Start het gesprek
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Schutters zetten kerstbomen in lichterlaaie

De Schellenaren zwaaien de feestdagen uit met de jaarlijkse kerstboomverbranding op zaterdag 13 januari. Het vuur wordt om 19u op spectaculaire wijze aangestoken door boogschutters van de Sint-Sebastiaansgilde.

Nieuws

Gemeenten bundelen krachten in strijd tegen werkloosheid

Vanaf 1 januari wordt het Plaatselijk Werkgelegenheidsagentschap (PWA) omgedoopt tot ‘Wijk-werken’. De gemeentes Zandhoven, Zoersel, Wijnegem, Schilde, Ranst en Schelle gaan hiervoor samenwerken.

Nieuws

Gouverneur wijst burgemeester terecht na kritiek op Homans

In het gemeentelijk infoblad van september en oktober gaf burgemeester Rob Mennes (CD&V) kritiek op het fusiebeleid van Vlaams minister Liesbeth Homans (N-VA). Gouverneur Cathy Berx heeft hem hiervoor nu terecht gewezen.

Nieuws

Gloria Vocalis viert dirigent tijdens kerstconcert

Het gemengd koor Gloria Vocalis organiseert op zondag 17 december zijn jaarlijks kerstconcert. Het gebeuren krijgt dit jaar een speciaal tintje met de viering van Marc Wachters voor zijn dertigste concert als dirigent

Nieuws

Wonen in Scandinavische stijl

In de nieuwe ontwikkeling van de Lazernijweg start in het voorjaar van 2018 de realisatie van een nieuwbouwproject met 36 appartementen en twee woningen. Het geheel ademt Scandinavische stijl.

Nieuws

Cinemapp wijst de weg naar bioscoop

In een oogopslag te weten komen waar en wanneer welke films spelen en welke nieuwe kaskrakers in de zalen draaien. Dat kan dankzij Cinemapp, een mobiele app ontwikkeld door Schellenaar Ben Goevaerts (25).

Nieuws

Dierenarts vindt tweede roeping als actrice in ‘De Buurtpolitie’

Trouwe kijkers van het populaire VTM-programma ‘De Buurtpolitie’ hebben het misschien al opgemerkt. Als er scènes bij een dierenarts op televisie komen, verschijnt de Schelse dierenarts Liesbet Fremault in beeld. “Ik ben er heel toevallig ingerold, maar het is leuk om te doen”, zegt ze.

Politie en veiligheid
Nieuws
Download