Ken jij nog leuke adresjes?
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Druk bezochte uitverkoop bij failliete Kelvik Store

Bij Kelvik Store in Putte-centrum stonden vrijdagochtend om 10u al zo'n 300 mensen te wachten op de opening van de totale uitverkoop. De gekende sportzaak in de Alice Nahonstraat werd recent na 35 jaar failliet verklaard.

Nieuws

Brandgevoelige Beerzelberg afgesloten voor publiek

Het Agentschap Natuur en Bos kondigde vandaag brandfase rood aan voor brandgevoelige gebieden in de provincie. In Beerzel (Putte) werd daarom Beerzelberg preventief afgesloten voor het publiek.

Nieuws

Na bouwverlof pakken ze Lierbaan aan

Na het bouwverlof beginnen ze te werken aan de Lierbaan in Putte. De heraanleg begint aan de grens met Koningshooikt (Lier) en eindigt ter hoogte van de Waversesteenweg. Tegen eind 2018 moet alles klaar zijn.

Nieuws

Zonnige Putse Feesten tussen de werkzaamheden

Bezoekers van de Putse feesten konden meteen ook eens kijken hoe het ervoor staat met de vernieuwing van het kerkplein. Aan het kruispunt op de Mechelbaan kon jong en oud een aantal optredens meepikken.

Nieuws

Reus Tuur Pik neemt intrek in oud gemeentehuis

Puts ereburger Tuur Pik -de reus van Toneelkring Pikuurtje- krijgt een nieuw onderkomen in het oude gemeentehuis in Putte-centrum. Hij was sinds kort dakloos omdat de toneelvereniging niet langer kon beschikken over zijn opslagplaats.

Nieuws

Ijverigste lezertjes van Putse scholen nemen boeken in ontvangst

Zes klassen van de zes Putse basisscholen werden recent in de bloemetjes gezet omdat ze doorheen het schooljaar de meeste leesmunten verzamelden.

Nieuws

Auteur Frans Busschots (80) is van alle markten thuis: "Tweede roman klaar, derde op komst"

Als schrijver is Frans Busschots (80) uit Beerzel (Putte) een manusje-van-alles. Na liefst 76 musicals en toneelstukken en meer dan 150 liedjesteksten, heeft hij ondertussen zijn tweede roman klaar: Ongewoon of dagdagelijks. “De derde is op komst”, luidt het vastberaden.

Nieuws

Bekende sportzaak moet deuren sluiten

Na 35 jaar is het doek gevallen voor Kelvik Store op de Alice Nahonstraat in Putte-centrum. De toenemende druk van webshops en de verhuizing naar een minder zichtbare locatie werden de zaak uiteindelijk te veel.

Nieuws

Eerste intergemeentelijke handhavingscel omgevingsrecht ziet het daglicht

Als eerste in Vlaanderen gaan de gemeenten Berlaar, Bonheiden, Putte, Sint-Katelijne-Waver en Willebroek een intergemeentelijke samenwerking aan rond omgevingsvergunningen. Normaal gezien zou die vanaf 1 juni in voege treden en de klassieke stedenbouwkundige en milieuvergunning vervangen, maar de Vlaamse overheid is nog niet klaar met de regelgeving en stelde ze uit tot 1 januari 2018. Dit houdt de gemeenten echter niet tegen nu al een samenwerking op te starten.

Nieuws
Download