Niet tevreden, geld terug!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Lander Severins stelt eerste cd voor

De jonge acteur en cabaretier Lander Severins (21), bekend van de talentenjacht 'Voor de leeuwen' en de jeugdserie ‘De zoon van Artan’ op tv, stelde in een uitverkochte zaal Smoutmolen zijn cd 'Maanlander' voor.

Nieuws

“Matrassen kwamen aan vol cocaïne, en vertrokken vol xtc”

Het onderzoek naar de ­fatale overval bij zakenman Jerry Coeman (60) uit Zoersel neemt een verrassende wending. Volgens een van de verdachten was de ‘matrassenkoning’ ­betrokken bij de smokkel van cocaïne en xtc en wilden de overvallers hem beroven van zijn drugsgeld.

Politie en veiligheid

Harmoniefeesten

Harmonie Eendracht Maakt Macht pakt vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 oktober in Zoersel uit met een driedaags muzikaal feest.

Nieuws

Werkzoekenden vinden hun gading op jobbeurs

De regionale jobbeurs lokte veel volk naar de Kapel van het administratief centrum in Zoersel. Een ideale ontmoetingsplek voor bedrijven en hun mogelijk toekomstige personeelsleden.

Nieuws

Zestigjarigen van Sint-Antonius vieren feest

Een werkgroep bestaande uit Marina Van de Velde, Rita Dierckx, Reinhilde Feskens, Wilfried Van Den Langenbergh, Marc Verrijkt en Wilfried Schul zorgde ervoor dat de jongens en meisjes van Sint-Antonius (toen Brecht, nu Zoersel) die zestig jaar geleden werden geboren opnieuw bij elkaar kwamen.

Nieuws

Kiki puzzelt mee aan mooie toekomst voor Monnikenheide

Monnikenheide in Zoersel draagt al meer dan 45 jaar zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Speelgoedwinkel Kiki uit Sint-Antonius organiseert een puzzelactie om een nieuw woonproject van Monnikenheide te helpen ondersteunen.

Nieuws

Katrien Schryvers trekt opnieuw CD&V-lijst, Roel Van Elsacker duwt

CD&V-Zoersel maakte bekend dat huidig OCMW-voorzitter Katrien Schryvers lijsttrekker zal zijn bij de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2018. Ook de naam van de lijstduwer werd vrijgegeven: gemeenteraadslid en fractievoorzitter Roel Van Elsacker. Beiden wonen in de deelgemeente Zoersel.

Nieuws

Lichaam van 66-jarige man aangetroffen in gracht

In een gracht langs de Eikenlaan is Halle (Zoersel) is woensdagochtend het lichaam van een 66-jarige man uit de omgeving aangetroffen. De brandweer kwam ter plaatse en het labo van de federale gerechtelijke politie onderzoekt de zaak.

Politie en veiligheid

Vierentwintig bedrijven presenteren zich op jobbeurs

De gemeentebesturen van Zoersel, Zandhoven en Malle, het Bedrijvenpark Malle en de Werkwinkel (VDAB) pakken zaterdag 14 oktober van 14 tot 17u uit met een jobbeurs.

Nieuws

Kempense Lenny Peeters pakt uit met debuutroman

In de Kempen zit veel literair talent. Na Lize Spit, die haar jeugd doorbracht in Viersel, debuteerde deze week Lenny Peeters uit Zoersel met de roman Dochter.

Nieuws
Download