Niet tevreden, geld terug!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

N-VA Katelijne & Waver stelt kandidaten voor

N-VA Katelijne & Waver heeft dit weekend zijn kandidaten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in oktober voorgesteld op de Markt in het Centrum.

Nieuws

Scholieren vervullen wens van overleden collega

Bijna zeventig leerlingen van het 4de jaar wetenschappen van College Hagelstein gingen de uitdaging aan om 24 uur les te volgen, van vrijdagochtend tot en met zaterdagochtend. De leerlingen lieten zich sponsoren voor deze uitdaging. Ook met de laatste wil van overleden schoolmakker Cis Ceustermans (12) uit Bonheiden werd rekening gehouden.

Nieuws

“Dit is de ideale gelegenheid om landbouw in onze gemeente in de kijker te zetten”

Tussen 6 en 11 mei organiseert de gemeentelijke toeristische dienst de Week van de Groentestreek. Verschillende lezingen en activiteiten plaatsen streekproducten in de kijker, en op 6 mei kan je bij telers terecht voor een rondleiding.

Nieuws

Duo veroordeeld voor zedenfeiten met minderjarig meisje

De Mechelse strafrechter heeft twee mannen veroordeeld tot respectievelijk twaalf en achttien maanden cel met voorwaarden voor zedenfeiten met een minderjarig meisje uit Sint-Katelijne-Waver.

Nieuws

Verenigingen verhuizen naar nieuw ‘erfgoedhuis’

Het oude gemeentehuis van Onze-Lieve-Vrouw-Waver wordt een volwaardig erfgoedhuis. Nu al herbergt het kleurrijke gebouw het Jozef van Rompay-Davidsfonds-genootschap, ook de heemkring Erf & Heem neemt haar intrek.

Nieuws

Coaches helpen mensen om meer te bewegen

Zeven Wase gemeenten hebben het startschot gegeven van ‘Bewegen op Verwijzing’. Het project heeft één doel: mensen zin doen krijgen om te bewegen.

Nieuws

Vorkheftruck rijdt tegen container met salpeterzuur

De brandweer rukte vrijdagochtend uit naar het bedrijf Sanac in de Lombaardstraat in Sint-Katelijne-Waver. Een vorkheftruck was er tegen een plastieken container met salpeterzuur gereden, waarna die begon te lekken. Er was geen gevaar voor de volksgezondheid.

Melding

Zaakvoerder ad interim sjoemelt tijdens ziekte van baas

Een 52-jarige man uit Nijlen moest zich voor de correctionele rechtbank verantwoorden voor misbruik van vertrouwen en valsheid in geschrifte. Hij riskeert een gevangenisstraf van 1 jaar en een boete van 3.000 euro.

Nieuws

Kleinere parking voor Dijksteinschool

Door een fout bij de planning van de werken aan de site zal de parking aan de Dijksteinschool in Sint-Katelijne-Waver geen 54, maar slechts 40 parkeerplaatsen tellen.

Vrije tijd en hobby

“Studenten kennis laten maken met nieuwste snufjes”

De opleiding Autotechnologie van de Thomas More Hogeschool kreeg gisteren een elektrische wagen overhandigd van Hyundai.

Nieuws
Download