Tournée Générale
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Culturele activiteiten voor alle kinderen van Putse basisscholen

De gemeente biedt jaarlijks voor alle leerlingen van de Putse lagere scholen een culturele activiteit aan. 700 kinderen van de kleuterklassen en de eerste leerjaren genoten intussen al van het theaterstuk Bakker Bol van Theater De Kleine Speeldoos.

Nieuws

Jurgen Huybrechts pakt Belgische titel

Jurgen Huybrechts vierde zijn veertigste verjaardag met zijn eerste Belgische titel uit zijn carrière. Op het BK cross voor masters in Gesves verschalkte hij topfavoriet Bart Verschoren.

Nieuws

CD&V en Groen Putte trekken samen naar de kiezer

CD&V Putte en Groen Putte trekken dit najaar samen naar de kiezer als CD&V-Groen Putte. Dat maakten beide partijen zaterdag bekend. Gemeenteraadslid Marc Jaspers (Groen) en ex-burgemeester Chris De Veuster (CD&V) zijn de boegbeelden van het kartel.

Vrije tijd en hobby
Nieuws

CD&V en Groen Putte in kartel naar verkiezingen

CD&V Putte en Groen Putte trekken dit najaar samen naar de kiezer als CD&V-Groen Putte. Dat maakten beide partijen zaterdag bekend. Marc Jaspers (Groen) en ex-burgemeester Chris De Veuster (CD&V) worden de boegbeelden van het kartel.

Vrije tijd en hobby
Nieuws

Cafébaas schoolt zich bij en opent barbierszaak ‘The Barn’ in tuinhuis

Cafébaas Robin Huysmans uit Beerzel (Putte) is sinds kort ook barbier. Hij bouwde het tuinhuisje aan zijn woning in de Masheikenstraat om tot de hippe zaak The Barn. Tijdens een bezoek kunnen klanten er meteen genieten van een stevige borrel.

Nieuws

Prijs voor moeder en dochter

Moeder en dochter Kristine Heylen (46) en Jolien De Meutter (21) van Elle TiJo Hair & Beauty zijn een jaar lang de vriendelijkste handelaars van Putte, en dat aan de vooravond van het 25-jarige bestaan van de zaak.

Nieuws

Film met Ketnet-wrapper toont hoe politie werkt

Politiezone Bodukap heeft haar eigen film voorgesteld. Die is helemaal op kindermaat gemaakt en wordt in alle scholen van de vier gemeenten verspreid. Het project kwam er omdat het onmogelijk is om alle klassen een rondleiding te geven in het politiekantoor.

Politie en veiligheid
Nieuws

Twee nieuwe fietsstraten

De Pachtersdreef en de Leemstraat zijn voortaan fietsstraten. Dat moet zorgen voor een fietsvriendelijke verbinding tussen de Mechelbaan en het centrum van Onze-Lieve-Vrouw-Waver.

Nieuws

Voormalige mouterij wordt onderdeel van woonproject

Projectontwikkelaar Gands neemt in het najaar het ‘kasteeltje’ op de Mechelbaan in Putte onder handen. Op de site komt een woonproject met 44 appartementen en 38 assistentiewoningen. Het gebouw, oorspronkelijk een mouterij, wordt geïntegreerd in het geheel.

Nieuws

Gemeente heeft twee nieuwe fietsstraten

De Pachtersdreef en de Leemstraat zijn voortaan fietsstraten. Dat moet zorgen voor een fietsvriendelijke verbinding tussen de Mechelbaan en het centrum van O.L.V-Waver (Sint-Katelijne-Waver).

Nieuws
Download