Het komt allemaal wel goed
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

BEELD. Oldtimermeeting met 250 bolides

WWOM; WuustWezelse Oldtimermeeting lokte zo'n 250 eigenaars van een oldtimer naar hartje Gooreind. Ze vertrokken vanop het plein voor de kerk, onder de startboog, voor een rondrit. De blinkende oldtimers kregen heel wat bekijks.

Nieuws

VIDEO. Gevaarlijke zeearend proeft (even) van de vrijheid

Even opschudding donderdagochtend in Wuustwezel. Daar nam zeearend Mara de benen, of in haar geval de vleugels. Het roofdier bevrijdde zichzelf van haar boeien en koos het hazenpad.

Nieuws

VIDEO. Jeugdraden zijn ongerust over alcoholmisbruik bij jongeren

De jeugdraden van Kalmthout, Essen en Wuustwezel zijn bezorgd over het alcoholmisbruik bij jongeren in hun gemeenten. Ze hebben daarom een open brief gestuurd naar de bevoegde ministers. Daarin vragen ze om een nationale campagne op te starten tegen índrinken. Dat is erg populair bij jongeren. Vóór ze naar een feestje of festival trekken, drinken ze op voorhand al alcohol, vaak sterke drank, omdat dat goedkoper is.

Nieuws

Oldtimer bolides rijden door Gooreind

Voor de achtste editie WuustWezelse Oldtimer Meeting zakken de organisators WWOM terug af naar Gooreind op zondag 20 mei.

Nieuws

Ronny Lambrechts is dubbele koning bij Sint-Joris

De Sint-Jorisgilde organiseerde de driejaarlijkse koningsschieting op de staande wip in de Gasthuisdreef.

Nieuws

Officieel BMX-parcours voor Wuustwezel: ”Trainen kan nu in eigen streek”

De nieuwe BMX-club The Flying Finches bouwt een officieel BMX-parcours in sportpark Kattegat. Dat was nodig, want de dichtstbijzijnde BMX-clubs liggen nu in Ravels en Massenhoven..

Nieuws

Drone gaat begraafplaatsen gedetailleerd fotograferen

In Wuustwezel zal vanaf morgen (woensdag) een drone boven de verschillende begraafplaatsen vliegen. De gemeente ‘digitaliseert’ alle graven, wat tot een aanzienlijke tijdsbesparing van de ambtenaren moet leiden, zo klinkt het bij het bestuur.

Nieuws

Zonovergoten Sint-Quirinusprocessie in Loenhout

“De drie processies van Hoogstraten, Sint-Lenaarts en Loenhout zijn erkend als erfgoed”, vertelt organisator Frans Van Hasselt. “Door deze samenwerking en de inzet van vele, ook jonge mensen kunnen we het voortbestaan garanderen.”

Nieuws
Download