Zeg, hebt ge het al gehoord?
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Fietser aangereden

Een fietser hield donderdag om 8.20 uur lichte verwondingen over aan een aanrijding met een auto op de Peerderbaan in Hechtel. Een ziekenwagen bleek echter niet nodig. (ppn)

Wegen en verkeer

Grote heidebrand in Eksel

Aan de Nieuwstraat in Eksel heeft donderdagnamiddag een grote heidebrand gewoed. De brandweer kon voorkomen dat het vuur verder uitbreidde. Ondertussen zijn de vlammen gedoofd.

Politie en veiligheid

Terreinwagen slipt op N74

In de voormiddag raakte op de Noord-Zuidverbinding (N74) in Hechtel-Eksel een terreinwagen van de baan en ging door de berm. De bestuurder kon zich zelf bevrijden uit het wrak en werd met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Vermoedelijke slipte hij in de harde regen.

Nieuws

Twee gewonden bij harde klap

Vannacht zijn twee bestuurders gewond geraakt in Eksel toen ze met hun wagens tegen elkaar botsten op het kruispunt van de Overpelterbaan en de Winnerstraat. Eén van de wagens ramde hierbij een omheining.

Nieuws

VIDEO. Zweten en puffen op beachsoccertornooi in Hechtel-Eksel

IN Eksel werd dit weekend een beachsoccertornooi gehouden, zeg maar voetballen op een strand. Voor deze tweede editie schreven 32 mannenteams in en was er ook een competitie met vier vrouwenploegen. Om te voetballen op zand, maar vooral om plezier te maken.

Nieuws

Hechtel-Eksel naar Raad van state tegen kaart 'kwetsbare bossen'

Zoals bekend loopt tot 14 juli een openbaar onderzoek over de kaart van 'meest kwetsbare waardevolle bossen'. De gemeente Hechtel-Eksel wordt overstelpt door ongeruste eigenaars en kandidaat-kopers. In totaal gaat het om 504 eigenaars en 900 percelen.

Nieuws

Motorrijder in levensgevaar na botsing in Beringen

Een motorrijder is dinsdag rond 16.15 uur levensgevaarlijk gewond geraakt op het industrieterrein Ravenshout in Beringen. Op de Industrieweg, aan het kruispunt met de Schoebroekstraat, kwam de motorrijder in botsing met een personenwagen. De motorrijder knalde in de flank van een auto, die de weg overstak.

Wegen en verkeer

Auto in flank geraakt in Eksel

Twee auto’s zijn donderdag rond 8.15 uur op de hoek van de Overpelterbaan en de Diesterbaan in Eksel gebotst. Een auto werd in de flank geraakt. Een vrouw uit Overpelt die onderweg was naar haar werk, werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. (mm)

Nieuws

VIDEO. WWF: "Dit is het best beheerde bos van Vlaanderen"

Bosland, dat zich uitstrekt over de het grondgebied van Hechtel-Eksel, Lommel en Overpelt, is het best beheerde bos van Vlaanderen. Daarom koos WWF "Bosland" in de Limburgse Kempen als locatie voor de start van haar nieuwe campagne.

Nieuws
Download