Lokaal? Ge zijt zelf lokaal!
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Meerderjarige verdachte van pestfilmpje blijft aangehouden

De raadkamer in Antwerpen heeft donderdag de aanhouding bevestigd van de 20-jarige man uit Mechelen die betrokken was bij het pestfilmpje in Ranst. Dat meldt de Antwerpse afdeling van het parket van Antwerpen. Op de beelden was onder meer te zien hoe een 13-jarige jongen de keel werd dichtgeknepen tot hij het bewustzijn verloor.

Politie en veiligheid

Slachtoffer zware brand zit met handen in het haar: “Wie heeft er een wei voor mijn ezels en paard?”

Sandra Snels (49) uit Emblem verloor in maart 2016 bijna haar hele hebben en houden bij een brand in haar huurhuis. Nu zit ze opnieuw in de penarie, want de grond waar haar drie ezels en een Brabants trekpaard op staan wordt verkocht.

Politie en veiligheid

Slachtoffer zwaar pestgedrag getuigt voor camera om problematiek aan te kaarten

De 13-jarige jongen die vorige week woensdag het slachtoffer is geworden van enkele brutale pesters, heeft zijn verhaal gedaan voor de camera van VTM nieuws. Hij vindt namelijk dat de problematiek moet aangekaart worden. Fysiek heeft de jongen niets overgehouden aan de aanval, emotioneel heeft hij het dan wel nog steeds moeilijk.

Nieuws

Eerst lieten ze hem flauwvallen, dan gooiden ze hem in het kanaal

Een jongen van 12 jaar wordt eerst in de nek geknepen, tot hij bewusteloos neervalt. En als hij weer rechtkrabbelt en wat rondzwalpt, gooien zijn beulen hem ook nog eens in het ­Netekanaal. Ze dachten dat ze er ongestraft mee konden wegkomen, tot de video die ze maakten overal op het internet ­opdook. Twee jongens zijn opgepakt, en worden nu zelf opgejaagd op het internet.

Nieuws

Vijfde Bluegrassfestival was het laatste

De vijfde editie van het Low Country Bluegrass festival werd de laatste. De organiserende broers David en Dieter Van Peteghem nemen met pijn in het hart afscheid van hun festival.

Nieuws

Van Den Nestlaan en Ranstesteenweg krijgen onderhoudsbeurt

De Ranstsesteenweg en de Broechemse Van den Nestlaan krijgen van maandag 19 juni een onderhoudsbeurt. Op vrijdag 30 juni zou de klus moeten geklaard zijn.

Nieuws

Terminale kankerpatiënte die lacune in outplacementwetgeving blootlegde overleden

Karine Bastens (52), de vrouw uit Emblem (Ranst) die vorige week nog moedig getuigde over de vier weken ontslagvergoeding die ze misliep door een lacune in de outplacementwetgeving, is vrijdag overleden in het ziekenhuis van Lier.

Nieuws

Dankzij kleurencodes rijdt niemand nog verloren in deze industriezone

De uitgestrekte bedrijvenzones langs de E313 en het Albertkanaal kregen een intelligente bewegwijzering op basis van kleurcodes. Een handig initiatief van bedrijvenvereniging Bewora, met steun van de provincie en gemeente.

Nieuws
Download