Jouw stad of gemeente heeft géén inzage in de buurt
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Bruggen over de Mark worden hersteld

Op de grens van Rijkevorsel en Wortel (Hoogstraten) krijgen twee bruggen over De Mark dit jaar een grondige onderhoudsbeurt. Het gaat om de brug die Bolk in Rijkevorsel met Neerven in Wortel verbindt en de brug tussen Keirschot (Rijkevorsel) en de Zandstraat (Wortel).

Nieuws

Duo opgepakt voor diefstal met geweld en weerspannigheid

De raadkamer in Turnhout heeft de aanhouding bevestigd van een 20-jarige man die officieel in Binche woont. Hij wordt verdacht van een diefstal met geweld in Rijkevorsel.

Nieuws

Winterwandeling met spelletjes

Het oudercomité van basisschool De Wegwijzer organiseerde zaterdag de jaarlijkse winterwandeling. De ouders en kinderen moesten onderweg emoji’s zoeken.

Vrije tijd en hobby
Nieuws

Stemmen voor namen wijkpaadjes

Een aantal wijkweggetjes in het centrum kreeg twee jaar geleden een naam die gebaseerd is op een spel of kinderlied. Zo ontstonden onder andere het Ollekebollekepad en Haasje-over-pad. In de loop van dit jaar worden naamborden gezet bij paadjes in Sint-Jozef.

Nieuws

Dat deze man het stormweer overleefd heeft, mag je gerust een mirakel noemen

Hij was op weg naar huis en reed al in zijn eigen straat toen de stormwind gisteren een mastodont van een boom op zijn auto blies. Maar Louis Van de Mierop (71) hield er alleen een pleister op zijn hoofd aan over. “Elke keer als ik de foto’s zie, besef ik weer hoe waanzinnig veel chance ik heb gehad."

Nieuws

Thuis-actrices spelen theatervoorstelling

Culturele Vereniging De Brug organiseert op zaterdag 20 januari in samenwerking met Paljas Producties de theatervoorstelling Nacht Moeder. Marleen Merckx en Leen Dendievel staan samen op het podium.

Nieuws

Gemeente tekent verkoopakte De Valk

Het sportcentrum De Valk in het Kruispad is nu definitief eigendom van het gemeentebestuur. De notariële verkoopakte is begin deze week getekend. Dit jaar worden een aantal werken uitgevoerd.

Nieuws
Download