Ga eens op ontdekking vandaag
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

De jongste Geentjens heet War

War Geentjens zorgt voor een nieuw viergeslacht bij de familie Geentjens in Vorselaar. War werd geboren in augustus van vorig jaar en is de zoon van Jan (27), de kleinzoon van Luc (54) en de achterkleinzoon van Alfons Geentjens (84).

Nieuws

Proeven van de wereld tijdens culinair feest

Het eerste culinaire wereldfeest ‘Vorselaar in geuren en kleuren’ is helemaal uitverkocht. Vorselarenaren uit 26 landen laten er zondag in hun kookpotten kijken.

Nieuws

Luiers niet meer gratis op containerpark

Het gemeentebestuur van Vorselaar aanvaardt geen gratis luiers meer op het containerpark. Kinderen onder 3 jaar krijgen ter vervanging automatisch een korting op de diftar-factuur.

Nieuws

Toneel over het station

Toneelgroep Oud-KLJ Vorselaar brengt de komedie ”De laatste doet het licht uit” van de auteur Luc Kerkhofs. Het stuk vertelt het verhaal van André Van Barneveld.

Nieuws

Wateroverlast door overvolle wadi’s

De toekomstige bewoners van de Proostlaan in Vorselaar hebben natte voeten. De bodem en aangelegde wadi’s liggen onder vuur. De buurt wil overleg met IOK en het gemeentebestuur.

Nieuws

Feesten met 26 nationaliteiten

2018 is het jaar van geuren en kleuren in Vorselaar. Daarom organiseert gemeente Vorselaar samen met Noord-Zuidraad Vorselaar, de groep achter de tapastocht en vooral heel veel enthousiaste vrijwilligers een culinair wereldfeest

Nieuws

Nieuwe bewonerskaarten uitgereikt

Deze week ontvingen de inwoners van Vorselaar die recht hebben op een bewonerskaart allemaal een uitgebreide brief én een nieuwe bewonerskaart.

Nieuws

Kindervoorstelling voor de Warmste Week

Theater Bank Vooruit is een nieuw collectief, opgericht door zes leerkrachten met een hart voor theater. "Wij hebben een interactieve (kinder)voorstelling gemaakt voor de Warmste Week", zegt Sanne Spruyt.

Nieuws

Wereldlichtjesdag in Vorselaar

Elke tweede zondag van december is het Wereldlichtjesdag. Overal ter wereld worden dan kaarsjes en lichtjes aangestoken ter nagedachtenis aan overleden kinderen. Ook Vorselaar doet mee.

Nieuws

IN BEELD. Politie Neteland zoekt eigenaars van dit gestolen goed

De politie Neteland heeft op haar website een flink fotoboek met allerlei gestolen voorwerpen geplaatst. Die zijn teruggevonden bij huiszoekingen in een onderzoek naar diefstallen en inbraken in de regio.

Politie en veiligheid
Nieuws
Download