Binnenkort is het weer lente!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Tourtocht voor mountainbikes

Fietsclub Blijf Jong Schilde organiseert voor de 26ste keer samen met de Vlaamse Wielrijdersbond een tourtocht voor mountainbikes op zondag 25 februari.

Vrije tijd en hobby
Nieuws

Klassen in oudste deel Antoniusschool in ’t nieuw

Vier klaslokalen in het oudste gedeelte van de Antoniusschool werden gerenoveerd. De kinderen van het eerste en tweede leerjaar namen ze zopas met veel enthousiasme in gebruik.

Nieuws

Zonnige CD&V-wandeling in Sint-Antonius

De winterwandeling van CD&V Zoersel was een succes, want er namen 110 personen deel. Nadien vond een gezellig samenzijn met etentje plaats in de zaal van harmonie De Vriendenband in Sint-Antonius met 148 aanwezigen.

Vrije tijd en hobby
Nieuws

Toneelkring krijgt Villa Markey in concessie

De gemeenteraad van Zoersel keurde een concessieovereenkomst goed tussen het gemeentebestuur en toneelkring Willen Is Kunnen (WIK) om Villa Markey 25 jaar lang gratis te gebruiken.

Nieuws

Carrefour, Lidl, Delhaize én Colruyt zitten alle samen op een kluit

Op de plaats waar tot eind 2016 de bekende bowlingbaan Thunderball stond, opende Lidl gisteren een nieuwe supermarkt. Mandy De Vlieger, een van de eerste klanten, gooide alsnog een ‘strike’. Zij mocht na loting als eerste door de ruime winkel racen en haar kar een minuut lang gratis vullen.

Nieuws

CD&V organiseert winterwandeling

De CD&V-afdeling van Zoersel organiseert voor haar leden en sympathisanten een gezonde en gezellige Winterwandeling, gevolgd door een lekkere maaltijd.

Vrije tijd en hobby
Nieuws

Juffen van school de Kiekeboes verkleden zich als bloemetjes

Basisschool de Kiekeboes plande aanvankelijk een heuse carnavalsstoet met een rondgang in het dorpscentrum, maar het gure weer besliste er anders over.

Nieuws

Kinderen warmen klas zelf op

De kinderen van het tweede leerjaar van basisschool Klim-Op warmden zichzelf op in de klas, want ’s morgens was het 15 graden, twee uurtjes later was het al 17 graden.

Nieuws

VIDEO. Vlaams Belang wil koste wat kost cordon sanitaire doorbreken

Vlaams Belang wil op een nieuwe manier het cordon proberen te doorbreken. De partij is bereid afstand te doen van elk schepenambt, om deel te kunnen nemen aan het beleid. Het Vlaams Belang hoopt zo in het bestuur in Zoersel te kunnen stappen en ook in andere gemeenten mee te mogen besturen. De N-VA laat alvast weten dat dat geen optie is.

Nieuws
Download