Hoplr is completely free from advertising
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

“Tennissen is pure zomerfun”

De strijd om een ticket voor de masters in dames 3 is razend spannend. Een van de grote kanshebbers is Sarah Peeters van TC Bocholt. “Ik liet me de voorbije jaren mede door blessures misschien vooral in de organisatie van de eigen club opmerken. Maar dit tennisseizoen loopt het wel lekker”, lacht Peeters.

News

Waterlek veroorzaakt verkeershinder op ring

Dinsdag in de vroege namiddag ondervond het verkeer op de kleine ring rond Bree ter hoogte van de Gerdingerpoort hinder door een waterlek. “Dat was ontstaan onder het voetpad”, aldus schepen Rudi Cober. “De Watergroep was snel aanwezig om het lek te herstellen. De politie werd opgeroepen om het verkeer in goede banen te leiden. De kleine ring werd in de richting van de Nieuwstad even afgesloten. Na een paar uur was de situatie terug normaal.”

Traffic

Waterlek Gerdingerpoort

Momenteel ondervindt het verkeer ter hoogte van de aansluiting van de Gerdingerpoort op de kleine ring enige hinder: de mensen van de Watergroep zijn druk bezig om een waterlek te herstellen.

News

Bromfietser tegen boom

Bromfietser Roel D. (38) uit Maaseik botste zondag rond 20 uur tegen een boom in de Panhovenstraat in Bree. De dertiger raakte daarbij zwaargewond. (ppn)

Traffic

“Kerkhof lijkt wel een jungle”

Wie de afgelopen dagen een bezoekje bracht aan het kerkhof van Opitter, waande zich een beetje in de jungle. De graven en grafzerken zijn overwoekerd door bloemen en planten. Onder meer op de sociale media stak een storm van protest op.

News

Schaatsbaan Maaslandse Wintertuin sluit: “Zonder ijs staan we in de kou”

Schaats- en evenementenhal Maaslandse Wintertuin in Maaseik heeft de deuren gesloten. De accommodatie staat te koop. De clubs die er onderdak hadden, zitten met de handen in het haar.

News

“Beter maatregelen nemen voor er ongevallen gebeuren op fietspad”

At-Tent, het ludieke gezelschap dat achter het mysterie van de verzonken fiets in de zachte berm van de Gerdingerstraat zat, heeft een nieuwe campagne opgestart. Op de aansluiting van de Regenboogstraat met de drukke Millenstraat in Bree plaatsten ze een opvallende groene fiets om automobilisten op de aanwezigheid van een dubbelrichting fietspad te wijzen. “Een stopbord kan een optie zijn”, klinkt het bij At-Tent.

Traffic

Verschillende hittebranden in Limburg

De aanhoudende hitte en droogte hebben zondagmiddag voor verschillende kleine brandjes gezorgd in de provincie Limburg. Op enkele uren tijd moest de Brandweerpost van Noord-Limburg een vijftal keer uitrukken voor branden in onder meer Bree en Peer. Ook de andere brandweerposten van de provincie kregen verschillende oproepen voor branden die telkens snel onder controle waren.

Alert
Download