Geen reclame in je feed, dat zal altijd zo blijven!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

IN BEELD. Politie Neteland zoekt eigenaars van dit gestolen goed

De politie Neteland heeft op haar website een flink fotoboek met allerlei gestolen voorwerpen geplaatst. Die zijn teruggevonden bij huiszoekingen in een onderzoek naar diefstallen en inbraken in de regio.

Politie en veiligheid

Gert Smets pakt tweede zege in Eversel: “Nooit gedacht dat ik de snelste zou zijn”

De 20-jarige Gert Smets uit Vorselaar pakte zondag in Eversel zijn tweede overwinning van het seizoen. In een spurt met twee klopte hij zijn ploegmakker en elite zonder contract Hendrik Sweeck.

Nieuws

Zussen vieren VIJFHONDERDSTE verjaardag

De familie Mols uit Vorselaar en Lille had zondag wat te vieren. Als je de leeftijden van de zes dochters van Carolus Mols bij elkaar optelt, kom je net op het ronde getal 500 uit.

Nieuws

Twee gewonden bij aanrijding met landbouwvoertuig

Op Sassenhout in Vorselaar is vrijdagmiddag een zwaar verkeersongeval gebeurd. Een auto botste er met een landbouwvoertuig met grote aanhangwagen.

Wegen en verkeer

Dj Dirk draait van 3 tot 3 voor het goede doel

Dirk Vissers (52) uit Vorselaar verloor zijn vrouw aan borstkanker. Bijna dag op dag een jaar later speelt hij voor zijn overleden echtgenote een opmerkelijk eerbetoon. Dj Dirk draait een halve dag plaatjes voor haar.

Nieuws

Kardinaal van Roey-instituut plaatst AED aan schoolpoort

Het Kardinaal van Roey-instituut in Vorselaar heeft een AED-toestel geplaatst aan de ingang van de school in de Mgr. Donchelei. De school voorziet ook een opleidingsmoment voor personeelsleden en buurtbewoners.

Nieuws

Nacht van het Kempens Erfgoed

Op 20 oktober voorzien de gemeentebesturen van Vorselaar en Grobbendonk samen boeiende activiteiten. Dit in het kader van de Nacht van het Kempens erfgoed;

Nieuws

Kardinaal van Roey-instituut verrast leerlingen met festival

Het Kardinaal van Roey-instituut uit Vorselaar sloot de eerste schoolmaand donderdagnamiddag af met ‘KvRi verrast’, een festivalnamiddag voor de leerlingen en het personeel.

Nieuws

Patiënt krijgt vijf jaar cel voor homejacking op psychiater

De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft Ashraf A.A.M. (46) uit Mortsel en Ezat Y. (48) uit Vorselaar veroordeeld tot vijf jaar cel, waarvan dertig maanden effectief. Ze waren eerder dit jaar binnengevallen in de woning van een Boechouts psychiater die over Ashraf A.A.M. een ‘ongunstig’ verslag had opgesteld.

Nieuws

Guido Belcanto sluit viering 900 jaar Vorselaar af

Op zaterdag 2 december zet Guido Belcanto met een concert een punt achter de feestelijkheden rond 900 jaar Vorselaar. Kaarten in vvk kosten 20 euro en zijn vanaf nu beschikbaar.

Nieuws
Download