Leuk dat je er bent!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Sterk Onversterkt uniek en stroomloos zomerfestival

In het Steytelinckpark vindt zaterdag voor de zevende keer het zomerfestival Sterk Onversterkt plaats.

Nieuws

Dieven lokken hoogbejaarde dame in de val en maken opmerkelijke buit

Een 90-jarige vrouw uit Wilrijk is donderdagmiddag het slachtoffer geworden van een dieventruc. Haar ‘vriendelijke nieuwe buren’ wilden de vrouw zogezegd beter leren kennen, maar maakten van de afleiding gebruik op rooftocht te gaan in de woning van de hoogbejaarde vrouw.

Nieuws

Dieven passen ‘truc met cake’ toe en beroven twee bejaarde dames

Een 90-jarige dame uit Wilrijk werd donderdag slachtoffer van ‘de truc met de cake’. Terwijl twee dievegges haar vriendelijk een stukje cake aanboden, doorzochten ze haar huis op zoek naar waardevolle spullen. Een 85-jarige vrouw uit Deurne maakte hetzelfde mee, wellicht met dezelfde daders.

Nieuws

Politie rukt uit voor... ontsnapte varkens

Een team van de Antwerpse politie is woensdagavond op pad gestuurd om mee op zoek te gaan naar twee uitgebroken varkens in de buurt van de Lievevrouwkesbosweg. De dieren ontsnapten via enkele gaten in de omheining van hun weide op de kinderboerderij.

Politie en veiligheid

Reusachtige Disney-attractie gaat uit de bocht in Wilrijk en mist op haar na huis

Een spectaculaire takeling gisteravond op de Boomsesteenweg in Wilrijk. Een kermiswagen die van de jaarmarkt in Wilrijk kwam, kantelde bij het opdraaien van de Boomsesteenweg. Het gevaarte, een paardenmolen, kwam los van zijn wielen en verpletterde een verkeerslicht. Een woning werd op een haar na gemist.

Nieuws

Actie sp.a op jaarmarkt tegen nieuwe verbrandingsoven

Ter gelegenheid van de jaarmarkt voerde de Wilrjkse sp.a actie tegen de komst van een nieuwe verbrandingsoven langs de Boomsesteenweg.

Nieuws

Geitendistrict geniet met volle teugen op zomerse jaarmarkt

Als het weer mee zit is jaarmarkt in Wilrijk altijd een hoogdag. Dat was dit jaar voor de 126ste keer ook weer het geval.

Nieuws

Buren en politie redden verwaarloosde hond uit tuin eigenaar

In de Pieter Van Passenstraat in Wilrijk heeft de politie zaterdag een verwaarloosde hond gered uit de tuin van zijn baasje. Het dier leefde er in erbarmelijke omstandigheden.

Politie en veiligheid

Antwerpse politie redt verwaarloosde hond: “We vonden hem angstig in een hoekje, tussen uitwerpselen en afval”

In de Pieter Van Passenstraat in Wilrijk heeft de politie zaterdag een verwaarloosde hond gered uit de tuin van zijn baasje. Het dier leefde er in erbarmelijke omstandigheden.

Politie en veiligheid

Vrouw (37) raakt zwaargewond bij crash tegen boom

Een vrouw van 37 uit Antwerpen is vrijdagavond zwaargewond geraakt toen ze op de Prins Boudewijnlaan in Edegem met haar auto tegen een boom terechtkwam.

Nieuws
Download