Leuk dat je er bent!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Dimitri Vegas & Like Mike “komen thuis” en trakteren Willebroek

De dj-broers Dimitri Vegas & Like Mike trakteren hun thuisgemeente Willebroek op vrijdag 1 september op een exclusieve dj-set. Het concert kreeg de passende naam ‘HOMECOMING’.

Nieuws

Gemeentelijke cheques voor deelnemers communicatie-bevraging

Schepen Tinneke Huyghe deelde één cheque van 100 euro, twee cheques van 50 euro en vier cheques van 25 euro uit aan enkele uitgelote deelnemers die eerder aan de communicatiebevraging van de gemeente hebben meegewerkt.

Nieuws

Jongeren crashen na nachtje stappen in Carré

Twee jongeren die zaterdagochtend na een nachtje stappen in dancing Carré in Willebroek huiswaarts keerden, zijn met hun wagen in de gracht terechtgekomen. De bestuurder had te veel gedronken, de passagier moest uit de auto bevrijd worden.

Nieuws

Rotonde afgesloten, omleidingen voorzien

In opdracht van Pidpa en de andere nutsbedrijven zal na het bouwverlof de rotonde op de kruising Stationsstraat-Kerkstraat-Guido Gezellestraat tijdelijk worden afgesloten voor alle verkeer. Concreet gebeurt dit van maandag 31 juli tot en met dinsdag 8 augustus, en heeft een grote impact op de verkeerscirculatie in het centrum.

Wegen en verkeer

Auto met jongeren belandt in gracht

In de Hoogstraat in Tisselt is zaterdagochtend een auto in de gracht terechtgekomen. Het voertuig ging overkop maar kwam terug op zijn wielen terecht. De bestuurder bleef ongedeerd, de passagier werd gewond naar het ziekenhuis overgebracht.

Nieuws

Geen winkelruimte meer in nieuw wooncomplex

In de Overwinningsstraat 55-63 in Willebroek, in het hartje van het centrum, komt het volledig nieuwe wooncomplex De Wasserij met dertien appartementen en zeven blokwoningen. De naam van het complex verwijst naar de vroegere droogkuis en wasserij Speed-shop die er vele jaren was gevestigd.

Nieuws

Auto belandt in gracht naast A12

Net voorbij dancing Carré op de A12 richting Antwerpen is vrijdagmiddag een auto in de gracht terechtgekomen. De bestuurder werd naar het ziekenhuis overgebracht.

Nieuws

Gezocht: eigenaar van trouwring

Via de facebookpagina van de gemeente Willebroek wordt een oproep gedaan naar de eigenaar van deze trouwring. In de ring staat 'Carla–Gustaaf 25-9-92'. De grootte van de ring laat vermoeden dat hij van een man is.

Nieuws

Zeven Irakezen betrapt in laadruimte van vrachtwagen bij Decathlon

Bij het bedrijf Decathlon op de Schoondonkweg in Willebroek zijn dinsdagnamiddag zeven mensen aangetroffen in de laadruimte van een vrachtwagen die er kledij kwam leveren.

Nieuws

Groot gezin wanhopig op zoek naar woning

Voor de familie Vermeeren – Brouwers uit Blaasveld (Willebroek) is de wanhoop kortbij. De afgelopen maanden bezochten ze 98 potentiële huurwoningen, maar voorlopig wil niemand aan hen verhuren.

Nieuws
Download