Only your neighbours can join based on address verification
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Weinigen doen het hem na, Cis (64) werkte vijftig jaar bij hetzelfde bedrijf: “Tijdens mijn verlof keek ik al uit naar mijn terugkeer”

Bij Groep Van Roey wordt een uniek hoofdstuk afgesloten. Cis Voeten (64) uit Rijkevorsel ontving donderdag een Gouden Palm der Kroonorde voor vijftig jaar dienst in het familiebedrijf. In die halve eeuw is hij nooit met tegenzin gaan werken.

News

81 kilometer te voet naar Wachtebeke: “Om brandwondpatiënten te steunen”

Dit weekend wacht het gezelschap Hoppers for Life een zware taak. Met z’n tienen willen ze 81 kilometer wandelen Wachtebeke, waar deze week Music for Life uitgezonden wordt. Met de sponsortocht zamelen ze geld in voor Oscare, een stichting voor mensen met brandwonden.

News

IN BEELD. Zes burgemeesters leggen eed af bij gouverneur

Zes burgemeesters hebben maandag de eed afgelegd bij gouverneur Cathy Berx. Het gaat om de nieuwe burgervaders of -moeders van Kapellen, Stabroek, Wommelgem, Rijkevorsel, Westerlo en Zwijndrecht.

News

Schoonmaak Kempen biedt werk aan 22 mensen

Kim Bogaerts en vennoot Nick Bastiaansen zijn gestart met Schoonmaak Kempen. Hun klanten bestaan voornamelijk uit bedrijven. Ze willen schoonmaak op maat bieden.

News

Yvonne stopt na 15 jaar met Den Eetwagon

Er zijn weinig plaatsen in de Kempen waar Yvonne Braspenning (52) nog niet is geweest met Den Eetwagon. De mobiele frituur staat elk weekend meerdere keren opgesteld bij feesten of evenementen. Ilse Guns en Kim van den Broeck zetten het verhaal vanaf 2019 verder.

News

Vogelkrullen op hoogspanningslijn

News

Automatenkrakers riskeren 30 maanden cel

Twee Roemenen riskeren een celstraf van dertig maanden voor meerdere inbraken in brood-, drank- en aardbeienautomaten. Het duo kraakte in mei automaten in onder meer Rijkevorsel, Hoogstraten, Merksplas en Lille.

News

ANALYSE. N-VA gaat coalitie aan met CD&V in Rijkevorsel

In Rijkevorsel maakt de N-VA van burgemeester Dorien Cuylaerts een forse sprong en behaalt met 11 zetels in principe voldoende om zonder coalitie een meerderheid te vormen, maar kiest voor CD&V als coalitiepartner. Die partij zakt naar 3 zetels, GemeenteBelangen behaalt net als zes jaar geleden vijf zetels. ProVeussel, de nieuwe partij, heeft vanaf 2019 twee vertegenwoordigers in de gemeenteraad.

News

ANALYSE. Dit staat er op het spel in Rijkevorsel op 14 oktober

Rijkevorsel heeft al bijna een kwarteeuw telkens een andere burgemeester, die bovendien ook telkens van een andere partij is. Misschien kan huidig burgemeester Dorien Cuylaerts (N-VA) die traditie doorbreken.

News

Miss Exclusive-finalisten helpen kinderen milieubewust te zijn

Miss Exclusive-finaliste 2019 Sanne De Weerdt (links) uit Rijkevorsel bracht samen met een andere finaliste, Caro Van Gorp (rechts) uit Turnhout, een bezoekje aan de Klim-Op school van Sannes kinderjaren in Sint-Antonius-Zoersel.

News
Download