Volg ons ook op Facebook of Twitter!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Eerste bewoners toegekomen in woonzorgcentrum Ter Molen

Woon- en zorgcentrum Residentie Villa ter Molen krijgt per week gemiddeld vier nieuwe inwoners. De eerste tien bewoners volgen de bouwwerkzaamheden van de andere rusthuiskamers en de assistentiewoningen op de voet.

Nieuws

Heraanleg N111 wordt het lastigste dossier van het jaar

De heraanleg van de N111 (Laageind en Dorpsstraat), de rioleringen in de Platanenlaan en de Veldstraat en nieuwe kleuterklassen in De Rekke zijn de meest opvallende projecten van dit jaar. Vooral de vernieuwde N111 zal grote veranderingen meebrengen.

Wegen en verkeer
Nieuws

Kapper licht klanten voor twee miljoen euro op. “We dachten dat hij een vriend was”

De Antwerpse strafrechter beslist vandaag of meesteroplichter Walter C. (58) naar de gevangenis moet. Met mooie praatjes over investeringskansen en pen­sioenfondsen ontfutselde hij jarenlang het spaargeld van allicht meer dan 40 gedupeerden. Nochtans was hij geen bankier of investeringspaus, maar wel de dorpskapper in Hoevenen. “We dachten dat hij een vriend was”, ­zeggen zijn boze ex-klanten.

Nieuws

Aertssen Group wil kraanverhuurder Michielsens overnemen

Het Stabroekse bedrijf Aertssen Group, actief in onder meer de bouw en kraanverhuur, wil het kraanverhuurbedrijf Michielsens overnemen, dit om de eigen marktpositie te versterken. Zo is maandag bekendgemaakt. Michielsens zou als zelfstandige afdeling blijven bestaan. Een overnameprijs werd niet bekendgemaakt.

Nieuws

Samen klinken op “Gezonde gemeente”

Tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie voor de bevolking maakte burgemeester Rik Frans bekend dat de poldergemeente het charter ‘Gezonde Gemeente’ ondertekent.

Nieuws

Nieuwjaarszangertjes zingen de pannen van het dak

In het Kapelse winkelcentrum Promenade spotte onze reporter een groepje van negen jolige vriendinnetjes, die allemaal school lopen in Sint-Calasanz in Hoevenen. Yorben, de broer van een van de meisjes, was ook van de partij. Het tiental trok van de ene winkel naar de andere om nieuwjaarke zoete te zingen. Luister en kijk maar.

Nieuws

”Hier moet je voor je klassieke wagen op voorhand geen afspraak maken”

In de kmo-zone van de Picolosite vindt u Q-Lab. Dat is een drive-in oldtimer hotel waar auto-eigenaars hun klassiekers laten onderhouden, herstellen en race- en rallyklaar maken.

Nieuws

Familie steenhouwers verhuist en breidt uit

Marcel Denisse (72) en zijn zonen Filip (44) en Steven (41) hebben hun familiebedrijf verhuisd van de Veldstraat in Stabroek naar de Starrenhoflaan in Kapellen. Het bedrijf was dringend toe aan een grotere bedrijfsruimte.

Nieuws

FOTO. Rotonde houdt geslaagd Fit & Fun Sportgala in zaal Eskapade

Rotonde heeft onlangs voor de tweede keer een geslaagd sportgala georganiseerd in zaal Eskapade in Kapellen. Sportvrouw van het jaar werd Ans Van Thillo. Benny Hellemans werd uitgeroepen tot Sportman van het jaar en de fietsvrijwilligers van De Vluchtheuvel werden Sportploeg van het jaar.

Nieuws

Katastroofs ‘Zuipe’ twee jaar geleden ook geplagieerd

Het nummer Zuipe van Katastroof werd geplagieerd door de Nederlandse Blasterjaxx en de Australische producer Timmy Trumpet. In de krant van gisteren kon u lezen dat de band een advocaat inschakelt.

Nieuws
Download