hoplr, always nearby
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Inbrekers dringen gebouw binnen via raam in Heers

Via een raam zijn dieven donderdag rond 2 uur in een gebouw op de Steenweg binnengedrongen. Op het eerste gezicht lijkt er niets te zijn verdwenen. (mm)

Alert

Stookolie uit loods in Heers gestolen

Uit een loods in de Truyerstraat is stookolie gestolen. De feiten werden donderdagvoormiddag bij de politie gemeld. (mm)

Alert

Politie valt binnen bij ‘Rambo’: “Geobsedeerd door Hitler, maar hij is geen crimineel”

Hij staat in het dorp bekend als ‘Rambo’, maar volgens zijn opa en moeder doet hij geen vlieg kwaad. Nochtans viel de politie deze week binnen in het huis van de grootouders, en trof er op de zolder een grote hoeveelheid wapens en munitie aan. “Hij is geobsedeerd door Hitler en wapens, maar hij is géén crimineel.”

Alert

Politie valt binnen bij nazi-sympathisant met drugsverleden, buurt afgezet uit vrees voor explosieven

De politie is maandagavond binnengevallen in een huis in Mechelen-Bovelingen. Eerder op de dag hadden agenten in de Bovenlingenstraat in Heers een zware jongen klemgereden en in de boeien geslagen. De man heeft al een drugsverleden, maar gisteren was de politie op zoek naar explosieven.

Alert

Inbrekers doorzoeken huis

Onbekenden braken een raam op de Vechmaallaan in Heers open. Ze doorzochten vervolgens het huis, maar de buit is nog niet bekend. De melding kwam dinsdag om 20 uur bij de politie binnen.

Alert

Gemeentearbeiders begaan pijnlijke vergissing: “We hebben veel last van sluikstorters”

De politie was al volop bezig de kunstroof in het Limburgse Heers op te lossen. Maar het was geen kunstdief die aan de haal ging met het werk van de jonge artieste Lien V. Stockx, maar wel gemeentearbeiders die dachten dat ze gevaarlijk afval verwijderden. “Ook al ken je niks van kunst, een sluikstort zit niet met pinnen vast in de grond.”

Alert

Bibliotheek weer open na opknapbeurt

Nu zaterdag opent de gemeentelijke bib opnieuw de deuren na vijf weken van renovatiewerken. Meteen vindt ook al de eerste activiteit plaats.

News

Pauls parenclub kwam niet van de grond, dus gooit hij het over een andere boeg

De deuren van parenclub Clubespe in de Burgemeesterstraat in Mechelen-Bovelingen bij het Limburgse Heers zijn gesloten. Eigenaar en uitbater Paul Moens had nochtans grote plannen met de parenclub. Maar daar zal niets van in huis komen.

News

Parenclub al dicht, fietscafé opnieuw geopend

De deuren van parenclub Clubespe in de Burgemeesterstraat in Mechelen-Bovelingen zijn gesloten. Eigenaar en uitbater Paul Moens had nochtans grote plannen met de parenclub. Daarvoor moest het Fietscafé t’Skokkelpjaat plaatsmaken. Maar een te hoge verzekeringspremie doet hem uiteindelijk de das om.

News

Inbraak in Heers en Mechelen-Bovelingen

Via een raam zijn dieven in een huis in de Sint-Barbarastraat binnengedrongen. De feiten werden donderdag rond 21 uur ontdekt. Er zijn geld en juwelen weg. Vrijdagvoormiddag werd bij de politie nog een inbraak in een gebouw in de Kloosterstraat in Mechelen-Bovelingen gemeld. Ook daar werd een raam opengebroken. De buit bestaat daar uit elektronisch materiaal. (mm)

Alert
Download