Not satisfied, money back!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Batterijen gestolen

Dieven stalen twee batterijen op een werf in de Maasstraat in Kessenich. De vaststellingen gebeurden maandagochtend.

Alert

Man laat vlak bij huis de hond uit en wordt aangereden, verdachte pleegt vluchtmisdrijf

Een vijftiger uit Kinrooi raakte in de nacht van vrijdag op zaterdag zwaargewond bij een ongeval met vluchtmisdrijf op de Breeërsteenweg in Kinrooi, zo meldt Het Belang van Limburg. De man was zijn hond aan het uitlaten toen hij door een automobilist langs achteren werd aangereden.

News

ANALYSE. Brouns (CD&V) blijft de grootste in Kinrooi

In Kinrooi zijn intussen alle stemmen geteld. Het CD&V van Jo Brouns is ruimschoots de grootste partij met 61,1%. N-VA volgt met 17,5%. Sp.a klokt af met 11,4%, GBK met 10%.

News

ANALYSE. Dit staat er op 14 oktober op het spel in Kinrooi

Jo Brouns (CD&V) die van de Kinrooienaar opnieuw het vertrouwen krijgt? Het moet al heel gek lopen en het zou misschien wel de grootste verrassing in Limburg zijn. Het is vooral uitkijken naar Marcel Dirkx. Krijgt de liberaal zijn verruimde partij opnieuw op de rails?

News

Diefstal uit garage en drank uit automaat gestolen

Dieven stalen twee boormachines uit een garage in de Hezerstraat in Kinrooi. Het feit gebeurde woensdag.Onbekenden bezochten donderdagochtend een winkel op de Weertersteenweg. Ze haalden er frisdrank en snoepgoed uit een automaat.

Alert

Voormalig uitbater bordeel House of Pleasure riskeert 3 jaar cel: “Wat een hypocrisie”

“De gebrokenhartenclub”, zo werden de meisjes beschreven die de uitbater (51) van prostitutiehuis House of Pleasure in Kinrooi aangaven voor mensenhandel. Volgens de dames werden ze met harde hand gedwongen om klanten te plezieren. Dat de vrouwen telkens hun klacht neerlegden na een liefdesbreuk met hun baas, doet de wenkbrauwen van de advocaten fronsen. Toch moesten nog zes andere beklaagden zich verantwoorden voor hun hulp in de zaak. De procureur eist celstraffen tussen achttien maanden en drie jaar. Geldboetes kunnen oplopen tot 42.000 euro.

News

Koppel blijft achter met schuldenberg en 39 paarden nadat boerderij voor hun neus werd weggekaapt

Een Belgisch-Nederlands koppel zag hun droom om een paardenfokkerij in Molenbeersel bij het Limburgse Kinrooi uit te bouwen doorprikt door de Vlaamse Landmaatschappij (VLM). Die maakten gebruik van hun recht van voorkoop om de boerderij te kopen. "We staan met een schuldenberg op straat."

News

Burgemeester van Kinrooi is populairste: “Mensen verenigen, dat is wat telt”

Jo Brouns (CD&V) van Kinrooi heeft de hoogste score behaald op ons burgemeestersrapport. Met een mooie 7,9 is hij de populairste burgemeester van Limburg. “Ik denk dat mijn aanpak wel loont, maar er is nog altijd werk aan de winkel.”

News

Vrouw (26) getuigt voor rechter over verleden in de prostitutie: “Gedwongen door ex, anders kreeg ik slaag”

“Drie weken na mijn bevalling, ben ik in de prostitutie gedwongen”, dat verklaarde een 26-jarige vrouw donderdag in tranen voor de Tongerse rechter. Zij werd als getuige opgeroepen in een grote prostitutiezaak waarin zeven mannen uit Nederland, Overpelt en Maaseik terechtstaan voor mensenhandel, criminele organisatie, witwaspraktijken en prostitutie.

News

Bromfietser (82) komt ten val

Een bromfietser kwam vrijdag om 15 uur ten val op Raamdijk in Ophoven. Marinus V. (82) uit de gemeente was lichtgewond.

News
Download