Zoek in de burenlijst op naam, adres, interesses of beroep
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Beklaagde beschouwt dealen als ‘hulp aan vrienden’

Het Openbaar Ministerie vorderde vrijdag 15 maanden celstraf tegen Tom G. uit Vosselaar voor de handel in verdovende middelen.

Nieuws

Fanfare haalt oude metalen op in Vosselaar

De leden van de fanfare De Ware Vrienden halen op zaterdag 9 december opnieuw oude metalen op in Vosselaar.

Nieuws

Dancing Ladies belonen De Funfabriek

De vriendinnengroep Dancing Ladies uit Vosselaar overhandigde een cheque van ruim 4.000 euro aan De Funfabriek, een organisatie die zich inzet voor kinderen met autisme.

Nieuws

Bladcontainers verschijnen aan werkplaats

Op het oefenterrein aan de werkplaats van de technische dienst van de gemeente Vosselaar staan nog tot en met zondag 10 december bladcontainers.

Nieuws

Drugsdealer verbindt iPhone met deurbel

Terwijl hij rondliep met een enkelband, bleef Gert W. uit Vosselaar op grote schaal drugs verhandelen. Hij verbond zelfs zijn iPhone met de deurbel om te zien wie hij over de vloer kreeg.

Nieuws

Vosselaarse jongeren trappen Dag van de Jeugdbeweging af

In Vosselaar zijn ze er vroeg bij met de Dag van de Jeugdbeweging. Donderdagavond rolden 29 jongeren hun slaapzak uit om een nachtje te kamperen.

Nieuws

Bibliotheek verwent bezoekers

De bibliotheek van Vosselaar pakt op zaterdag 21 oktober en zondag 22 oktober uit met een verwenweekend voor de bezoekers.

Nieuws

Geen vuiltje aan de lucht voor skydiver Jos De Visscher (82)

82 jaar is Jos De Visscher maar dat getal staat hem niet in de weg om zijn hobby uit te blijven oefenen. Onlangs sprong hij voor de 9.000ste keer uit een vliegtuig en hij denkt voorlopig nog niet aan stoppen.

Nieuws

Metejoor eert overleden vriend en voetballer Tim Gorris

Zanger Joris van Rossem is met Metejoor op zaterdag 7 oktober de topact tijdens de Nacht van Vosselaar in de gemeentehal. Hij brengt daar ook een lied voor zijn overleden vriend Tim Gorris.

Nieuws

V!SIE op Vosselaar schiet uit de grond

De nieuwe politieke beweging van gemeenteraadsleden Jef Michielsen en James Jonckers uit Vosselaar heet V!SIE op Vosselaar. Onafhankelijk raadslid Liesbeth Poels heeft zich bij deze beweging aangesloten.

Politie en veiligheid
Download