Hoplr, vertel het voort!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Chinezen komen aankloppen voor paardrijles

Een Chinese investeerder pompt 30 miljoen euro in de ontwikkeling van paardensport in zijn land. Voor de knowhow kwam hij aankloppen Patrik Spits uit Sint-Katelijne-Waver.

Nieuws

Aanleg uitwuifzone en parking aan Loerenboske van start

Het laatste luik van de omgevingswerken aan school Dijkstein en de nieuwe zaal Loerenboske begint op 9 januari. Er komt een nieuwe parking, uitwuifzone en een stuk van de Maanhoeveweg wordt ingericht als fietsstraat.

Nieuws

Politiecontroles: rijbewijzen ingetrokken, combi beschadigd,...

De lokale politie Mechelen-Willebroek heeft afgelopen weekend alcohol-, snelheidscontroles, controles op drugs in het verkeer en gerechtelijke controles uitgevoerd. Bij een BOB-controle van de Politie Zone Bodukap raakte een politievoertuig beschadigd.

Nieuws

Heisbroekweg krijgt nieuwe parkeerregels

Het Vlaams Gewest heeft de regeling voor parkeren langs de Heisbroekweg in Sint-Katelijne-Waver op vraag van de gemeente aangepast. “De vrachtwagens staan vanaf nu verder van de woningen”, zegt schepen van Mobiliteit Tom Ongena (Samen Anders).

Wegen en verkeer

Bende viseert broodautomaten

De politie van de zone Bodukap (Bonheiden, Duffel, Sint-Katelijne-Waver en Putte) is een onderzoek gestart naar een reeks inbraken in broodautomaten.

Politie en veiligheid

Onderzoek naar extra fietsstraten in gemeente

Naar aanleiding van een project van de mobiliteitsraad onderzoekt het gemeentebestuur van Sint-Katelijne-Waver of nieuwe fietsstraten in de gemeente mogelijk zijn.

Nieuws

"Een kamp om te rouwen en steun te zoeken"

Het Canvas-programma Radio Gaga is vanavond te gast op een rouwkamp, dat deze zomer in Sint-Katelijne-Waver plaatsvond. Het belooft een erg emotionele aflevering te worden.

Nieuws

Vier miljoen euro subsidie voor fietspaden in provincie Antwerpen

De provincie Antwerpen heeft voor 3.646.722 miljoen euro subsidies goedgekeurd voor de aanleg van zestien kilometer fietspaden in de provincie.

Wegen en verkeer
Download