Only you and your neighbours have access to the neighbourhood
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Slachthuis Sus Campiniae ligt opnieuw onder vuur

Een honderdtal mensen nam zaterdag deel aan een korte protestwandeling naar slachthuis Sus Campiniae in Oevel (Westerlo). Er is dringend nood aan volledige juridische duidelijkheid rond de uitbating. 

News

Jonge moeder veroordeeld voor verwaarlozing

Brigit C. (23) uit Oevel (Westerlo) is door de rechtbank in Turnhout veroordeeld tot een celstraf van twaalf maanden met uitstel voor de verwaarlozing van haar baby.

News

Jonge moeder krijgt jaar cel voor verwaarlozing van baby, grootmoeder vrijgesproken

De correctionele rechtbank uit Turnhout heeft een jonge moeder uit Westerlo schuldig bevonden aan de verwaarlozing van haar baby. De twintiger krijgt een gevangenisstraf van 12 maanden met uitstel.

News

Zeecontainers op zoek naar vleugje creativiteit om te experimenteren

Kamp C uit Westerlo wil bedrijven en scholen uitdagen om te experimenteren met nieuwe bouwtechnieken. Daarvoor stelt het autonoom provinciebedrijf veertien lege zeecontainers ter beschikking.

News

Kempen wil fusies counteren met bovenlokale samenwerking

Volgens onderzoeksinstituut Vives (KU Leuven) zouden een dertigtal Kempense gemeenten beter fusioneren. Daar is men in de regio's Turnhout en Westerlo niet van overtuigd. Ze zien meer brood in een doorgedreven bovenlokale samenwerking.

News

Bijenhouders gaan digitaal

Het houden van bijen is een eeuwenoud beroep, maar dat wil niet zeggen dat het ouderwets is. De Herentalse bijenvrienden starten op 29 september een nieuwe basiscursus, ook gericht op jonge imkers. Daarvoor gaan ze nu ook digitaal.

News

Voormalig Rode Duivel Jan Ceulemans voor N-VA naar de gemeenteraadsverkiezingen

Voormalig Rode Duivel Jan Ceulemans zal bij de gemeenteraadsverkiezingen opkomen voor N-VA in Westerlo, waar hij woont. Daar krijgt hij de 26e plaats op de lijst.

News

“Eerste hattrick van mijn carrière”

Tongerlo stuurde Suraye United met een 5-2 nederlaag naar huis. Met drie doelpunten had Jens Van Den Brande een groot aandeel in de ruime winst.

News

CD&V zet 21-jarige op plaats 2

Op de CD&V-lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen staan achttien nieuwe kandidaten, van wie zestien die voor het eerst deelnemen.

News

Musical over Rubens krijgt extra voorstelling

Wie nog geen kaartje bemachtigde voor de musical Rubens aan het kasteel van Westerlo heeft deze week nog een handvol kansen. Maar op zaterdag 8 september komt er alvast een extra voorstelling van het totaalspektakel bij.

News
Download