Get rid of surpluses from your vegetable garden
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Man (89) overleden bij het verbranden van snoeihout

In een tuin aan de Kasteeldreef in Lippelo (Sint-Amands) is donderdagnamiddag een man omgekomen bij het verbranden van snoeihout.

News

Peter Lemmens trekt lijst Vlaams Belang

Het Vlaams Belang heeft een volledige lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in Puurs-Sint-Amands. Er wordt vooral uitgekeken naar het resultaat van die partij in Sint-Amands want de partij kwam er bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen niet op.

News

Dorpsgedicht klinkt nog hele maand op veerboot

News

“Ik zal niemand moeten motiveren”

FC Oppuurs stapt zaterdag het nieuwe seizoen in met een nieuwe trainer en met een droomaffiche. Buur en grote broer FC Mariekerke komt op bezoek. “Ik zal niemand moeten motiveren”, aldus de kersverse T1 Niels De Maeyer.

News

Man (38) komt om bij arbeidsongeval

Een 38-jarige man is donderdagochtend om het leven gekomen bij een arbeidsongeval in Sint-Amands, zo meldt de lokale politie.

Alert

LAB-school na eerste jaar al aan stevige uitbreiding toe

De nieuwe secundaire LAB-school in Sint-Amands is een succes. Na een jaar verdubbelt het aantal leerlingen van 151 naar 284 en komt er een uitbreiding van de infrastructuur. Na de kerstvakantie moet de nieuwe school helemaal klaar zijn.

News

“Wij hebben één wens: dat papa ooit terug kan stappen”

Familie en vrienden van Sint-Amandsenaar Luc De Decker organiseren op 25 augustus een benefiet. De man raakte afgelopen voorjaar zwaargewond bij een arbeidsongeval en kan sindsdien niet meer stappen. Het geld dient onder meer om het huis van Luc verder af te werken.

Traffic

Nick Walravens bouwt cafetaria van sporthal om tot hip Sportcafé

Zowat anderhalf jaar na de sluiting heeft de cafetaria van de sporthal aan de Sportlaan in Sint-Amands een nieuwe uitbater. Nick Walravens opent op 19 augustus het Sportcafé. Momenteel wordt hard gewerkt aan de compleet nieuwe inrichting.

News

De Cock en Van Der Eedt schitteren voor eigen volk

De thuisspelers waren gisteren mooi vertegenwoordigd op de finaledag van het criteriumtoernooi op TC Savanti. Met Bart De Cock en Arno Van Der Eedt bleven twee trofeeën in eigen huis.

News

Bart De Schutter duwt KR8!

Heiko Van Muylder trekt de lijst van KR8! bij de komende verkiezingen. KR8! is daarmee de eerste lijst van de nieuwe fusiegemeente Puurs-Sint-Amands die een Sint-Amandsenaar aan de kop van de lijst zet. De tweede plaats is voor Inge Faes en schepen Bart De Schutter wordt lijstduwer. Koen Segers (Open VLD) was een van de initiatiefnemers van KR8!, maar hij stond zijn derde plaats op de lijst af aan Elias Erpels (20) uit Ruisbroek. “Ik studeer rechten in Leuven en raakte daar betrokken bij Jong VLD”, zegt de Ruisbroekenaar. “Zo kwam ik bij KR8! terecht. Ik ben blij dat de jeugd hier écht een kans krijgt.”

News
Download