Het komt allemaal wel goed
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Brood en Bloemen wil locatie optimaal benutten

Ine Van Coillie (36) en Nathalie Smolders (33) van Brood en Bloemen verhuizen van hun Lierse stek naar de Emblemse Liersesteenweg 78 om daar hun zaak een nieuwe impuls te geven.

Nieuws

Verkeerslichten maken Pertendonckstraat iets veiliger

De drukke Broechemse Pertendonckstraat was door een bouwwerf bijzonder gevaarlijk geworden. Sinds maandagnamiddag maken verkeerslichten de situatie iets veiliger.

Nieuws

Tourtocht voor mountainbikes

Fietsclub Blijf Jong Schilde organiseert voor de 26ste keer samen met de Vlaamse Wielrijdersbond een tourtocht voor mountainbikes op zondag 25 februari.

Vrije tijd en hobby
Nieuws

Feestmarkt is het startsein voor carnavalsfeest

De vzw Gezellig Oelegem mocht zo’n veertig standhouders verwelkomen op de feestmarkt op het Torenplein en de aanpalende straten.

Nieuws

Gemeenteraad vergadert vanaf 2020 weer in Broechem

Luc Redig (Groen) vroeg zich op de jongste gemeenteraad af wanneer er eindelijk iets zou gedaan worden aan de toegankelijkheid van het Vrieselhof.

Nieuws

Politie onderschept busje met inbraakmateriaal aan Q8 Ranst: zeven arrestaties

Op de parking van tankstation Q8, langs de E313 richting Luik in Ranst, zijn dinsdagochtend zeven mannen van Roemeense origine gearresteerd. Ze zaten in een witte bestelwagen.

Politie en veiligheid
Nieuws

Toegangspoort krijgt grondige opknapbeurt

De 18de-eeuwse rococo-toegangspoort in het Ranstse Zevenbergenbos wordt in haar vroegere glorie hersteld. Sympathisanten hebben al 2.000 euro ingezameld en ook het gewest en de gemeente komen met geld over de brug.

Nieuws

Luc Redig trekt Groen

Ranstenaar Luc Redig (61) trekt net als zes jaar geleden de lijst Groen. Dat werd zondagnamiddag bekend gemaakt in het Broechemse Jeugdhuis Krejoel.

Vrije tijd en hobby
Nieuws
Download