Check it out peepz!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Europa biedt gratis wifi

News

Politie op zoek naar vermiste Anna (89)

De politiezone Kempen Noord-Oost heeft een opsporingsbericht verspreid voor de 89-jarige Anna Drenters. De vrouw werd het laatst gezien op woensdag 5 december om 18.30 uur.

Alert

Vluchteling en beeldend kunstenaar maken samen exclusieve kunstwerken

Nog tot 30 december loopt in kunstgalerie deRUIMTEer een tentoonstelling die het werk van keramist Marc Janssens en fotograaf Juan Martin Monte Casablanca in de kijker stelt. De uit Nicaragua gevluchte Argentijn, die nu in Ravels woont, heeft er al een straffe levenswandel opzitten.

News

Uitgeleende voetballer van AS Roma veroordeeld tot 46 maanden cel voor reeks gewapende overvallen

De correctionele rechtbank in Turnhout heeft een voormalige profvoetballer van AS Roma schuldig bevonden aan een reeks gewapende overvallen in Turnhout, Geel en Ravels.

Alert

Ex-profvoetballer krijgt jarenlange celstraf voor reeks gewapende overvallen

De correctionele rechtbank in Turnhout heeft Ismail H’Maidat (23), een voormalige profvoetballer van AS Roma en KVC Westerlo, schuldig bevonden aan een reeks gewapende overvallen in Turnhout, Geel en Ravels. Hij is veroordeeld tot 26 maanden effectieve celstraf, zijn kompaan Alexandre d.C. tot 20 maanden effectief.

Alert

Drietal veroordeeld voor overval op tabakswinkel: ex-werknemer zat mee in het complot

Drie Nederlanders zijn door de rechtbank veroordeeld voor een overval op tabakshandel Rick’s Tabak Express in Poppel (Ravels). De toenmalige werknemer die op 12 juli 2016 ‘overvallen’ werd, zat mee in het complot.

Alert

Olivier en Marie-Harry, tien jaar na hun opmerkelijke deelname aan ‘Boer zkt Vrouw’: “Het heeft ons leven helemaal overhoop gehaald”

Exact tien jaar is het geleden dat Olivier Smets (33) en Marie-Harry Willems (33) meededen aan Boer zkt Vrouw op VTM. En wat voor een deelname was het. De boer en de boerin sloegen de kijkers destijds met verstomming toen ze helemaal op het einde van de reeks plots voor elkaar kozen en niet voor een van de kandidaten die elk bij hen op de boerderij logeerden. Wij zochten het koppel weer op.

News

Profvoetballer riskeert dan toch vier jaar cel voor overvallen nadat medebeklaagde verklaring intrekt

De Nederlands-Marokkaanse profvoetballer Ismail H'Maidat (23) en kompaan Alexandre d.C. (23) blijven verdacht van minstens vier gewapende overvallen, waaronder op gokkantoren in Turnhout. Alexandre d.C. vernoemde eerder een naam van een andere medeplichtige maar die naam heeft hij verzonnen.

Alert

Kinderdagverblijf Nininakri verhuist naar school

Kinderdagverblijf Nininakri verhuist na tien jaar naar basisschool De Zonnewijzer in Ravels. “Onze kindjes kunnen daar in alle rust buiten spelen zonder dat de buren te storen”, zegt de uitbaatster.

News

Mountainbikers vliegen over vliegveld met Allerheiligen

Meer dan duizend mountainbikers vliegen donderdag over het vliegveld in Weelde. Allerheiligen is in Ravels de jaarlijkse feestdag van de off road-fietsers. WTC De Rappe Wielen en de gemeentelijke sportdienst van Ravels organiseren dan de populaire veldtoertocht ‘Rondom Weelde’.

News
Download