Search in the list of neighbours by name, address, interests or occupation
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Geld gestolen

De politie kreeg zondag een melding van een inbraak in de Braamstraat in Bocholt. De daders konden er met cash geld vandoor gaan.

Alert

Bestuurder belandt in voortuin

Een Nederlandse automobilist belandde gisterochtend met zijn wagen in een voortuin op de Bosschelweg in Kaulille. De man raakte lichtgewond en klauterde zelf uit het wrak. Hij verklaarde dat er een tegenligger bij het ongeval betrokken was, maar daar konden geen vaststellingen van worden gedaan.

News

Gestolen auto gedumpt in Zuid-Willemsvaart

Onbekenden hebben maandag vroeg in de ochtend een auto gedumpt in de Zuid-Willemsvaart in Bocholt. Een fietser had het voertuig gespot, dat nog een beetje boven het water uitstak. Het bleek een Nederlandse auto die geseind stond als gestolen.

Alert

Oldtimer zwaar beschadigd bij brand

Langs de Gielenweg in Kreyel is zaterdag een houten garage volledig uitgebrand. Buren zagen de rook en verwittigden de bewoners. Onder meer een klassieke Ford Mustang heeft grote schade opgelopen.

News

Speurders doen bijzondere vondst van drugssmokkel: cocaïne in de ovenschaal en in kleding

De speurders van politiezone CARMA (Limburg) stootten vrijdagavond op een bijzondere vondst van cocaïne. De drugs werden gesmokkeld door ze te verstoppen in kledingstukken. De agenten sloegen drie verdachten in de boeien, van wie er twee zijn aangehoudenen.

Alert

Zestiger bevredigt zichzelf in Bocholts bos: twee maanden cel

Een 65-jarige man uit Peer kreeg donderdag voor de correctionele rechter in Tongeren een celstraf van twee maanden met uitstel omdat hij zichzelf in een bos in Bocholt bevredigde voor de ogen van een wandelaar. De vrouw deed aangifte nadat de man haar achternaliep. “Ik wilde me excuseren”, gaf hij als uitleg.

News

Auto gestolen in Lozen

In de Kanaalstraat in Lozen is in de nacht van zondag op maandag een auto gestolen. Het voertuig werd onder een carport uit gereden. (mm)

Alert

41.167 Limburgers bleven gewoon thuis

Van de 648.900 stemgerechtigden in Limburg, hebben er 67.924 of 10,5% geen (geldige) stem uitgebracht. Het gaat over 41.167 mensen die niet naar het stemhokje zijn gegaan en 26.757 die een blanco of ongeldige stem hebben uitgebracht. In driekwart van de Limburgse gemeenten neemt het blanco/ongeldig stemmen lichtjes toe.

News

ANALYSE. VIA blijft de grootste: burgemeester Stijn Van Baelen scoort

In Bocholt heeft VIA met ruime meerderheid de verkiezingen gewonnen. Stijn Van Baelen mag zich dan ook opmaken voor een nieuwe legislatuur als burgemeester. Hij mag 1.615 voorkeurstemmen achter zijn naam schrijven.

News

ANALYSE. Dit staat er op 14 oktober op het spel in Bocholt

Met de vier lokale partijen VIA, NU, Samen en de beweging Bocholt Beleeft kleurt de Bocholtse politiek lokaal. De enige partij die openlijk voor haar kleur uit komt is N-VA.

Alert
Download