Act like you're at home
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Familie neemt brasserie sportcentrum over

Verenigingen die gebruikmaken van sportcentrum De Valk in het Kruispad kunnen gerust zijn. De uitbater van de brasserie heeft een overnemer gevonden.

News

Zwarte Leeuw van Gert Jochems tankt vertrouwen na eervol verlies: “Iedereen is aan het groeien”

Ondanks de (logische) bekeruitschakeling lijkt Zwarte Leeuw op de goede weg. Tegen eerste amateurklasser Heist had het in de eerste helft een goede doelman Truyts nodig, maar na de pauze zette het zijn voet naast die van Heist en kreeg Hairemans zelfs twee prima kansen op de 2-2.

News

Frituur Boemerang heropent in herenhuis aan overkant straat

Op de gevel van een statig herenhuis in de Bochtenstraat is het bord van Restaurant Waterschoot vervangen door Frituur Boemerang. Vicky De Grave en Koen Pellegroms hebben de zaak verbouwd en trakteerden de klanten op een drankje.

News

“We raken beter op elkaar ingespeeld”

Zwarte Leeuw maakt zich na twee Limburgse eersteprovincialers op voor het echte werk en ontvangt eersteamateurclub Heist. “Het is een goed moment om te testen hoever we staan”, aldus Gianni Vets.

News

Strips van oud-scenarist Studio Vandersteen in ‘De Nieuw Brug’

In het maandblad De Nieuw Brug staan sinds kort gags van Yee-Li. De verhalen werden bedacht door Jacques Bakker uit Rijkevorsel, die het pseudoniem Yaack gebruikt. Hij levert ook de inspiratie voor een maandelijkse tekening over de Rijkevorselse actualiteit.

News

VIDEO. Man uit Appels beschuldigt hondenfokker van oplichterij

Een man uit Appels beschuldigt een hondenfokker uit Rijkevorsel van oplichterij. De man kocht een hondje bij de hondenfokker, maar de puppy was na een paar dagen doodziek en ook een pak jonger dan op het dierenpaspoort. Niet veel later stierf het diertje. De puppy bleek ook niet van een erkende kweker te komen, maar uit Slovakije.

News

Gemeenteschuld daalt voor het zesde jaar

Uit de jaarrekening van 2017 blijkt dat de schuld van de gemeente opnieuw is gedaald. In 2012 bedroeg de schuldenlast nog 12,6 miljoen euro. Dat bedrag lag vorig jaar op 8,7 miljoen euro. 

News

700.000 euro subsidie voor nieuwe sportzaal

Vlaams minister van Sport Philippe Muyters (N-VA) kent 731.164 euro toe aan de renovatie van de bestaande sporthal en de bouw van een nieuwe zaal op sportcomplex De Hoogt.

News

Twee jaar na overlijden dochtertje krijgt mama mooiste herinnering aan haar terug

Jolien Bolckmans, een moeder uit Rijkevorsel, heeft exact twee jaar na het overlijden van haar doodgeboren dochtertje de mooiste tastbare herinnering aan haar kindje teruggevonden. Ze plaatste op 4 juli een oproep op Facebook waarin ze op zoek was naar het T-shirtje waarin haar dochtertje begraven was.

News

Moeder krijgt mooie herinnering aan overleden dochtertje

Jolien Bolckmans, een moeder uit Rijkevorsel, heeft exact twee jaar na het overlijden van haar dochtertje, een exemplaar van het T-shirtje teruggevonden waarin haar kindje begraven werd.

News
Download