Go on a discovery today
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Zware brand richt ravage aan in twee huizen

Een zware brand heeft tijdens de nacht van donderdag op vrijdag veel schade aangericht aan twee woningen in de Steenwinkelstraat in Schelle. Een derde huis liep rook- en waterschade op. De oorzaak van de brand is voorlopig onbekend.

Alert

Zware brand richt veel schade aan in twee huizen

Een zware brand heeft donderdagnacht op vrijdag veel schade aangericht aan twee woningen in de Steenwinkelstraat in Schelle. Een derde huis liep rook- en waterschade op. De oorzaak van de brand is voorlopig onbekend.

Alert

Twee woningen onbewoonbaar na zware brand in Schelle

In de Steenwinkelstraat in Schelle heeft een zware brand afgelopen nacht grote schade aangericht aan twee woningen. Een bewoner en twee brandweermannen moesten voor verzorging naar het ziekenhuis.

Alert

N-VA-afdelingen buurgemeenten werken nauw samen voor verkiezingen

De leden van N-VA Schelle en Hemiksem hebben samen hun campagne op gang getrapt. Alles stond in het teken van samenwerking.

News

Brand in recyclagebedrijf nabij A12: veel rook, maar brand onder controle

Bij de firma Vermetal, een recyclagebedrijf aan de Brandekensweg in Schelle, is donderdag rond 9u een brand uitgebroken die voor rookontwikkeling zorgde. De brand is intussen onder controle.

News

De jas van mijnheer Spaghetti wordt erfgoed

Openbaar erfgoed, je hebt het in alle maten en gewichten. Kijk maar naar de originele kappersjas van Alberto Vermicelli uit Samson.

News

Elektriciteitskabel raakt beschadigd bij werken: ruim 15.000 mensen zonder stroom

De hele Rupelstreek heeft dinsdag een half uur tot zelfs een uur zonder stroom gezeten. Oorzaak van het euvel waren werken in de Clement Bolsensstraat in Schelle. Daar werd een stroomkabel geraakt, met een steekvlam tot gevolg. En een stroompanne die uiteindelijk meer dan 15.000 mensen trof.

Traffic

Park Scherpenstein uitgerust met fitnesstoestellen

In het gemeentelijk park Scherpenstein kan u nu ook terecht om te fitnessen. Verspreid over het park staan een zestal toestellen opgesteld. Eind deze maand worden ze ingewijd met een bootcamp.

Leisure and hobby

Toque-Tok kakelt verder zonder Roger van Damme

Na twee jaar laat Roger van Damme het kippenrestaurant Toque-Tok in Schelle los. Hij wil tijd maken om te broeden op iets nieuws, zegt hij geheimzinnig. De andere partners, Anke Coeck en Peter Scholiers, blijven de zaak samen met hun team runnen.

News

Sterrenchef Roger van Damme stapt uit kippenrestaurant Toque-Tok

Na twee jaar laat Roger van Damme het kippenrestaurant Toque-Tok in Schelle los. Hij wil tijd maken om te broeden op iets nieuws zegt hij geheimzinnig. De andere partners, Anke Coeck en Peter Scholiers, blijven de zaak samen met hun team runnen.

News
Download