Enkel buren kunnen lid worden op basis van adresverificatie
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Nieuwe verwarming in Sint-Willibrorduskerk

In de Sint-Willibrorduskerk wordt deze maand aan de verwarming gewerkt. In plaats van met stookolie wordt het gebouw verwarmd met gas.

Nieuws

Robert wint koffiebonenwedstrijd

De Oxfam Wereldwinkel organiseerde vorige zaterdag een wedstrijd voor de klanten. In de winkel stond een glazen fles met daarin koffiebonen.

Nieuws

Autobestuurder heeft 2,5 promille

De politie Noorderkempen heeft het voorbije weekend alcoholcontroles gehouden in Hoogstraten, Minderhout, Rijkevorsel en Merksplas. In totaal legden 279 bestuurders een ademtest af.

Politie en veiligheid

Jaagpad wordt opgeruimd

Op en naast het jaagpad langs het kanaal Dessel-Schoten ligt vaak zwerfvuil. Leden van de gemeenteraad en van het OCMW gaan zaterdag 14 oktober aan de slag om er een herfstschoonmaak te houden.

Nieuws

Gratis pak koffie bij ­Oxfam Wereldwinkel

De Week van de Fairtrade wordt zaterdag afgesloten. In de Oxfam Wereldwinkels kunt u die dag een lege koffieverpakking inruilen voor een gratis pak ­Oxfamkoffie.

Nieuws

“De eerste vijf minuten van de training praten we meestal over de cross”

Veldrijder Toon Aerts kan meer dan alleen crossen, bij AC Rijkevorsel geeft hij ook nog op dinsdag jeugdtraining. “De eerste vijf minuten van de training gaat het vaak over de cross van het voorbije weekend”, zegt Aerts.

Vrije tijd en hobby

Ziekte doet Gabriel Rios Kempens concert uitstellen

Normaal had vanavond in De Singer in Rijkevorsel de Belgisch-Puertoricaanse artiest Gabriel Rios een soloconcert moeten brengen, maar hij heeft dat ten gevolge van ziekte moeten afmelden. Hij komt later terug.

Nieuws
Download