Hoplr, spread the word!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Dankzij deze oefeningen vertrek je goed voorbereid op skivakantie. “Beter voorkomen dan genezen”

Het Lierse Heilig Hartziekenhuis en de Ortho-clinic Lier willen dat wie op skivakantie gaat, minder kans op blessures loopt. Daarom starten ze, samen met kinesisten uit de regio, met een preventieprogramma dat skiërs en snowboarders beter voorbereidt.

News

De Schuur gaat zondag al opnieuw open

Café en pleisterplek De Schuur op de Kantonbaan in Oelegem gaat komende zondag 4 november weer open. Nieuwe eigenaar en buurman Erik Jans komt met een nieuw concept voor jong en oud.

News

Linda Dierckx (32) combineert hobby’s in schrijfdebuut

News

Kinderen van drie tot twaalf sporten in de herfstvakantie

De Ranstse sportdienst organiseert tijdens de komende herfstvakantie weer sportdagen voor jongeren en kleuters. Ze kunnen terecht in de sporthal Het Loo, Antwerpsesteenweg 45 in Broechem.

News

Vier Antwerpenaren betrokken bij zaak rond internationale wapenhandel: “Gij wilt alles op mij steken, maar dat pakt niet”

In een dossier van internationale wapenhandel heeft de correctionele rechtbank van Veurne voor zes beklaagden gevangenisstraffen tot vier jaar uitgesproken. Paul W. (57) uit Poederlee (Lille) verkocht via enkele tussenpersonen tien vuurwapens aan de Engelsman Patrick R. (33).

News

Pieter Boussemaere biedt eerste hulp bij klimaatverwarring

De vzw Vorming en Onderwijs Ranst (VOR) organiseert elk jaar een reeks lezingen op maandag. De sprekers en de behandelde onderwerpen variëren sterk.

News

Vrachtwagen botst op voorligger in file E313: whisky belandt op wegdek

Op de E313 kwam het vrijdagochtend ter hoogte van Ranst tot een kop-staartaanrijding tussen twee vrachtwagens.

News

Bevoegdheden zijn verdeeld

De nieuwe coalitie tussen N-VA en Groen laat er geen gras over groeien. Op verkiezingsavond was het akkoord tussen de twee partijen al ondertekend en gisteren werden ook de bevoegdheden verdeeld.

News

<strong>N-VA en Groen bespreken taakverdeling</strong>

Het samengaan van N-VA en Groen werd al op zondagavond bezegeld. N-VA telt tien zetels en Groen komt uit op vijf vertegenwoordigers in de gemeenteraad. Een comfortabele meerderheid van vijftien op vijfentwintig zetels.

News

ANALYSE. Burgemeester Lode Hofmans houdt het voor bekeken in Ranst

De coalitie van Open VLD en CD&V die met een meerderheid van welgeteld één zetel de voorbije zes jaar bestuurde moet plaats ruimen voor een nieuwe meerderheid. N-VA en Groen zijn aan verkennende gesprekken begonnen.

News
Download