Boem! De site ligt plat! Nee, nee, het is maar een grapje...
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“Ik had niet het gevoel dat het mijn beste match was”

Basket Willebroek B won dit weekend na een knappe remonte van Okido Arendonk. Rebecca Agbiamo was met 33 punten de absolute uitblinkster.

Nieuws

Drie nieuwe leslokalen voor Sint-Jorisschool

Dubbel feest voor de leerlingen van Sint-Jorisschool Blaasveld. Niet alleen mochten ze drie extra nieuwe klassen inhuldigen, ook het sportpleintje ‘BuurtBooster’ werd in gebruik genomen.

Nieuws

Inwoners Bornem en Duffel het meest tevreden, in Willebroek het minst

Vlaams minister Homans (N-VA) maakte gisteren de resultaten bekend van de gemeente- en stadsmonitor 2017. In onze regio scoren Bornem, Duffel en Mechelen het best. Sint-Amands en Willebroek bengelen onderaan.

Nieuws

Zelfs koude houdt carnavalisten niet tegen

De ijskoude wind kon de carnavalisten in Willebroek niet van de wijs brengen. Er werd gevierd en gedanst, al was het maar om warm te blijven. Opvallend vele monumentale wagens uit onder andere Aalst reden door de gemeente. Carnaval- ambassadeur Gianni keek toe en zag dat het goed was.

Nieuws

Carnaval en koude gaan samen in Willebroek

Het werd een ijskoude maar geslaagde carnavalstoet doorheen de Willebroekse straten. Dit keer namen liefst vier Willebroekse verenigingen deel: de fel opgemerkte De Poutrellekes als 'Mario's', Anita's Pub met deelnemers weggeplukt uit Versailles, ATB Wilebroek met hun dansgroep en de Prinsenkamer.

Nieuws

Veelzijdig feest voor jubileum

De viering rond de tachtigste verjaardag van de Willebroekse Chiro is vorig jaar al ingezet, met activiteiten als een familiewandeling, kamprestaurant, dropping in de vertrouwde omgeving Kasterlee met ook daar een reünie voor de oud-leiding en oud-leden.

Vrije tijd en hobby
Nieuws

Jeugdbeweging viert tachtigjarig bestaan met feestprogramma: “Gemengde Chiro kwam schoorvoetend op gang”

Frieda van Rompaey (78) was bij de meisjeschiro in 1945. Haar dochter Anne van Ballart verdedigde de kleuren sinds 1971 en (klein)dochter Marijke Boey is sinds 2004 lid van de Chiro. Ze stapt er dit jaar uit. “Nadat ik ben afgestudeerd”, zegt ze.

Nieuws

Politie ontdekt plantage, advocaat kritisch op onderzoek

Het parket eiste gisteren twee jaar cel tegen twee mannen die ervan beticht worden betrokken te zijn bij een cannabisplantage in Willebroek. De verdediging vroeg de onontvankelijkheid van de strafvordering.

Politie en veiligheid
Nieuws

Twee jaar gevorderd voor houden cannabisplantage

Voor de correctionele rechtbank van Mechelen moesten donderdag twee mannen verschijnen die verdacht worden van het houden van een cannabisplantage. Een van de mannen gaf verstek, de andere meent dat het dossier niet goed gevoerd werd en vraagt de onontvankelijkheid van de strafvordering.

Nieuws

Speciale ‘poepbuizen’ voor hondenpoepzakjes

De gemeente investeert in vier wandelroutes voor honden in het centrum, bemand met tien hondenpoepbuizen. De strijd tegen sluikstorten gaat zo concreet verder.

Nieuws
Download