Een leukere buurt start bij jezelf!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Berg vuilniszakken aan Diepenbeekse woonblok lokt ongedierte

Aan het woonblok op de hoek van de Scheepvaartstraat en de Kaaistraat in Diepenbeek liggen een twintigtal zakken met restafval en pmd op een hoop, samen met nog een berg troep.

Nieuws

Politie waarschuwt voor malafide klusjesmannen

Met de lente voor de deur, duiken er weer allerlei klusjes op die we moeten afwerken. Voor sommige daarvan schakelen we al eens graag de hulp in van zelfstandigen. Maar pas op met wie u in zee gaat voor snoei-, asfalterings- of tuinonderhoudswerken. Daarvoor waarschuwt de politie Limburg Regio Hoofdstad op Facebook.

Politie en veiligheid
Wegen en verkeer
Nieuws

Tamara Thijs legt de lat iets hoger: “Zege in de M&M dressuurcup was onverwacht”

Door haar zwangerschap hing Tamara Thijs eind 2012 haar rijlaarzen aan de haak. Intussen is ze weer klaar voor de strijd, want eind januari vierde de 28-jarige Lanakense haar wederoptreden met een overwinning op de M&M dressuurcup in Diepenbeek.

Nieuws

Juwelen en geld weg bij inbraak in Diepenbeek

Nadat ze een raam hadden geforceerd zijn dieven in een huis op de Europalaan binnengedrongen. Ze maakten er geld en juwelen buit. De feiten werden zondagvoormiddag bij de politie gemeld. (mm)

Politie en veiligheid
Nieuws

Diepenbeekse zaak verkozen tot beste Thais restaurant van het land

De beste Thaise keuken in België vind je in… Diepenbeek. ‘Thais koken aan huis’, geen restaurant maar wel een zaak waar je Thais eten kan afhalen, kreeg de meeste stemmen in een onlinewedstrijd van het populaire Thaise biermerk Singha.

Nieuws

Zo ziet de eerste Limburgse Starbucks ‘on the go’ koffiecorner eruit

Donderdag opende op de UCLL campus Diepenbeek de allereerste Limburgse Starbucks ‘on the go’ koffiecorner. Bedoeling is om via een kleinere, zelfbedieningsversie toch de populaire koffie, thee en chocolademelk van het Amerikaanse bedrijf tot bij de studenten te brengen. Naast openden ook de lokale handelaars ‘Vitamientje’ en ‘Coup de Soup’ een stekje op de hogeschool.

Nieuws

Onderzoek UHasselt-Jessa-ZOL ontvangt donatie van bijna 14.000 euro

De organisaties achter Live a Life en de International Sanicole Airshow doneren 13.825 euro aan het ‘Limburg Clinical Research Program’ (LCRP) van UHasselt, Jessa Ziekenhuis en Ziekenhuis Oost-Limburg. Dat meldt UHasselt in een persbericht.

Nieuws

Starbucks opent allereerste Limburgse 'on the go-koffiecorner' op Diepenbeekse campus van UCLL

Starbucks opent een on the go-koffiecorner op de Diepenbeekse campus van UCLL. De internationale keten opent er haar eerste kleinere, zelfbedieningsversie van de populaire koffiebar in Limburg. “Het is een eerste stap richting een echte ‘living campus’”, aldus Marc Vandewalle, algemeen directeur UCLL.

Nieuws

Danny (52) en zijn petekind Joke (26) zijn allebei ongeneeslijk ziek, daarom werken ze samen hun bucketlist af

Skydiven, een ballonvaart met de familie en een helikoptervlucht. Zij: nog een citytrip en een groot feest. Hij: een roadtrip met de motor. Danny Baptist uit Bilzen en zijn petekind Joke Baptist uit Diepenbeek hebben allebei een ongeneeslijke vorm van kanker. En ze hebben ook allebei een bucketlist, om hun dromen nog waar te maken. “Door ons te focussen op die plannen, piekeren we minder over onze ziekte.”

Nieuws
Download