Welcome in the neighbourhood
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Jens Van Looveren pakt mooiste zege uit zijn carrière

Wuustwezel boven in de Sterke Peertriatlon! Voor eigen volk boekte Jens Van Looveren zaterdag de mooiste triatlonzege uit zijn carrière. Bij de vrouwen overklaste de amper 16-jarige Nederlandse Shirin Van Anrooij de tegenstand.

News

Marc Herremans grote gangmaker triatlon

Jong en oud is vandaag zaterdag present op de twaalfde Sterke Peer Triatlon. Marc Herremans is de grote gangmaker. Hij inspireerde 1.300 kinderen, jongeren en volwassenen om deel te nemen.

News

Stenn Goetstouwers wil in Sterke Peer minder seizoen toch wat kleur geven: “Ik zou heel graag eens winnen voor eigen volk”

Wuustwezel loopt vandaag weer storm voor de jaarlijkse Sterke Peer-triatlon. Lokale held Stenn Goetstouwers hoopt om na al die jaren eindelijk eens te mogen juichen voor eigen volk.

News

Tuincenter mag geen interieurartikelen verkopen

Het provinciebestuur maakte bekend dat er een oplossing is voor Tuincenter Rijmenants in Wuustwezel. “Maar wij zien dat anders”, reageert zaakvoerder Rijmenants.

News

“Als ik een goeie dag heb, doe ik mee voor de medailles”

D-day vandaag voor Marten Van Riel. Op het EK in Glasgow start de Loenhoutenaar als een van de topfavorieten op het triatlon. De nummer zes van de Spelen van Rio kan zowel individueel als met het team scoren. Al blijft hij ook voorzichtig in zijn voorspellingen. “Minstens twee keer top acht, dat is mijn eerste doel.”

News

‘Sus en Klus’ weer vervolgd voor 16 inbraken: "Karma is coming"

Dylan F. en Damon V.H. zijn ondanks hun jonge leeftijd goede bekenden van justitie. Dinsdag hoorden ze opnieuw celstraffen vorderen tegen hen, veertig maanden opsluiting vroeg de procureur. Het duo pleegde nog maar eens ­zestien inbraken. “Ze noemden zich de Bende van Karma. Wel, vandaag is karma coming.”

News

Vier dagen boordevol muziek, zon en strand

Wat twintig jaar geleden begon als een Chirofuif, is uitgegroeid tot een festival met ook dit jaar meer dan 15.000 bezoekers. Het Beachweekend in Loenhout was een topper, met vier dagen zon, strand en muziek. En met K3. Loenhout zal het geweten hebben.

News

Lars de Jong is wereldkampioen tijdrijden en vice-wereldkampioen op de weg

Lars de Jong (23) reed op het wereldkampioenschap voor renners met een verstandelijke beperking naar twee medailles. De wielrenner uit Wuustwezel won goud in de tijdrit en sprintte naar zilver in de wegrit, na een Ecuadoriaan. Voor beide disciplines werd ook een Europese ranking opgemaakt. Lars is dus ook dubbel Europees kampioen.

News

Vader terroriseert jarenlang gezin: vrouw ingezet als huisslaaf, zoon moest achter auto lopen en dochter misbruikt

Een vijftiger uit Gooreind, bij Wuustwezel, die jarenlang een schrikbewind over zijn gezin voerde, is donderdag veroordeeld tot vier jaar cel. Hij had zijn vrouw en twee kinderen vernederd, geslagen en misbruikt.

News
Download