Hou het gesprek constructief
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Nieuw postsorteercentrum biedt werk aan 1.500 werknemers

Aan het kanaal in Neder-over-Heembeek is het nieuwe postsorteercentrum New Brussels X ingehuldigd. Dat is het grootste van de Benelux en biedt plaats aan 1.500 werknemers. Alleen al dit jaar werden 450 nieuwe mensen aangeworven.

Nieuws

Nieuw postsorteercentrum New Brussels X biedt werk aan 1.500 werknemers

Aan het kanaal in Neder-over-Heembeek is gisteren het nieuwe postsorteercentrum New Brussels X ingehuldigd. Dat is het grootste van de Benelux en biedt plaats aan 1.500 werknemers. Alleen al dit jaar werden 450 nieuwe mensen aangeworven.

Nieuws

Fietstunnel Bike Light Lane vestigt aandacht op verlichting

Aan de Guldenvlieslaan staat tot 26 oktober de eerste Bike Light Lane. Wie door de container fietst, wordt getrakteerd op een interactieve ledmuur. Het moet de fietsers sensibiliseren om hun verlichting in orde te brengen.

Nieuws

"Patro is als een diesel"

Patro Eisden zoekt op het veld van Oudenaarde niet alleen naar de drie punten, maar ook naar een positiever doelsaldo. Met 15 tegendoelpunten heeft het elftal van Danny Boffin de slechtste verdediging van de reeks. "We maakten achterin te veel domme fouten", beseft Finley Wielemans.

Nieuws

VIDEO. Deze tunnel bewijst dat je maar goed beter opvalt als fietser

Aan de Guldenvlieslaan in Brussel staat tot 26 oktober de allereerste Bike Light Lane. Wie door de containertunnel fietst, wordt getrakteerd op een interactieve ledmuur die oplicht. Het moet de fietsers sensibiliseren om hun verlichting in orde te brengen.

Nieuws

Buurt is foutparkeerders grondig beu: “Als Anderlecht speelt, worden wij gegijzeld”

Telkens wanneer RSC Anderlecht een thuismatch speelt, worden de bewoners van de Broekstraat ‘gegijzeld’ door geparkeerde auto's.

Nieuws

Bijzondere winkel lokt designers elke dag opnieuw met lege rekken

In de Antoine Dansaertstraat opende deze week de knotsgekke winkel The Empty Shop van Oxfam. De zaak startte met volkomen lege winkelrekken, maar werd al snel aangevuld dankzij schenkingen. Elke dag start de winkel, die na 26 november weer verdwijnt, opnieuw vanaf nul.

Nieuws

Japanse Toren en Chinees Paviljoen bijna beschermd

De Brusselse regering heeft de beschermingsprocedure in gang gezet voor de Japanse Toren en het Chinees Paviljoen. Die zijn al een tijdje in verval.

Nieuws

Identiteit slachtoffer steekpartij nog niet bekend

Het gerecht is nog steeds op zoek naar de identiteit van de man die dinsdagochtend om het leven werd gebracht aan het Anneessensplein.

Nieuws

“Jaumin leverde al schitterend werk”

Brussels ontvangt vanavond in Neder-Over-Heembeek Okapi Aalstar. We gingen op de koffie in Ukkel bij Herman Van Den Broeck (64), jarenlang speler en assistent-coach bij de Ajuinen vooraleer hij als sportief adviseur naar Brussels trok.

Nieuws
Download