Wij zijn van Lokeren, en jij?
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Ongevallen

In Kaulille in de Zwaluwstraat zijn zaterdagvoormiddag rond 11 uur een bromfiets en een auto gebotst. De 16-jarige Lars V. uit Bocholt raakte gewond. De 45-jarige Patrick P. uit Bocholt is zaterdagnamiddag rond 13.15 uur gewond geraakt bij een botsing tussen twee auto’s. Het ongeval gebeurde op het kruispunt van de Reppelerweg en de Galgenbergstraat in Bocholt.

Wegen en verkeer

Bocholtse brasseriehouder (56) misbruikt 33 jaar jongere jobstudent

Een 56-jarige uitbater van een brasserie in Bocholt krijgt een celstraf van twaalf maanden omdat hij een stagiair bij hem op de werkvloer lastig viel. De jongen stond onder leercontract maar werd meermaals misbruikt door zijn baas.

Nieuws

Dertiger zit halfnaakt in wagen op parking Carrefour en riskeert 6 maanden cel

Een 37-jarige man uit Meeuwen-Gruitrode riskeert een celstraf van zes maanden voor openbare zedenschennis. De man werd in zijn auto betrapt met zijn hand rond zijn geslachtsdeel terwijl hij op klaarlichte dag geparkeerd stond op de parking van Carrefour in Bocholt.

Vrije tijd en hobby

Dronken vrouw bijt agent in arm tijdens arrestatie

Een vrouw uit Bocholt heeft voor de correctionele rechtbank van Tongeren een gevangenisstraf van vier maanden met uitstel en een boete van 600 euro gekregen. Ze beet bij een arrestatie een agent van de politiezone MidLim in de arm.

Melding

Drie gewonden bij ongeval op Opitterkiezel

Bij een ongeval op de Opitterkiezel zijn zondagnamiddag drie personen lichtgewond geraakt. Rond 14.30 uur botsten er drie auto’s. De gewonden zijn Liesbeth D. (41) uit Bocholt, Rachida A.R. (39) uit Bree en Ruth A. (24) uit Maaseik. (mm)

Nieuws

Brandweer redt met kraan paard uit zwembad in Bocholt

Een Brabants trekpaard is dinsdagnamiddag in Bocholt in een zwembad gesukkeld. Een kraan was nodig om het dier te ontzetten.

Melding

VIDEO. Boerenpaard uit zwembad gered door brandweer in Bocholt

De brandweer heeft een boerenpaard gered uit een zwembad in Bocholt. De Brabantse trekker was ontsnapt uit een aanpalende wei. Het was een heel karwei om het dier van zo'n 1.000 kilo weer in zijn wei te krijgen.

Melding

Afvalophaling later deze week

De afvalophaling van de voorbije dagen is door een staking bij een van de ophaalbedrijven verstoord in elf Limburgse gemeenten. Dat is onder meer het geval in Bocholt en Meeuwen-Gruitrode, meldt Limburg.net.

Nieuws

Lichtgewond na klap tegen gevel

Bart L. (40) uit Bocholt liep vrijdag rond 3 uur lichte verwondingen op bij een ongeval in de Raakstraat. De veertiger reed er met zijn auto tegen de gevel van een woning nadat hij de controle over het stuur verloren had. (ppn)

Nieuws

1000 Mariabeelden

Voor haar tentoonstelling ‘1000 Mariabeelden’ is het kerkbestuur van Sint Laurentius Bocholt op zoek naar beelden van de Mariafiguur.

Nieuws
Download