Hoplr is volledig gratis en vrij van reclame
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Dieven aan de haal met koplampen van Porsche

Dieven hebben maandagnacht de koplampen van een Porsche Cayenne gestolen. Dat gebeurde aan de Buerstedelei in Aartselaar. Ook in Wijnegem werden koplampen van hetzelfde type voertuig ontvreemd.

Politie en veiligheid
Nieuws

Wijnegem werpt zich op als voortrekker in elektrisch rijden

Wijnegem werpt zich op als voortrekker in het elektrisch rijden. Zowel op het marktplein als aan ’t Gasthuis staan er al vier palen met acht laadpunten. Er volgen er dit jaar nog zeven andere.

Nieuws

Durf! pakt uit met drie nieuwe gezichten

Dorpspartij Durf! stelt met Dirk Maes, Katelijne van den Bosch en Tom Tachelet drie nieuwe namen voor met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen in Wijnegem.

Nieuws

Familie Beerens ruilt ene kasteel voor andere in

De familie Beerens van de gelijknamige garage verkoopt kasteel Kattenhof in ‘s-Gravenwezel voor 4.950.000 euro. De familie kocht in 2015 kasteel Pulhof in Wijnegem van de provincie, en verhuist nu naar het gerestaureerde landgoed.

Vrije tijd en hobby
Nieuws
Nieuws

Senioren uit zeven gemeenten slaan beentjes uit in dancing Toverfluit

Liefst 250 senioren uit Zoersel, Brecht, Zandhoven, Wijnegem, Schilde, Malle en Schoten dansten dat het een lieve lust was in dancing Toverfluit in Halle.

Nieuws

Mobiele camera’s voor politiezone Minos

Aan het begin van het nieuwe jaar toont Borsbeeks burgemeester en voorzitter van de politieraad van de zone Minos, Dis Van Berckelaer, zich trots op de werking van het politiekorps.

Politie en veiligheid
Nieuws

Gemeenten bundelen krachten in strijd tegen werkloosheid

Vanaf 1 januari wordt het Plaatselijk Werkgelegenheidsagentschap (PWA) omgedoopt tot ‘Wijk-werken’. De gemeentes Zandhoven, Zoersel, Wijnegem, Schilde, Ranst en Schelle gaan hiervoor samenwerken.

Nieuws

Van troosteloos stort tot fleurig bijenbos

Zo’n veertig vrijwilligers van Natuurpunt, werknemers van VMM en omwonenden staken de handen uit de mouwen voor de aanplanting van een bijen- en vlinderbos in natuurgebied De Beemdkant.

Vrije tijd en hobby
Nieuws

IN BEELD. Sneeuwellende voor iedereen op deze brug in Wijnegem

Vooral hellingen en bruggen veroorzaken maandag heel wat verkeersellende. Zo is de brug van de Houtlaan in Wijnegem een voorbeeld van hoe het voor elke weggebruiker moeizaam gaat.

Nieuws
Download