Wie dat we hier hebben!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Voetganger gewond

Een voetganger en wagen kwamen donderdag om 9.15 uur met elkaar in aanrijding in de Schepen Beckerstraat. V.V. (36) uit Sint-Truiden was gewond. (ppn)

Wegen en verkeer

UPDATE - Nog steeds geen spoor in zoektocht naar onrustwekkende verdwijning van Andy Peetermans

De zoekactie van de politie woensdag met speurhonden en de helikopter leverde nog geen spoor op. De wijde omgeving rond de woning en het kasteel van Heers werd uitgekamd. Rond 19 uur is de zoekactie stopgezet. Morgen wordt opnieuw een zoekactie gepland. De Politie vraagt iedereen die tips heeft of kan geven over de vermiste persoon Andy Peetermans zich te melden bij de lokale politie van Borgloon. De politie meldt ook dat de familie vandaag bezocht werd door slachtofferhulp.

Politie en veiligheid

Rechter stuurt Gingelomse heroïnejunkie naar instelling

De Hasseltse strafrechter heeft woensdag een 32-jarige heroïnejunkie uit Gingelom een straf van 18 maanden cel met volledig uitstel opgelegd. Om van het uitstel te genieten, moet hij zich meteen laten opnemen in een afkickcentrum.

Nieuws

Ongeval

De 56-jarige M.C. uit Landen is woensdag rond het middaguur gewond geraakt bij een ongeval op het kruispunt van de Borgwormsesteenweg en de Borlostraat in Gingelom. Ook de 4-jarige M.V. uit Sint-Truiden liep verwondingen op.

Wegen en verkeer

Inbraak in Niel-bij-Sint-Truiden

In de Nielstraat in Niel-bij-Sint-Truiden is vrijdagnamiddag een inbraak in een gebouw ontdekt. Wat er is verdwenen, wordt nog onderzocht. (mm)

Politie en veiligheid

Fietser uit Gingelom gewond bij ongeval in Zepperen

In de Dekkenstraat in Zepperen is woensdag rond 19.15 uur een fietser tegen een opengaande deur van een auto gebotst. Een 48-jarige man uit Gingelom liep lichte verwondingen op. (mm)

Wegen en verkeer

Twee inbraken in Vorsen

Zondag is bij de politie een inbraak in een tuinhuis in de Reitstraat in Vorsen gemeld. De dieven stalen werkmateriaal. Nog in Vorsen werd in een huis in de Drie Tombenstraat vastgesteld. Daar maakten de dieven multimedia- materiaal buit. (mm)

Politie en veiligheid

83 boetes voor niet dragen van gordel

De politie heeft afgelopen week in de zone 83 onmiddellijke inningen opgesteld voor het niet dragen van de veiligheidsgordel. Nog eens vier bestuurders kregen een boete voor het gebruik van hun gsm achter het stuur. Er werden nog 7 andere overtredingen genoteerd. (mm)

Politie en veiligheid

Diefstal op werf in Boekhout

In de Heilig Hartstraat in Boekhout is donderdagochtend een diefstal op een werf vastgesteld. Er zijn onder andere verlengkabels en een kruiwagen verdwenen. (mm)

Nieuws

Inbraak in Montenaken

In de Ridderstraat in Montenaken is zaterdagmiddag een inbraak ontdekt. Wat er werd gestolen , is niet bekendgemaakt. (mm)

Politie en veiligheid
Download