Vergeet je huis niet te versieren!
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Kempense villa steenrijke Athina Onassis staat te koop voor “spotprijsje”: kijk hier binnen

De villa van Athina Onassis (32), kleindochter van de steenrijke Griekse reder Aristoteles Onassis, staat te koop. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Voor het huis aan de Ganzendreef in Oud-Turnhout zou ze 1,75 miljoen euro vragen.

Nieuws

Begroting niet goedgekeurd door afwezigheid ziek raadslid

De gemeentebegroting voor 2018 raakte niet goedgekeurd op de jongste zitting van de gemeenteraad. De meerderheid onderneemt een nieuwe poging in januari.

Nieuws

Student (18) van rechtbank meteen naar examen

Een 18-jarige student uit Oud-Turnhout moest zich voor de strafrechter verantwoorden voor drugshandel. Meteen naar de rechtszaak ging hij een examen afleggen.

Nieuws

Leden kalasjnikovbende krijgen tien jaar cel voor schietpartij op agenten

De vier Nederlanders die tijdens een wilde achtervolging na een plofkraak in Brasschaat en Oud-Turnhout de politie twee keer onder vuur hebben genomen met een kalasjnikov, krijgen tien jaar cel voor weerspannigheid. In eerste aanleg werden ze nog veroordeeld voor een moordpoging.

Politie en veiligheid
Nieuws

Onbekende man probeert meisje op weg naar school mee te lokken

De ouders van de kinderen uit de basisscholen in Oud-Turnhout hebben woensdag een brief ontvangen om hen te waarschuwen. Een onbekende probeerde ’s ochtends een kind in zijn voertuig te lokken.

Nieuws

United Brands neemt nieuwe start na herstructurering

De vestiging van United Brands langs de Steenweg op Turnhout is verbouwd. Toekomstig CEO Dorien Piessens was bij de opening aanwezig.

Nieuws

Dieven aan de haal met complete inboedel

Meubelzaak Zwaneven Meubelen kreeg in de nacht van zondag op maandag ongenode gasten op bezoek. De inbrekers wisten precies waarvoor ze kwamen.

Politie en veiligheid
Nieuws

Bestelwagen vol meubels gestolen bij Zwaneven Meubelen

Dieven hebben afgelopen nacht een poort aan de achteringang van Zwaneven Meubelen geforceerd. Op drie kwartier tijd hebben ze een bestelwagen vol meubels ontvreemd.

Politie en veiligheid
Nieuws

Iedereen beroemd dankzij Radio Noorderkempen

Afgelopen weekend maakte het één-programma Iedereen Beroemd opnames bij Radio Noorderkempen. Ondertussen wacht het station de eventuele toekenning van een nieuwe frequentie af.

Nieuws

Dubbel viergeslacht voor familie Nuyts

Maria Nuys-Wens blinkt van trots omdat ze voor de tweede keer ‘moeke’ is geworden van een kleindochter die een viergeslacht compleet maakt. De achtjarige Louise en haar mama Margriet gingen graag nog eens op de foto met kleine Anna (in de armen van oma Marleen) en haar mama Heleen.

Nieuws
Download