Vind eenvoudig en snel naar een betrouwbare babysit
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Fietser gewond bij val

Fietser Erwin B. (57) uit Halen hield woensdag om 7.15 uur lichte verwondingen over aan een val op de Oude Leuvensebaan in Klein Zelk. De vijftiger kwam ten val nadat hij had moeten uitwijken voor een voertuig. (ppn)

Wegen en verkeer

Slechte weer speelt bosloop parten

In de Halense deelgemeente Zelem hebben zondag 250 sportievelingen deelgenomen aan de bosloop. Dat zijn er 50 minder dan het jaar voordien.

Nieuws

Agressieve verpleegkundige krijgt half jaar cel

De Hasseltse strafrechter heeft dinsdag een 40-jarige Halense verpleegkundige tot zes maanden cel en 600 euro boete veroordeeld voor een geval van verkeersagressie.

Nieuws

Daders stelen werfmateriaal

Onbekenden verschaften zich van vrijdag op zaterdag toegang tot een werf in de Kauwplasstraat in Klein Zelk. De daders maakten hierbij werfmateriaal buit. (ppn)

Nieuws

Motorfietser gewond in Halen

Zondag rond 17 uur zijn op de Staatsbaan een auto en een motorfiets bij een ongeval betrokken geraakt. Steven C. (42) uit Hasselt raakte lichtgewond. (mm)

Nieuws

Verpleegkundige riskeert jaar cel voor verkeersagressie

Het openbaar ministerie heeft dinsdag in Hasselt een jaar cel gevorderd tegen een 40-jarige Halense verpleegkundige voor een geval van verkeersagressie.

Nieuws

Controles met ANPR-camera

Een ANPR-camera scande deze week bij verkeerscontroles in Halen en Lummen 1.620 voertuigen en daarbij werden in totaal 105 pv’s en onmiddellijke inningen opgesteld. In 30 gevallen ging het om het niet-betalen van de verkeersbelasting. Twee voertuigen zijn getakeld en de Vlaamse Belastingdienst inde tijdens de actie voor meer dan 12.000 euro aan achterstallig belastinggeld. (ppn)

Nieuws

Twee gewonden bij botsing in Zelem

Twee auto’s zijn dinsdag rond 19.30 uur in de Tuinwijkstraat in Zelem gebotst. Johan H. (56) uit Halen en Dries T. (26) uit Hasselt werden voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. (mm)

Nieuws
Download