Doe alsof je thuis bent
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Bar Baraque sluit vijfde jaar af met openluchtfilm

Dolle pret bij de ploeg Grassroots en zomerbar Bar Baraque in Puurs en daar hebben ze alle redenen voor want ze vieren dit jaar hun vijfjarig bestaan.

Nieuws

Wat met de straten genoemd naar collaborateur Cyriel Verschaeve? De ene gemeente schrapt ze, de andere houdt ze

Na de rellen in Vir­ginia over het al dan niet weghalen van een standbeeld van een ‘foute’ generaal uit de Amerikaanse burgeroorlog, laait ook in ons land het debat over beelden en straatnamen die verwijzen naar een donker verleden op.

Nieuws

Handelaars afgesloten door zware werken

Nu de tweede fase van de zware werken in het centrum van Ruisbroek volop bezig is, proberen de handelaars te overleven. Rudi Gillot en Carine Martel die de lokale krantenwinkel uitbaten, zagen hun omzet al stevig dalen. “De lokale handelaars zijn bang”, zeggen ze.

Wegen en verkeer

Dovo brengt obus uit WOI tot ontploffing op site naast kanaal

Dovo, de ontmijningsdienst van het leger, heeft donderdag een obus tot ontploffing gebracht naast het kanaal. De obus was gevonden in het slib bij een bedrijf in de buurt.

Nieuws

Postbeambte plundert langzaam maar zeker spaarrekening van gepensioneerde klant

Een 42-jarige filiaalverantwoordelijke van het bpost-kantoor in Puurs zit in de cel omdat ze ervan verdacht wordt grote geldsommen te hebben afgehaald van de rekening van een gepensioneerde klant. Het zou gaan om meer dan 100.000 euro.

Nieuws

“400 bezwaarschriften tegen 8 augustus”

Zo’n 160 bewoners uit Passendale en Westrozebeke zakten af naar de infoavond in PC De Craeye. Ze vulden bezwaarschriften in tegen de geplande windmolens in hun buurt. “We mikken op 400 bezwaarschriften tegen 8 augustus”, klinkt het.

Nieuws

Eerste eeuweling in WZC Sauvegarde

Feest bij WZC Sauvegarde in Ruisbroek: Jef De Wachter is er de eerste bewoner die 100 kaarsen mocht uitblazen.

Nieuws

Begijnhofstraat afgesloten wegens sloopwerken

Vandaag is de Begijnhofstraat - een van de belangrijkste toegangswegen tot Puurs centrum - afgesloten voor alle verkeer van af 7u omwille bvan sloopwerken.

Wegen en verkeer

Gers Pardoel zet Breendonk in vlam

De Zomer van Puurs kende weer een topavond, ditmaal in Breendonk en met Gers Pardoel.

Nieuws

Zware hinder verwacht door aanleg rotonde

De grote rioleringswerken in het centrum van Ruisbroek gaan na het bouwverlof een nieuwe fase in. Dan wordt een rotonde aangelegd aan de kerk en gebeuren er grote rioleringswerken in de Paul Gilsonlaan. In de lente van 2018 moeten alles klaar zijn.

Wegen en verkeer
Download