Lokaal? Ge zijt zelf lokaal!
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Geïntegreerd Breed Onthaal (GBO) gaat feestelijke van start

In aanwezigheid van Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin Jo Vandeurzen (CD&V) opende het gemeente- en OCMW-bestuur van Zoersel het nagelnieuwe infopunt Geïntegreerd Breed Onthaal (GBO).

Nieuws

In therapie voor depressie: een getuigenis uit Bethaniënhuis Zoersel

Wat als je als jonge twintiger in een depressie belandt? Je kan daarvoor in therapie, maar wat houdt dat in? Vanuit het Psychiatrisch Ziekenhuis Bethaniënhuis in Zoersel getuigt de jonge patiënte Eline Verheyen over wat therapie voor haar betekent.

Nieuws

In therapie voor depressie: getuigenissen uit Bethaniënhuis Zoersel

Wat als je als jonge twintiger in een depressie belandt? Je kan daarvoor in therapie, maar wat houdt dat in? Vanuit het Psychiatrisch Ziekenhuis Bethaniënhuis in Zoersel getuigen de jonge patiënte Eline Verheyen en therapeute Lina Lenaerts eerlijk over wat therapie voor hen betekent.

Nieuws

GITOK-boombank is ideale rustplek

Leerlingen van het vijfde beroepsjaar houtbewerking van de technische school GITOK-Kalmthout plaatsten een spiraalvormige boombank in het domein van het psychiatrisch centrum Bethanië in Sint-Antonius.

Nieuws

E34 weer vrijgemaakt na ongeval met drie vrachtwagens

Het was woensdagochtend lang aanschuiven op de E34 richting Antwerpen na een ongeval met drie vrachtwagens in Zoersel. Na de aanrijding, die iets voor 10 uur gebeurde, kon het verkeer richting Antwerpen lange tijd enkel passeren via de linkerrijstrook. Het ongeval is intussen afgehandeld.

Wegen en verkeer

Aan domein De Welvaart zorgen ‘kloempen’ voor nieuwsoortig bosbeheer

Het bosbeheersplan in domein De Welvaart in Sint-Antonius zit op kruissnelheid. De Bosgroep Antwerpen-Noord liet al heel wat werkzaamheden uitvoeren in samenwerking met de eigenaars.

Nieuws
Download