What's up?
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Cuypers en Van De Peer aan het feest in Turnhout

Met Seppe Cuypers en Vicky Van De Peer kreeg het Belgian Circuittoernooi op TC Den Bremt in Turnhout de verwachte winnaars in de topreeksen. Cuypers nam revanche voor zijn verloren finale in 2017.

News

Parket eist twee jaar cel tegen Roemeen voor twaalf inbraken

Het Openbaar Ministerie in Turnhout heeft vrijdag twee jaar effectieve celstraf geëist tegen een Roemeen. De man gaf toe betrokken te zijn geweest bij twaalf inbraken, onder meer bij filialen van Dreamland.

News

Overvaller van koerier wilde ‘klus opknappen’ bij zijn moeder

De raadkamer in Turnhout heeft de aanhouding bevestigd van de tweede vermoedelijke overvaller op een geldkoerier van Café Central in Turnhout.

Alert

Tweede overvaller van geldkoerier opgepakt in Boekarest

Speurders van de politie van Turnhout hebben begin deze week de tweede vermoedelijke overvaller van een geldkoerier van Café Central opgepikt in Boekarest. Het gaat om een 22-jarige Roemeen uit Turnhout.

Alert

Ook in vijver van Stadspark in Turnhout blauwalgen aangetroffen, stad neemt maatregelen

In de vijver van het Turnhoutse Stadspark werden dinsdag blauwalgen aangetroffen. Er geldt daarom met onmiddellijke ingang een verbod op elke vorm van recreatie op het water, inbegrepen vissen en modelbotenvaart. De stedelijke groendienst plaatste al infoborden bij de vijver om de bevolking op de hoogte te brengen.

Leisure and hobby

Havenfeesten passen activiteiten aan door gevaarlijke blauwalgen in kanaal

Op de Nieuwe Kaai zijn maandagavond de jaarlijkse Havenfeesten gestart. Omdat in het kanaal Dessel-Turnhout-Schoten blauwalgen zijn aangetroffen, kunnen enkele activiteiten niet op het water plaatsvinden. De organisatie laat het niet aan het hart komen.

News

Geslaagd openingsweekend voor Turnhoutse kermis

De Turnhoutse kermis heeft een zonnig en druk openingsweekend achter de rug. Er waren enkel gelukkige gezichten te zien.

News

SP.A Turnhout trekt naar verkiezingen met veel jonge kandidaten en 221 voorstellen: “Als mijn mama niet op mij stemt, vind ik dat niet zo heel erg”

Delaina El Uaamari en Tonio Caruso zijn de twee jongste kandidaten op een opvallend jonge SP.A-lijst. Ze zijn beiden 19 jaar en zaten ooit in dezelfde klas.

News

Haarden van blauwalgen ontdekt in Antwerpse kanalen

Uit metingen door de Vlaamse Milieumaatschappij (VMM) blijkt dat er in drie kanalen die de provincie Antwerpen doorkruisen, blauwalgen zijn aangetroffen. Er worden maatregelen getroffen.

News

Interieurspecialist Texture Painting rijft prestigieuze Noorse opdracht binnen

De Turnhoutse interieurspecialist Texture Painting, gevestigd in de Muizenvenstraat, heeft een prestigieuze opdracht in de Noorse hoofdstad Oslo in de wacht gesleept.

News
Download