The weather is nice!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Limburgs dorpsschooltje op een week tijd getroffen door dubbel drama: “Grote impact op onze hechte gemeenschap”

Lagere School ‘De Vlieger’ in Kaulille werd tijdens de kerstvakantie met een dubbel drama geconfronteerd door het overlijden van een zesjarige leerling en Tom Schouteden (39). Op maandag 7 januari wordt er extra aandacht geschonken aan de gepaste opvang van de leerlingen, hun ouders en leerkrachten. Zo werd in de school een rouwhoekje ingericht voor zowel de leerlingen als de ouders.

News

Fatale val na ruzie op café

Een 22-jarige man uit Oudsbergen is gisteren onder strikte voorwaarden vrijgelaten in het kader van het onderzoek naar de dood van de 39-jarige Tom Schouteden. Uit dat onderzoek zou gebleken zijn dat de twintiger de vader van twee kinderen een slag gaf nadat hij zelf eerst een klap had gekregen.

News

Verdachte van dodelijke caféruzie op oudjaar vrijgelaten onder voorwaarden

In het onderzoek naar de caféruzie met dodelijke afloop in Kaulillerdorp in Bocholt zijn drie twintigers woensdag bij de onderzoeksrechter in Tongeren moeten verschijnen. Twee van hen mochten na verhoor beschikken. De derde twintiger is onder strikte voorwaarden vrijgelaten. Dat maakte het parket van Limburg bekend.

Alert

Banale caféruzie over voetbal ontaardt tijdens nieuwjaarsnacht: vader (39) van twee kinderen komt om

In Kaulille, een deelgemeente van het Limburgse Bocholt, is op nieuwjaarsochtend de 39-jarige spoedverpleegkundige Tom Schouteden om het leven gekomen bij een banale caféruzie over voetbal. De man laat twee jonge kinderen achter. "We zijn hier kapot van."

News

Breese moeder wil afscheid nemen van gedood zoontje

De 35-jarige vrouw die vorige week woensdag haar zesjarig zoontje om het leven bracht, zou nog van hem afscheid willen nemen. De uitvaartliturgie van Ryan vindt vrijdag plaats in de parochiekerk in Kaulille.

News

Fuifzaal ontruimd na bommelding

Het nieuwjaarsevenement Ciribati in de Ruiterhal Damburg in Bocholt is op oudejaarsavond verstoord door een bommelding. Het evenement werd tijdelijk stopgezet. Na een screening bleek het om een valse bommelding te gaan. Rond 23.15?uur werd de fuifzaal vrijgegeven en mochten de feestvierders weer naar binnen.

Alert

Vader van twee kinderen om het leven gekomen na vechtpartij in café

Na een vechtpartij in een café in Kaulille (Bocholt) is in de nacht van maandag op dinsdag een 39-jarige man, een vader van twee kinderen, om het leven gekomen.

News

Vier arrestaties bij vijf huiszoekingen

Afgelopen donderdag heeft de politie Lanaken-Maasmechelen vier personen gearresteerd bij vijf huiszoekingen in het kader van diefstallen en drugs. Er waren huiszoekingen in Maasmechelen, Bocholt, Maaseik en Kelmis. Eén gearresteerde, een dertiger uit Maasmechelen, werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter in Tongeren. Hij werd na verhoor in verdenking gesteld maar terug in vrijheid gesteld.

Alert

Kinderen kruipen achter stuur van truck voor dodehoekles

Vrijwilligers van serviceclub Kiwanis Kristoffel Bocholt pakken uit met een opvallend educatief project: een grote instructievrachtwagen voor dodehoeklessen aan kinderen. De truck rijdt vanaf februari naar scholen in Peer, Bocholt, Bree, Kinrooi en Oudsbergen.

News

Onhandige dief klimt over omheining supermarkt in Limburg en blijft met broek aan hek hangen

Een inbreker heeft in de nacht van zaterdag op zondag zijn broek moeten laten zakken om te kunnen ontsnappen. De man bleef vasthaken aan de pinnen op de omheining van de Spar in Kaulille (Bocholt) waar hij bier kwam stelen. Hij is opgepakt.

Alert
Download