An Englishman, an Irishman and a Scotsman walk into a bar...
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Vrachtwagen in de schaar op aansluiting R2 met A12

Op de aansluiting van de R2 met de A12 in Stabroek is een vrachtwagen maandagmiddag in de schaar gegaan.

News

Gezinsbond wil buslijn naar ZNA Jan Palfijn

ZNA Jan Palfijn in Merksem covert de gemeente Stabroek. Omdat het ziekenhuis met het openbaar vervoer bijna onbereikbaar is vanuit de gemeente, vraagt de Gezinsbond een busverbinding.

News

Explosie bij afvalverwerkend bedrijf Indaver: één dode en vier gewonden

In het Antwerpse havengebied heeft zich donderdagmiddag een zware explosie voorgedaan bij het afvalverwerkend bedrijf Indaver. Eén persoon is daarbij om het leven gekomen, vier anderen raakten gewond.

News

Meisje (12) lichtgewond na aanrijding door motorrijder

In de Abtsdreef in Stabroek is dinsdagochtend een 12-jarig meisje op de fiets aangereden door een motorrijder.

News

Overbuur koopt Kapel Heuvels

Erik Verschooren (56) is de nieuwe eigenaar van de kapel van de Heuvels. De zaakvoerder van bvba Picotec woont aan de overkant. KAS blijft in de kapel verder werken aan een gevarieerd cultureel aanbod.

News

Weg versperd door ongeval met vrachtwagen in Stabroek

Een ongeval in de bocht van de R2 naar de A12 in Stabroek zorgde donderdagochtend voor verkeershinder. De weg was er versperd.

Traffic

Schade aan woning na brand in slaapkamer

In een huis in de Populierenlaan in Hoevenen (Stabroek) is dinsdagnamiddag brand uitgebroken. De schade is beperkt tot de kinderkamer en er raakte niemand gewond.

News

Brandweer heeft brand in Antwerpse haven onder controle: rampenplan stopgezet, perimeter opgeheven

De perimeter die zondagmorgen was ingesteld na een brand met schadelijke rook in de Antwerpse haven, is zopas opgeheven. “We hebben de brand onder controle en enkel de zone vlak rond het bedrijf blijft operationele zone voor de hulpdiensten. De andere bedrijven kunnen nog hinder ondervinden, maar evacuatie is niet meer noodzakelijk”, klinkt het. Het gemeentelijke rampenplan is stopgezet.

Alert

Brent Van Tilborgh rijdt thuiswedstrijd op BK beloften

Morgen, zondag, wordt voor het derde jaar op rij het Belgisch kampioenschap voor elite zonder contract en beloften betwist in Stabroek. Voor Brent Van Tilborgh (21) is dat een thuiswedstrijd, al geeft de Stabroekse belofte toe dat hij meer houdt van stevig klimwerk.

News

Vliegveld Hoevenen verkocht aan nieuwe eigenaar met visie

Het vliegveld in Hoevenen is verkocht en heet vanaf nu Polders Vliegveld. Ben Simons en een kleinere medespeler zijn de nieuwe eigenaars. De toekomst is verzekerd en de huidige activiteiten kunnen blijven.

News
Download