Gezinsleden kunnen zich aanmelden op hetzelfde adres
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Negentienjarige in cel voor diefstal met geweld

Een 19-jarige jongeman uit Oud-Turnhout zit in de gevangenis voor een diefstal met geweld bij nacht in Turnhout. Enkele kompanen zijn nog op de vlucht.

Nieuws

Studenten zijn dupe van werken aan spoor

Het treinverkeer tussen Herentals, Lier en Heist-Op-den-Berg is de komende drie weken onderbroken door werken tijdens de weekends. Er worden drie weken lang vervangbussen ingelegd.

Wegen en verkeer
Nieuws

Nederlandse verkoper van potten en pannen staat terecht voor oplichting

De Nederlander Arend D.H. (30) stond vrijdag in Turnhout terecht omdat hij tientallen oudere mensen uit de Kempen zou hebben opgelicht bij de verkoop van potten en pannen. “Hij benaderde de slachtoffers op een agressieve manier en liet hen vaak twee keer betalen”, zei openbare aanklager Hanne Van Loy.

Nieuws

Ruzie over merrie loopt helemaal uit de hand: inbraak en doodsbedreigingen voor amazone

Een afgesprongen verkoop van twee paarden krijgt waarschijnlijk nog een gerechtelijk vervolg. Een dame uit Turnhout heeft klacht ingediend omdat ze beschuldigd wordt van diefstal en doodsbedreigingen ontvangt.

Nieuws

Corsendonk Hotels neemt camping Baalse Hei in Turnhout over

Drie nieuwe hotels in de planning en een camping in de portefeuille, Corsendonk Hotels doet het opvallend goed. Binnen de groep is een nieuwe generatie van de familie Nédée erg actief. Die sluit een verdere groei niet uit. “We zijn nog jong”, zegt Jan-Felix Nédée.

Nieuws

Al meer dan 14.000 jongeren reserveren plekje voor ‘Tomorrowland voor foodies’

Jong Keukengeweld lijkt opnieuw op een groot succes af te stevenen. De formule waarbij jongeren tussen 18 en 30 jaar tegen een voordelig tarief van een culinair hoogstaande maaltijd kunnen genieten, is opnieuw overstelpt met reserveringen. Op de eerste dag schreven zich al 14.000 jongeren in. De Turnhoutse chef-kok Marjanne Moonen neemt ook deel.

Nieuws

Verdachte aangehouden die minstens vijf overvallen pleegde

De politie heeft afgelopen weekend een 22-jarige Nederlander gearresteerd die in Turnhout verblijft. De man wordt verdacht van vijf gewapende overvallen.

Politie en veiligheid
Nieuws

Veroordeelde roofmoordenaar verkocht speed en heroïne aan medegedetineerden

Turnhoutenaar Igor Veys (42), die in de Brugse gevangenis een levenslange celstraf uitzit voor roofmoord, moet zich voor de strafrechter in Brugge verantwoorden voor drugshandel. Vanuit zijn cel dealde de man speed en heroïne aan medegedetineerden. Het openbaar ministerie eist 37 maanden effectieve celstraf.

Nieuws

Agent niet gestraft na doodsbedreigingen: “Ik zou je een kogel door het hoofd willen schieten”

“Ik zou je een kogel door je hoofd willen schieten.” De videobeelden waarop te zien is hoe een Turnhoutse agent enkele Ierse mannen bedreigt, gingen dit weekend het internet rond. Maar volgens zijn korpschef moet de man geen straf krijgen: “Zijn woorden waren verkeerd. Maar zijn daden niet.”

Politie en veiligheid
Nieuws
Download