Zeg, hebt ge het al gehoord?
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Bestuurder komt op zijkant terecht

Op de Opheimstraat in Gingelom raakte dinsdagmorgen om 7.30u een 34-jarige bestuurder gewond bij een ongeval. De man reed met een bestelwagen en verloor de controle over het stuur. De bestelwagen reed tegen de berm op en kantelde op de zijkant. De brandweer van Landen bevrijde de bestuurder die gekneld zat waarna hij gewond naar het ziekenhuis in Sint-Truiden werd overgebracht.

Wegen en verkeer
Nieuws
Nieuws

Gewond bij ongeval in Rijkel

Zaterdag rond 11.45 uur is in de Helshovenstraat in Rijkel een auto langs de kant van de baan beland. Tom M. (33) uit Gingelom raakte lichtgewond. (mm)

Nieuws

Auto en tractor botsen in Gingelom

In de Opheimstraat zijn donderdag rond 19.30 uur een auto en een tractor gebotst. Een persoon raakte lichtgewond. (mm)

Nieuws

Elektrische fietsen weg bij inbraak in Buvingen

Bij een inbraak in een huis in de Truilingenstraat in Buvingen zijn zaterdag elektrische fietsen gestolen. Zondag werd bij de politie nog een inbraakpoging gemeld. (mm)

Politie en veiligheid
Nieuws

Dit gezin moest jaarvoorraad stookolie in amper drie maanden erdoor jagen

Een gezin uit het Limburgse Montenaken bij Gingelom heeft op drie maanden tijd al 1.500 liter stookolie moeten gebruiken om hun huis, dat ze huren van het OCMW, te verwarmen. Dat is bijna evenveel dan wat een gemiddeld gezin per jaar verbruikt. Tot overmaat van ramp dreigt hetzelfde OCMW nu met een uitzetting.

Nieuws

Inbraken

Dieven hebben proberen binnenbreken in een huis in de Oude Katsei in Gingelom. Dat lukte niet. In de Trullingenlaan raakten ze wel binnen. Daar zijn juwelen en een tablet gestolen. Maandagmorgen is nog een inbraak vastgesteld in een huis in de Thewitstraat. Daar zou niets zijn gestolen.

Nieuws

Geen buit bij inbraak in Jeuk

In de Rampariestraat in Jeuk is zaterdag in de vooravond in een huis ingebroken. Op het eerste gezicht is er niets verdwenen. (mm)

Politie en veiligheid
Nieuws

Gingelommenaar dealt drugs in bijzijn van kinderen

Een 34-jarige bekende drugsgebruiker uit Gingelom is vrijdag in Hasselt tot 40 maanden cel veroordeeld voor het dealen van heroïne en cocaïne in Haspengouw.

Nieuws

Brandweer bevrijdt man uit wagen na ongeval in Gingelom

Bij een verkeersongeval op de Borgwormsesteenweg in Gingelom raakte donderdag om 16.50 uur een bestuurder gewond. De brandweer van Waremme moest de man uit zijn wagen bevrijden. Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Politie en veiligheid
Wegen en verkeer
Nieuws

Brandstof uit machines gestolen

In de Kriekelstraat is maandag een diefstal van brandstof vastgesteld. Uit verschillende machines werd de benzine gestolen.(mm)

Nieuws
Download