Secondje, het wachten loont de moeite!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Brandje in school: leerlingen en leerkrachten naar ziekenhuis

In een school aan de Sint-Bavostraat in Wilrijk is donderdagochtend brand ontstaan in een droogkast in de kelder.

Nieuws

Hele straat parkeert verkeerd door werken en wordt massaal beboet

In het voorbije half jaar werd de Michel Willemslaan op het Valaar heraangelegd. Door de werken verdween er tijdelijk een vijftigtal parkeerplaatsen. Veel automobilisten zetten hun voertuig dan maar foutief op het plein. Met een boeteregen als gevolg.

Wegen en verkeer

Gedrogeerde bestuurder vlucht weg aan Boomsesteenweg maar wordt gevat na wilde achtervolging

De politie heeft zaterdagnamiddag een man opgepakt die aan een politiecontrole wilde ontkomen. De man werd gecontroleerd aan de Boomsesteenweg maar vluchtte weg. De man kon na een wilde achtervolging worden ingerekend.

Politie en veiligheid

Valaarhof pop-up café voor Memorial Sven Verbruggen

Na een jaar gesloten te zijn geweest, heropent het Valaarhof maandag als pop-up café. Initiatiefnemer Bart Le Duc doet dat om de Memorial Sven Verbuggen te laten doorgaan.

Nieuws

Afvaloven krijgt modern jasje

De nieuwe verbrandingsoven van Isvag, die tegen 2022 aan de Boomsesteenweg in Wilrijk moet opduiken, komt in een metalen, geperforeerde schil. Het gebouw zal 200 meter lang en 50 meter breed zijn. De schouw wordt maar liefst 100 meter hoog. Het prijskaartje: 170 miljoen euro.

Nieuws

Bewoners Ringlaan verrast door start werken

Bewoners van een deel van de Ringlaan werden maandagmorgen verrast door de start van werken aan de stoep en het fietspad. Die werken waren al langer aangekondigd, maar een concrete datum werd niet gecommuniceerd.

Wegen en verkeer

ISVAG bouwt futuristische afvalenergiecentrale aan Boomsesteenweg

De afvalverwerkings-intercommunale ISVAG heeft dinsdag de plannen ontvouwd voor een gloednieuwe afvalenergiecentrale aan de Boomsesteenweg/A12 in Wilrijk. ISVAG zegt hiermee in de toekomst elektriciteit te willen produceren voor 35.000 gezinnen, of warmte produceren via een warmtenet voor 40.000 gezinnen in de buurt.

Nieuws

Kettingbotsing met acht wagens op E19, ook ongeval op A12

Op de E19 in Kontich zijn dinsdagochtend rond 7.30 uur acht wagens met elkaar in botsing gekomen. Twee rijstroken zijn versperd.

Wegen en verkeer

Koppel gewond na brand aan dampkap

In een woning aan de Biesthoevelaan in Wilrijk heeft het zondagnamiddag gebrand. De bewoner liep brandwonden op omdat hij het vuur zelf wilde blussen.

Nieuws

Motorrijder rijdt over busstrook voorbij auto’s en wordt aangereden

Op de Boomsesteenweg in Wilrijk, ter hoogte van Cardoen, is het donderdagmiddag tot een aanrijding tussen een auto en een motor gekomen. Het ongeval gebeurde toen de motorrijder over de busstrook auto’s voorbij stak.

Nieuws
Download