Geen reclame in je feed, dat zal altijd zo blijven!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Eerste cultuurgala levert meteen vier winnaars op

De eerste Prijzen voor Socio-Culturele-, Erfgoed- en Cultuurverdienste en de individuele Culturele Prijs werden gewonnen door de vzw De Milegemvrienden, het drietal dat de erfgoedraad bezielt, de Jozef Simonskring en molenaar Luc Verachtert.

Nieuws

Hospitality Awards beloont kleinhandelaars

De Hospitality Awards, die zopas werden uitgereikt, belonen kleinhandelaars voor hun inzet op het vlak van klantvriendelijkheid. In de regio Voor- en Noorderkempen vielen tal van handelaars in de prijzen.

Nieuws

Nieuwe fietspad voor Van Den Nestlaan in zomer

Schepen Fernand Bossaerts (CD&V) voorspelt dat het fietspad langs de Broechemse Van Den Nestlaan volgend jaar tijdens de zomer wordt vernieuwd.

Wegen en verkeer

Arte Deco stopt na zeven jaar

De Emblemse winkel Arte Deco, die naast interieurzaken ook mode en wijn verkoopt, verdwijnt tegen het eind van het jaar. Wie op zoek is naar geschenken kan vanaf 21 oktober zaakjes doen.

Nieuws

Oppositie zorgt voor gespreksstof

De Ranstse gemeenteraadsleden komen weer samen voor de gemeenteraad van maandag 16 oktober in het Oelegemse Vrieselhof vanaf 20u.

Nieuws

Vier generaties Van Tendeloo

De jonge Lander Van Tendeloo die in de armen ligt van zijn vader Gerrit is sinds kort de vierde mannelijke Van Tendeloo in zijn familie.

Nieuws

Leergierige 55-plussers komen weer aan hun trekken binnenkort

Ook bij Okra Academie Voorkempen trekt het nieuw schooljaar zich op gang. Het bestuur hield zijn startvergadering in Huize Bruyneel in Zandhoven.

Nieuws

Schooldirecteur en kapitein worden brandweerman

De brandweerzone Rand post Ranst telt voor het eerst twee pompiers die van vrijwilliger worden omgeschoold tot beroepsbrandweerman. Het zijn Dirk Van Nuffel (46), ex-schooldirecteur van het Annuntia-instituut in Wijnegem, en Björn Onghena (43), een sleepbootkapitein.

Politie en veiligheid

Jubilerende Landelijke Gilde schenkt schoolkinderen gratis appels

De kinderen van de Sint-Jozefschool in Emblem kregen woensdag gratis appels van de Landelijke Gilde van Emblem.

Nieuws
Download