Niet tevreden, geld terug!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Bestuurder op slag dood na klap tegen vangrail en boom

Op de Arendonksesteenweg in Ravels is een bestuurder donderdagochtend om het leven gekomen.

Nieuws

Vrachtwagen vol drugsafval gedumpt in woonwijk

In een gedumpte vrachtwagen in hartje Poppel (Ravels) hebben speurders woensdag een arsenaal aan drugsafval ontdekt. De laadklep van het voertuig was dichtgelast.

Wegen en verkeer

Zware mishandeling op camping levert vijf jaar celstraf op

Voor de gruwelijke mishandeling van zijn liefje in een chalet in Poppel (Ravels) is John V.d.L. (25) uit Zwolle veroordeeld tot vijf jaar celstraf. De rechter achtte de moordpoging evenwel niet bewezen. Zijn kompaan Joost E. (21) uit Hengelo kreeg twee jaar voor schuldig verzuim.

Nieuws

Nederlanders tegen de lamp met drugs

Een 32-jarige Nederlander uit Turnhout zit sinds vrijdag in de cel. Tussen mei en juni zou hij een drugsplantage hebben gerund aan de Beatrijs van Nazarethlaan in Poppel (Ravels).

Nieuws

Stormschade in de Kempen: omgewaaide bomen in Balen, Arendonk en Poppel

De storm die woensdag over het land trok, heeft ook op enkele plaatsen in de Kempen enkele bomen ontworteld.

Nieuws

Ravelse Tumuliekes vallen in de smaak

Bakker Koen Dilen (48) uit Ravels heeft een nieuwe streeklekkernij ontwikkeld: het Tumulieke. De naam en de samenstelling van het koekje verwijzen naar de bekende grafheuvels in de gemeentebossen van Ravels.

Nieuws

26-jarige vrouw op bromfiets aangereden

Een 26-jarige vrouw uit Turnhout is maandag gewond geraakt bij een aanrijding op het kruispunt van de Gemeentelaan en de Straatakkers in Weelde (Ravels).

Nieuws

Power-Bikers sturen mountainbikers recht naar het noorden

Bijna vijfhonderd mountainbikers namen zondagmorgen deel aan de Noordergrensrit. De parcoursbouwers van WTC Power-Bikers uit Ravels stuurden de deelnemers vanuit sporthal 't Molenslop in Weelde, helemaal zoals de naam van de rit het zegt, in rechte lijn de landsgrens over: dwars de prachtige en godverlaten velden en bossen net ten noorden van de Nederlandse grens. Met liefst 130 leden, onder wie 48 vrouwen, is WTC Power-Bikers een van de grootste clubs in de regio.

Vrije tijd en hobby

Gratis luchtdoop voor teddyberen op Kempens vliegveld

De kinderen in Ravels en omstreken krijgen op zondag 3 september de kans om hun favoriete knuffel de dag van zijn leven te bezorgen. Alle teddyberen en troetelpopjes mogen dan vrij  plaatsnemen in de cockpit van een radiobestuurd modelvliegtuig voor een onvergetelijke vlucht tot in de hoge wolken.

Nieuws

Bewoners verjagen inbreker door licht aan te knippen

Bewoners aan de Steenweg Weelde in Weelde (Ravels) hebben zondagnacht een inbreker verjaagd door het licht aan te knippen.

Politie en veiligheid
Download