Euhm, what did I want to say again...
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Heemkring Jan Vleminck wil dialoog met onderzoekster Bruegelschilderij

“De bewering dat de heemkring Jan Vleminck het boek van Raymond Correns en Hugo Rau over Jan Vleminck niet wilde publiceren, is fout”, zegt Leo Spaepen.

News

Controleactie op N12 in Wijnegem donderdag afgeblazen

De aangekondigde controleactie door personeelsleden van de Vlaamse Belastingdienst, donderdag op de N12 in Wijnegem, gaat om veiligheidsredenen niet door. Dat laat de socialistische vakbond ACOD weten. De vakbond beraadt zich over andere acties.

News

Controleurs Vlaamse Belastingdienst blokkeren donderdag N12 in Wijnegem als protest tegen hervorming ambtenarenstatuut

Op de N12 in Wijnegem zullen personeelsleden van de Vlaamse Belastingdienst donderdag tussen 11 uur en ‘s middags een uitvoerige controleactie doen. Alle wagens worden aan de kant gezet om te bekijken of ze in orde zijn met de verkeersbelasting. De actie van socialistische vakbond ACOD is een reactie op de wijziging van het Vlaamse ambtenarenstatuut door bevoegd minister Liesbeth Homans (N-VA).

News

Tien dagen geleden gevraagd,vandaag al nieuwe directrice

De prijs voor meest flexibele onderwijskracht geven wij aan Ine De Paepe. Zij begon gisteren als nieuwe directeur in de Vrije Basisoefenschool, maar werd daarover pas tien dagen eerder ingelicht.

News

Overheidsvakbond ACOD blokkeert sluizen Albertkanaal

Op het Albertkanaal in Wijnegem raakte de kade gisteren flink gevuld met meer dan vijftig aangemeerde binnenvaartschepen. Het grote sluizencomplex werd 24 uur geblokkeerd door enkele militanten van de socialistische overheidsvakbond ACOD om te protesteren tegen de afbouw van sociale verworvenheden.

News

Wesley Snoeys bewijst meteen zijn meerwaarde: “Ik probeer mijn ervaring over te brengen”

Met een 1-3 winst op Bornem is Ternesse uitstekend aan de nieuwe competitie begonnen. De 29-jarige nieuwkomer Wesley Snoeys had met twee doelpunten een groot aandeel in de zege .

News

“Dit had ik helemaal niet zien aankomen”

City Pirates bleef zaterdagavond op eigen veld thuis steken op een bleek gelijkspel tegen KFC Turnhout. Alleen het spel van de Merksemnaren was zo mogelijk nog bleker. Sportief manager Philip Van Dooren had na afloop dan ook pittige discussies met enkele spelers.

News

“Noem dit alsjeblieft toch geen containerklas”

Gemeentelijke lagere school De Notelaar kan de komende jaren nog flink groeien dankzij de luxueuze ‘tijdelijke’ klassen die de Wijnegemse houtbouwspecialist Hahbo in nauwelijks enkele weken installeerde. “Zeg alsjeblieft geen container tegen onze lokalen”, aldus directeur Dries Naulaers.

News

Ternessecoach Sven Eeraerts tevreden over Wommelgemse voorbereiding: “De spelers zijn gretiger dan vorig seizoen, zo is mij verteld”

Ternesse opent de competitie zondag op het veld van Bornem. Er breekt alvast een nieuw tijdperk aan voor de Wommelgemnaren, die met hun nieuwe coach Sven Eeraerts meteen bij diens ex-club op bezoek mogen.

News

Stefan Roef (City Pirates) kijkt met vertrouwen uit naar competitiestart: “We willen even goed doen als vorig jaar”

City Pirates start de competitie voor eigen volk tegen het altijd verraderlijke Turnhout. Na de 3-0 bekernederlaag in Union willen Stefan Roef en co op de eerste speeldag graag iets rechtzetten.

News
Download