Hou je buurt veilig
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Bende viseert broodautomaten

De politie van de zone Bodukap (Bonheiden, Duffel, Sint-Katelijne-Waver en Putte) is een onderzoek gestart naar een reeks inbraken in broodautomaten.

Politie en veiligheid

Onderzoek naar extra fietsstraten in gemeente

Naar aanleiding van een project van de mobiliteitsraad onderzoekt het gemeentebestuur van Sint-Katelijne-Waver of nieuwe fietsstraten in de gemeente mogelijk zijn.

Nieuws

"Een kamp om te rouwen en steun te zoeken"

Het Canvas-programma Radio Gaga is vanavond te gast op een rouwkamp, dat deze zomer in Sint-Katelijne-Waver plaatsvond. Het belooft een erg emotionele aflevering te worden.

Nieuws

Vier miljoen euro subsidie voor fietspaden in provincie Antwerpen

De provincie Antwerpen heeft voor 3.646.722 miljoen euro subsidies goedgekeurd voor de aanleg van zestien kilometer fietspaden in de provincie.

Wegen en verkeer

Organisatie gelast Lichtstoet af door werken

De Lichtstoet, een vaste waarde in Sint-Katelijne-Waver, gaat dit jaar niet door. “De werkzaamheden in de Stationsstraat gaven de doorslag om de volgende editie af te gelasten”, zegt de organisatie.

Wegen en verkeer

“Dankzij deze hangar zijn we klaar voor de toekomst”

Luc Vis heeft maandagavond zijn nieuwe werkplaats en magazijn in Sint-Katelijne-Waver feestelijk ingehuldigd. Volgend jaar viert de bekende visboer en marktkramer het veertigjarig bestaan van zijn zaak.

Nieuws

“Pot met stoofvlees nog op het kookvuur”

Langs de Oude Straat in Bonheiden, pal op de grens met Katelijne en Mechelen, sloopte het gemeentebestuur een rijwoning. De erfgenamen van de overleden eigenaar, die in de VS wonen, waren het pand liever kwijt dan rijk en verbroken elk contact.

Nieuws

Uitslaande dakbrand teistert huis: bewoners kunnen tijdig ontkomen

Een uitslaande dakbrand heeft afgelopen nacht zware schade aangericht in een woning in de Vestinglaan in Sint-Katelijne-Waver. De bewoners konden tijdig ontkomen. Het huis is onbewoonbaar. Ook een woning van een van de buren liep aanzienlijke schade op.

Nieuws

Vader en zoon verzinnen verhaal over gestolen auto om verkeersboetes te ontlopen

Een vader en zijn oudste zoon uit Sint-Katelijne-Waver verzonnen het verhaal dat de auto van de vader gestolen was. Zo wilden ze een einde maken aan de vele verkeersboetes die de jongste zoon bleef opstapelen.

Nieuws
Download