Wat denk je van een groepsaankoop?
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

VIDEO. Meer dan 4300 leerlingen en 260 vrijwilligers pakken zwerfvuil aan

In Beveren, Kruibeke en Zwijndrecht trekken dezer dagen meer dan 4.300 leerlingen en 260 vrijwilligers de straat op, om zwerfvuil op te ruimen. Dat is nodig. Vorig jaar verzamelden alles scholen en vrijwilligers samen maar liefst 2,7 ton afval.

Nieuws

Opmerkelijke actie bij Intratuin: de “mijn collega heeft veel-te-veel poepzakjes besteld”-promo

Acht rolletjes “poepzakjes” voor maar 3,99 euro, terwijl u er anders de volledige 5,99 euro voor moet neertellen. Een doodgewone promotie, zo lijkt, maar er zit een leuk verhaaltje achter.

Nieuws

Vijf jaar cel geëist voor inbrekers die aasden op elektromateriaal

Drie Roemenen worden voor de correctionele rechtbank van Antwerpen vervolgd voor zeven inbraken bij onder meer Carrefour. Ze hadden het telkens gemunt op elektromateriaal en multimedia. De omvang van de buit bedraagt tienduizenden euro’s. Het openbaar ministerie vorderde voor het trio vijf jaar cel.

Politie en veiligheid
Nieuws

Man zwaargewond door messteek in de rug. Dader nog spoorloos

In Genk is maandagavond een man zwaargewond geraakt bij een steekpartij. Het slachtoffer (28) wist op eigen kracht naar een café te wandelen om hulp te vragen. De politie zoekt de dader.

Politie en veiligheid
Nieuws

Ronde van Vlaanderen start weer in Burcht

Na de officieuze start in Antwerpen, vertrekt de Ronde van Vlaanderen ook dit jaar officieel in Burcht aan het Kerkplein.

Nieuws

VIDEO. Vier vrachtwagens op elkaar in Beverentunnel met ellenlange files als gevolg

In de Beverentunnel, op de R2 in de Waaslandhaven, zijn kort na de middag donderdag vier vrachtwagens op elkaar gebotst. Er vielen geen gewonden, maar 2 van de 4 vrachtwagens raakten zwaar beschadigd en moesten getakeld worden.

Wegen en verkeer
Nieuws

Zwijndrechtse broers halen goud

Op het Wereldkampioenschap U21 Ju-Jitsu Duo-games, behaalden de broers Ian Lodens (20) en Ryan Lodens (17) het goud! Zij wonnen van Spanje, Pakistan, Slovenie en in de Finale van Griekenland. De broers zijn aangesloten bij Ippon Zwijndrecht waar ze wekelijks komen trainen.

Nieuws

Clown Rocky viert 65ste verjaardag

Eddy Heyrman, beter gekend als Clown Rocky, blaast op 7 maart vijfenzestig kaarsjes uit. Hiermee is hij een van de oudste nog actieve beroepsclowns van het land. Toch denkt hij lang niet aan stoppen. Een mooie gelegenheid voor een portret van deze rasechte entertainer.

Nieuws

VIDEO. Zwijndrecht legt eigen bus in omdat De Lijn niet vaak genoeg rijdt

De gemeente Zwijndrecht heeft sinds donderdagochtend een eigen gratis busdienst. De Zwijndrechtbus rijdt twee maal per uur een vast parcours. Van kwart voor zeven tot kwart voor acht, en stopt aan de haltes van buslijn 87. De Zwijndrechtbus is er omdat De Lijn niet wil ingaan op de vraag van de gemeente om de frequentie van bus 87 op te trekken.

Nieuws

Politieachtervolging eindigt in zware crash midden in dorpscentrum

In de Dorpstraat in Burcht (Zwijndrecht) is woensdagnamiddag een politieachtervolging geëindigd in een zware crash. Er werd ook een schot gelost.

Politie en veiligheid
Nieuws
Download