Een Duitser, Nederlander en Belg zitten in een café...
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Twee diefstallen gemeld

Onbekenden konden vrijdagochtend uit een werfkeet op de Europarklaan in Houthalen een dammer stelen. Dat is een werktuig dat in de wegenbouw gebruikt wordt. Ook op de Vinkendreef werd een diefstal gepleegd. Inbrekers gingen daar vrijdag aan de haal met juwelen en een koffertje documenten die ze uit een huis stalen. (ppn)

Politie en veiligheid

15 maanden cel voor diefstal 208 pakjes kauwgom

Twee Roemeense zussen van 26 en 22 jaar zijn woensdag in Hasselt veroordeeld tot elk 15 maanden cel en 1.600 euro boete voor de diefstal van 208 pakjes kauwgom.

Nieuws

Genkenaar krijgt straf met uitstel voor plantage met 404 cannabisplanten

Een 28-jarige in Genk wonende Pakistaan is woensdag in Hasselt bestraft voor de uitbouw van een cannabisplantage, het aftappen van elektriciteit en het verkopen van wiet.

Nieuws

Drie fietsen gestolen

Dieven konden in de nacht van maandag op dinsdag drie mountainbikes stelen aan een caravan bij vakantiepark Hengelhoef in de Tulpenstraat in Houthalen. De fietsen waren met een slot aan elkaar vastgemaakt. (ppn)

Politie en veiligheid

Vrouw gewond bij ongeval

Twee voertuigen botsten zondag om 18.30 uur in de Hofstraat in Houthalen. Daarbij raakte passagierster Antonella T. (55) uit de gemeente lichtgewond. (ppn)

Wegen en verkeer

Confrontatie familie vermoorde Luana en ex-vriend loopt uit de hand

Afgelopen zaterdag is een confrontatie tussen twee familieleden van de vermoorde Luana Romagnoli uit Genk en haar ex-vriend Emrah T., die verdacht werd van de moord maar daarna werd vrijgelaten, volledig uit de hand gelopen. Dat meldt TV Limburg.

Nieuws

Verwaarloosde ganzen gedumpt

Op een braakliggend stuk grond in de Diepestraat in Houthalen zijn maandag vijf ganzen gedumpt. De dieren waren verwaarloosd. Ze hadden noch eten, noch drinken en ze konden nergens beschutting vinden. De politie CARMA heeft de ganzen in beslag genomen. Het Vogel- en Zoogdierenopvangcentrum uit Heusden-Zolder is de ganzen komen ophalen. Het is onduidelijk wie de ganzen heeft gedumpt.

Politie en veiligheid

Snelheidsduivel

De politie heeft een 32-jarige bestuurder uit Houthalen uit het verkeer geplukt op de Boslaan in Dilsen. De chauffeur reed 150 km/u op zondagmorgen, rond 2 uur. Het rijbewijs werd ingetrokken. Het was een anonieme politieploeg die de hardrijder opmerkte.

Politie en veiligheid

Man valt overvallers van vrouw aan met hamer

Op de Vredelaan in Houthalen braken twee gemaskerde mannen zondagnacht met geweld in bij broodjeszaak Panos. Ze gooiden met een steen de glazen voordeur stuk. Een medewerkster die tegenover de zaak woont, was net naar binnen gegaan. Zij kon haar man bellen die, gewapend met een hamer, meteen kwam helpen. Het kwam tot een schermutseling met de overvallers, maar de man raakte zelf gewond. De twee stalen de kassa.

Politie en veiligheid

Salah Abdeslam en co verborgen wapens in schooltje in “het Molenbeek van Limburg”

Salah Abdeslam en zijn kompanen, de terroristen verantwoordelijk voor de aanslagen in Brussel en Parijs, verborgen hun wapens vermoedelijk in een schooltje in Meulenberg (Houthalen-Helchteren). Dat blijkt uit een document van de Staatsveiligheid waarover Het Laatste Nieuws bericht.

Nieuws
Download