Doe alsof je thuis bent
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Gloria Vocalis viert dirigent tijdens kerstconcert

Het gemengd koor Gloria Vocalis organiseert op zondag 17 december zijn jaarlijks kerstconcert. Het gebeuren krijgt dit jaar een speciaal tintje met de viering van Marc Wachters voor zijn dertigste concert als dirigent

Nieuws

Wonen in Scandinavische stijl

In de nieuwe ontwikkeling van de Lazernijweg start in het voorjaar van 2018 de realisatie van een nieuwbouwproject met 36 appartementen en twee woningen. Het geheel ademt Scandinavische stijl.

Nieuws

Cinemapp wijst de weg naar bioscoop

In een oogopslag te weten komen waar en wanneer welke films spelen en welke nieuwe kaskrakers in de zalen draaien. Dat kan dankzij Cinemapp, een mobiele app ontwikkeld door Schellenaar Ben Goevaerts (25).

Nieuws

Dierenarts vindt tweede roeping als actrice in ‘De Buurtpolitie’

Trouwe kijkers van het populaire VTM-programma ‘De Buurtpolitie’ hebben het misschien al opgemerkt. Als er scènes bij een dierenarts op televisie komen, verschijnt de Schelse dierenarts Liesbet Fremault in beeld. “Ik ben er heel toevallig ingerold, maar het is leuk om te doen”, zegt ze.

Politie en veiligheid

VIDEO. Bijzondere collectie over Expo '58

We gaan even terug naar de jaren vijftig, want Expo '58 dat is nu bijna zestig jaar geleden. Maar voor Francois Van Kerckhoven uit Niel is de Expo nog elke dag erg aanwezig.

Vroeger en nu

187 automobilisten te snel

Tijdens de flitsmarathon van woensdag heeft de lokale politiezone Rupel 187 automobilisten betrapt die te snel reden.

Politie en veiligheid

Gemeente stapt in cultuurbad met Hemiksem en Schelle

Niel is officieel toegetreden tot het intergemeentelijk samenwerkingsverband Ivebica, met Hemiksem en Schelle. Cultuur-beleid, bibliotheek en muziekacademie komen samen onder een koepel.

Nieuws

Halfjaarlijkse koopjesmarkt bij Femma

Femma Sint-Petrus en -Paulus organiseert op zaterdag 7 oktober zijn halfjaarlijkse koopjesmarkt van baby- en kinderkleding, kinderwagens, speelgoed, fietsen en andere kinderspullen.

Nieuws

IN BEELD. Leerlingen Sint-Lutgardis gaan op ontdekking in nieuwbouw

Na twee jaar geduld oefenen, mochten de leerlingen van het wijkschooltje van vrije basisschool Sint-Lutgardis in de Heidestraat hun nieuwe klassen binnenstappen. Aan de hand van een aantal leuke opdrachten gingen ze in de nieuwbouw op verkenning en mochten ze de nieuwe turnzaal al eens uitproberen.

Nieuws

Ex-vriendin van zakenman opgepakt na brutale gijzeling: "Altijd gedacht dat ze er iets mee te maken had"

De ex-partner van transportbaas Filip Palmans uit Schelle wordt ervan verdacht de gewelddadige overval in zijn villa in Schelle in maart van dit jaar te hebben georganiseerd. De zakenman werd toen samen met zijn vrouw en baby gegijzeld. Intussen zitten de ex-partner, haar vriend Jason V. en diens achterneef Glenn T. in de gevangenis. Nog zeker één andere verdachte wordt opgespoord.

Politie en veiligheid
Download