Jouw feedback is altijd welkom!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Bus van De Lijn brandt volledig uit op A12

Op de A12 ter hoogte van Hoevenen (Stabroek) is in de nacht van dinsdag op woensdag een gelede bus in vlammen opgegaan.

Nieuws

FOTO. Met de Sluitingsprijs is het atijd feest in Putte

De Sluitingsprijs staat in Putte steevast gelijk aan groot feest. Dat was bij de 84ste editie dit jaar niet anders. Bekijk de sfeerfoto's.

Nieuws

Startschot weerklinkt van 84ste Slutingsprijs: Jurgen Van den Broeck neemt afscheid van wielerpeloton

Op het Kapelse Marktplein is om 13 uur de officieuze start gegeven van de 84ste editie van de Sluitingsprijs Putte-Kapellen. 129 renners van 18 ploegen zijn vertrokken voor een wedstrijd van 11 rondes, goed voor 183,59 km. Onder hen Jurgen Van den Broeck die zijn allerlaatste wedstrijd rijdt. De officiële start wordt gegeven te hoogte van kasteel Ravenhof in Putte-Stabroek.

Nieuws

12de Kermisloop trok massa sportievelingen

Na meer dan honderd kopjes te hebben geteld, hebben we het opgegeven. De kinderen die maandagavond deelnamen aan de 12de editie van de Kermisloop in Putte Stabroek/Kapellen bleven maar komen.

Nieuws

Ludo Claessens stapt over naar CD&V

Ludo Claessens zetelt vanaf nu in de gemeenteraad als onafhankelijk raadslid. Hij stapt op bij Open Vld en staat volgend jaar op de verkiezingslijst van CD&V.

Nieuws

Stelplaats De Lijn blijft

De stelplaats aan de Putsebaan blijft, en De Lijn is niet van plan vervoer vanuit Zandvliet door te spelen aan Cars De Polder. Het tijdelijke tekort aan chauffeurs en de vele wegwerkzaamheden ontregelen de dienstverlening wel.

Wegen en verkeer

Chauffeur vraagt vrijspraak omdat slachtoffer van dodelijk ongeval volgens hem te traag reed

Het openbaar ministerie heeft zes maanden cel, een jaar rijverbod en 3.000 euro boete gevorderd voor Roy F. (23). Hij was twee jaar geleden op de A12 tegen de auto van een 73-jarige man uit Berendrecht gebotst, met fatale afloop. De twintiger vroeg de vrijspraak: het slachtoffer reed volgens hem te traag en was onzichtbaar in het donker.

Wegen en verkeer

Koekjes en gezang voor leraars

De leerlingen van het Provinciaal Instituut voor Technisch Onderwijs (PITO) rolden gisteren letterlijk de rode loper uit voor hun leraars. De actie kaderde in de Internationale dag van de Leraar.

Nieuws

Jobbeurs toont vacatures in de grensstreek

De gemeenten Kapellen, Stabroek en Woensdrecht organiseren nu donderdag 5 oktober een jobbeurs. Meer dan 40 werkgevers uit de grensstreek en de haven tonen in sporthal ’t Kooike in Putte-Kapellen hun vacatures.

Nieuws

Reddingsoperatie Sluitingsprijs kost de kop van voorzitter organisatie

De vzw Sportkomiteit kreeg het alsmaar moeilijker om elk jaar de Sluitingsprijs te organiseren. Een samenwerking met Golazo moet het wielermonument redden, maar voorzitter Marcel Denisse (72) had gehoopt op een andere oplossing. Hij weigerde de overname te tekenen en werd opzijgeschoven.

Nieuws
Download