Pets are a part of your neighbourhood too!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Limburgs dorpsschooltje op een week tijd getroffen door dubbel drama: “Grote impact op onze hechte gemeenschap”

Lagere School ‘De Vlieger’ in Kaulille werd tijdens de kerstvakantie met een dubbel drama geconfronteerd door het overlijden van een zesjarige leerling en Tom Schouteden (39). Op maandag 7 januari wordt er extra aandacht geschonken aan de gepaste opvang van de leerlingen, hun ouders en leerkrachten. Zo werd in de school een rouwhoekje ingericht voor zowel de leerlingen als de ouders.

News

Moeder wil nog afscheid nemen van gedood zoontje (6)

De 35-jarige vrouw die vorige week woensdag haar zesjarig zoontje om het leven bracht, zou nog van hem afscheid willen nemen. De uitvaartliturgie van Ryan vindt vrijdag plaats in de parochiekerk in Kaulille.

News

Breese moeder wil afscheid nemen van gedood zoontje

De 35-jarige vrouw die vorige week woensdag haar zesjarig zoontje om het leven bracht, zou nog van hem afscheid willen nemen. De uitvaartliturgie van Ryan vindt vrijdag plaats in de parochiekerk in Kaulille.

News

Vrouw (35) uit Bree blijft in de cel voor moord op zesjarig zoontje

De raadkamer in Tongeren heeft maandagnamiddag de aanhouding bevestigd van de 35-jarige vrouw uit Bree die vorige week haar zoontje van zes om het leven bracht. Dat maakte het parket van Limburg bekend.

Alert

Familie ontroostbaar nadat moeder zoontje (6) heeft gedood: “Waarom werd jij van ons afgenomen?”

Tamara N. (35), de thuisverpleegster uit Bree die haar 6-jarig zoontje om het leven bracht, is gisteren aangehouden op verdenking van moord. Hoe het jongetje om het leven kwam, is gebleken tijdens de autopsie, maar wordt niet bekendgemaakt. Het kind werd in bad gevonden, maar volgens betrouwbare bronnen kende hij geen verdrinkingsdood. De familie van het jongetje is overmand door verdriet, en begrijpt niet hoe het zover kon komen.

News

Vrouw die zoontje van 6 doodde aangehouden op verdenking van moord

De vrouw die woensdagavond haar zoontje van 6 om het leven bracht, is aangehouden op verdenking van moord. Nadat ze haar kind gedood had, probeerde ze zelfmoord te plegen, maar haar letsels waren niet levensbedreigend.

News

Gezinsdrama op tweede kerstdag: gescheiden moeder (27) doodt zesjarig zoontje en probeert zelfmoord te plegen

In een flatgebouw in Bree heeft een gescheiden moeder van 27 haar zes jaar oude kind om het leven gebracht. Ze probeerde daarna ook zelfmoord te plegen. Het is niet duidelijk wat de vrouw tot het vreselijke drama gebracht heeft.

News

Moeder doodt kind en probeert daarna zelfmoord te plegen

Een moeder heeft in Bree haar kind om het leven gebracht. Daarna probeerde ze zelfmoord te plegen.

News

Uitbaters tuincentrum in Bree riskeren tot 4 jaar cel voor verkoop drugsmateriaal: “Die spullen vindt u ook op bol.com”

Twee uitbaters van een inmiddels opgedoekt tuincentrum in Bree moeten vrezen voor celstraffen van twee en vier jaar en geldboetes van 8.000 euro omdat zij buiten potgrond en bloembakken ook knipmachines, droognetten en strijkzakken aanboden in hun winkel en op hun webshop. “Het materiaal werd discreet verpakt en kon afgehaald worden op een geheime parking”, aldus de procureur die het tuincentrum eerder als growshop omschreef. Een van de uitbaters moest zich bovendien ook verantwoorden voor het zélf opstellen van twee drugsplantages.

News

Jagers zetten zich in voor verkeersveiligheid

News
Download