Geniet ook van de kleine dingen
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Een op vijf te snel aan Freinetschool in Dilsen

De politie heeft donderdagvoormiddag op de Europalaan - ter hoogte van de Freinetschool - in Dilsen geflitst. Rond de tijd dat de school begon bleken 46 van de 240 passanten sneller te rijden dan toegelaten. (mm)

Politie en veiligheid

Vijftiger rijdt 200 km/uur op Boslaan

De politie intercepteerde dinsdag om 12.45 uur een wagen op de Boslaan in Lanklaar. A.G. (51) uit Beringen haalde met zijn BMW M4 snelheden van 150 tot 200 km/uur en moest zijn rijbewijs onmiddellijk inleveren.

Politie en veiligheid

Ruim een op drie te snel in Rotem

Bij snelheidscontroles op de Hoogbaan in Rotem heeft de politie woensdagmiddag 144 voertuigen gecontroleerd. Ruim één op drie (51) bestuurders reed sneller dan de toegelaten 50 km/uur. De hoogst gemeten snelheid was 90 km/uur. (mm)

Wegen en verkeer

65-jarige man speelt rijbewijs kwijt in Dilsen

De politie heeft dinsdagnamiddag op de Watering in Dilsen het rijbewijs van een 65-jarige man ingetrokken. De man werd rond 16.30 uur opgemerkt toen hij een controle probeerde te ontwijken. Er volgde een korte achtervolging voor de auto aan de kant kon worden gezet. (mm)

Politie en veiligheid

Twee niet verzekerde auto's in Lanklaar getakeld

De politie heeft maandag in Lanklaar twee auto’s laten takelen. De bestuurders, die aan de kant werden gehaald op de Krekeldries en de Zonnedauwlaan, konden geen inschrijvingsbewijs en verzekering voorleggen. (mm)

Politie en veiligheid

Gasfles raakt oververhit in Dilsen

De brandweer is maandag rond 15.30 uur voor een brand in de Lemmenshoefstraat in Dilsen opgeroepen. In een garage was een gasfles oververhit geraakt. De vlammen werden met een poederblusser geblust. Later werd de fles naar buiten gedragen om af te koelen. (mm)

Politie en veiligheid

Dronken fietser in politiecel opgesloten

Een 63-jarige man uit de gemeente is zondag rond middernacht ter ontnuchtering in de politiecel opgesloten. De man reed in het midden van de Europalaan toen een politiepatrouille hem opmerkte. De agenten vroegen de man op het fietspad te rijden. Daarop begon de fietser naar de agenten te roepen en te tieren. Hij weigerde ook te zeggen wie hij was. Na een positieve ademtest werd hij meegenomen naar het politiekantoor. (mm)

Politie en veiligheid

Kast en stoelen gedumpt

In de Tienstraat lieten onbekenden een houten kast en stoelen op het trottoir achter. Dat werd dinsdag bij de politie gemeld. (ppn)

Politie en veiligheid

Automobilist crost bewust over dozen oud papier op straat

Een onbekende autobestuurder heeft maandagnacht in de Kerkhofstraat, Kersenweg en Steenhuis in Dilsen-Stokkem bewust kartonnen dozen aangereden. De dozen met oud papier waren door de bewoners van de straten buiten geplaatst voor ophaling. De automobilist reed op meerdere plaatsen over de kartonnen dozen zodat deze open scheurden.

Wegen en verkeer

Houten meubels gedumpt op bosweg in Dilsen

Op een bosweg in de buurt van de Fabrieksweg in Dilsen hebben onbekenden houten meubels gestort. Het afval werd maandag gevonden. De technische dienst van de gemeente staat in voor de opruiming. De politie is een onderzoek gestart. (mm)

Politie en veiligheid
Download