Niet tevreden, geld terug!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Inbreker staat met voet binnen op vensterbank

Twee inbrekers die in Vosselaar op heterdaad waren betrapt, mogen thuis hun voorarrest uitzitten onder elektronisch toezicht. Dat heeft de raadkamer in Turnhout beslist.

Melding

Bovenverdieping woning brandt uit

De brandweer rukte vrijdag om 14.15u uit naar een brand in een woning op de hoek van de Akkerstraat en Leeuwerikstraat in Vosselaar. De bovenverdieping van het leegstaande huis is vernield.

Melding

Georgiër steelt inktpatronen, tandenborstels en scheermesjes

De raadkamer in Turnhout heeft dinsdag de aanhouding bevestigd van een 48-jarige Georgiër. De man wordt verdacht van diefstallen en bendevorming.

Nieuws

Binnenkort 25 hectare recreatiebos tussen Vosselaar en Turnhout

Een half jaar na de overeenkomst tussen de gemeente Vosselaar, vzw Kempens Landschap en het Agentschap voor Natuur en Bos (ANB) heeft Vlaams minister van Natuur Joke Schauvliege 415.000 euro vrijgemaakt om het ANB in staat te stellen 25 hectare onbeheerd en afgesloten bos in Vosselaar aan te kopen.

Vrije tijd en hobby

Eerst kennis doodgereden, dan gevlucht en na 5 uur nog 1,5 promille in bloed

Met een rotvaart van 115 km per uur in de gutsende regen en minstens twaalf glazen bier op maaide Jermo H. (26) in september in Vosselaar twee fietsers van de weg. Hij stopte, stapte uit en vluchtte daarna weg. Gilles Dierckx (18) uit Beerse stierf ter plaatse. Het parket vorderde twee jaar cel en drie jaar rijverbod. “Je auto was een moordwapen”, zei de moeder. “Waarom heb je je fiets niet genomen of een taxi gebeld?”

Nieuws

Stalker betaalt bedreigingen met flinke effectieve celstraf

Tom H. (39) uit Vosselaar werd door de rechtbank bedacht met dertig maanden celstraf, waarvan tien met uitstel, voor de onophoudelijke stalking van zijn ex-lief en haar ouders. Hij moet aan de slachtoffers zware schadevergoedingen betalen.

Nieuws

Man riskeert drie jaar cel nadat hij vier jaar lang zijn ex-lief, haar vriend en ouders stalkte

Al vier jaar lang maakt Tom H. (39) uit Vosselaar het leven van zijn ex-liefje L.G. en haar ouders zuur. De jonge vrouw beviel in februari van een dochtertje. Tom H. beweert dat het zijn kind is, maar de mama ontkent. “Waarom zou hij er anders mee dreigen mijn baby in stukken te snijden?” De man riskeert drie jaar celstraf.

Nieuws

Familie van verongelukte Gilles (18) betreurt dat proces tegen doodrijder is uitgesteld: “Moeder is bang om dader van vluchtmisdrijf in ogen te kijken”

Het proces tegen Jermo H. (26) uit Vosselaar, die op 9 september dronken achter het stuur kroop, fietser Gilles Dierckx (18) van de weg maaide en vluchtmisdrijf pleegde, is uitgesteld tot april.

Nieuws

Kortsluiting legt stroomtoevoer even lam

Door een kortsluiting in een elektriciteitsleiding op de Antwerpseweg in Beerse zaten honderden gezinnen in de omgeving dinsdagochtend een tiental minuten zonder stroom.

Nieuws

Ghost Rockers komen naar kinderfestival

De jeugdraad van Vosselaar pakt op zondag 11 maart voor de vierde keer uit met het kinderfestival in en rond de gemeentehal. Enkele leden van de Ghost Rockers maken daar ook hun opwachting.

Nieuws
Download