Beter een goede buur dan een verre vriend
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Poolse man die auto wil kopen brutaal overvallen

De politie heeft drie mannen uit Willebroek opgepakt die afgelopen vrijdag een Pool hadden overvallen in Blaasveld (Willebroek). Ze takelden de man zwaar toe en beroofden hem van zijn geld.

Politie en veiligheid

Responsible Young Drivers laat bezoekers Carré blazen

Elke automobilist die zaterdagnacht een bezoekje bracht aan discotheek Carré in Willebroek werd gevraagd om geen alcohol te drinken. Wie de danstempel verliet, werd zelfs aan een alcoholtest onderworpen.

Nieuws

Jeugd denkt na over toekomst gemeente

Hoe zien 18-jarigen hun toekomst in een leefbare woonomgeving? Leerlingen van het Atheneum Willebroek konden over die vraag brainstormen na een ontmoeting met de Vlaamse bouwmeester.

Nieuws

Bakker gaat voor Europees goud

De Willebroekse bakker Johan Buelens strijdt dit weekend mee voor het hoogste schavotje artisanaal brood bakken in Europa. Als bakker en coach voert hij het Belgische team aan.

Nieuws

Roemeense politie vindt gestolen motoren terug

De bootmotoren die een tweetal weken geleden werden gestolen bij Bernico in Willebroek zijn terecht. Ze werden door de Roemeense politie aangetroffen in een bestelwagen.

Politie en veiligheid

Lopen langs unieke natuur

De zestiende ‘100% natuurloop’ in Vlaanderen is zondagmorgen officieel ingelopen. Ruim tweehonderd sportievelingen kozen voor 5 of 10 kilometer lopen dwars door het Blaasveldbroek.

Nieuws

Wandelen tegen kansarmoede

In het kader van de dag tegen de armoede vond een ‘Wel(le)zijn Willebroek wandeling’ tegen kansarmoede plaats. De wandeling startte bij ATD Vierde Wereld (residentie Herselaar).

Vrije tijd en hobby

100% natuurloop in Broek-Hazewinkel: afgepijlde routes over 5 of 10 kilometer dwars door natuur

De 16de 100% Natuurloop Hazewinkel- Het Broek in Vlaanderen is zondagmorgen officieel ingelopen. Ruim 200 sportievlingen kozen voor de 5 of 10 kilometer lopen dwars door de natuur. Deze 100% Natuurloop is nog maar de derde in de Provincie Antwerpen.

Vrije tijd en hobby

Volwassenen leren fietsen

De 10 deelnemers aan de fietslessen voor volwassenen die als kind nooit hebben leren fietsen kregen vrijdag hun diploma uit handen van sportschepen Ronny Somers (N-VA). Enkele gemeentediensten sloegen hiervoor de handen in elkaar om samen met de Willebroekse wielerclub Royal Devils deze gratis fietslessen aan te bieden. Dat gebeurt twee keer per jaar.

Nieuws
Download