Geen paniek, ‘t is maar chaos!
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Twee inbraken in Vorsen

Zondag is bij de politie een inbraak in een tuinhuis in de Reitstraat in Vorsen gemeld. De dieven stalen werkmateriaal. Nog in Vorsen werd in een huis in de Drie Tombenstraat vastgesteld. Daar maakten de dieven multimedia- materiaal buit. (mm)

Politie en veiligheid

83 boetes voor niet dragen van gordel

De politie heeft afgelopen week in de zone 83 onmiddellijke inningen opgesteld voor het niet dragen van de veiligheidsgordel. Nog eens vier bestuurders kregen een boete voor het gebruik van hun gsm achter het stuur. Er werden nog 7 andere overtredingen genoteerd. (mm)

Politie en veiligheid

Politie zoekt getuigen van inbraken in Jeuk

De politie is op zoek naar getuigen van een reeks inbraken in de Rampariestraat in Jeuk, Gingelom. Zondag werd daar op minstens vijf plaatsen ingebroken. De dieven sloegen toe via een kleine landweg die achter de woningen loopt.

Politie en veiligheid

Aanhangwagen gestolen

Onbekenden gingen donderdag in de vroege ochtend aan de haal met een aanhangwagen die in de Borgwormsesteenweg in Gingelom stond opgesteld. Dat ontdekte de eigenaar om 6 uur. (ppn)

Nieuws

Sint-Truiden, Gingelom en Borgloon uurtje zonder stroom

Door een defecte kabel en een fout in een vermogenschakelaar was er vrijdagnamiddag sinds 13.15 uur geen elektriciteit in een groot deel van het centrum van Sint-Truiden, de deelgemeenten, Gingelom en Borgloon. Intussen heeft Infrax het probleem weer kunnen oplossen en hadden de gemeenten omstreeks 14u40 opnieuw elektriciteit.

Nieuws
Download