Wat een weertje zeg!
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Kampioenschap buikschuiven is weer volzet

Het Vosselaars kampioenschap buikschuiven dat op zaterdag 24 juni voor de 13de keer plaatsvindt, is weer volgeboekt. 32 ploegen gaan weer plat op hun buik op een met zeep en water ingesmeerd luchtkussen.

Nieuws

Moeder overleden na crash tegen paal, zoontje (8) slechts lichtgewond

De 36-jarige S.A. uit Tremelo kwam zondag op om het leven bij een zwaar ongeval in Vosselaar. Haar wagen kwam op zijn dak terecht nadat de vrouw tegen een paal botste. Ze werd gereanimeerd, maar overleed later in het ziekenhuis. Het 8-jarige zoontje van de vrouw zat ook in de wagen, maar hij houdt enkel wat schrammen over aan het ongeval.

Nieuws

Inwoners geven mening over woonomgevingsplan

De dienst Wonen van de gemeente Vosselaar is op zondag 11 juni aanwezig op de Lentebraderij om bewoners te bevragen over de opmaak van een woonomgevingsplan.

Nieuws

Jef en James starten nieuwe politieke beweging

Gemeenteraadsleden Jef Michielsen en James Jonckers uit Vosselaar stappen uit de partij sp.a en richten zelf een onafhankelijke partij op.

Politie en veiligheid

Bestuurder zwaargewond na klap tegen boom

Op Breem in Vosselaar, de weg die parallel loopt met de E34, is donderdagavond rond 19.30u een zwaar verkeersongeval gebeurd. Een personenwagen knalde met hoge snelheid tegen een boom.

Wegen en verkeer

Leerlingen lezen voor groot publiek

Leerlingen van de gemeentelijke basisschool Centrum in Vosselaar beleefden zondag een uniek schoolfeest. De school pakte uit met een grote voorleesshow. Vijftien kinderen toonden hun voorleeskunsten voor een jury, die bestond uit onder meer jeugdauteur Marieke Van Hooff en burgemeester Josee Heykants-Jansens (CD&V). De school verkocht ook haar eigen verhalenboek Wat gebeurde er met Gaston? Er waren ook workshops en allerlei randanimatie.

Nieuws

Deze leerlingen schreven en illustreerden helemaal zelf een verhalenboek

De gemeentelijke basisschool Centrum in Vosselaar lanceert met ‘Wat gebeurde er met Gaston?’ een eigen schoolboek van 140 pagina's. Tijdens het schoolfeest van nu zondag nemen vijftien leerlingen deel aan een voorleesshow.

Nieuws

Vernieuwing E34 wisselt van kant

De vernieuwing van de E34 tussen Lille en Turnhout in de richting van Antwerpen is bijna afgerond. De aannemer start op maandag 22 mei aan de kant in de richting van Nederland.

Nieuws
Download