Doe alsof je thuis bent
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Buurtwinkels leggen zich meer en meer toe op kleinere porties voor alleenstaanden

Alleenstaande klanten vinden moeilijk voedingswaren in de winkel. Meestal bieden de winkels grote porties aan. In Halen hebben ze er wat op gevonden. Een buurtwinkel heeft er zijn porties aangepast aan de vraag van de klanten. En het is een succes.

Nieuws

Politie waarschuwt voor malafide klusjesmannen

Met de lente voor de deur, duiken er weer allerlei klusjes op die we moeten afwerken. Voor sommige daarvan schakelen we al eens graag de hulp in van zelfstandigen. Maar pas op met wie u in zee gaat voor snoei-, asfalterings- of tuinonderhoudswerken. Daarvoor waarschuwt de politie Limburg Regio Hoofdstad op Facebook.

Politie en veiligheid
Wegen en verkeer
Nieuws

Inbraak in chalet

Inbrekers sloegen toe in de Galgebergstraat in Halen. Ze pleegden een inbraak in een chalet. Wat ze konden stelen is niet bekend. (ppn)

Politie en veiligheid
Nieuws

Materiaal uit stallen gestolen

Bij de politie werd zaterdag om 16.10 uur een inbraak gemeld. Onbekenden stalen materiaal uit stallen bij een huis in de Gennepstraat in Halen. (ppn)

Politie en veiligheid
Nieuws

Stalker telefoneert 400 keer in twee dagen naar Halense ex

Voor de Hasseltse correctionele rechtbank is donderdag een man verschenen die liefst 400 telefoontjes naar zijn ex deed op 18 en 19 januari 2014.

Nieuws

Inbrakenplaag in politiezone LRH: 21 inbraken op 4 dagen tijd

In de politiezone Limburg Regio Hoofdstad kampen ze met een inbrakenplaag. De afgelopen dagen vonden er in de zone 21 inbraken en inbraakpogingen plaats. De dieven hadden het vooral gemunt op gereedschap en werkmateriaal. In Herk-De-Stad stelde de politie in één nacht zelfs zeven feiten vast in een en dezelfde straat.

Politie en veiligheid
Wegen en verkeer
Nieuws

Legendarische megadiscotheek viert 30ste verjaardag met... sluiting en sloop

De beroemde danstent Boccaccio Life in Halen viert zijn dertigste verjaardag. Niet met knallende champagneflessen, maar met een definitieve sluiting. De discotheek ruimt over enkele maanden plaats voor een appartementencomplex.

Nieuws
Download