Hoplr is geen plaats voor politieke voorkeuren
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Bruggeling wint Belgisch kampioenschap voor ijsbereiders, zilver naar Bazel en brons naar Malle

In Zandhoven vond het Belgisch kampioenschap voor ijsbereiders plaats bij Carpigiani Benelux. Mathieu Eyckmans van Oyya uit Brugge won goud. Sylvester Schatteman van Gelateria Bazilia in Bazel pakte zilver. Kris Adriaensen van Kris n'Ice uit Oostmalle werd derde. Oostmalle scoorde uitzonderlijk sterk, want de next generation award voor meest beloftevolle ijsmaker jonger dan dertig ging naar Glenn Verhoeven van Heidehoeveijs uit Oostmalle.

Nieuws

De Kempenzonen geven Krokusconcert

Koninklijke fanfare De Kempenzonen uit Pulderbos gaf afgelopen zaterdag en zondag een Krokusconcert onder leiding van dirigent Koen Van Hove. 37 muzikanten traden op in een sfeervolle zaal. De presentatie werd verzorgd door Tinne Vanhooydonck. Thomas Hermans/Smile Events zorgden voor de visuele en lichteffecten. Als special guests werkten Bert Van Steen (zang) en Roel Dauwen (gitaar) mee aan de laatste drie nummers.

Nieuws

Dieven gaan ervan door met kluis van 250 kilogram in carrosserie

Bij carrosseriebedrijf Van Laer in Zandhoven gingen inbrekers ervandoor met de 250 kilo zware brandkast. Het is het zoveelste incident op rij.

Politie en veiligheid
Nieuws

Ouderraad 't Kroontje serveert Valentijnsontbijt

Op 11 februari ging in de parochiezaal van Massenhoven een Valentijnsontbijt door van de ouderraad van gemeentelijke basisschool 't Kroontje.

Nieuws

KLJ Pulderbos verzorgt Valentijnsontbijt voor Samanaleden en familie

Op zondag 11 februari organiseerde KLJ Pulderbos een smakelijk ontbijt ter gelegenheid van Valentijn, voor de langdurig zieken van Samana Pulderbos en hun familie.

Nieuws

Finalist ‘The Voice Kids’ zorgt voor kippenvelmoment tijdens Valentijnsbrunch

Abu Rahman (14), finalist van The Voice Kids 2017, bezorgde iedereen kippenvel tijdens de muzikale Valentijnsbrunch in brasserie De Kroon in Viersel. De Brasschaatste jongen met Afghaanse roots zong onder meer My heart will go on van Céline Dion en Million Reasons van Lady Gaga. De romantiek was voelbaar in de zaal.

Nieuws
Download