Plaats je buurtactiviteiten in de kalender
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Bende viseert broodautomaten

De politie van de zone Bodukap (Bonheiden, Duffel, Sint-Katelijne-Waver en Putte) is een onderzoek gestart naar een reeks inbraken in broodautomaten.

Politie en veiligheid

Vier miljoen euro subsidie voor fietspaden in provincie Antwerpen

De provincie Antwerpen heeft voor 3.646.722 miljoen euro subsidies goedgekeurd voor de aanleg van zestien kilometer fietspaden in de provincie.

Wegen en verkeer

337 automobilisten rijden te snel

Ook politiezones Bodukap, Berlaar-Nijlen en Heist namen woensdag deel aan de flitsmarathon.

Politie en veiligheid

Buurtcomité steunt IMG Ter Speelbergen met Farmers Festival

Het buurtcomité de Farmers uit Beerzel (Putte) organiseert zaterdag het tweede Farmers Festival. Met de opbrengst kunnen de leerlingen van IMG Ter Speelbergen in Heist-op-den-Berg op openluchtklassen.

Nieuws

Farmers organiseren festival

Het buurtcomité de Farmers uit Beerzel (Putte) organiseert zaterdag het tweede Farmers Festival. Met de opbrengsten kunnen de leerlingen van IMG Ter Speelbergen op openluchtklassen gaan.

Nieuws

Bestuur op de vingers getikt

Provinciegouverneur Cathy Berx (CD&V) tikt het Putse gemeentebestuur op de vingers voor het verspreiden van politiek gekleurde informatie via gemeentelijke communicatiekanalen.

Politie en veiligheid

Oktoberfest voor goede doel

Na een succesvolle eerste editie organiseert de Putse vzw Castor Events zaterdag 14 oktober opnieuw een Oktoberfest bij Café Maxim's Place. Nieuw dit jaar: de opbrengsten gaan integraal naar Kids in Kindia, een organisatie die al sinds 2008 een schooltje in Guinea ondersteunt.

Nieuws

“Nu kunnen we eindelijk rouwen en rust zoeken”

Puttenaar Stefaan Jacobs (43) staat voortaan aan het roer van Binnenspeeltuin De Monty in de Bergstraat in Heist-op-den-Berg. Diane Verschaeren en Gunther Verhaegen, de moeder en de stiefvader van de vermoorde Shashia Moreau (20), zochten na de dramatische feiten naar een overnemer voor de zaak. Zondag vindt de officiële heropening plaats.

Nieuws

Bevoegde instanties keuren ‘kerkenplan’ goed

De bevoegde instanties keurden recent het kerkenplan voor de vier kerken op Puts grondgebied goed. Dat was nodig om de subsidies voor de kerkgebouwen veilig te stellen.

Nieuws

Kerkenplan voor vier Putse kerkgebouwen goedgekeurd

De bevoegde instanties keurden recent het kerkenplan voor de vier kerken op Puts grondgebied goed. Dat was nodig om de subsidies voor de kerkgebouwen veilig te stellen.

Nieuws
Download