Gebruik jij onze mobiele applicatie al?
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Twee jaar cel gevorderd na bont en blauw slaan vriendin

Het openbaar ministerie heeft maandag in de Tongerse correctionele rechtbank twee jaar cel gevorderd voor een 30-jarige agressieveling uit Bree. De man zit momenteel in de gevangenis nadat hij zijn vriendin in december 2017 zwaar toegetakeld had. Hij sukkelt met een drankprobleem en is extreem jaloers.

Nieuws

Wietplantage ontdekt in slaapkamer van appartement in Bree

Politie CARMA heeft vrijdagnamiddag een wietplantage ontdekt in een appartement in de Poststraat in Bree.

Politie en veiligheid
Nieuws

Vrouw belandt in gracht

Shana G. (30) uit Bocholt raakte maandag rond 22.40 uur lichtgewond toen ze met haar wagen op de Beerselerdijk in Bree in de gracht terechtkwam. (ppn)

Nieuws

Dronken man en hond verwonden agent tijdens interventie

Een dronken man heeft zaterdagnamiddag rake klappen uitgedeeld aan een agent nadat de politie hem was komen oppakken in een tankstation. De 31-jarige man jutte zijn hond ook op, waardoor die dezelfde agent in de hand beet. De man werd aangehouden.

Politie en veiligheid
Nieuws

Dertiger in de cel voor geweld tegen politiemensen in Bree

De onderzoeksrechter in Tongeren heeft maandag een 31-jarige man uit Bocholt aangehouden en opgesloten wegens weerspannigheid tegen een agent van de politiezone CARMA die gewond raakte. De man en zijn hond gedroegen zich zaterdag in Bree agressief, nadat de politie hem had willen interpelleren over zijn gedrag. Dat maakte politie CARMA maandag bekend.

Politie en veiligheid
Wegen en verkeer
Nieuws

Dolle ambiance op schlagerfestival

Voor het derde jaar op rij organiseerden de carnavalisten van de Kwaartjeslummels een schlagerfestival in de sporthal langs de Sportlaan.

Nieuws

Carnaval viert hoogtij in Bree

Na het schlagerfestival afgelopen vrijdagavond en de Gruute Zitting op zaterdagavond, zijn vanmiddag de gasten van Optima aan de beurt: ze presenteren een grandioze carnavalinstuif in de Barrier. Dinsdag lees je het verslag van een dol carnavalsweekend in de Goed Nieuws Krant.

Nieuws
Download