Welcome in the neighbourhood
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Chiro Fientje en Chiro Fonske worden één jeugdbeweging

De Emblemse Chiro werkte tot nu toe met twee van elkaar gescheiden groepen. Chiro Fientje was er alleen voor meisjes en de jongens levenden zich uit bij Chiro Fonske. Dat archaïsche model is nu definitief voorbijgestreefd en vanaf het nieuwe werkjaar is er alleen nog Chiro Fientje en Fonske.

News

Drie vrachtwagens botsen op E313: één lichtgewonde

Op de E313 richting Antwerpen is vrijdagmiddag een ongeval gebeurd ter hoogte van het tankstation Q8 in Ranst. Bij het ongeval viel één lichtgewonde, zo is vernomen van de persdienst van de federale politie.

Traffic

VIDEO. Groot Schijn zo goed als droog in Vrieselhof

Wie wil zien hoe de bodem van het Groot Schijn er uitziet, moet zo snel mogelijk naar het Vrieselhof in Ranst. Door de regen van de nacht van dinsdga op woensdag vloeit daar wel weer een klein beetje water door het Groot Schijn, maar de afgelopen week stond de bedding daar volledig droog. En dat was niet meer gebeurd sinds de zomer van 1976.

News

Driedaagse Molekenskermis kreeg militaire dimensie

De omgeving van café Pousse Café in de Oelegemse Oudstrijdersstraat was het centrum van de driedaagse Molekenskermis.

News

Wereld-Delen viert kwart eeuw

De vzw Wereld-Delen die actief s in diverse domeinen om kansarmoede te bestrijden, viert haar 25ste verjaardag en organiseert een barbecue waar iedereen welkom is.

News

Emaillen bordenbeurs lokt internationale belangstelling

Het Emblemse café De Tramstatie op de Liersesteenweg 13 wordt voor verzamelaars van emaillen reclameborden op zondag 5 augustus een belangrijke ontmoetingsplaats.

News

Maandelijkse opknapbeurt voor Zevenbergenbos

De maandelijkse werkmorgen in het Ranstse Zevenbergenbos brengt de liefhebbers van het bos weer samen op zaterdag 4 augustus tussen 9 en 12u.

News
Download