By the way, have you heard?
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Minister onthult gedenkplaat ter ere van de slachtoffers van Fort van Breendonk

Steven Vandeput, minister van Defensie, heeft in het Fort van Breendonk een gedenkplaat onthuld ter ere van de slachtoffers die de dood vonden in het ‘Auffanglager Breendonk’. Louis Boeckmans (95) uit Laakdal is een van de overlevenden van het Fort.

News

‘Kabinet van afgedankte zaken’ op markt

Afvalbeheerder Ivarem voerde tijdens de woensdagmarkt in Willebroek een sensibiliserings­actie tegen zwerfvuil. Levensgroot vuilnis, politie in het straatbeeld en peukdoosjes moesten passanten inspireren.

Alert

Rupelbrug gesloten tot 28 oktober, fietsers erover vanaf donderdag

News

Afval in vuilniswagen vliegt in brand

Aan de Antwerpsesteenweg in Klein-Willebroek is vrijdagochtend brand ontstaan in een vuilniswagen. Dat ging met uitslaande vlammen gepaard.

News

Parket wil niet dat rechter beklaagden van vechtpartij aan Carré straft

Het openbaar ministerie heeft donderdag zelf gevraagd om de drie mannen die terechtstonden voor een schermutseling in dancing Carré niet te straffen. Nochtans liep een bezoeker daarbij ernstige verwondingen op nadat hij een glas in zijn gezicht kreeg.

News

Gloednieuwe E.ON warmtekrachtcentrale

E.ON heeft bij Promat in Tisselt een warmtekrachtcentrale in gebruik genomen, waarmee het bedrijf volledig in de eigen energie kan voorzien.

News

Nieuwe warmtekrachtcentrale bij Promat in Willebroek

Op de terreinen van Promat in Willebroek is dinsdag een nieuwe warmtekrachtcentrale ingehuldigd. De centrale zal het bedrijf elektriciteit leveren en stoom, die rechtstreeks wordt ingezet bij de productie van brandwerende materialen.

News

Bestuurder zwaargewond na ongeval op A12

Op de A12 ter hoogte van Willebroek is een bestuurder zondagmorgen zwaargewond geraakt.

Traffic

Draagvlak fusies wordt groter, sommigen houden het been stijf

Verplicht is het nog niet, toch wordt er al over gefluisterd in de wandelgangen. Een nieuwe gemeentelijke fusiegolf kan zich in de nabije toekomst opdringen. Niet alle gemeenten in onze regio zijn voor dat idee gewonnen, al zijn er uitzonderingen.

News

Politiezone Mechelen-Willebroek koopt vier elektrische BMW-wagens

De politiezone Mechelen-Willebroek kreeg woensdagochtend de sleutels van vier gloednieuwe patrouillewagens. Het gaat om volledig elektrische BMW i3’s die ingezet zullen worden in de wijkwerking.

Alert
Download