Hoplr, het private sociale netwerk voor je buurt
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Diefstal van aanhangwagen in Molenbeersel gefilmd

De politie is een onderzoek gestart naar een diefstal van een aanhangwagen in de Grootbroekstraat in Molenbeersel. De feiten gebeurden zaterdagavond. Een van de buren kon de diefstal volgen via een bewakingscamera. Een auto met Nederlands kenteken reed weg met de aanhangwagen. De politie CARMA spoort de dieven op.(mm)

Politie en veiligheid
Wegen en verkeer
Nieuws

Inbraak in Kessenich

In de Schoolstraat in Kessenich is in een huis ingebroken. De feiten werden zaterdagavond bij de politie gemeld. De daders namen enkele juwelen mee. (mm)

Politie en veiligheid
Nieuws

Politie neemt zeven verwaarloosde honden in beslag in Kinrooi

Politie CARMA ontving een klacht over dierenmishandeling bij een woning in de Meierstraat in Kinrooi en ging woensdag een kijkje nemen. In de woning zaten zes honden waarvan de vachten vol met klitten zaten.

Politie en veiligheid
Nieuws

Kinrooise burgemeester Brouns op bezoek bij 300 inwoners

Jo Brouns (CD&V), die volgende week zijn 43ste verjaardag viert, gaat in oktober voor zijn tweede ambtstermijn als burgemeester van Kinrooi. Dat hij het kopstuk van de christendemocraten zou zijn was al duidelijk, maar hij is nu ook officieel voorgedragen. Samen met de partij gaat hij de komende weken bij zijn bevolking aanbellen om te weten wat zijn belangrijk vinden.

Nieuws

Gewonde bij ongeval in Kessenich

Op het kruispunt van de Veldstraat en het Molenwegske in Kessenich zijn zaterdag rond 15 uur een auto en een bromfietser gebotst. Kayron V. (16) uit Kinrooi liep lichte verwondingen op. (mm)

Wegen en verkeer
Nieuws

Fietser aangereden

Fietser Erwin V. (46) uit Kinrooi raakte maandag om 21 uur lichtgewond bij een aanrijding met een wagen op het kruispunt Oudekerkstraat-Zandbosstraat in Molenbeersel. (ppn)

Wegen en verkeer
Nieuws

SLim-acties in Noordoost-Limburg

De politiezone Carma organiseerde een SLim-actie in de gemeenten Bocholt, Bree, kinrooi en Meeuwen-Gruitrode. Ze lieten donderdag tussen 13 en 21 uur in totaal 683 voertuigen stoppen. Alle auto’s werden gecontroleerd en ze namen evenveel alcoholtesten af. Twee bestuurders bliezen positief en moesten hun rijbewijs tijdelijk inleveren. Een bestuurder negeerde het politiebevel en kreeg een pv. Drie automobilisten droegen geen gordel. (ppn)

Politie en veiligheid
Wegen en verkeer
Nieuws
Download