Hoplr bouwt voortdurend aan nieuwe functionaliteiten voor je buurt
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Wachten op nieuwe groeninfrastructuur tot na broedseizoen

De Bieslooklaan en de Dillelaan in de Broechemse kruidenwijk moeent nog twee maanden wachten op de nieuwe groenvoorzieningen.

Nieuws

Braziliaanse brunch en bar

Wereld- Delen Internationaal organiseert op zondag 20 mei een Braziliaanse brunch vanaf 11 u in Het Klooster, Kapelstraat 19 in Broechem.

Nieuws

Retrofietsen bleven op stal

De achtste editie van de Toer de Sol van Ranst voor retro - renners werd dit jaar vervangen door een behendigheidstest voor jonge en volwassen fietsers.

Nieuws

Mogelijk paddentunnels onder vernieuwde Knodbaan

De Oelegemse Knodbaan krijgt binnenkort een ingrijpende opknapbeurt. Johan De Ryck (N-VA) was het daarbij opgevallen dat in de plannen geen paddentunnels voorzien zijn. Hij vroeg meer uitleg aan schepen voor milieu Tine Muyshondt (CD&V).

Nieuws

François Aerts stelt rustgevende tuin open voor publiek: “Buxusstruiken uitdoen voor de motten, dat vind ik doodzonde”

Tuinliefhebbers zijn welkom in de Broechemse Van Den Nestlaan 83 op 10 mei en 23 en 24 juni. Daar kunnen ze genieten van de indrukwekkende tuin die François Aerts (67) er in de voorbije twintig jaar heeft aangelegd.

Nieuws

Wegen en Verkeer kapte zonder vergunning bomen tegen transmigranten in Ranst

De bomenkap die het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) twee weken geleden liet uitvoeren in een actie tegen transmigranten waren niet vergund. Dat heeft het Agentschap voor Natuur en Bos (ANB) vastgesteld.

Wegen en verkeer

Toasten op nieuw onderdak voor technische dienst

Broechemse Van Den Nestlaan een glas aanbieden omdat op maandag 7 mei eindelijk kan begonnen worden met de bouw van een nieuw onderkomen voor de technische dienst.

Nieuws

“Rochus Deurne is wellicht te sterk voor ons”

Na het veroveren van de derde periodetitel op de slotspeeldag begint Broechem de eindronde vanavond met een thuismatch tegen reeksgenoot Rochus Deurne. “We moesten winnen bij kampioen VV Duffel om de derde periodetitel nog te pakken”, zegt coach Christof Van Camp. “We speelden een tactisch sterke match en bovendien zat alles ook wat mee. Duffel had veruit het meeste balbezit, al was onze zege uiteindelijk wel terecht. In de eindronde hadden we liever een tegenstander uit de andere reeks gekregen, want normaal gezien is Rochus Deurne veel te sterk voor ons. We maken ons weinig illusies, maar dat wil niet zeggen dat we niet gaan genieten van deze bekroning van ons superseizoen.”

Nieuws
Download