Overschotten uit de moestuin kan je hier ook kwijt
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Brass-aux-Saxes is Vlaams kampioen

Fanfareorkest Brass-aux-Saxes uit Westerlo heeft zondag het Vlaams Open Fanfare Kampioenschap te Heist-op-den-Berg gewonnen. Tijdens deze wedstrijd kunnen de beste fanfares uit binnen- en buitenland zich muzikaal met elkaar meten.

Nieuws

Bevolkingsbevraging over veiligheid

Vanaf midden maart ontvangen enkele inwoners in de gemeente Westerlo een vragenlijst in hun brievenbus over verschillende veiligheidsthema's. Via deze vragenlijst van de Veiligheidsmonitor word je als burger bevraagd over je onveiligheidsgevoel, buurtproblemen, preventie, het slachtofferschap en de kwaliteit van het politieoptreden.

Politie en veiligheid
Nieuws

Profvoetballer van Westerlo ontkent betrokkenheid bij overvallen

Profvoetballer Ismail H. ontkent zijn rechtstreekse betrokkenheid bij de verschillende overvallen in de Antwerpse Kempen waarvoor hij vorige maand werd aangehouden. Dat melden zijn advocaten Kris Luyckx en Xavier Potvin.

Politie en veiligheid
Nieuws

Nederlandse pelgrim op bezoek bij den Hollander

?Woensdagnamiddag legden de gepensioneerden hun kaartspel even stil toen de 27-jarige Magel Querin uit Amsterdam bij den Hollander in Tongerlo binnenstapte.

Nieuws

Vijf jaar cel geëist voor inbrekers die aasden op elektromateriaal

Drie Roemenen worden voor de correctionele rechtbank van Antwerpen vervolgd voor zeven inbraken bij onder meer Carrefour. Ze hadden het telkens gemunt op elektromateriaal en multimedia. De omvang van de buit bedraagt tienduizenden euro’s. Het openbaar ministerie vorderde voor het trio vijf jaar cel.

Politie en veiligheid
Nieuws

Hij kreeg contract bij AS Roma, maar nu zit beloftevolle voetballer (22) in de cel voor overvallen

Profvoetballer Ismail H. zit in de cel voor het plegen van vijf gewapende overvallen. Op oudejaarsdag besloot de 22-jarige speler van KVC Westerlo verschillende hold-ups te plegen, gewapend met een pistool. De club reageert verbijsterd: “Zo’n talent, en zo’n lieve jongen.”

Politie en veiligheid
Nieuws

Webshop Plantiful.be wint SafeShops Award

Amper zes maanden na de lancering van hun webshop voor vetplanten en cactussen, Plantiful.be, mogen Ellen Boeckx en Mathias Vissers hun eerste award op zak steken.

Vrije tijd en hobby
Nieuws

Vormingsavond rond sociale media

De oudervereniging van ’t Grafiekje in Tongerlo organiseert i.s.m. gezinsbond Tongerlo-Oosterwijk en Childfocus, een vormingsavond over ‘Sociale media’. Tijdens deze avond wordt er gewerkt rond getuigenissen van kinderen/jongeren, ouders en experts.

Nieuws

Schoonheidsinstituut Infinity onderscheiden met ‘100% suikersalon-award’

Schoonheidsinstituut Infinity ontving zonet de '100% suikersalon-award' uit handen van Hilde Laenen, zaakvoerder van ROYX PRO. ROYX PRO verdeelt sinds 2016 een uitgebreid gamma suikerpasta’s voor suikerontharing over heel België.

Nieuws

Talendag voor Sila en Thomas More

SILA Westerlo en Thomas More Lerarenopleiding Vorselaar plaatsten samen hun taalsterkte in de kijker. Op 1 maart werden in SILA Westerlo de talen in the picture gezet. Alle leerlingen van het derde en het vijfde jaar ASO, BSO en TSO – een groep van maar liefst 600 leerlingen – zetten er hun beste taalbeentjes voor.

Nieuws
Download