Volg ons ook op Facebook of Twitter!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Wijnegem belooft zich in te zetten voor meer veiligheid

Wijnegem ondertekende als eerste gemeente in de politiezone Minos het zogenaamde SAVE-charter van Ouders van Verongelukte Kinderen. Gelijktijdig legden driehonderd leerlingen fietsexamen af.

Melding

Ruïne wordt avontuurlijk speelpark naast Het Schijn

Vijf jaar nadat een zware brand de leegstaande feestzaal De Leeuw in puin legde, wordt de ruïne eindelijk gesloopt. “We creëren een avontuurlijk sport- en speelpark en dit domein is groot genoeg om ook de scouts en de Chiro te huisvesten”, aldus schepen van Grondgebiedzaken Paul Van Dael (N-VA).

Melding

OCMW-secretaris wordt nieuwe directeur

Leen Nagels (36) wordt wellicht de nieuwe algemeen directeur van het eengemaakte gemeente- en OCMW-bestuur. De meer ervaren Mil Sysmans, de huidige gemeentesecretaris, zet vrijwillig een stap opzij.

Nieuws

De perfecte vakantiejob: heel de zomer shoppen en daar nog voor betaald worden ook

Het Wijnegem Shopping Center heeft een vakantiejob in de aanbieding die ongetwijfeld veel studenten zal doen watertanden: heel de zomer shoppen en daar nog voor betaald worden ook. En dan mag je ook nog eens de aangekochte producten houden (tot een waarde van 1.500 euro). Marketingexperts noemen het een slimme zet.

Vrije tijd en hobby

De beste studentenjob ooit? Die vind je deze zomer in Wijnegem

Het Wijnegem Shopping Center is op zoek naar een jobstudent voor deze zomer. En niet zomaar een: zijn of haar dagtaak bestaat uit shoppen en foto’s nemen voor de sociale media van het winkelcentrum. Als kers op de taart mag de gelukkige ‘shopping king’ of ‘queen’ tot 1.500 euro aan kleren voor zichzelf houden.

Vrije tijd en hobby

VIDEO. Shoppen als studentenjob

Het Wijnegem Shooping Center is voor deze zomer op zoek naar een jobstudent. En niet de zoveelse verkoper, maar wel een shopping king of shopping queen. Die moet zijn of haar dagen vooral vullen met een hele dag winkelen, om dan de combinaties op de sociale media te zetten. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden met een filmpje, en dat beloven er alvast veel te zijn. Want alles wat je koopt, mag je houden. Evident zal je zeggen, maar aan deze job zit nog een bonusje vast.

Vrije tijd en hobby

Japanse sterrenchef kookt vanaf juni langs Albertkanaal

De eerste en enige vestiging van de bekende Franse bakkerij Poilâne in ons land is na twee jaar alweer gesloten. De reusachtige zuurdesembroden en andere dure specialiteiten sloegen niet aan. Maar in Kanaal kijken ze alweer uit naar de opening van K, een oosters-mediterraans restaurant van de wereldvermaarde Japanse sterrenchef Hideki Matsuhisa.

Nieuws

Gemeenten pakken fietspaden aan

Tussen 2012 en 2016 telden Kontich, Wijnegem en Borsbeek per 1.000 inwoners de meeste fietsongevallen met gewonden in de Antwerpse zuidrand. Toeval of niet, in de drie gemeenten wordt nu een sterke inhaalbeweging gemaakt voor fietsaccommodatie.

Wegen en verkeer

Shopping Center maakt klant letterlijk koning

De klant is natuurlijk altijd koning, maar tussen 27 april en 12 mei wordt dat wel heel letterlijk genomen in Wijnegem Shopping Center. Op alle binnenpleinen komen koninklijke decors en er is tal van animatie voor jong en oud.

Vrije tijd en hobby

Uitbater De Vroege Morgen stopt ermee

De toekomst van horecamonument De Vroege Morgen is na 98 jaar opnieuw in gevaar. Uitbater Sven Tonnaer stopt ermee, met spijt in het hart.

Nieuws
Download