Het komt allemaal wel goed
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Lichaam vermiste veertiger teruggevonden in buurt woning

Vrijdagmorgen is het stoffelijk overschot gevonden van de vermiste Andy Peetermans in de buurt van zijn woning in Klein-Gelmen bij het Limburgse Heers. Dat wordt bevestigd door de korpschef van de lokale politie.

Politie en veiligheid

UPDATE - Nog steeds geen spoor in zoektocht naar onrustwekkende verdwijning van Andy Peetermans

De zoekactie van de politie woensdag met speurhonden en de helikopter leverde nog geen spoor op. De wijde omgeving rond de woning en het kasteel van Heers werd uitgekamd. Rond 19 uur is de zoekactie stopgezet. Morgen wordt opnieuw een zoekactie gepland. De Politie vraagt iedereen die tips heeft of kan geven over de vermiste persoon Andy Peetermans zich te melden bij de lokale politie van Borgloon. De politie meldt ook dat de familie vandaag bezocht werd door slachtofferhulp.

Politie en veiligheid

Toezichters gezocht voor muziekacademie in Veulen

De gemeente is voor het komende schooljaar op zoek naar enthousiaste mensen die toezicht willen houden op de leerlingen van de Academie Haspengouw in Veulen.

Nieuws

Wie heeft Andy Peetermans (43) uit Heers voor het laatst gezien?

De politie is op zoek naar Andy Peetermans uit Heers. De man verliet maandagvoormiddag tussen 7.30 uur en 10.30 uur zijn woning, sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.

Politie en veiligheid

Standhouders gezocht voor oogstfeesten

Op zondag 24 september staan de jaarlijkse oogstfeesten op het programma. In deelgemeente Batsheers zijn er die dag weer heel wat activiteiten voor jong en oud gepland.

Nieuws

Zomer vol plezier met de speelpleinwerking

Aan jeugdhuis Hall 20 heeft de speelpleinwerking het 23ste zomerseizoen afgetrapt vol toffe activiteiten.

Nieuws

19 kg cannabis gevonden bij vrouw in Heers

Bij een 30-jarige vrouw uit Heers heeft de politie maandag maar liefst 19 kilogram cannabis aangetroffen. De waarde daarvan wordt geschat op 175.000 tot 200.000 euro. De drugs waren vermoedelijk klaar voor verkoop. De vrouw werd gearresteerd.

Politie en veiligheid

Inbrekers dringen huis in Vechmaal binnen

Nadat ze een keukenraam hebben geforceerd zijn dieven in een huis in de Peuskensstraat in Vechmaal binnengedrongen. Ze maakten juwelen buit. De feiten werden donderdag in de namiddag vastgesteld. (mm)

Politie en veiligheid

Bibliotheek in zomermodus

Vanaf zaterdag 1 juli tot donderdag 31 augustus gelden er aangepaste openingsuren in de openbare bibliotheek.

Nieuws

Doodsbange pony’s in beslag genomen

In Heers zijn donderdag twee pony’s in beslag genomen. De dieren stonden opgesloten in een donkere stal en hadden duidelijk al lange tijd geen daglicht meer gezien.

Nieuws
Download