Boem! De site ligt plat! Nee, nee, het is maar een grapje...
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Verklapt met Dirk Denoyelle en Kris De Jean

De Verklapt zomertoer van RTV en Gazet van Antwerpen brengt boeiende vertellers met straffe verhalen naar gezellige locaties in onze provincie. Op dinsdag 1 augustus is Verklapt voor het derde jaar op rij te gast in de voortuin van het gemeentehuis. Om 20.30 uur betreden Dirk Denoyelle en Kris De Jean het podium voor humor van de bovenste plank met hun show.

Nieuws

Alessio Alessandro (VC Westerlo) : “Mijn uitleenbeurt was wel een risico”

Westerlo leed een pijnlijke nederlaag bij van eerste amateurklasser Oosterzonen (3-2), al kan Vedran Pelic wel het excuus inroepen dat hij bijna 60 minuten een jong en onervaren elftal de wei instuurde.

Nieuws

Guy Swinnen in de tuin van Toerisme Westerlo

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 juli organiseert Toerisme Westerlo de tweede editie van Westerlo Bruist. Hoogtepunt wordt ongetwijfeld het gratis optreden van Guy Swinnen en Band op vrijdagavond.

Nieuws

Chiro Oevel verandert dorpsplein in strandcircuit

Chiro Oevel sloot het gouden jubileumjaar dit weekend met een knaller af. Het spektakelstuk in het gevulde programma was zonder meer de strandkar-race op zaterdagmiddag.

Nieuws

Westels fanfareorkest doet gooi naar wereldtitel

Fanfareorkest Brass-aux-Saxes uit Westerlo is geselecteerd om ons te land te vertegenwoordigen tijdens het 18de Wereld Muziek Concours in het Nederlandse Kerkrade op 23 juli. Voor het 50-koppige orkest o.l.v. Jan Van Hove is het de vijfde deelname aan deze wedstrijd die bekend staat als de ‘Olympische Spelen voor blaasorkesten’.

Nieuws

Commercieel manager wil meer beleving voor fans

KVC Westerlo heeft met Günther Peeters een nieuwe commercieel manager aangesteld. De 47-jarige Peeters zal parttime en op zelfstandige basis de commerciële belangen van de club behartigen.

Nieuws

Hamburgerbak voor ALS Liga

Enkele jaren geleden werd er in Oosterwijk een grote benefiet op touw gezet onder de naam SOS ALS Mil Boeckx. Samen met Natalie Meskens en vele anderen werd er toen een zeer mooi bedrag opgehaald voor de ALS Liga.

Nieuws

Chiro Oevel sluit feestjaar af met The Kids en massa cantus

Dit jaar is het vijftig jaar geleden dat Chiro Oevel werd opgericht. De Westelse jeugdvereniging viert dat al een heel werkjaar lang, maar het beste moet nog komen: een feestweekend met onder meer optredens, een strandkarrace en een massa cantus.

Nieuws

Samen naar Griffelrock

Op dinsdag 3 oktober organiseert de seniorenraad een uitstap naar Griffelrock. De bus vertrekt op verschillende plaatsen in Westerlo. Inschrijven kan tot 28 juli op de cultuurdienst.

Nieuws

Beker van Westerlo voetbal

De Beker van Westerlo voetbal is een jaarlijkse voetbaltornooi tussen de Westelse voetbalclubs die aangesloten zijn bij de KBVB. Van half juli tot half augustus zijn er competities voor de eerste elftallen. Dit jaar vinden de wedstrijden plaats op de terreinen van KVV Blauwvoet Oevel.

Nieuws
Download