Hoplr bouwt voortdurend aan nieuwe functionaliteiten voor je buurt
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Groen zonder SP.A naar kiezer

In Antwerpen is het nog in de maak, maar in Wommelgem komt er na een bestuursperiode al een einde aan het progressieve kartel Groen-Rood. Jan Herthogs en Annemie Dierckx (Groen) willen op eigen kracht verder met het oog op de kiesstrijd van 2018. SP.A betreurt de breuk.

Vrije tijd en hobby

WonderWijvenhuis geopend, mannen niet toegelaten

Afgelopen weekend werd het WonderWijvenHuis feestelijk geopend. Mannen zijn niet toegelaten, maar aan de vooravond van de inwijding kreeg onze reporter uitzonderlijk toch een rondleiding.

Nieuws

Rookontwikkeling in woning nadat vuilbak vuur vat

In de nacht van donderdag op vrijdag is er brand ontstaan in een woning aan de Doornaardstraat in Wommelgem. Er raakte niemand gewond.

Nieuws

Geen vergunning voor Cogghe

Het schepencollege heeft voorlopig geen bouwvergunning verleend aan Bouwonderneming Cogghe & Co. Die moet de plannen voor de bouw van 78 appartementen in het domein Ullens de Schooten bijsturen.

Nieuws

Queens of the Stone Age stelt nieuwe plaat voor in Vlaams fort

Queens of the Stone Age speelt zondag een exclusieve showcase voor Studio Brussel, en dat gebeurt op een speciale locatie: Fort 2 in Wommelgem.

Nieuws

“Was ik maar eerder beginnen te zoeken”

Zowat de halve wereld heeft meegezocht met Josianne Van Craeyveld (68), en met succes. De vrouw uit Ieper heeft haar verboden Britse liefde Peter Baker teruggevonden. Maar de man met wie ze vijftig jaar geleden een korte maar onvergetelijke relatie beleefde, zal ze wel nooit meer in de armen kunnen sluiten. Peter Baker overleed in 2004. “Heel jammer dat ik nooit eerder naar hem zocht.”

Nieuws

Nieuwe keepersschool Goalstars van start

Een andere man die 40 wordt koopt een motor. Berry Hooghordel uit Wommelgem doet iets helemaal anders. Hij start een keepersschool. "Altijd al mijn droom geweest", zegt hij. "Stop met dromen en begin er gewoon aan, zei mijn vrouw."

Nieuws

"Vrees dat Antwaarps zal uitsterven is reëel"

Antwerpse Muziek.be en vzw Den Eigen Heerd organiseerden voor de tweede maal zaterdag de Antwaarpsen Dag in domein Den Eigen Heerd in Wommelgem. Liefst veertien groepen traden op in hun moedertaal.

Nieuws

Slagerij viert jubileum dankzij keukenhulp van tachtig jaar

Nog maar weinig winkeliers houden het 25 jaar vol en al zeker slagers niet. Daarom is het te begrijpen dat Patrick Dhollander en Mireille Leemans de 25ste verjaardag van hun zaak niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Ook ‘keukenhulpje’ Jeannie Van Oevelen (80), Patricks moeder, wordt bij de feestelijkheden betrokken.

Nieuws
Download