemeente Lanaken is met een eigen onderzoek gestart om de oorzaak van een mysterieus, storend brommend geluid te achterhalen. Via een meldingsformulier op de website kunnen inwoners hun waarnemingen registreren. Daarnaast voert de gemeente ook eigen metingen uit. “We hopen op zo de Milieu-inspectie te kunnen overtuigen om een nieuw onderzoek naar de geluidshinder te starten”, zegt schepen Christel Gorissen (SP.A-Groen).

News

Twee inbraken gemeld

De politie kreeg maandag om 11.30 uur een melding binnen van een inbraak in een leegstaand huis aan de Wijerdijk in Gellik. De daders stalen niets, maar brachten wel vernielingen aan.Bij een woninginbraak vrijdagavond op de Heirbaan in lanaken stalen de daders geld en juwelen.

Alert

Fietser aangereden

Een automobilist reed maandag om 14 uur een fietser aan ter hoogte van het opvangcentrum Ter Dennen in de Molenbergstraat in Lanaken. De fietser was lichtgewond en moest voor verzorging naar het ziekenhuis.

News

Op de vlucht voor alarm in Kerkstraat

Bij de politie kregen ze donderdag om 3.30 uur een melding van een woninginbraak in de Kerkstraat in Gellik. Bij het forceren van de voordeur trad echter het alarm in werking waarna de daders zonder buit de vlucht namen.

Alert

Veertien verdachten opgepakt in ons land bij grootschalige actie tegen Italiaanse maffiaclan ‘Ndrangheta

Politie en justitie in ons land maar ook in Nederland, Italië, Duitsland en in Zuid-Amerika hebben woensdag een grootschalige actie gehouden tegen de Italiaanse ‘Ndrangheta, de machtigste maffiaclan uit Calabrië. Daarbij zijn tot nu toe 84 arrestaties gebeurd, veertien in ons land, en zijn grote hoeveelheden geld en cash geld in beslag genomen. Antwerpen is een van de havens die de maffiaclan gebruikt om cocaïne in te voeren.

Alert
Download