Je kan aanstootgevende berichten ook rapporteren
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Verkeer raakt helemaal in de knoop door werken op Liersesteenweg

Een pak inwoners van de Elzestraat in Sint-Katelijne-Waver kwam gisteren te laat op het werk. Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) dat de fly-over op de R6 voorbereidt, besliste om de drie rijstroken op de Liersesteenweg te herleiden naar één. Het gemeentebestuur vraagt om minstens vanaf volgende week opnieuw twee rijstroken beschikbaar te maken.

Wegen en verkeer

Dubbel aantal bezoekers Elzerock

Zaterdag vond de derde editie van het gratis festival Elzerock plaats in woonkern Elzestraat in Sint-Katelijne-Waver.

Nieuws

Politie klist excessieve snelheidsduivels in zone 70

Bij wodca- en snelheidscontroles van de politiezone Bodukap werden in Bonheiden en Duffel twee snelheidsduivels geklist die respectievelijk 149km/u en 127km/u reden in een zone 70. De overtreders mochten hun rijbewijzen meteen voor 15 dagen inleveren. De bestuurder in Duffel had ook een glaasje teveel op.

Wegen en verkeer

Winter is coming: nu al kerstballen, strooizout en warme sjaals te koop

Klanten keken deze week vreemd op in de Delhaize in Ekeren. Hoewel het nog volop zomer is, staat het strooizout er in promotie. Ook andere winkels maken zich nu al op voor het winterseizoen.

Nieuws

Zestien arrestaties na grote drugsvangst

Er zijn zestien mensen opgepakt in een grootschalig drugsonderzoek. Bij huiszoekingen in onder meer Mechelen en Sint-Katelijne-Waver zijn onder meer twee kilogram speed, duizend XTC-pillen en een partij cannabis aangetroffen.

Politie en veiligheid

40 douchecabines gejat

Dieven hebben ingebroken bij het bedrijf Stock 105 in Sint-Katelijne-Waver. Daar stalen ze alleen sleutels. Met die sleutels reden ze naar het magazijn van het bedrijf en namen er een truck die volgeladen was met douchecabines mee.

Politie en veiligheid

Werken Stationsstraat starten dinsdag

De lang aangekondigde werken in de Stationsstraat in Sint-Katelijne-Waver beginnen op dinsdag 1 augustus. De eerste fase bestaat uit de rioleringswerken tussen de Fortsesteenweg en Heisbroekweg.

Wegen en verkeer

Ergernis om vernieuwde dorpskern: “Betonnen woestijn”

Bert De Keyser van oppositiepartij CD&V in Sint-Katelijne-Waver heeft geen goed oog in de werken rond de dorpskernvernieuwing van de Elzestraat. “De site is herschapen tot een betonnen woestijn”, meent hij.

Nieuws

Tweede bouwvergunning voor R6 vernietigd

De bouwvergunning om gewestweg R6 officieel te verlengen, is opnieuw vernietigd. Het gaat om het deel tussen de Mechelsesteenweg in Sint-Katelijne-Waver en de Putsesteenweg in Bonheiden. Het grootste struikelblok was de betaling van de geluidsschermen.

Nieuws

Outdoor marathon aan ruiterpad

Het ruiterpad in Sint-Katelijne-Waver was zondag het toneel van een Outdoor Marathon voor paardenmenners.

Nieuws
Download