What's up?
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Politie op zoek naar aanrander van meisje (18) met lichte mentale beperking

De recherche van de lokale politie Neteland is op zoek naar een oudere man die verdacht wordt van aanranding. Het slachtoffer is een meisje van 18 uit Herentals met een lichte mentale beperking. Die fietste zondagavond rond 19 uur langs Vogelzang in de buurt van het militair domein op de grens van Herentals en Vorselaar.

Alert

Vriendinnengroep viert 40ste reünie op 25ste huwelijksverjaardag

Arlette De Vlieger uit Vorselaar vierde vorig weekend haar 25ste huwelijksverjaardag. Een feestje waarop haar schoolvriendinnen Rita, Diane, Miranda en nog eens Diane niet mochten ontbreken. 

News

Politie zoekt man die meisje met beperking aanrandde: “Uitkijken naar fiets met witte tassen”

De recherche van de lokale politie Neteland is op zoek naar een oudere man die verdacht wordt van aanranding. Het slachtoffer is een meisje van 18 uit Herentals met een lichte mentale beperking. Die fietste zondagavond rond 19u langs Vogelzang in de buurt van het militair domein op de grens van Herentals en Vorselaar.

Alert

Lakkere Jakke is pittige lokale versie van Bomaworst

De Markt in Vorselaar kleurt vrijdagavond geel en groen. Op een groot scherm wordt in openlucht de recentste film van FC De Kampioenen vertoond. Maar Vorselaar zou Vorselaar niet zijn als het gewoon blijft bij film kijken. 

News

Caro Gooremans radeloos door aanhoudende pesterijen aan paardenwei

Caro Goormans uit Pulderbos vraagt om mee uit te kijken naar iemand die haar paardenwei aan de Pallaaraard in Vorselaar vandaliseert. Palen worden afgebroken, draden doorgeknipt. Vorige zomer liep haar merrie zelfs steekwonden op.

News

Nieuwe fiets voor bestolen Anna

Voor Anna Kokoszka van het vierde leerjaar van basisschool De Knipoog uit Vorselaar eindigt het schooljaar op een bijzondere manier. Tijdens een uitstap werd haar gloednieuwe fiets gestolen. Het oudercomité verkocht ijsjes om een nieuwe fiets voor het meisje te kunnen kopen. Anne werd een blinddoek opgedaan terwijl de fiets uit de geheime bergplaats naar de speelplaats werd gehaald. “Hij is mooi en lijkt goed op mijn oude fiets. Ik ben hier heel blij mee”, zegt Anna.

Leisure and hobby

Sociale kruidenier ook nodig op het platteland

Vanaf nu is er in Vorselaar een sociale kruidenier. Dat is een winkel die op een waardige manier voedselhulp biedt aan mensen die het financieel moeilijk hebben. De winkel is nodig, want ook op het platteland bestaat er heel wat kansarmoede.

News

Belager houdt zich niet aan contactverbod met ex

De raadkamer in Turnhout heeft de aanhouding bevestigd van een 39-jarige Marokkaan, zonder bekende woonplaats. Hij wordt verdacht van belaging van zijn ex-partner in Vorselaar.

News

Gemeenten Herentals, Grobbendonk, Olen, Herenthout en Vorselaar gaan nauwer samenwerken

De vijf gemeenten van de politiezone Neteland gaan nóg nauwer samenwerken. Vooral het feit dat de vijf Netelandgemeenten ook bepaalde personeelsleden delen, onderscheidt Neteland van heel wat andere informele samenwerkingsvormen. Samen met de vier gemeenten van de stadsregio Turnhout zetten de Kempen daarmee de toon voor dit soort intergemeentelijke samenwerkingen in Vlaanderen.

Alert

Dorpspartij gaat resoluut voor nieuwe absolute meerderheid

ActieV is klaar met haar huiswerk voor de gemeenteraadsverkiezingen en maakte alle namen op de verkiezingslijst bekend. Uittredend burgemeester Lieven Janssens gaat resoluut voor een derde ambtstermijn, liefst zonder coalitiepartner.

News
Download