Carpe diem!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Eerste foodtruckfestival aan kanaal

Ondernemend Rijkevorsel & Sint-Jozef organiseert op 23 en 24 september voor de eerste keer een foodtruckfestival. De toepasselijke naam is Veussel smult.

Nieuws

Kermisproloog met 76 deelnemers

Rijkevorsel Leeft organiseert al een aantal jaar op vrijdag voor de kermis een proloog van 2 km voor wielertoeristen en jeugdrenners. Dit jaar waren er 76 vertrekkers.

Nieuws

Camp Plumbridge herdenkt bevrijding

Vzw Spearhead organiseerde dit weekend Camp Plumbridge in Sint-Jozef Rijkevorsel. Aanleiding daarvoor was de herdenking van de bevrijding 73 jaar geleden.

Nieuws

Jongeman (21) begint twee maanden na veroordeling opnieuw te dealen

De strafrechter in Turnhout heeft Seppe L. (21) uit Turnhout vrijdag bij verstrek veroordeeld tot twaalf maanden effectieve celstraf en 6.000 euro boete.

Nieuws

Babyboom sluit na 21 jaar

Kristine Deckers (42) is aan haar laatste maanden bezig in de winkel Babyboom in de Bochtenstraat in Rijkevorsel. De zaak draait op dit moment nog goed, maar de eigenaars van wie ze al die tijd al huurt hebben het pand ondertussen te koop gezet.

Nieuws

OCMW rijdt elektrisch

Omdat de oude wagen dringend aan vervanging toe was, heeft het OCMW van Rijkevorsel een nieuwe elektrische wagen gekocht voor de levering van maaltijden aan huis.

Nieuws

Oppositie wil grondige renovatie De Valk

Zoals verwacht heeft de gemeenteraad de aankoop van sportcentrum De Valk goedgekeurd. De oppositie heeft wel enkele bedenkingen bij de staat van het gebouw.

Nieuws
Download