Enkel buren kunnen lid worden op basis van adresverificatie
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Mariette (83) redt lammetjes van vrieskou: "Gezellig met een flesje voor de houtkachel"

De 83-jarige Mariette Jacobs waakt momenteel over twee lammetjes. De diertjes liggen in een mandje voor de houtkachel en genieten er van de warmte. Ze werden gered van de vrieskou.

Nieuws

Zevende keer goede keer voor Frans Vranckx

Frans Vranckx werd op het Frans Oomsplein in het centrum van Hoevenen de nieuwe koning van de gansrijders.

Nieuws

Verdachte van dodelijke carjacking opgepakt

Een 23-jarige gangster zit in de cel omdat hij verantwoordelijk zou zijn voor een roof met dodelijke afloop in Hoevenen. Het slachtoffer overleed ruim twee weken na de feiten.

Nieuws

23-jarige aangehouden voor dodelijke carjacking in Hoevenen

De raadkamer in Antwerpen buigt zich vandaag over de aanhouding van een 23-jarige man uit Kapellen. Hij werd vorige week opgepakt en aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een dodelijk incident in Hoevenen (Stabroek).

Politie en veiligheid
Nieuws

Scoutsleider die broek van slapende vriend in brand stak, kent zijn straf: “Domme grap”

De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft dinsdag een scoutsleider uit Hoevenen veroordeeld tot een werkstraf van 100 uur en een boete van 1.200 euro met uitstel, omdat hij twee jaar geleden de broek van een slapende vriend ‘voor de grap’ in brand had gestoken. Het slachtoffer houdt er een blijvend letsel aan over. Een tweede scoutsleider werd vrijgesproken.

Nieuws

Mark Verbist doet al 25 jaar fietsen

Mark Verbist (47) is in Hoevenen nog altijd de enige fietsenhandelaar en maker. Deze combinatie blijft het 25 jaar na de start nog altijd doen. Dat wil hij het eerste weekend van maart vieren met zijn klanten.

Nieuws

“Graven en dan vergunning: zo werkt het niet”

Op de hoek van het Hoogeind en de Plantinlaan werd een stuk natuurgebied omgegraven. De firma Aertssen wil er zonder vergunningen een tijdelijke grondopslagplaats van maken. Milieu-inspectie heeft de werken nu stilgelegd.

Nieuws

Buren en familie aangeslagen na gewelddadige carjacking: “Waarom was hij zo laat nog op straat?”

De gewelddadige carjacking van afgelopen vrijdagavond in Hoevenen, waarbij een 75-jarige man fysiek toegetakeld werd, zindert nog na in het dorp. Het slachtoffer, R.V., wordt voorlopig in een kunstmatige coma gehouden. "De gevolgen hadden nog erger kunnen zijn."

Nieuws
Download