Op de top kun je geen lange wandelingen maken
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Kattenhater maakt slachtoffers met loodjesgeweer, dader nog steeds spoorloos

Afgelopen weken werden twee katten beschoten in Tisselt, vermoedelijk met een loodjesgeweer. De dieren geraakten op eigen kracht thuis maar moesten wel geopereerd worden.

Nieuws

Fiets voor winnaar 'Lokale Helden'-wedstrijd

Kirsten Daenen mocht met de Kanaalfeesten uit handen van burgemeester Eddy Bevers en toerisme-schepen Maaike Bradt een splinternieuwe fiets ontvangen.

Nieuws

Cannabisplantage in de kelder: koppel riskeert achttien maanden cel

Achttien maanden gevangenisstraf met uitstel. Dat hangt een echtpaar uit Willebroek boven het hoofd voor het runnen van een cannabisplantage in een appartementsgebouw aan de Koningin Astridlaan in Mechelen.

Nieuws

Citymarketingplan moet het 'merk Willebroek' meer op de kaart zetten

Samen met de start van de Kanaalfeesten is het startschot gegeven voor ‘Een hele zomer feest, da’s Willebroek’. Deze zomer wordt ingezet met een nieuw citymarketingplan, logo, kleurrijke huisstijl, enz.

Nieuws

Heeft u het ook al gezien? Discotheek Carré heeft afscheid genomen van zijn iconische jukebox aan de voorgevel

Bestuurders die via de A12 van Brussel naar Antwerpen rijden, zijn vertrouwd met de grote jukebox op de voorgevel van discotheek Carré. Maar sinds begin deze week is er vreemd genoeg niets meer te zien van die iconische jukebox.

Nieuws

‘Op de vlucht…’ expo in containers

Twee containers op de hoek van de Overwinningsstraat en de Vooruitgangsstraat herbergen de expo ‘Op de vlucht…’. Die is vandaag met 'Wereldvluchtelingendag' geopend.

Nieuws

Dronken chauffeur (70) weigert te stoppen voor controle en ramt 5 auto’s

In Willebroek is afgelopen weekend een 70-jarige man op vijf geparkeerde auto’s ingereden. Hij was net daarvoor weggereden van een alcoholcontrole. De man had 1,9 promille alcohol in het bloed.

Nieuws

Frank De Borger in 17 dagen en na 2500 km in Spanje

Frank De Borger is vandaag in Javea (Spanje) aangekomen na een fietstocht van 2.500 km, die zo'n 17 dagen geleden begon in Heindonk. Doel van dit fietsexploot is geld in te zamelen voor Kom op tegen kanker.

Nieuws
Download