Your city or municipality has no access to your neighbourhood
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Politie zet gedrogeerde taxichauffeur aan de kant met klant aan boord

De politie van de zone Mechelen-Willebroek heeft tijdens de weekendactie 48 dronken bestuurders uit het verkeer geplukt. Onder hen een taxichauffeur die onder invloed was van cocaïne en met een cliënt onderweg was.

Alert

Theater aan Twater lokt minstens 16.000 toeschouwers: twee dagen uitverkocht

De dertiende editie van Theater aan Twater liet vele duizenden genieten van al het geks en fraais dat in de wereld op vlak van straattheater te koop is...en dit voor slechts 4 euro per dag. Liefst 140 top-optredens op de Kaai en Klein-Willebroek waren er op beide locaties te zien.

News

Gerecht reconstrueert hevige brand in flat

De onderzoeksrechter heeft gisteren, donderdag, een reconstructie gehouden van een brand in een appartement in het centrum van Willebroek. De speurders gaan ervan uit dat de bewoner het vuur opzettelijk heeft aangestoken.

News

Dakloze kreeg woning van bende, maar moest wietplantage onderhouden

Een 36-jarige man uit Antwerpen stond voor de rechter omdat hij een tijdje een cannabisplantage heeft gehad in de woning waar hij verbleef, in Willebroek. De man zelf zegt dat hij maar twee weken in het huis heeft verbleven en dan alles achterliet.

News

CD&V posteert vijf jongeren in top tien

CD&V trekt met vijf jongeren in de top tien van de lijst naar de Willebroekse burger op 14 oktober. Ronnie Moerenhout duwt de lijst.

News

Femma Heindonk viert 50ste verjaardag met Carry Goossens

Femma Heindonk, het vroegere KAV, blaast dit weekend 50 kaarsjes op de verjaardagstaart. Vrijdag ontvangen ze Carry Goossens. Zaterdag staat een feestprogramma klaar, ingeleid met een pot- en panserenade.

News

Student verkoopt valse briefjes van 50 euro aan 15 euro: “Enorme stommiteit”

Een negentienjarige student uit Willebroek stond voor de strafrechter omdat hij - samen met een minderjarige - valse briefjes van vijftig euro had proberen te verkopen aan vrienden en schoolkameraden. Hij vroeg vijftien euro voor een vervalst briefje van vijftig euro.

News

AED levert twintig trailers licht aan WK in Rusland

Het bedrijf AED Rent uit Willebroek heeft de voorbije dagen twintig trailers tjokvol verlichting en ledschermen naar Rusland getransporteerd. Daar wordt het materiaal gebruikt in voetbalstadions en supportersdorpen tijdens het WK.

News

Belgische vlag bedekt hele gevel in Blaasveld

De woning Krommestraat 79 in Blaasveld is klaar voor het WK. De hele gevel staat ingepakt met een 36 vierkante meter grote Belgische vlag. Bewoners Kurt Van Opstal en Ann Van Neck zijn dan ook grote fans van de Rode Duivels.

News

Bestuurder test op één avond twee keer positief

Bij Wodca-controles die kaderden in de BOB-zomercampagne heeft de politie Mechelen-Willebroek afgelopen weekend 1.381 bestuurders gecontroleerd. Daarvan testten er 29 positief op het rijden onder invloed van alcohol of drugs.

Alert
Download