Boom! The site is down! No, no, it's just a joke...
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Garagebox met boot volledig vernield door zware brand

In de Ternesselei in Wommelgem zijn in de nacht van maandag op dinsdag twee garageboxen zwaar vernield geraakt bij een brand.

Alert

Afpersers ex-man Lesley-Ann Poppe veroordeeld tot 30 maanden cel

Het koppel Mimouna R. (32) en Hasan B. (39) heeft vandaag in de correctionele rechtbank van Antwerpen 30 maanden effectieve celstraf gekregen. Ze werden eerder al veroordeeld, onder meer omdat ze de ex-man van Lesley-Ann Poppe hadden afgeperst. Ze stonden terecht voor drie nieuwe, gelijkaardige feiten. “Het vorige vonnis was nog niet koud, of jullie beginnen opnieuw”, sprak de voorzitter.

News

GruunRant krijgt 250.000 euro van Schauvliege

Vlaams minister Joke Schauvliege (CD&V) leverde een mooi kerstgeschenk af bij GruunRant. De burgerbeweging krijgt liefst 250.000 euro om het project GruunRant Onthardt in de praktijk te brengen. “We selecteerden 125 strategische plekken in de stadsrand en gaan die nu ontharden – letterlijk of door de bestemming ervan te wijzigen”, zegt GruunRant-woordvoerder Pol Lermytte.

News

Auto slipt en crasht tegen boom

Op de E313 in Wommelgem, op het ‘rondpunt’, is vrijdagochtend een ongeval gebeurd.

News

Klacht van kandidaat-schepen N-VA verworpen

Bart Van Scharen (N-VA) zal geen deel meer uitmaken van het nieuwe schepencollege in Wommelgem. Dat besliste het arrondissementsbestuur van zijn partij N-VA.

News

IN BEELD. Zes burgemeesters leggen eed af bij gouverneur

Zes burgemeesters hebben maandag de eed afgelegd bij gouverneur Cathy Berx. Het gaat om de nieuwe burgervaders of -moeders van Kapellen, Stabroek, Wommelgem, Rijkevorsel, Westerlo en Zwijndrecht.

News

Hevige brand bij drukkerij in Wommelgem

Bij drukkerij Bema Graphics in de Nijverheidsstraat in Wommelgem woedde vanmiddag een hevige brand.

News

“De riolen zijn hier niet onderhouden”

De bewoners van de Herentalsebaan zijn het beu. Bij de minste regenbui, worden de parkeerstrook, het voet- en fietspad voor hun deur herschapen in een beek. “We hebben de onderhoudsploeg die de straatkolken schoonmaakt hier al twee jaar niet meer gezien.”

News

Veertien sans-papiers opgepakt op snelwegparking

In de nacht van maandag op dinsdag hebben verschillende politiediensten, waaronder de federale politie en de lokale politie Minos in samenwerking met de gerechtelijke politie, het parket, en de Dienst Vreemdelingenzaken (DVZ) een actie gehouden om de overlast op de snelwegparking op de E313 tussen Wommelgem en Ranst te beperken, en om mensensmokkelaars tegen te gaan.

Alert

Auto slipt en botst frontaal tegen vrachtwagen: man (39) zwaargewond

In de Nijverheidsstraat in Wommelgem is maandagochtend een 39-jarige man uit Deurne zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval.

News
Download