The more the merrier
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Vrachtwagen belandt in gracht na klapband op A12

Op de A12 in Stabroek, richting Antwerpen, is een Nederlandse vrachtwagen donderdagochtend in de gracht beland. Dat gebeurde na een klapband. De chauffeur kon zelf de hulpdiensten verwittigen.

News

“Ideale gelegenheid voor leerlingen om wat praktijkervaring op te doen”

De laatstejaars planttechnische wetenschappen van het Provinciaal Instituut voor Technisch Onderwijs (PITO) kapten op vraag van de gemeente bijna vijftig bomen op speelplein Huzarenberg.

News

Auto knalt op gevel en elektriciteitspaal in Stabroek

Een wagen is in de nacht van maandag op dinsdag tegen de gevel van een huis en vervolgens een elektriciteitspaal beland op de Heuvels in Stabroek.

News

Drie vrouwelijke nieuwkomers in Stabroeks schepencollege

Liesbeth Bardyn, Veerle Nonneman en Sarah Demartelaere zijn de drie vrouwelijke nieuwkomers in het Stabroekse schepencollege. Anderhalve week na de verkiezingen hebben CD&V en N-VA nu ook een akkoord over de bevoegdheidsverdeling van de schepenen.

News

Dronken chauffeur (54) ramt twee auto’s en gaat over de kop

Aan de Brouwersvliet in Antwerpen is dinsdagavond een wagen over de kop gegaan. De bestuurder legde een positieve ademtest af.

News

Vlaams Belang organiseert protestactie tegen cordon sanitaire voor gemeenteraad

Tijdens het vragenhalfuurtje voor het begin van de gemeenteraad van Stabroek protesteerde maandag een delegatie van het Vlaams Belang tegen de nieuwe coalitie.

News

A12 wordt volledig afgesloten in Stabroek vrijdagnacht

Hoogspanningsnetbeheerder Elia zal tijdens de nacht van vrijdag 19 op zaterdag 20 oktober 2018 werken uitvoeren aan het hoogspanningsnet boven de A12 in Stabroek. Om deze werken te kunnen uitvoeren, moet Elia de snelweg A12 enkele uren in beide richtingen afsluiten in Stabroek.

News

Koers zorgt voor volksfeest aan beide kanten van de grens

Grensdorp Putte-Kapellen is vandaag een bezet dorp, in handen van vele honderden wieler- en kermisliefhebbers. De 85ste editie van de Sluitingsprijs Putte-Kapellen wordt opnieuw een volksfeest aan beide kanten van de landsgrens.

News

Raf Engels (Open VLD) wil niet zetelen na tegenvallend resultaat

De tegenvallende resultaten voor Open VLD, een verlies van een van de drie zetels, heeft directe gevolgen voor de partij. Lijsttrekker en boegbeeld Raf Engels (62) wil zijn mandaat als gemeenteraadslid niet langer opnemen.

News

ANALYSE. N-VA wordt nog groter in Stabroek, net als Vlaams Belang

In Stabroek kan de huidige meerderheid nog zes jaar verder besturen. NV-A van burgemeester Rik Frans won een zetel en krijgt elf zetels. Coalitiepartner CD&V verloor een zitje en eindigde met vier. Ze besloten om opnieuw samen in zee te gaan.

News
Download