Vergeet je huis niet te versieren!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Inbraak in vakantiehuisje in Helchteren

In een vakantiehuis in de Molenheidestraat in Helchteren is donderdag een inbraak vastgesteld. De dieven namen een spelcomputer mee. (mm)

Politie en veiligheid

VIDEO. Kinderen beslissen mee over ruimtelijke ordening in Houthalen

In Houthalen-Oost mogen de kinderen mee bepalen hoe hun wijk er in de toekomst gaat uitzien. Met een smartphone in de hand - en onder begeleiding van vzw Stebo - trekken ze door de wijk en maken er foto's van wat ze mooi en minder mooi vinden.

Nieuws

VIDEO. Man uit Houthalen-Helchteren verongelukt op de Boudewijnlaan in Diepenbeek

Op de Boudewijnlaan in Diepenbeek gebeurde dinsdagochtend een dodelijk ongeval. Een jonge twintiger knalde tegen een boom op de middenberm. De man uit Houthalen-Helchteren overleefde het ongeval niet.

Wegen en verkeer

Tuinhuisje in Lillo in de as gelegd

Bij de brandweer is zaterdag rond 18.15 uur een brand in de Kraanbergstraat in Lillo gemeld. Achter een huis stond een klein tuinhuisje in volle vuur. Toen de brandweer aankwam was het al helemaal opgebrand. Het gebouwtje en de inboedel is helemaal vernield. (mm)

Politie en veiligheid

Ongeval met gewonde op Grote Baan

Donderdag rond 18 uur zijn op de Grote Baan in Houthalen twee auto’s gebotst. Diane B. (57) uit de gemeente liep lichte verwondingen op. (mm)

Nieuws

Voetganger gewond in Helchteren

Haymanot A.B. (27) uit Houthalen-Helchteren is woensdagvoormiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Kazernelaan in Helchteren. De voetganger werd rond 9.45 uur door een auto geraakt. (mm)

Wegen en verkeer

Politie vindt drugs in onderbroek van man uit Helchteren

Bij een controle op de Grote Baan in Houthalen heeft de politie woensdagavond in de onderbroek van een man uit Helchteren drugs gevonden. De 30-jarige man van de Kazernelaan had ook een aanzienlijke som geld bij.

Politie en veiligheid

Kop-staartbotsing

Twee voertuigen waren woensdag om 12 uur betrokken bij een kop-staartbotsing op het kruispunt Grote Baan-Sint-Trudoplein in Helchteren. Monique R. (59) en Jozef N. (66) uit Houthalen-Helchteren liepen hierbij lichte verwondingen op. (ppn)

Wegen en verkeer

Motorfietser valt

In de Sportstraat in Helchteren kwam zondag om 17.40 uur motorfietser Désiré C. (57) uit Houthalen-Helchteren ten val. Hij liep lichte verwondingen op. (ppn)

Wegen en verkeer
Download