Voor mij nen dagschotel!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Nieuw oriëntatieparcours in park van de directeur

Naast het huidige oriëntatieparcours in de bossen van Koersels Kapelleke is Beringen een nieuw parcours rijker. Vanaf nu kan je ook in het park van de directeur terecht voor de nieuwste vorm van oriëntatielopen.

Vrije tijd en hobby
Nieuws

Masterplan voor nieuw bezoekerscentrum De Watersnip

Onlangs heeft de Limburgse deputatie op voorstel van gedeputeerde van Leefmilieu en Natuur Ludwig Vandenhove de gunningswijze en de gunningsvoorwaarden van de overheidsopdracht ‘Uitwerken van een masterplan voor een nieuw multifunctioneel onthaal- en bezoekerscentrum De Watersnip in Koersel (Beringen)’ vastgelegd.“Hiermee wordt de eerste stap gezet voor de bouw van een nieuw multifunctioneel onthaal- en bezoekerscentrum De Watersnip in Koersel (Beringen)”, zegt gedeputeerde Ludwig Vandenhove.

Vrije tijd en hobby
Nieuws

“Er zit toekomstmuziek in Beverlo”

Na de winst bij rivaal Zutendaal plaatste Beverlo letterlijk de kers op de taart. Hilarisch. En vanavond kan er nog een toef slagroom bij, want mits een draw tegen Meeuwen is de titel in tweede klasse B altijd binnen. Maar wie is wie in het team Kristof Meykens? De afscheidnemende speler-coach, terecht al uitvoerig geroemd om zijn werk, zet zijn jongens graag in het voetlicht.

Nieuws

VIDEO. Beringen gaat dan toch inzetten op ANPR-camera's tegen criminaliteit

Nog dit jaar zullen er in de politiezone Beringen-Ham-Tessenderlo op 15 plaatsen ANPR-camera's geplaatst worden. Dat zijn camera's die nummerplaten kunnen herkennen. Want momenteel staat er geen enkele slimme camera in de drie gemeenten. En dat kan niet, vinden de Beringse handelaars.

Politie en veiligheid
Nieuws

Beringen gaat dan toch inzetten op ANPR-camera's tegen criminaliteit

Nog dit jaar zullen er in de politiezone Beringen-Ham-Tessenderlo op 15 plaatsen ANPR-camera's geplaatst worden. Dat zijn camera's die nummerplaten kunnen herkennen.

Politie en veiligheid
Nieuws

Stookolie gestolen in Beringen-Mijn

Bij de politie is dinsdag een diefstal van stookolie gemeld. In de Leysestraat in Beringen-Mijn verdween ongeveer 500 liter uit een tank. (mm)

Politie en veiligheid
Nieuws

Twee gewonden bij botsing Beverlo

Dinsdag rond 8.30 uur zijn op de Heppensesteenweg in Beverlo een scooter en een fietser gebotst. Een 33-jarige vrouw uit Ham en een 21-jarige vrouw uit Polen liepen verwondingen op. (mm)

Nieuws

Rattenplaag raakt maar niet onder controle: “Ze lopen haast over onze voeten”

Er heerst een rattenplaag in de Waterstraat, de sociale woonwijk naast be-MINE. Die heeft een hoogtepunt bereikt sinds de straat is opengebroken voor wegen- en rioleringswerken. Omdat het vuilnis niet meer regelmatig wordt opgehaald , vinden de dieren er eten in overvloed.

Wegen en verkeer
Nieuws

Aanrijding tussen auto en vrachtwagen op E313 in Beringen

Op de E313 richting Luik is rond 14.15 uur een ongeval tussen een auto en een vrachtwagen gebeurd. De brandweer en ambulance zijn ter plaatse om mogelijke slachtoffers te helpen. In de richting van Lummen is er door de aanrijding wat verkeershinder.

Wegen en verkeer
Nieuws
Nieuws
Download