Do you already use our mobile application?
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Inzameling voor Moeders voor Moeders

Het parochieteam van Pulle houdt dinsdag 11 december tussen 18 en 20u weer een inzameling voor de vzw Moeders voor Moeders uit Borgerhout. De spulletjes voor baby's kunnen worden binnengebracht in De Griffel in de Pulse Dorpsstraat. Ook woensdag 12 december tussen 12 en 13u is iedereen daar nog welkom die gerief wil doneren voor de kansarme moeders in het Antwerpse.

News

Koninklijke harmonie Sint-Amelberga brengt hoogtepunten uit musicals

Koninklijke harmonie Sint-Amelberga concerteert op 15 december voor de laatste keer in zaal de Hoge Schuur in zorgverblijf Hooidonk in de Langestraat in Zandhoven.

News

Deze kleuterjuf zit niet stil tijdens de kerstvakantie: “Ik ga 87 geitjes kopen voor arme gezinnen in Kenia”

In de gemeentelijke basisschool van Zandhoven werd vrijdag niet het sprookje van de Zeven Geitjes verteld, maar van de Zevenentachtig Geitjes. Zo veel geld zamelde de school in voor de aankoop van ‘miekes’ voor het geitjesproject van kleuterjuf Inge in Kenia.

News

Zware straffen dreigen voor organisatoren van doop waarbij student stierf

Sanda D. heeft het niet gehaald. De twintigjarige ­ingenieursstudent stierf vrijdagavond aan een zoutvergiftiging na een uit de hand gelopen ­studentendoop. De ‘dopers’ worden vervolgd voor opzettelijk toedienen van een schadelijke stof én onopzettelijke doding.

News

Jongeman (20) die in coma raakte na studentendoop is overleden

De 20-jarige student die in kritieke toestand verkeerde nadat hij vissaus dronk op een uit de hand gelopen studentendoop, is overleden. Dat heeft onze redactie uit goede bron vernomen. Mogelijk veroorzaakte de vissaus een te hoog zoutgehalte in hun bloed, in die mate dat de student een hartstilstand kreeg op de spoeddienst.

News

Kerstconcert Academie en Muzikom

De Academie en Muzikom Zandhoven brengen op woensdag 19 december om 19.30u voor de 38ste keer een kerstconcert in de Sint-Amelbergakerk.

News

Melanie Mertens Polak en andere artiesten verwarmen met live-muziek winterbar De Proeverij

Nog gedurende de hele maand december houdt De Proeverij in de Heistraat in Zandhoven, het proeflokaal van brouwerij Pirlot, op vrijdagavond vanaf 18u een winterbar open met typische eindejaarsdrankjes en winterbarkost zoals burgers en braadworst. De komende drie vrijdagavonden is er ook live-muziek van de bovenste plank.

News

Jongeman (20) in coma na drinken van vissaus bij doop beruchte studentenclub : “We zullen organisatoren ter verantwoording roepen”

De 20-jarige student S.D. (foto) uit ­Edegem verkeert in kritieke toestand na een uit de hand gelopen studentendoop. Samen met twee andere schachten moest de jongeman onder andere visolie drinken, waardoor het zoutgehalte in zijn ­lichaam totaal ontregeld raakte. Reuzegom, een beruchte Antwerpse studentenclub uit Leuven die de doop organiseerde, kwam eerder al in opspraak omdat ze in 2013 een biggetje doodschoot.

News

20-jarige in coma na studentendoop: jongeman dronk zo veel vissaus dat hij hartaanval kreeg

Een twintigjarige student van de KU Leuven ligt in coma nadat hij voor een studentendoop zo veel vissaus of visolie dronk dat hij een hartstilstand kreeg. Nog twee andere “schachten” van studentenvereniging Reuzegom moesten woensdagavond naar het ziekenhuis. De KU Leuven is “zwaar geschokt” door het incident.

News

Café Container schenkt 2.000 euro aan Reva en doet door op oudejaarsavond

Café Container, de zomerbar van enkele vrienden die in augustus aan De Populier stond, overhandigde woensdag haar opbrengst aan het Revalidatiecentrum Pulderbos. En de initiatiefnemers brachten nog het goede nieuws dat ze op 31 december uitzonderlijk weer geopend zijn op het plein aan het gemeentehuis in Zandhoven.

News
Download