Hoplr is geen Facebook, gelukkig maar!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Kopstaart-botsing in Kinrooi

Een 42-jarige inwoonster uit Maaseik is zaterdagnamiddag lichtgewond geraakt bij een kopstaart-botsing op het kruispunt van de Grooterhuisjesstraat en de Esserstraat.

Wegen en verkeer

Twee gewonden bij botsing in Kinrooi

Anja S. (34) en Maria V. (71) uit Nederland zijn donderdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Venlosesteenweg. Rond 12.45 uur botsten daar twee auto’s. (mm)

Nieuws

Kinrooienaar slaapt roes uit in politiecel

Een 64-jarige dronkenman uit Kinrooi is dinsdagavond gewond geraakt in een zaak op de Maaseikse markt. De man had diepe snijwonden aan zijn vingers. Toch weigerde hij zich te laten helpen door ambulanciers. Uiteindelijk kregen die de man in de ambulance en kon hij naar het ziekenhuis worden gebracht. Maar ook daar bleef hij onhandelbaar en werd de politie ingeschakeld. Die nam de man na verzorging mee naar de politiecel. Daar kon hij zijn roes uitslapen. (mm)

Melding

Inbrekers slaan toe in Hogerstraat

Bij een inbraak in de Hogerstraat in Kinrooi gingen de daders aan de haal met sleutels, cash geld en juwelen. (ppn)

Melding

Bromfietser aangereden

Bromfietser Jopeph G. (82) uit Maaseik liep woensdag om 12.45 uur lichte verwondingen op bij een aanrijding met een auto op de Neeroetersesteenweg in Kinrooi. (ppn)

Wegen en verkeer

Lid van winkeldievenbende krijgt 18 maanden cel

Een 30-jarige Georgiër heeft vrijdag in Hasselt 18 maanden cel voor 22 diefstallen in Okay-buurtwinkels gekregen. Tussen 25 maart en 13 april 2016 sloeg hij onder meer toe in As, Beringen, Bilzen, Heusden-Zolder, Houthalen-Helchteren, Kinrooi, Meeuwen-Gruitrode, Tessenderlo en in de Antwerpse Kempen.

Nieuws

Inbreker krijgt klappen van bewoner: “Dat is het risico van het vak”

Een 60-jarige man uit Servië werd woensdag voor de correctionele rechtbank in Tongeren veroordeeld tot een opsluiting van vier jaar voor een woninginbraak in Kinrooi. De man werd op heterdaad betrapt door de bewoner van de woning en was door zijn uitgebreide strafregister geen onbekende bij het gerecht.

Melding

Rechter gelooft betrapte inbreker niet: “Bijna doodgeslagen door bewoner”

Een 60-jarige man uit Servië moest zich woensdag voor de correctionele rechtbank in Tongeren verantwoorden voor een woninginbraak in Kinrooi. De procureur eiste een opsluiting van maar liefst vijf jaar omdat de man al een hele reeks veroordelingen opgelopen heeft. “Wijsheid komt met de jaren, maar bij deze man duidelijk niet.”

Melding

Campinguitbaters met geldproblemen zoeken toevlucht in grootschalige wietteelt

Twee mannen die jaren geleden de Antwerpse camping Vogelzang uitbaatten, stonden terecht op verdenking van een grootschalige cannabiskweek in Vlaams-Brabant en Limburg. Het parket vordert tot vijf jaar cel tegen vijftien beklaagden.

Nieuws
Download