Download onze app voor Android of iPhone
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

VIDEO. Beringen gaat dan toch inzetten op ANPR-camera's tegen criminaliteit

Nog dit jaar zullen er in de politiezone Beringen-Ham-Tessenderlo op 15 plaatsen ANPR-camera's geplaatst worden. Dat zijn camera's die nummerplaten kunnen herkennen. Want momenteel staat er geen enkele slimme camera in de drie gemeenten. En dat kan niet, vinden de Beringse handelaars.

Politie en veiligheid
Nieuws

Botsing zorgt voor file op E313

Een kop-staartaanrijding op de E313 heeft woensdag tijdens de avondspits voor fileleed gezorgd op de autosnelweg. Ter hoogte van Ham botsten omstreeks 16.30 uur twee wagens tegen elkaar. Er vielen geen gewonden, maar pendelaars stonden in de file vanaf Paal. Tegen 17 uur was de rijbaan weer vrijgemaakt.

Wegen en verkeer
Nieuws

Twee gewonden bij botsing Beverlo

Dinsdag rond 8.30 uur zijn op de Heppensesteenweg in Beverlo een scooter en een fietser gebotst. Een 33-jarige vrouw uit Ham en een 21-jarige vrouw uit Polen liepen verwondingen op. (mm)

Nieuws

Leerlingen Tongerse school mogen geen Adidas dragen bij bezoek aan Nike

Een bedrijfsbezoek aan het logistieke centrum van Nike gaat samen met een opvallende dresscode: kleding van een neutraal merk of Nike. Geen kleding van concurrenten dus. “Het is onze policy”, reageert woordvoerster Heleen Van Pelt.

Nieuws

Anderhalf uur aanschuiven na ongeval op E313 richting Hasselt

Op de E313 vanuit Ranst richting Hasselt is een ongeval gebeurd met vier wagens ter hoogte van Ham. De weg is vrijgemaakt, maar er staat momenteel nog een file vanaf Herentals-Industrie.

Wegen en verkeer
Nieuws

Werken Finse piste

Vanaf 13 maart wordt er gewerkt aan de Finse piste aan 't Vlietje. Dit kan voor hinder zorgen. Als alles goed verloopt zouden de werken half mei moeten afgerond zijn.

Nieuws

Zeventig Zillenweg tijdelijk enkelrichting

De werken aan de verlenging van de expresweg N73 vorderen goed. Zodra de werken aan het fietspad langs de Zeventig Zillenweg afgerond zijn, starten de wegeniswerken voor de heraanleg van het kruispunt met Wasseven en de Olmsesteenweg. De werken op het kruispunt starten op maandag 26 maart en zullen in verschillende fases gebeuren.

Wegen en verkeer
Nieuws

Stroomgenerator in Oostham gestolen

Uit een schuur op de Wasseven in Oostham is een stroomgenerator gestolen. De feiten werden donderdagavond bij de politie gemeld. (mm)

Politie en veiligheid
Nieuws

Wegenwerken Heppensesteenweg-Allerheiligenberg-De Warande

In de week van 12 maart voert Wegen en Verkeer werken uit op de Heppensesteenweg ter hoogte van Allerheiligenberg en De Warande.

Nieuws

Kampeerwagen leeggehaald

Onbekenden pleegden donderdagochtend een inbraak in een kampeerwagen die naast de Oude Baan in Ham opgesteld stond. De daders stalen een tv en huishoudtoestellen uit de caravan. (ppn)

Politie en veiligheid
Nieuws
Download