Borrow something fast? No problem!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Vrouw (79) ligt uren gewond naast kanaal na val van 15 meter

Een 79-jarige vrouw is gistervoormiddag 15 meter naar benden getuimeld langs de steile kanaaltalud in Smeermaas. Ze kwam vlak naast de Zuid-Willemsvaart op de pas aangelegde kiezelberm terecht. Het duurde uren voor ze werd gered.

News

Motard verliest been bij botsing

De 66-jarige Jos Witters uit Kortessem raakte vrijdagnamiddag ernstig gewond bij een ongeval met zijn motor. De zestiger kwam in de straat waar hij zelf woont in botsing met een kleine tractor en liep daarbij ernstige verwondingen aan zijn been op. Dat moest ter plaatse geamputeerd worden.

Traffic

Motorrijder verliest onderbeen bij botsing met tractor in Kortessem

In de Lievehereboomstraat in het Limburgse Kortessem zijn een motor en een kleine tractor met elkaar in botsing gekomen. De juiste omstandigheden zijn nog niet gekend.

Traffic

Maasmechelen leeft in vrees na nieuwe brandstichting, amper drie dagen na vorige

Amper drie dagen nadat in de Guido Gazellenlaan werd ingebroken in een onbewoond huis om vuurtje te stoken, was het gisterochtend opnieuw raak. Amper enkele straten verder, in de Rijksweg, waren er bij een uitslaande brand duidelijk braaksporen aan het onbewoonde huis. Ook nu denken politie en parket in de richting van brandstichting. In Maasmechelen wordt gevreesd dat dit het werk is van een aantal jongeren die het stoer vinden om brandjes te stichten.

Alert

Asielzoekers op dievenpad omdat 7 euro zakgeld per week te weinig is

Twee Georgische asielzoekers van 31 en 33 jaar zijn woensdag voor de Hasseltse rechtbank verschenen voor het plegen van zes winkeldiefstallen. Ze sloegen onder meer toe in warenhuizen in Crisnée, Dilsen-Stokkem, Kortessem en Lummen.

News

Auto en vrachtwagen botsen

Een auto en vrachtwagen botsten dinsdag om 14.30 uur op de Tongersesteenweg in Kortessem. David T. (52) uit Tongeren raakte gewond. (ppn)

News

Trio probeert advocaat 30.000 euro af te troggelen

Drie mannen die probeerden een Limburgse advocaat 30.000 euro afhandig te maken, hebben van de correctionele rechtbank van Tongeren gevangenisstraffen van tien tot twintig maanden gekregen.

News

Vrouw rijdt kat dood maar laat dit achter voor de eigenaars van het dier

Langs de Hasseltsesteenweg in Kortessem ligt sinds zondagnacht een briefje bij het dode lichaam van een kat. De schrijfster biecht op dat ze het diertje omver gereden heeft en dat ze zich enorm slecht voelt over haar actie.

News

Drie auto's botsen

Drie auto’s botsten zaterdag om 13.10 uur in de Opeindestraat in Kortessem. Bij het ongeval raakte Filip D. (51) uit het Antwerpse Lier lichtgewond. Hij moest naar het ziekenhuis. (ppn)

Traffic

Vrouw met motorfiets komt ten val

Motorfietser Sigurd D. (40) uit Tongeren kwam woensdag om 7.30 uur met haar voertuig ten val op de Hasseltsesteenweg in Kortessem. Ze moest met lichte verwondingen naar het ziekenhuis worden overgebracht. (ppn)

News
Download