Only your neighbours can join based on address verification
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Piepjonge pooier liet meisjes dag en nacht werken: “Hij maakte een bordeel van zijn ouderlijke woning”

Ilyasse C. uit Willebroek is nog maar twee jaar meerderjarig, maar toch heeft hij al een aardig gevuld strafblad. Diefstal, afpersing, slagen en verwondingen, geweld tegen de politie en drugsbezit. Ilyasse C. is van alle markten thuis. Zo liet hij als pooier meisjes van 14 en 15 jaar dag en nacht als escortdame werken.

Alert

Niena (12) zwemt veertigbaantjes voor Diabetes Liga

De Blaasveldse Niena De Meester (12) heeft type 1 diabetes. Samen met haar jongere zus Minne (10) plant ze samen met nog acht zwemkompanen een sponsortzwemocht in het zwembad Breeven. Via Music for Life gaan de centen naar de Diabetes Liga.

News

Man rijdt rond met 7.700 euro in koffer, andere botst tegen paal voor ogen van agenten

Bij controleacties in Mechelen en Willebroek heeft de politie afgelopen weekend verschillende chauffeurs betrapt op het rijden onder invloed. Een chauffeur had drugs en meer dan 7.700 euro in zijn auto verstopt, een andere botste voor de ogen van de agenten tegen een paal. In totaal werden 988 ademtests afgenomen, 34 bestuurders testten positief.

Alert

Vader en dochter streven ernaar gasten thuisgevoel te geven in Plaza Bistro

Plaza Bistro is weer open. De nieuwe uitbaters kok Yves Vermeren (48) en dochter Romy (23) willen de klanten een thuisgevoel bezorgen.

News

’t Willebroeks Poelierke ontkracht gerucht rond sluiting

Al enige tijd doet het gerucht de ronde dat ’t Willebroeks Poelierke de deuren sluit. “We blijven minstens nog vijf jaar open en vieren deze week met de klanten de zestigste verjaardag”, klinkt het bij uitbater Luc Vleminckx.

News

Man (26) die vrouw bijna blind klopte in Carré riskeert achttien maanden cel

Een 26-jarige man stond donderdag voor de rechter in Mechelen omdat hij een bezoekster van dancing Carré in Willebroek zwaar had toegetakeld met een fles whisky. Even werd gevreesd dat het slachtoffer haar oog zou kwijtraken, maar dat kon worden vermeden.

News

Brassband kroont zich 21ste keer tot Belgisch kampioen

News

Nederlander start wietplantage om huurwoning te betalen

Een 25-jarige Nederlander stond voor de strafrechter omdat de politie in zijn huurwoning een cannabisplantage had aangetroffen. De man zei dat hij met de plantage was gestart omdat hij de huur van zijn woning nog amper kon betalen.

Alert

Politie brengt vrouw die op bevallen staat naar ziekenhuis nadat haar man positief blaast

Agenten van de lokale politie Mechelen-Willebroek hebben hun goed hart laten zien. Toen ze bij een controle een koppel tegenhielden, blies de bestuurder positief. De vrouw moest echter hoogdringend bevallen, dus brachten de agenten de vrouw zelf naar het ziekenhuis.

Alert

Maria (78) is enige deelnemer dessertwedstrijd (en wint die ook)

De Week van de Smaak telde heel wat activiteiten, waaronder een dessertenwedstrijd op ‘grootmoeders wijze’. Die vond woensdagmiddag plaats. Proevers genoeg, maar de enige deelnemer was meteen eindwinnaar: Maria De Hondt (78) met haar kaastaart.

News
Download