Hoplr, the private social network for your neighbourhood
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Auto ramt muurtje en komt in veld terecht: bestuurder gewond

Een automobilist is zondagochtend met zijn wagen tegen een muurtje gereden in Rumst. Door de klap belandde de auto in het aardappelveld naast de weg. De bestuurder raakte gewond.

News

VIDEO. Festivalgangers Tomorrowland keren tevreden terug: "Thank you Tomorrowland"

In Boom en Rumst is een grote uittocht aan de gang. De uittocht van de festivalgangers van Tomorrowland die op de camping zijn blijven slapen. Zondag was het de laatste festivaldag. Maandag vertrok iedereen terug naar huis.

News

Gemeente en frituur bereiken eindelijk akkoord

De discussie over het eigendomsrecht van een terrein aan de Varenstraat in Rumst is ten einde. Het gemeentebestuur en een friturist bereikten een akkoord in een zaak die al jaren aansleept.

News

Grote uittocht na eerste weekend Tomorrowland: meer dan 25 ton kampeermateriaal ingezameld

De 38.000 kampeerders van het eerste Tomorrowland-weekend vertrokken maandag vanuit de camping Dreamville naar huis. Mensen die het vliegtuig nemen, konden hun bagage dankzij Brussels Airlines al inchecken aan de ingang van de camping. Er werd ook meer dan 25 ton kampeermateriaal ingezameld.

News

Plaatselijke handelaars profiteren mee van Tomorrowland

Het dancefestival Tomorrowland zorgt tijdens de voormiddagen voor een gezellige drukte in het centrum van Reet. Plaatselijke handelaars zorgen onder meer voor ontbijt en haartatoeages.

News

Kraan spuit dag en nacht water

Bewoners van de Kerremansstraat begrijpen niet dat er al weken continu water uit een standkraan spuit. De kraan, die binnenkort wordt vervangen, moet gespoeld worden om te voorkomen dat de leiding vervuild raakt. Drinkwaterdistributeur PIDPA belooft de kraan slechts om de twee dagen te spoelen. Na Tomorrowland wordt ze vervangen.

News

Graaf vindt tijdens schattenjacht kanonskogel van 400 jaar oud

De werken aan de hofgracht rond het domein van het Reetse Laarkasteel zijn bijna afgerond. Naast enkele kleine vondsten werden vooral fundamenten van een oud standbeeld en ijskelder ontdekt. Die zullen nog dit jaar worden blootgelegd.

Leisure and hobby

Naar Frankrijk uitgeweken kunstenaar schenkt schilderij aan geboortedorp

Werner Van Hoylandt heeft een kunstwerk aan de gemeente geschonken. “Met mijn werk in het gemeentehuis blijf ik nu toch ook nog een beetje in mijn geboortedorp”, zegt de in Frankrijk wonende schilder.

News

Onbekenden steken BMW in brand aan appartementen in Eikenstraat

In de nacht van maandag op dinsdag is een BMW in brand gestoken in de Eikenstraat in Reet. Het voertuig stond voor een appartement geparkeerd, waar ook de eigenaar woont. Voorlopig is het motief voor de brandstichting nog niet duidelijk.

Traffic

Buurt schrikt op van explosie, wagen volledig uitgebrand

Voor een woning in de Eikenstraat in Reet (Rumst) is in de nacht van maandag op dinsdag een wagen uitgebrand. Wellicht is er kwaad opzet in het spel.

News
Download