Hoplr is een veilig en privaat buurtnetwerk
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Drugsdealer verbindt iPhone met deurbel

Terwijl hij rondliep met een enkelband, bleef Gert W. uit Vosselaar op grote schaal drugs verhandelen. Hij verbond zelfs zijn iPhone met de deurbel om te zien wie hij over de vloer kreeg.

Nieuws

Vosselaarse jongeren trappen Dag van de Jeugdbeweging af

In Vosselaar zijn ze er vroeg bij met de Dag van de Jeugdbeweging. Donderdagavond rolden 29 jongeren hun slaapzak uit om een nachtje te kamperen.

Nieuws

Bibliotheek verwent bezoekers

De bibliotheek van Vosselaar pakt op zaterdag 21 oktober en zondag 22 oktober uit met een verwenweekend voor de bezoekers.

Nieuws

Geen vuiltje aan de lucht voor skydiver Jos De Visscher (82)

82 jaar is Jos De Visscher maar dat getal staat hem niet in de weg om zijn hobby uit te blijven oefenen. Onlangs sprong hij voor de 9.000ste keer uit een vliegtuig en hij denkt voorlopig nog niet aan stoppen.

Nieuws

Metejoor eert overleden vriend en voetballer Tim Gorris

Zanger Joris van Rossem is met Metejoor op zaterdag 7 oktober de topact tijdens de Nacht van Vosselaar in de gemeentehal. Hij brengt daar ook een lied voor zijn overleden vriend Tim Gorris.

Nieuws

V!SIE op Vosselaar schiet uit de grond

De nieuwe politieke beweging van gemeenteraadsleden Jef Michielsen en James Jonckers uit Vosselaar heet V!SIE op Vosselaar. Onafhankelijk raadslid Liesbeth Poels heeft zich bij deze beweging aangesloten.

Politie en veiligheid

Scholencross strijkt neer aan Diepvenneke

De jaarlijkse scholencross in Vosselaar strijkt vandaag, woensdag 4 oktober, opnieuw neer in het sportcentrum Diepvenneke.

Nieuws

Monte Lapino nodigt lopers uit

De Vosselaarse amateurwielerploeg Monte Lapino organiseert zondag 24 september voor de derde keer de dorpsloop Monte Lapino. De deelnemers lopen ook over de Konijnenberg.

Nieuws

Man in cel voor diefstal met geweld en belaging

Een 39-jarige man uit Vosselaar zit in Turnhout in de cel omdat hij zijn voorwaarden niet heeft nageleefd. De raadkamer heeft dinsdag zijn aanhouding bevestigd.

Nieuws
Download