Hoplr is volledig gratis en vrij van reclame
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

IOK verkoopt zeven bouwkavels

Intercommunale IOK verkoopt de volgende weken zeven goedkope bouwgronden in verschillende verkavelingen. Het gaat om kavels in Morkhoven (Herentals), Vorselaar en Rijkevorsel.

Nieuws

Inbrekers slaan toe in krantenwinkel

Vanmorgen werd omstreeks 6.30 uur een inbraak vastgesteld in de krantenwinkel Laurisa aan de Riemenstraat in Vorselaar. Men is binnen geraakt via een klein raampje.

Politie en veiligheid

Dieven stelen voor duizenden euro’s aan sigaretten

Onbekenden hebben tijdens de nacht van donderdag op vrijdag sigaretten en geld gestolen in dagbladhandel Laurisa aan de Riemenstraat in Vorselaar. Ze maakten duizenden euro’s buit.

Nieuws

Inbreker op bromfiets in boeien geslagen

De raadkamer in Turnhout heeft vrijdag de aanhouding bevestigd van een 30-jarige man uit Ham. Hij bekende intussen twee inbraken in chalets in Vorselaar.

Politie en veiligheid

Festival van ‘De Ronde Mannen’ houdt vast aan folk

Verbreden en toch terug naar de wortels. Dat is volgens Luc Janssens de huidige succesformule van Na Fir Bolg. Het driedaagse folk-, rock en kleinkunstfestival start vanavond.

Nieuws

Dieven stelen volledig jumpingparcours

De lokale politie Neteland is een onderzoek gestart naar diefstallen in het paardenmilieu: in Vorselaar werden acht hindernissen van een springparcours gestolen. Enkele verdachten worden ondervraagd, maar aanhoudingen zijn er voorlopig nog niet.

Politie en veiligheid

Bromfietser raakt tractorsluis

De 44-jarige V.C. uit Vorselaar is maandag rond 14.30 uur zwaargewond geraakt op de kruising van Heiken met Lenteheide op de grens van Vorselaar, Herentals en Grobbendonk. De man knalde er met zijn bromfiets op een tractorsluis. Hij is met zware verwondingen, maar niet in levensgevaar, naar het ziekenhuis gebracht.

Nieuws

Kampioenen op het gemeentehuis

In Vorselaar werden de sportmannen en -vrouwen ontvangen die een kampioenstitel behaalden in hun sportdiscipline. Alles samen gaat het om 135 mensen. Een behoorlijke groep vond de tijd om naar het gemeentehuis af te zakken voor de traditionele huldiging.

Nieuws

Beker van het Neteland voor Trottinetten

De organisatoren van de jaarlijkse 'Trottinettenkoers' in Vorselaar doen een poging om het evenement boven de gemeentegrens te tillen. Op vrijdag 16 juni wordt er gestreden om de Beker van het Neteland.

Nieuws

Kortsluiting bij poging koperdiefstal

Op een bouwwerf van het Kardinaal Van Roey-instituut aan de Monseigneur Donchelei in Vorselaar werd gisteravond rond 23.30 uur een elektriciteitskabel doorgeknipt waardoor er een steekvlam ontstaan is.

Nieuws
Download