Lanceer zeer eenvoudig een idee of initiatief
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Quiz voor Kom op tegen Kanker

4 enthousiaste leerkrachten van Stella Matutina Wuustwezel hopen om op zondag 18 maart aan de start te verschijnen van de 100 km-run voor Kom op tegen Kanker. Om 2500 euro startgeld te verzamelen, organiseren wij op 23 februari een quiz.

Nieuws

Vader Geijsbregts post 27 jaar na verdwijning dochter emotionele brief: “Dit is het enige dat ik voor Nathalie kan doen"

Op 9 februari zou Nathalie Geijsbregts 37 jaar geworden, als ze op die noodlottige dag 26 februari 1991 niet ontvoerd zou zijn. Vader Eric grijpt beide data aan voor een Facebookoproep voor nieuwe tips in de cold case.

Nieuws

Concert voor 35 jaar Vriendenkring Academie

De Vriendenkring van de Gemeentelijke Academie Muziek, Woord en Dans Wuustwezel is reeds 35 jaar actief en viert dit op zaterdag 24 februari 2018 om 20.00 u in het GC Kadans met een oud-leerlingenconcert.

Nieuws

Scholeninfobeurs beleeft 30ste editie

De vriendenkring van Gemeenteschool De Wissel organiseert dinsdag 20 februari traditiegetrouw haar scholen-infobeurs. (dit jaar de 30ste editie) Deze gaat door in de turnzaal van de school, Hagelkruis, tussen 18.00 en 21.00 uur.

Nieuws

Ellen en Iesha maken gebreide mutsen hip

Mutsen met een persoonlijk accent die je nooit meer weggooit. Dat maken Ellen Barber (23) en Iesha Mortier. Met hun breigoed willen zij een eigen kledinglijn uitbouwen.

Nieuws

“Door Nederlands te spreken, voelen we ons beter thuis”

Babbelpunt Wuustwezel bestaat vijf jaar. De bedoeling van dit initiatief is een oefenplek te bieden waar anderstaligen Nederlands spreken en zo ook sociale contacten kunnen leggen.

Nieuws

Voor wie naar Brecht rijdt: brug enkele dagen afgesloten

De brug Bethovenstraat over de E19 in Brecht wordt vier dagen afgesloten. Voor wie van Wuustwezel naar Brecht rijdt, is een omleiding voorzien.

Wegen en verkeer
Nieuws
Download