Invite your partner, roommates or neighbours to Hoplr
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Moeder en grootmoeder riskeren celstraf voor verwaarlozing van baby

Het openbaar ministerie in Turnhout heeft een gevangenisstraf van 12 maanden gevorderd tegen een twintiger uit Westerlo. Haar kind werd in 2016 zwaar ondervoed in het ziekenhuis binnengebracht. De moeder van de vrouw, een vijftiger, stond mee terecht en riskeert dezelfde straf.

News

Slapen in een kartonnen tent

Op vrijdag 20 juli kan je met het hele gezin een nacht kamperen in de tuin van Toerisme Westerlo. En je hoeft geen tent mee te brengen want er staan kartonnen tenten opgesteld. Deze activiteit kadert in de tweedaagse 'Westerlo bruist'.

News

“Ik weet niet wat ik ga doen”

Met de geboorte van Lierse Kempenzonen, is Patrick Van Houdt na een bewogen seizoen van het toneel verdwenen. Opmerkelijk, want bij zijn overstap van Geel naar Oosterzonen, waren beide clubs volop in gesprek over een fusie en leek hij de trainer van de nieuwe fusieclub te worden. Maar hoe anders draaide het uit: Geel en Oosterzonen gingen finaal hun eigen weg. En toen Lierse op de proppen kwam, hield het op voor Van Houdt.

News

Exhibitionist op koersfiets toont geslachtsdelen: “Mijn dochter heeft de hele nacht niet kunnen slapen”

Een exhibitionist op een zwarte koersfiets heeft woensdagnamiddag de wijk Diependaal in Herentals in rep en roer gezet. De man liet zijn geslachtsdelen zien aan vier meisjes op het speelplein van de wijk. Ook in Oevel (Westerlo) sloeg wellicht dezelfde man toe.

News

Dieven aan de haal met elektriciteitskabels

De politie van de zone Zuiderkempen onderzoekt een diefstal van elektriciteitskabels langs het fietspad op de oude spoorwegbedding in Heultje (Westerlo). Op maar liefst dertien plaatsen werden stukken kabel ontvreemd.

Alert

Open & Positief Westerlo wil besturen met geëngageerde inwoners

Oppositieraadslid Frans De Cock (Open VLD) uit Westerlo is ervan overtuigd dat burgers het niet langer voldoende vinden om eenmaal om de zes jaar te komen stemmen. “Men wil constant in gesprek gaan met de politiek. Met onze gloednieuwe lijst willen we daar werk van maken.”

Alert

Man krijgt twee jaar voor verkrachting van stiefdochter

De correctionele rechtbank in Turnhout heeft Wim D. (49) uit Westerlo veroordeeld tot twee jaar effectieve celstraf voor de verkrachting van zijn meerderjarige stiefdochter. De man is zijn burgerrechten voor vijf jaar kwijt.

News

Zomerbar Baobab zwaait deuren open

De grootste zomerbar van de Kempen is open. Een cocktailbar, twee restaurants, een zwembad, een tropische tuin en de zon zijn de ingrediënten van deze zomerbar die tot eind september in de schaduw van het Westelse Kuipje blijft staan. Zomerbar Baobab wil continu entertainment brengen.

News

Overleden man gevonden onder grasmaaier

Achter een woning in de Gravin de Merodestraat in Heultje (Westerlo) is woensdag rond 17.30u het stoffelijke overschot aangetroffen van een 58-jarige man uit Hulshout.

News

Wat als… je ook je bord mag opeten?

Festivalgangers op Werchter, Tomorrowland en Pukkelpop eten binnenkort hun eigen bord op. Gezonde cateraar Foodmaker zal er op grote schaal haar nieuwe zero waste verpakking uittesten. Op basis van groenten en granen. “Hoe dat smaakt? Naar hostie of bruin brood”, klinkt het.

News
Download