Start het gesprek
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“We hebben de punten op een kinderlijke manier weggegeven”

Berchem blijft in de hoek zitten waar de klappen vallen. Thuis tegen Eendracht Aalst verdiende de jongens van coach Kevin Van Haesendonck duidelijk de zege, maar opnieuw kwam er die niet. Door het 3-3 gelijkspel liet geel-zwart na om goede zaken te doen in het klassement.

Nieuws

VIDEO. Aartselaar niet te spreken over verhoogde tarieven huisvuilverwerking

Het is nog niet zeker of de nieuwe afvalverbrandingsoven van Isvag in Wilrijk er komt, maar toch rekent de Antwerpse intercommunale nu al hogere tarieven aan om de bouw ervan te betalen. Isvag verhoogde de verwerkingsprijs voor huisvuil in Antwerpen met 5 euro per ton. Die prijsstijging is bedoeld om voldoende buffer te leggen voor de bouw van de nieuwe verbrandingsoven. Dat staat in het verslag van de raad van bestuur van Igean, een intercommunale die onder Isvag valt

Nieuws

Spyshop trekt klanten van alle slag en stand: “Ik vraag nooit waarom mensen verborgen camera’s kopen”

De voyeur uit Gent had zijn cameraatjes ingenieus verstopt op plaatsen waar hij vrouwen wilde filmen. Volstrekt illegaal, maar het materiaal is wel heel gemakkelijk te koop: online of in een Spyshop, zoals die in Wilrijk. “Mensen denken soms dat hier alles te koop is wat ze op televisie zien.”

Nieuws

Drie jaar cel voor aanrijding van jongetje tijdens wilde achtervolging

De bijzondere jeugdkamer van de correctionele rechtbank heeft een 20-jarige jongeman uit Antwerpen veroordeeld tot drie jaar cel en twee jaar rijverbod. Hij had als minderjarige een jongetje van 7 aangereden in Berchem en vluchtmisdrijf gepleegd. De beklaagde had zich ook weerspannig opgesteld en slagen toegebracht aan een agent. De jeugdrechter besliste om hem uit handen te geven, waardoor hij als volwassene berecht werd.

Politie en veiligheid
Nieuws

Aanschuiven voor gesigneerd kinderboek voor peuter Arthur

De Wilrijkse schrijfster Myriam Roelandt en illustratrice Veerle Hildebrandt signeerden zaterdag in de Standaard Boekhandel het boek ‘Azuur is bijzonder’.

Nieuws

VIDEO. Ook Brugge maakt zich op voor de 'match van het jaar'

Ook bij Cercle Brugge kijken ze reikhalzend uit naar de wedstrijd van zaterdag. Cercle weet dat het aanvallender zal moeten spelen dan vorige week op het Kiel. Maar het geloof op de titel is er nog altijd intact. En wat de veiligheid betreft rond de wedstrijd, daar maken ze zich in Brugge niet al te veel zorgen om. Zaterdag verwachten ze rond 12.000 supporters. Maar in het Jan Breydelstadion zijn ze natuurlijk wel wat meer gewend bij de wedstrijden van Club Brugge.

Nieuws

Met de auto naar de operatietafel

Een witte Bentley of een rode Audi? Die keuze hebben de kinderen op de afdeling pediatrie van het Sint-Augustinus in Wilrijk, om naar het onderzoekskamer of het operatiekwartier te gaan. “Alle positieve afleiding is hier welkom.”

Nieuws

Politie onderzoekt twee verdachte overlijdens in Antwerpen

Zowel in Zandvliet als in Wilrijk, in de provincie Antwerpen, onderzoekt de politie momenteel een verdacht overlijden. De ene keer was het de huisdokter die alarm sloeg, in het andere geval was het de MUG-arts die het overlijden verdacht vond.

Politie en veiligheid
Nieuws
Download