Leer je buren kennen via Hoplr
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Tickets voor Tomorrowland

De inwoners van Willebroek, Aartselaar, Hemiksem, Niel en Schelle kunnen op maandag 22 januari vanaf 20 uur tickets bestellen voor Tomorrowland.

Nieuws

Gedrogeerde bestuurder rijdt met vijfde passagier in autokoffer

Een hardleerse beginnende bestuurder werd dit weekend door de politie betrapt onder invloed van cannabis. De man krijgt ook een extra proces-verbaal omdat hij stiekem ook een jonge vrouw, als zesde persoon, in zijn koffer vervoerde.

Politie en veiligheid
Nieuws

Kaarttornooi in PC Tisselt afgesloten

Op de laatste kaartavond kregen de kaartspelers een etentje aangeboden en een ingekorte versie van een kaartspelavond met als inzet 2 sets bieren van brouwerij Het Anker per speeltafel.

Nieuws

AED Group sluit belangrijke deal met Samsung

De AED Group uit Willebroek heeft een exclusieve deal rond met Samsung. Het bedrijf van Glenn Roggeman gaat de nieuwe indoor LED-displays van het merk verkopen.

Nieuws

Brandweer kan bewoner op het nippertje redden

De bewoner van een appartement in de Spaarzaamheidsstraat in Willebroek is gisteravond op het nippertje gered door de brandweer. In zijn flat was brand ontstaan en om aan het vuur te ontsnappen was hij deels door zijn raam geklauterd. Het appartement brandde volledig uit. De bewoners van de andere flats bleven ongedeerd.

Politie en veiligheid
Nieuws

Brandweer kan man op het nippertje uit brand redden

Een man is woensdagavond op het nippertje kunnen gered worden door de brandweer nadat er brand was uitgebroken in zijn flat in de Spaarzaamheidsstraat. De man hing half uit het raam te bengelen toen de brandweer arriveerde. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis overgebracht, zijn flat is compleet vernield.

Politie en veiligheid
Wegen en verkeer
Nieuws

Wie maakt gedicht over Willebroek?

De bibliotheek Willebroek organiseert een poëziewedstrijd die nog tot en met 20 januari duurt. Deelnemers kunnen maximaal drie gedichten over de kanaalgemeente inzenden.

Nieuws

Politie start onderzoek naar vandalisme: “Banden twee keer stukgeprikt in week”

Jochen De Smedt is voor de tweede keer in een goeie week tijd het slachtoffer geworden van vandalen. De eerste keer werden drie autobanden stukgestoken, afgelopen weekend ging het om één band.

Politie en veiligheid
Nieuws

Geef je kerstboom een tweede leven

Blaasveldenaar Antoine Faucher-Gauthier komt uw kerstboom met wortel ophalen, herplant die en tegen december kunt u opnieuw uw eigen kerstboom afhalen en dus hergebruiken. En dat voor amper 10 euro.

Nieuws
Download