Niet tevreden, geld terug!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Civiele bescherming rukt uit voor brief met verdacht poeder

Politie, brandweer en civiele bescherming rukten vrijdagnamiddag uit naar een woning aan de Heiststeenweg in Beerzel. De bewoner had een brief ontvangen waar een wit poeder in zat.

Politie en veiligheid

Jeugdhuis laat kinderen weer sporten tijdens Ronde van Putte

Jeugdhuis Kaktus geeft op maandag 21 augustus de aftrap van de 39ste Ronde van Putte. Tot en met zaterdag 26 augustus kunnen lopertjes van 3 tot 12 jaar zich elke dag uitleven op een andere locatie in de gemeente.

Nieuws

Tinstraat vanaf maandag week lang onderbroken

De Tinstraat is vanaf maandag 21 augustus een week lang onderbroken ter hoogte van het parkeerterrein van de Putse Korfbalclub. Verschillende nutsmaatschappijen voeren er dan aansluitingswerken uit in functie van de nieuwe gebouwen van de club.

Wegen en verkeer

KLJ Beerzel helpt nieuwbouw financieren met carwash

KLJ Beerzel organiseert van 10u tot 16u een carwash op het 'Rode Plein' in Beerzel (Putte). De opbrengsten gaan naar de bouw van nieuwe lokalen.

Nieuws

Drie gewonden bij ongeval in Putte-centrum

Op de Mechelbaan in Putte-centrum gebeurde donderdagmiddag een ongeval waarbij drie wagens betrokken geraakten. Drie personen werden ter controle overgebracht naar het Imeldaziekenhuis in Bonheiden.

Nieuws

Eerste bezoekers op ontdekking in gigantisch maïsdoolhof

vzw Kempens Landschap opende dinsdag voor de vijfde keer een maïsdoolhof op de gemeentegrens van Beerzel (Putte) met Heist-op-den-Berg. Het veld tegenover domein Ter Speelbergen is dus weer helemaal klaar om avontuurlijke bezoekers te ontvangen.

Nieuws

Boom rooien loopt mis: man (54) overlijdt

In de Putse deelgemeente Beerzel is een 54-jarige man om het leven gekomen bij het rooien van een boom. De man had zich beveiligd met een reddingsgordel, maar kreeg daarbij een stuk van de vallende stam op zijn lichaam. Hij stierf ter plaatse.

Nieuws

Kempens Landschap viert verjaardag met extra uitdagend maïsdoolhof

Pal op de gemeentegrens van Beerzel (Putte) en Heist-op-den-Berg ruist er iets door het struikgewas. Op 15 augustus opent de vzw Kempens Landschap er voor de vijfde keer een maïsdoolhof, met steun van de beide gemeenten. Om haar twintigste verjaardag te vieren, plant de vereniging ditmaal een extra uitdagende editie.

Nieuws

Heemkring zet ambachten in de kijker

Bij heemkring Het Molenijzer vindt op zondag 13 augustus van 14u tot 20u de jaarlijkse Ambachtendag plaats. Ditmaal wordt de diamantbewerking er onder de loep genomen. Ook de houtsnijdersclub van Herentals is onder meer present.

Nieuws

Bauke Mollema zegeviert tijdens Puts na-Tourcriterium

Het Putse na-Tourcriterium loste maandag de verwachtingen in. Het mooie weer lokte heel wat kijklustigen naar buiten, die zagen hoe Nederlander Bauke Mollema aan de haal ging met de overwinning.

Nieuws
Download