Waar is Waldo?
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Sluikstorters aan glascontainer betrapt

Twee sluikstorters zijn woensdag door een patrouille van de politie Limburg Regio Hoofdstad in de Dorpsstraat op heterdaad betrapt. Samen met de gemeentebesturen worden dan ook tal van initiatieven genomen om de problematiek aan te pakken. n toen de politie Limburg Regio De twee mannen lieten hun afval achter aan de glascontainer. Er werd een GAS-boete opgesteld. (mm)

Politie en veiligheid

Halenaar (21) onder invloed drugs aan het stuur

Een man van 21 jaar uit Halen werd vrijdag in Diest door de politie uit het verkeer gehaald. Hij reed onder invloed van drugs.

Politie en veiligheid

Bieb houdt verkoop tweedehandse boeken

De bibliotheek van Halen houdt in de zomervakantie een verkoop van tweedehandse boeken.Belangstellenden kunnen in het boekenaanbod komen neuzen.

Vrije tijd en hobby

Jordy Geuens is meest creatieve ondernemer van Vlaanderen

Jordy Geuens, die met zijn onderneming De Kleine Chef kinderen gezond leert koken, is de meest creatieve ondernemer van Vlaanderen. Dat heeft ondernemersorganisatie NSZ woensdag bekendgemaakt. Via kinderkookworkshops wil Geuens “het proeven van alles en het beter eten bij kinderen bevorderen”, met speciale aandacht voor gezonde voeding. Geuens kreeg met zijn zaak in Loksbergen (Halen) goede punten van de jury omdat hij een niche heeft gevonden, maar ook omdat hij het concept heel sterk in de markt zet.

Nieuws

Straf met uitstel voor Halense die twee exen slaag geeft

Een vrouw van 39 uit Halen is woensdag in Hasselt veroordeeld tot zeven maanden met uitstel voor twee feiten van agressie. In februari 2015 ontstond er heibel met haar ex die in het ziekenhuis lag. De vrouw ging daarop aan de haal met zijn autosleutels en verkocht hem nog enkele klappen.

Nieuws

Ladingdiefstal op dienstparking langs E314 in Halen

Op de afrit van de E314 autosnelweg is dinsdagochtend in een vrachtwagen ingebroken. De trucker had zich daar op de dienstparking geparkeerd om te rusten. Een deel van de lading werd tijdens de verplichte rust meegenomen. De wegpolitie Limburg ging ter plaatse voor de vaststellingen. (mm)

Politie en veiligheid

Beperking parkeren Gen. De Wittestraat woensdag en donderdag

Op een gedeelte van de Generaal De Wittestraat in Halen is het woensdag 7 juni en donderdag 8 juni verboden te parkeren en te stationneren.

Wegen en verkeer

Een week uitstel voor Halense gemeenteraad

De gemeenteraad van Halen komt niet op maandag 5 juni samen voor de maandelijkse zitting.De zitting is met een week uitgesteld.

Nieuws

Alcoholverslaafde Halense trapt exen in kruis en trekt haren uit

Een 39-jarige Halense heeft zich woensdag voor de Hasseltse correctionele rechtbank moeten verantwoorden voor enkele feiten van agressie.

Nieuws

Werkstraf voor Leopoldsburgse bodybuilder met doping in de auto

Een 29-jarige fitnessfreak uit Leopoldsburg moet een werkstraf van 46 uur afleggen omdat hij betrapt is op het bezit van spierversterkende middelen waaronder testosteron.

Nieuws
Download