Beter een goede buur dan een verre vriend
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Onzekerheid over Koninklijk Circus treft ook horeca: “Ik heb al drie mensen moeten ontslaan”

Door een dispuut over de uitbating wordt komend seizoen in concertzaal Koninklijk Circus wellicht afgelast. Een spijtige zaak voor de fans, maar nog meer voor de uitbaters van horecazaken in de buurt.

Nieuws

Dit zijn de chauffeurs die voor Uber de hoofdstad doorkruisen

Uber heeft een enquête uitgevoerd bij de bestuurders in Brussel. Voor negentig procent van hen was de flexibiliteit de grootste troef om er te werken.

Nieuws

Miloudi Baouider debuteert bij oudste club van hoofdstad: “We zijn klaar voor de start”

FC Leopold mag zich de oudste club van de hoofdstad noemen. Voor Miloudi Baouider wordt het zijn eerste seizoen als sportieve baas.

Nieuws

Ongevallen veroorzaken lange wachttijden rond Antwerpen en Brussel: “Vermijd de omgeving”

Zowel op de Brusselse Buitenring in Jette als op de Antwerpse Ring in Borgerhout is het momenteel meer dan een uur aanschuiven door twee ongevallen. Het Verkeerscentrum raadt aan om de omgeving te vermijden en omleidingen te volgen.

Nieuws

Motorrijder kritiek na zware crash

Op het kruispunt van de Picardstraat en de Jubelfeestlaan in Sint-Jans-Molenbeek is dinsdagochtend een motorrijder zwaar ten val gekomen. De man zou eerst zijn aangereden door een wagen en schoof na een valpartij door. Daarbij schampte hij nog enkele geparkeerde wagens.

Nieuws

Man steekt over tussen bus en vrachtwagen en wordt aangereden

Een man is levensgevaarlijk gewond geraakt toen hij dinsdagmiddag in Anderlecht de straat overstak tussen een bus en een vrachtwagen. Hij is opgeschept door een voertuig die op het tweede rijvak voorbij reed.

Wegen en verkeer

Motorrijder levensgevaarlijk gewond bij ongeval in Sint-Jans-Molenbeek

Een motorrijder is dinsdagochtend levensgevaarlijk gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Jubelfeestlaan in Sint-Jans-Molenbeek

Nieuws

Dief vergeet rugzak met daarin een proces-verbaal van een vorige inbraak

Het was duidelijk zijn dagje niet. Een man werd tijdens een inbraak betrapt door de bewoners van een flat. Bij zijn vlucht vergat hij zijn rugzak met daarin stak een proces-verbaal over een vorige diefstal die hij pleegde.

Politie en veiligheid

Boterhammen in het Park goed gestart dankzij Raymond van het Groenewoud

De zon kwam er niet helemaal door, maar met een klepper als Raymond van het Groenewoud heeft Boterhammen in het Park zijn start niet gemist.

Vrije tijd en hobby

Fietssnelweg naar hoofdstad dreigt vertraging op te lopen en dat laten deze fietsers niet gebeuren

De realisatie van de fietssnelweg F3 tussen Leuven en Brussel loopt opnieuw vertraging op. Dat is niet naar de zin van heel wat fietsers en politici, die dat maandag lieten blijken door langs de F3 te fietsen.

Nieuws
Download