When is dinner ready?
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

N-VA drijft verkiezingskoorts op met campagnelokaal aan kerkplein

N-VA Putte opende recent een campagnelokaal aan het kerkplein, pal in het centrum. In aanloop naar de verkiezingen vinden er onder meer de partijvergaderingen plaats. “We gaan er de komende maanden op bepaalde tijdstippen ook permanentie voorzien”, zegt eerste schepen Jeroen De Cuyper.

News

Lijst Open Putte vraagt inbreng van dorpsgenoten

Na de Poll van Putte van CD&V-Groen, organiseert de lijst Open Putte nu de Grote Bevraging. Daarmee wil de partij werk maken van meer inspraak en meer samenspraak voor de inwoners. “Een van de kernpunten van het programma”, zegt lijsttrekker Linda Vanstalle.

News

An Lemmens gaat in de clinch met gemeentebestuur: "Wakker worden aub"

Er komt geen bezoek aan hondenkwekerij De Woefkesranch in Peulis (Putte) tijdens de Roefeldag dit jaar. Dat besliste het schepencollege nadat een Instagram-post van presentatrice en dierenactiviste An Lemmens commotie veroorzaakte. De kwekers zijn er het hart van in.

News

Ambiancezanger Johan ‘Gigi’ Saerens zingt Rode Duivels naar sterk WK

Ambiancezanger Johan 'Gigi' Saerens uit Beerzel (Putte) steunt de Rode Duivels met het supporterslied 'België'. Hij bundelde daarvoor de krachten met Pascal Brits, de vaste tekstschrijver van de betreurde zanger en horecabaas Tony Cabana.

News

Putse Feesten beleven zonovergoten editie

De Putse Feesten werden het voorbije weekend gezegend met mooi weer. Zondag bracht de braderie een gezellige menigte op de been.

News

Brandweer rukt uit voor kind in speeltoestel

De brandweer rukte zondag uit voor een kind dat in een speeltoestel achter het oude gemeentehuis van Putte was geklommen.

Alert

Zware boete wacht voor “één gestolen blikje”

Een dertiger uit Putte houdt vol dat hij ten onrechte terechtstaat voor de kraak van een drankenautomaat. “Ik heb wel een blikje gestolen, maar ook niet meer”, zo legde hij zijn verklaring af aan de politie van de zone Bodukap.

Alert

Kinderopvang De Bolle Boom volledig in het nieuw

Buitenschoolse kinderopvang De Bolle Boom in Grasheide (Putte) nam zopas een moderne nieuwbouw in gebruik. Een uitbreiding was nodig, wilde de gemeente omwille van een langdurige overbezetting geen subsidies van Kind en Gezin mislopen.

News

Muur stort deels in

Zondagvoormiddag zijn er brokstukken van de zijmuur van een woning naar beneden gevallen in de Vinkstraat in Beerzel (Putte). De brandweer werd erbij gehaald om de stabiliteit van de muur verder te onderzoeken.

Alert

StarRadio Gold doet gooi naar een FM-frequentie

De Putse internetradiozender StarRadio Gold doet een gooi naar een FM-frequentie. Tijdens de Putse Feesten op 9 en 10 juni maken zij er met live-uitzendingen en animatie meehet mooie weer.

News
Download