Jouw digitale postbus
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

“Heel sterk na de rust”

SK Deinze won met 0-1 bij FC Oosterzonen-Oosterwijk en staat op een zucht van de top vier. Bij winst in de inhaalwedstrijd bij Eendracht Aalter klimmen de oranjehemden naar de derde plaats. “Wij hadden het in de eerste helft moeilijk om openingen te vinden”, aldus coach Regi Van Acker.

Nieuws

Liedjesprogramma over dementie

Op maandag 22 januari om 19 uur kan je in het Lokaal Dienstencentrum TerHarte komen luisteren naar een liedjesprogramma over dementie. Martine Dams vertelt en zingt over de diepste gevoelens en kwetsbaarheid van personen met dementie. Martine wil met dit programma 'Vergeet de mooie dagen niet!' dementie onder de aandacht brengen en tonen dat humor steeds een belangrijk rol speelt, want één op de vijf mensen krijgt dementie.

Nieuws

De Gesprongen Snaar herleeft

David Ooms en Leentje Macours zijn in Zoerle-Parwijs (Westerlo) de muziekschool De Gesprongen Snaar gestart. De naam verwijst naar het Turnhoutse initiatief waarvan de bezieler in 2010 omkwam.

Nieuws

“We stoppen nu onze gezondheid nog goed is”

Restaurant ’t Kempisch Pallet in Zoerle-Parwijs (Westerlo) houdt eind juni op te bestaan. Uitbaters Bert Taels (62) en Rita Luyten (59) gaan dan genieten van hun welverdiende pensioen.

Nieuws

Lennert De Smul mag zaterdag meespelen

SK Deinze kan in de uitwedstrijd bij FC Oosterzonen-Oosterwijk in principe al een beroep doen op nieuwkomer Lennert De Smul. De 21-jarige linkerflankspeler doorliep de jeugdrangen van Club Brugge en wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van KV Kortrijk. Hij moet op de linksachterpositie de concurrentie met Gauthier Libbrecht aangaan, maar kan ook als middenvelder worden ingezet. SK Deinze betekende afgelopen woensdag zijn overgang bij de Voetbalbond waardoor hij speelgerechtigd is.

Nieuws

“Stage was een verrijking”

SK Deinze hervat morgen de competitie met een uitwedstrijd bij FC Oosterzonen-Oosterwijk. De nummer vijf uit de rangschikking vertoefde vorige week zoals veel eersteklassers op stage in Spanje. Coach Regi Van Acker kijkt daar met veel voldoening op terug.

Nieuws

Lancering nieuwe gin en vermout

Merode-ondernemers Tom Vissers van Prik en Tik Zammel en bakker Peter Steurs uit Geel lanceren een nieuw streekproduct. Met een eigen gin en vermout breiden zij het gamma van de Merodeproducten verder uit.

Nieuws

“Misschien krijgen we er zelfs uit China”

De leerlingen uit de Uilenklas van het lager buitengewoon onderwijs Tongelsbos in Tongerlo (Westerlo) zijn een project gestart waarin ze op zoek gaan naar postkaartjes, verstuurd vanuit alle hoeken in de wereld.

Nieuws

Met kano in gracht die op beek begint te lijken

In de Pastorijstraat in Heultje (Westerlo) hebben buurtbewoners actie gevoerd tegen de rioleringswerken in hun straat.

Wegen en verkeer
Nieuws

Vrienden steken Tom hart onder de riem

Onder de naam 'Hope4live,Toms fight against melanoma' organiseerden de vrienden van Tom Dierckx (42) een solidariteitsweekend in en rond het Boswachtershuis in Westerlo.

Nieuws
Download