Niet tevreden, geld terug!
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Tientallen meldingen van gasgeur op A12 en in Stabroek en Berendrecht

De brandweer kreeg woensdagochtend een tiental meldingen van mensen die in de omgeving van Stabroek en Berendrecht en op de A12 een gasgeur opgemerkt hadden.

Politie en veiligheid

KAS blijft volgende jaren in Kapel Heuvels

KAS en het dekenaat Antwerpen hebben een principeakkoord gesloten zodat Kunstencentrum Attenhoven Stichting minstens tot 2020 kan gebruik maken van de kapel van de Heuvels.

Nieuws

Alpaca speelt hoofdrol in nieuw boek Marc De Bel

Alpaca Moppe van de Eco Snooze alpacaboerderij in Michielbeke speelt de hoofdrol in het nieuwe Boeboeksverhaal ‘De Mutsels van Moppe’ van Marc De Bel. De 21-jarige student Max Govaerts mag het boek illustreren.

Nieuws

Meer dan 800 leerlingen leven zich uit in Superheldenrun

Heidi Coeckelbergs, leerkracht LO aan het Irishof, Roel Heye, leerkracht LO in Sint-Calasanz en Kjell Deckers, leerkracht LO in De Stappe, hebben donderdag en vrijdag voor het eerst een Superheldenrun georganiseerd op het domein van het Irishof. "Voor herhaling vatbaar", klonk het unaniem bij de drie leerkrachten.

Nieuws

Toneelkring Putte-Ertbrand schenkt 6000 euro aan zes goed doelen

Het is een zeer mooie traditie die toneelkring Putte-Ertbrand ondertussen al enkele jaartjes in ere houdt, nl. een deel van de opbrengst van het toneelseizoen wegschenken aan het goede doel. Dinsdagavond verdeelde de toneelvereniging tijdens een samenkomst in 't Kalf in Putte-Stabroek een bedrag van 6.000 euro tussen zes goede doelen.

Nieuws

VIDEO. Broedende buizerds hebben het niet zo begrepen op fluovestjes

In het Elsenbos in Stabroek zitten enkele buizerds te broeden en één van de vogels beschermt zijn nest op een erg agressieve manier. Het Agentschap Natuur en Bos heeft daarom de zone rond het nest afgesloten. De buizerd heeft het vooral op die lopers gemunt, omdat ze vaak fluorescerende kledij dragen en vrij snel lopen. Voor de buizerd lijkt dat een bedreiging.

Nieuws
Download