Euhm, wat wou ik weeral zeggen...
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Jeugddienst stad weer open

De dienst Jeugd van Herk-de-Stad is vanaf vandaag, maandag 24 juli, weer open. De dienst is een week gesloten geweest voor de zomervakantie.

Nieuws

Twee bestuurders gewond bij frontale botsing

Op de Sint-Truidersteenweg zijn dinsdagavond twee auto’s frontaal op elkaar gereden. Daarbij raakten de twee bestuurders gewond. Voor Tjorven Bolling uit Gingelom gebeurde het ongeval net op van zijn 34ste verjaardag.

Wegen en verkeer

Amper zes jaar oud en al op handen gedragen

De jongste crowdsurfer op Rock Herk afgelopen weekend was zonder twijfel de zesjarige Sverre Cauberghe (foto) uit Beringen.

Nieuws

Rock Herk volledig uitverkocht

De 35ste editie van Rock Herk is helemaal uitverkocht, zo laat de organisatie weten. “Als je geen ticket hebt kunnen bemachtigen heeft het helaas geen zin om op vrijdag 14 of zaterdag 15 juli naar het festivalterrein af te zakken. Er zullen geen tickets meer beschikbaar zijn”, klinkt het.

Nieuws

Motorrijder gewond in Schulen

Op de Kiezelweg in Schulen is donderdag rond 10.45 uur een motorrijder zwaar gewond geraakt na een val. Peter M. (42) uit Herk-de-Stad werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. (mm)

Nieuws

Herkenaar in het bezit van drugs

Een man van 27 jaar uit Herk-de-Stad moest zondag in Diest een controle ondergaan. Hij bleek in het bezit van een hoeveelheid drugs.

Nieuws

Lummense motorrijder gewond in Herk

Kenny M. (34) uit Lummen is donderdagnamiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Grote Baan in Herk. Rond 16 uur botsten daar een auto en een motorfiets. (mm)

Nieuws

Afsluitingsmateriaal gestolen

Onbekenden verschaften zich tussen 11 en 16 juni toegang tot een werf in de Kleinstraat en maakten afsluitingsmateriaal buit. Dat werd dinsdag bij de politie gemeld. (ppn)

Politie en veiligheid

Juwelen gestolen

Inbrekers sloegen toe in de Amandinaweg in Herk-de-Stad waar ze een huis binnendrongen en juwelen buitmaakten. Dat stelden de eigenaren vrijdag vast en maakte de politie zondag bekend. (ppn)

Politie en veiligheid

Herks fietstreffen

Van zaterdag 17 juni tot en met donderdag 22 juni organiseert de dienst Sport van de stad samen met de Herkse wielertoeristenclubs en MTB-club Palmzondag het jaarlijkse fietstreffen.

Nieuws
Download