Carpe diem!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Negenhonderd nieuwe boompjes voor Domein De Welvaart

Ondanks de sneeuw ging de plantactie van de eerste 600 van in totaal 900 jonge boompjes in het Domein De Welvaart zondagnamiddag toch door. Weliswaar zonder de hulp van de kinderen van de jeugdbeweging.

Nieuws

Bezoekers kerstmarkt steunen drie goede doelen

Bezoekers van de cadeau- en kerstmarkt in Zoersel steunden door het aankopen van geschenken drie goede doelen, die alle te maken hebben met hulpverlening aan mensen met psychische problemen.

Nieuws

Cadeau- en kerstmarkt steunt goede doelen

De cadeau- en kerstmarkt in Zoersel, waarbij de standhouders twintig procent van hun opbrengst afstaan aan goede doelen, vindt op 9 en 10 december plaats in en rond het administratief centrum in Sint-Antonius. Speciale eregast is jeugdauteur Dirk Bracke. Hij komt signeren.

Nieuws

Toneelgezelschap Tilia laat het publiek lachen met dolle komedie

Toneelgezelschap Tilia voerde in de zaal van school De Kiekeboes, Kerkstraat 7, de komedie ‘Ge-Tic-t’ van auteur Laurent Baffie in een vertaling van Frank De Kaey op.

Nieuws

VIDEO. Burgerbeweging ziet komst feestzaal in Zoersel niet zitten

In Zoersel wil Burgerbeweging OverHal een punt op de agenda van de gemeenteraad plaatsen. De burgerbeweging is het niet eens met de plannen van het gemeentebestuur om in de pastorietuin van Halle een feestzaal te bouwen.

Nieuws

Celstraf met uitstel voor dodelijke crash op E34 in Zoersel

De Antwerpse politierechter heeft Tawfik A. veroordeeld tot drie maanden cel met uitstel en 600 euro boete voor een zwaar ongeval op de E34 in Zoersel, twee jaar geleden. Twee van zijn passagiers kwamen daarbij om het leven, hijzelf en nog twee anderen raakten gewond. De rechter was mild voor de twintiger, want de procureur had één jaar cel, 3.000 euro boete en ook een rijverbod van twee jaar geëist.

Politie en veiligheid

OverHal wil zelf punt op agenda van gemeenteraad zetten

Een eerder ongewoon verschijnsel doet zich voor in Zoersel. Burgerbeweging OverHal wil er zelf een punt op de agenda van de gemeenteraad plaatsen.

Nieuws

Lander Severins stelt eerste cd voor

De jonge acteur en cabaretier Lander Severins (21), bekend van de talentenjacht 'Voor de leeuwen' en de jeugdserie ‘De zoon van Artan’ op tv, stelde in een uitverkochte zaal Smoutmolen zijn cd 'Maanlander' voor.

Nieuws

“Matrassen kwamen aan vol cocaïne, en vertrokken vol xtc”

Het onderzoek naar de ­fatale overval bij zakenman Jerry Coeman (60) uit Zoersel neemt een verrassende wending. Volgens een van de verdachten was de ‘matrassenkoning’ ­betrokken bij de smokkel van cocaïne en xtc en wilden de overvallers hem beroven van zijn drugsgeld.

Politie en veiligheid

Harmoniefeesten

Harmonie Eendracht Maakt Macht pakt vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 oktober in Zoersel uit met een driedaags muzikaal feest.

Nieuws
Download