Wanneer is het eten klaar?
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Veel hinder in dorpscentrum voor rolstoelgebruikers

De plaatselijke afdeling van Okra trok dinsdagnamiddag de kop van een aanzienlijke groep rolstoelgebruikers.

Nieuws

Nieuwe episode in drugsoorlog?

In Nederlands Putte is zaterdagochtend een woning beschoten. Enkele minuten later werd in Stabroek een brandende auto aangetroffen. Het doelwit van de schietpartij werd eerder al gezocht in Berendrecht.

Nieuws

Plassend hondje leidt tot burenruzie: man in elkaar geslagen met tuinmeubelen

Een 49-jarige inwoner van Nederlands Putte is zaterdagavond zwaar mishandeld door eigenaren van een hond, die het dier eerder die dag tegen de auto van het slachtoffer hadden laten plassen.

Nieuws

Drie jaar cel voor reeks woninginbraken

De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft Ismet B. (45) veroordeeld tot drie jaar cel voor zes woninginbraken en drie pogingen daartoe. De Montenegrijn maakte deel uit van een rondtrekkende Oost-Europese bende, die aan bijna zestig feiten kon gelinkt worden.

Nieuws

Hammertime sluit Zomeravonden Hoevenen

Covergroep Hammertime sluit woensdag 26 juli de elfde editie van Zomeravonden af met een ware comeback to the 90’s.

Nieuws

Drie jaar geleden alles kwijt na brand, nu sterker dan ooit door golf van solidariteit

Het Event Medical Team, dat elk jaar op tientallen evenementen in heel het land over het welzijn van de bezoekers waakt, staat sterker dan ooit. Hoewel de vzw in 2015 alles verloor in een zware brand, groeien ze elk jaar gestaag. En dat dankzij een golf van solidariteit die na de brand op gang kwam.

Politie en veiligheid

Veganistische patisserie? Zelfde smaak maar zonder eieren of melk

Taarten bakken zonder melk, boter en eieren? Het kan wel degelijk. Liesbeth Van der Auwera (35) heeft zich als gediplomeerd bakker op de veganistische patisserie gestort en droomt van haar eigen bakkerij.

Nieuws

Alarmsirenes Sevesobedrijven getest

De sirenes die in werking treden bij mogelijke calamiteiten bij Sevesobedrijven in de haven worden donderdag 6 juli opnieuw getest tussen 11.45u en 13.15u.

Nieuws

Politie redt ondervoede paarden

Dankzij het kordate optreden van de politie werden in Berendrecht drie paarden gered van de hongerdood. Het oudste paard vecht op dit moment voor zijn leven.

Politie en veiligheid

Stabroekse senioren zingen hele namiddag in zaal Moorland

“Stabroek zingt” bestaat tien jaar. Om deze verjaardag te vieren organiseerde het comté een speciale namiddag voor senioren in zaal Moorland

Nieuws
Download