Euhm, what did I want to say again...
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Bieromzet daalt? Deze Brusselse brouwers mikken toch maar mooi op tien miljoen flesjes extra per jaar

Brussels Beer Project opent in 2020 een tweede brouwerij aan het Anderlechtse Biestebroekdok. Daar zullen ze zo'n 10 miljoen flesjes per jaar kunnen brouwen.

News

Bejaarde man overleden bij brand in Schaarbeek

In de Brusselse gemeente Schaarbeek is donderdagochtend een bejaarde man om het leven gekomen bij een brand. Dat meldt Bruzz en het nieuws wordt bevestigd door het Brusselse parket. Over de juiste oorzaak van de brand bestaat nog geen duidelijkheid.

News

Iveco bouwt 141 gelede hybride bussen voor MIVB

Iveco zal 141 gelede hybride bussen leveren voor de MIVB. Het gaat over een contract van meer dan 90 miljoen euro.

News

Tiener (17) opgepakt voor gewelddadig overlijden prostituee in Schaarbeek

De federale gerechtelijke politie (FGP) van Brussel heeft een verdachte opgepakt voor de dood van een Nigeriaanse prostituee, begin juni in Schaarbeek. Het gaat om een 17-jarige jongeman die al gekend stond bij politie en gerecht. Dat meldt RTL en het nieuws wordt bevestigd door het Brusselse parket. De dood van de sekswerkster veroorzaakte heel wat ophef en leidde zelfs tot een staking van haar collega’s in de wijk.

Alert

Opstootjes in Brussel na uitschakeling van Marokko op het WK

Het verlies en de uitschakeling van Marokko op het WK in Rusland heeft voor opstootjes gezorgd in het centrum van Brussel. Minstens drie jongeren zijn opgepakt, twee voor slagen en verwondingen aan politiemensen.

Alert

De Brusselse taxichauffeurs slaan terug met Victor Cab: “Beter en goedkoper dan Uber”

De taxisector FeBeT lanceert woensdag de applicatie Victor Cab. Daarmee kunnen gebruikers - net zoals bij Uber - via een applicatie op hun smartphone een taxi bestellen.

News

Jarige Smurfen veroveren plek in stripmurenparcours

De Smurfen hebben dinsdag hun intrede gemaakt in het stripmurenparcours van de stad Brussel. De tekening bevindt zich op het plafond van de passage onder het Hilton Hotel aan het Europakruispunt, richting de Grote Markt.

News

Migrant (20) verstopt zich onder bus, maar wordt verpletterd in Brussel

Een uitgeprocedeerde asielzoeker van 20 jaar uit Guinee is tijdens de nacht van maandag op dinsdag verongelukt in Sint-Agatha-Berchem, nadat hij zich verstopt had onder een bus. De bus waaronder de migrant zich had verscholen, had als bestemming Groot-Brittannië. De bestuurder wordt verhoord. Vorig jaar intercepteerde de politie in ons land gemiddeld 25 illegalen per dag.

Alert

Nieuw wegdek en veel verkeersellende op E34 in Ranst

Vanaf 6 juli wordt het wegdek van de E34 in Ranst in beide rijrichtingen over een afstand van 4 km vernieuwd. De werken zijn nodig en zullen ongetwijfeld voor zware verkeershinder zorgen.

Traffic

Brusselse ring tijdelijk afgesloten door gaslek: “Reëel ontploffingsgevaar”

De ring rond Brussel is dinsdagochtend kort afgesloten geweest vanwege “een reëel ontploffingsgevaar” door een gaslek op de Humaniteitslaan. De situatie is inmiddels weer onder controle.

News
Download