Tournée Générale
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

216 fietsers springen op de fiets voor het goede doel

De sportraad organiseerde vorige zaterdag al voor de 35ste keer Heers Fietst, de jaarlijkse fietstocht voor Kom op tegen Kanker.

Leisure and hobby

Rapport concludeert: wanbeleid in politiezone

Het politiecollege van de zone kanton Borgloon heeft een actieplan klaar om het personeelsbeleid binnen de organisatie te verbeteren. Dat plan komt er na een formele individuele klacht van commissaris Vansimpsen tegen waarnemend korpschef Rohnny Maes. Idewe, dat de klacht onderzocht en ongegrond heeft verklaard, stelt in een eindrapport dat er sprake is van ‘wanbeleid op het vlak van people management’. Vansimpsen wordt nu overgeplaatst, en dat pikken enkele vakbonden niet.

Alert

Auto van de baan in Heers

Donderdag rond 9.30 uur is op de Nieuwe Steenweg een auto van de baan geraakt en tegen de omheining van een huis terechtgekomen. Melisa F. (32) uit Meeuwen-Gruitrode raakte gewond. (mm)

News

Auto tegen boom in Heers

Rony K. (51) uit Heers is vrijdagnamiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Nieuwe Steenweg. Hij kwam er rond 16.30 uur met zijn auto tegen een boom terecht. (mm)

News

“Drie zaken onder één dak”

Mitchell Merola (26) en verloofde Daniela Sparanero (23) gingen vorige maand van start met een eigen bistro en B&B in de voormalige pastorij van Mechelen-Bovelingen. Binnenkort opent het tv-koppel op dezelfde locatie ook opnieuw de deuren van hun gastronomisch restaurant Table’O.

News

Opvoedingscursus over positief opvoeden

Nu woensdag start de gemeente met een opvoedingscursus rond ‘positief opvoeden’ (Triple P). Het programma bestaat uit vier bijeenkomsten en een individuele sessie.

News

EMBO shopt in Wallonië: “Afwachten hoe supporters reageren”

Het is tabula rasa bij EMBO. Van de huidige A-kern hebben voorlopig twee spelers bijgetekend voor volgend seizoen. Toch zal de club in september haar vierde opeenvolgende seizoen in tweede provinciale aanvatten. Dankzij de Waalse injectie die er komt via Royal Stade Waremmien oftewel RS Borgworm.

News

Kindergemeenteraad zamelt spullen en voeding in voor dierenasiel

De kindergemeenteraadsleden houden een inzamelactie voor het dierenasiel van Sint-Truiden. Ze willen de medewerkers verrassen met een heleboel dierenbenodigdheden en -voeding.

News
Download