We are from Lokeren, and you?
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Sinterklaas wekt belangstelling voor techniek

Het bezoek van Sinterklaas aan de basisschool Sint-Martinus riep dit jaar heel veel vragen op over techniek. In de aanloop naar 6 december werden de leerlingen meermaals geconfronteerd met een rode wagen die defect was.

News

Verkeersinfarct door één onaangekondigd stoplicht

De inwoners én de burgemeester van Kruibeke waren maandagochtend totaal verrast door een tijdelijk verkeerslicht op het grondgebied van Zwijndrecht. Gevolg: het centrum van Kruibeke slibde volledig dicht.

News

Wereldkapioenen worden gevierd

Op 24 november jl. behaalden Ian Lodens (1998) en Ryan Lodens (2000) een gouden medailleop het wereldkampioenschap Ju-Jitsu in Malmö (Zweden).Zij zijn de eerste Belgen die hierin slagen om goud te pakken bij de senioren op een WK.

News

Zwijndrechtse broers wereldkampioen duo-games

De broers Ian 20 jaar en Ryan 18 jaar, werden Wereldkampioen Duo-games in Malmo (Zweden). Het was de eerste maal in 20 jaar dat Belgen meededen aan deze competitie. De twee zijnlid van Ippon Zwijndrecht.

News

Monument gesneuvelde zeelieden gestolen

ZWIJNDRECHT - Onbekenden hebben het bronzen beeld van het herdenkingsmonument voor gesneuvelde zeelieden in Fort Sint Marie gestolen. De gemeente onderzoekt hoe ze het monument in ere kan herstellen.

News

Zelfvarend DP2-hefvaartuig ‘Apollo’ voegt zich bij Deme-vloot

GeoSea, een afdeling van de Antwerpse baggergroep Deme, heeft het nieuwste schip voor zijn vloot in ontvangst genomen, het zelfvarend hefvaartuig ‘Apollo’.

News

DP World Antwerp investeert 197 miljoen in terminal aan Deurganckdok

DP World Antwerp, uitbater van de Antwerp Gateway terminal aan het Deurganckdok, gaat 197 miljoen euro investeren in de verdere uitbreiding van de capaciteit van zijn terminal.

News

Fakkeltocht voor behoud Doel

De fakkeltocht van Derde Generatie bracht ruim 500 mensen op de been voor behoud van Doel‘De Derde Generatie’, de actiegroep van jongeren uit de polder, organiseerde voor de vijfde keer zijn jaarlijkse fakkeltocht in en rondom het bedreigde Scheldedorp.

News

Zoon pluimt eigen moeder en steekt ze met smoesje in leegstaand huis: “Interpol zoekt je en je ex gaat je vermoorden”

De 30-jarige Yves P. uit Zwijndrecht staat in Antwerpen terecht voor het oplichten en folteren van zijn moeder. Hij had de vrouw elf jaar lang leugens verteld om haar geld af te troggelen. Om haar helemaal financieel te kunnen leegzuigen, bracht hij haar in een leegstaande woning onder, waar ze in erbarmelijke omstandigheden moest overleven.

News

Sympathisanten voeren protestactie tegen coalitie zonder N-VA

Net voor de gemeenteraad gisteren kwam een twintigtal sympathisanten van N-VA samen op het Binnenplein in Zwijndrecht.

News
Download