We vliegen erin vandaag!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Gingelommenaar dealt drugs in bijzijn van kinderen

Een 34-jarige bekende drugsgebruiker uit Gingelom is vrijdag in Hasselt tot 40 maanden cel veroordeeld voor het dealen van heroïne en cocaïne in Haspengouw.

Nieuws

Brandweer bevrijdt man uit wagen na ongeval in Gingelom

Bij een verkeersongeval op de Borgwormsesteenweg in Gingelom raakte donderdag om 16.50 uur een bestuurder gewond. De brandweer van Waremme moest de man uit zijn wagen bevrijden. Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Politie en veiligheid

Brandstof uit machines gestolen

In de Kriekelstraat is maandag een diefstal van brandstof vastgesteld. Uit verschillende machines werd de benzine gestolen.(mm)

Nieuws

Zoontje (10) stuurt sms om te polsen naar drugsdeals Gingelommenaar

Een 34-jarige bekende drugsgebruiker uit Gingelom moet vrezen voor vier jaar cel en 32.000 euro boete. Vrijdag vorderde de procureur in Hasselt deze straf tegen hem omdat de man deel zou uitmaken van een bende die heroïne en cocaïne dealde in Haspengouw. De bevoorrading was volgens het parket in handen van twee drugsrunners uit Rotterdam. Tegen de Nederlanders en de vriendin van de dertiger is 40 maanden cel en ook 32.000 euro boete elk geëist. Een vijfde kompaan riskeert 30 maanden cel.

Nieuws

Gewond na botsing met geparkeerde wagen

Bij een ongeval in de Vrijheersstraat in Mielen-Boven-Aalst werd dinsdag om 15.15 uur een geparkeerde wagen aangereden. Bij de botsing raakte Z.B. (33) uit Gingelom gewond. (ppn)

Wegen en verkeer

Voedingswaren gestolen

Inbrekers sloegen toe op de Borgwormsesteenweg in Gingelom. De daders stalen voedingswaren. Het feit werd zondag om 10 uur gemeld. (ppn)

Politie en veiligheid

Geen buit bij inbraak in Gingelom

In de Sint-Pieterstraat is zondag in een gebouw ingebroken. De feiten werden rond 19.30 uur ontdekt. Op het eerste gezicht is er niets verdwenen. (mm)

Politie en veiligheid

Noodweer trekt over Limburg: kelders ondergelopen, zware materiële schade door hevige windhoos

Tal van kelders in de Bosstraat in Hasselt liepen deze avond tijdens een hevige regenbui onder water. De brandweer is momenteel bezig met het wegpompen van het water. Dit staat op bepaalde plekken tot een halve meter hoog. In de Landenstraat in Gingelom zorgde een hevige windhoos dan weer voor zware materiële schade.

Politie en veiligheid

Windhoos beschadigt daken van drietal huizen in Gingelom

Een hevige windhoos heeft vrijdagavond zware materiële schade veroorzaakt in de Landenstraat in Gingelom. De daken van drie woningen liepen averij op en vier personenwagens raakten zwaar beschadigd. Er vielen geen gewonden, zegt burgemeester Patrick Lismont (SP.A-goesting), die ter plaatse ging om de schade op te meten. Het noodweer trok rond 20 uur over de regio.

Nieuws
Download