Do not panic, your neighbourhood messages are loading!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Postbodes Maasland leggen spontaan het werk neer

Dinsdag hebben de postbodes in het Maasland spontaan het werk neergelegd. Ze pikken de nieuwe dienstregeling niet die de directie wil doorvoeren en klagen de te hoge werkdruk aan. Door de spontane staking was er geen postbezorging in Dilsen-Stokkem, Maaseik en Maasmechelen.

News

Rijbewijs Genkenaar ingehouden in Lanklaar

Op de Boslaan in Lanklaar is woensdag even na middernacht een 37-jarige bestuurder uit Genk aan de kant gehaald voor een alcoholtest. De man blies positief. Zijn rijbewijs werd ingehouden. (mm)

News

Twee kampvuren in Lanklaar gedoofd

De politie heeft woensdagavond een kampleiding moeten wijzen op het verbod kampvuren te maken. Rond 21.45 uur was een melding van twee kampvuren op het Heuvelsven in Lanklaar binnengekomen. De vlammen waren gedoofd voor de politie daar was. De leiding werd aangesproken. (mm)

Alert

Asielzoekers op dievenpad omdat 7 euro zakgeld per week te weinig is

Twee Georgische asielzoekers van 31 en 33 jaar zijn woensdag voor de Hasseltse rechtbank verschenen voor het plegen van zes winkeldiefstallen. Ze sloegen onder meer toe in warenhuizen in Crisnée, Dilsen-Stokkem, Kortessem en Lummen.

News

Auto van Houthalenaar in Dilsen getakeld

Zondag is op de Rijksweg in Dilsen een auto getakeld. De 41-jarige chauffeur uit Houthalen kon geen geldig inschrijvingsbewijs, verzekering en keuringsbewijs voorleggen. (mm)

News

Vuurtje stoken loopt uit de hand in Dilsen

Een uit de hand gelopen vuurtje heeft zondagavond een klein perceel gras langs de Rijksweg vernield. Het vuur brak even voor 20 uur. De veroorzakers waren spelende kinderen. De vlammen waren al gedoofd voor de brandweer arriveerde. De kids kregen de nodige waarschuwingen. (mm)

Alert

Dronken Truienaar botst vlakbij controlepost tegen boordsteen

Een 47-jarige Truienaar heeft zondag rond 6.30 uur zijn rijbewijs moeten inleveren na een positieve alcoholtest. Hij werd op de Rijksweg in Dilsen aan de kant gezet toen hij net achter een controlepost van de politie tegen een boordsteen botste. De auto werd getakeld. (mm)

Alert

Twee gewonden bij botsing

Twee auto’s zijn vrijdag rond 9.30 uur op de N74 gebotst. Arne H. (18) uit Dilsen-Stokkem en Peter B. (50) uit Zonhoven raakten lichtgewond. (mm)

News

Vijftig coniferen vatten vuur

Vrijdagnamiddag is vuur ontstaan achter een woning in de Keyertstraat in Dilsen. Tientallen coniferen gingen in de vlammen op en er was schade in enkele tuinen. Een bejaarde man werd uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht.

News
Download