Hoplr bouwt voortdurend aan nieuwe functionaliteiten voor je buurt
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Bosmaaier gestolen

Dieven stalen een bosmaaier uit een tuinhuis in de Keyersstraat in Molenbeersel. Dat gebeurde in de nacht van donderdag op vrijdag. (ppn)

Politie en veiligheid

Ongevallen

Op het kruispunt van de Venlosesteenweg en De Belder in Kinrooi zijn vrijdagmiddag twee auto’s gebotst. Daarbij raakte de 31-jarige Nederlander V.H. gewond. Vrijdagnamiddag rond 13.15 uur is de 67-jarige fietsster Berinna E. uit Bree gewond geraakt bij een ongeval. Ze kwam in aanrijding met een auto op het kruispunt van de Breeërsteenweg en de Elzenstraat.

Wegen en verkeer

Rotemnaar ligt vier uur dood in wrak

De 31-jarige Tommy Prenen uit Rotem (Dilsen-Stokkem) kwam zaterdagochtend om het leven bij een zwaar ongeval aan de rotonde van Drietak in Kinrooi. Een jonge buurtbewoner vond het slachtoffer pas vier uur na zijn crash tegen een huisgevel. Voor de dertiger kwam alle hulp te laat.

Nieuws

Autobestuurder overleden na crash in huis in Kinrooi

Een 31-jarige autobestuurder uit Dilsen-Stokkem is in de nacht van vrijdag op zaterdag een leegstaand huis binnengereden in Kinrooi. De man werd pas vijf uur later ontdekt en toen kwam alle hulp te laat.

Nieuws

Containerbrandje in Ophoven

Op de Leuerbroek in Ophoven is vrijdag rond 15.15 uur brand ontstaan in een afval container aan een bedrijf. Het vuur was snel geblust. (mm)

Nieuws

Bromfietsster gewond in Kinrooi

Madeleine D. (63) uit Kinrooi is vrijdagochtend gewond geraakt bij een ongeval in de Grote Kerkstraat. De bromfietsster werd er rond 6.30 uur door een auto geraakt. (mm)

Nieuws

Fietser uit Wuustwezel gewond in Kinrooi

Twee fietsers zijn donderdag rond 12.15 uur in de Heinestraat gebotst. August V. (65) uit Wuustwezel raakte lichtgewond. (mm)

Wegen en verkeer

Schotelantenne op camping gestolen

Op een camping in de Steyvershofstraat is donderdag een diefstal opgemerkt. Er werd een schotelantenne aan een stacaravan gestolen. (mm)

Nieuws

Limburgse politiezone neemt politieboot in gebruik

De politiezone CARMA (As, Bocholt, Bree, Genk, Houthalen-Helchteren, Kinrooi, Meeuwen-Gruitrode, Opglabbeek, Zutendaal) in Limburg heeft vrijdag haar politieboot voorgesteld. Het grondgebied van de politiezone omvat een jachthaven en heel wat waterlopen en vijvers. De boot wordt ingezet voor preventief toezicht en gerichte opdrachten. Dat meldt de politiezone in een persbericht.

Politie en veiligheid

Bumperklever die met wapen op voorligger schoot in Kinrooi kent zijn straf

Een 40-jarige Nederlandse bestuurder die tijdens een inhaalmanoeuvre met een wapen op zijn voorligger schoot, is door de correctionele rechtbank van Tongeren veroordeeld tot een gevangenisstraf van 2 jaar met uitstel en een boete van 3.000 euro.

Nieuws
Download