Lanceer zeer eenvoudig een idee of initiatief
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Succesvolle Kaasfeesten

De vernieuwde Corsendonkse Kaasfeesten waren een groot ­succes. De organisatoren telden 3.450 bezoekers. Ook op Moederdag, toen het weer aanvankelijk een spelbreker leek, namen nog 500 kaasliefhebbers deel.

Nieuws

Vernieuwde Corsendonkse Kaasfeesten zijn groot succes

De vernieuwde Corsendonkse Kaasfeesten waren een groot succes. De organisatoren telden 3.450 bezoekers. Ook op moederdag, toen het weer aanvankelijk een spelbreker leek, namen nog vijfhonderd kaasliefhebbers deel.

Nieuws

Nadorst jaar lang gedeeltelijk afgesloten

Om de aannemer van een nieuwbouw voldoende werkplek te geven, wordt een deel van de straat Nadorst bijna een jaar lang afgesloten. Er is een plaatselijke omleiding voorzien.

Wegen en verkeer

Begeleide wegrit voor Girls Only

Vzw sportpromotie en de sportraad organiseren zondag 13 augustus voor de zevende keer Girls Only, een gratis begeleide fietsrit voor dames.

Nieuws

Bob Coppens trekt lijst N-VA in 2018

Bij de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2018 staat de naam van Bob Coppens bovenaan de lijst van N-VA in Oud-Turnhout.

Nieuws

Achttien jaar na laatste editie keren de Corsendonkse Kaasfeesten terug

Brouwer Jef Keersmaekers wrijft zich in de handen. Hij kan vier nieuwe Corsendonkbieren voorstellen op de vernieuwde Corsendonkse Kaasfeesten. De laatste editie van dit evenement trok bijna 15.000 bezoekers.

Nieuws

Nieuwe wijk Hueve Akkers neemt speeltuin in gebruik

De werken aan de nieuwe wijk Hueve Akkers naderen hun einde. Dat werd gevierd met de inhuldiging van een speeltuintje.

Nieuws

Overvaller krijgt 30 maanden voor raid bij Warpy en inbraken

De jonge overvaller Dylan F. (20) uit Arendonk is woensdag in Turnhout veroordeeld tot dertig maanden celstraf voor een diefstal met geweld bij Warpy, een diefstal bij Frietrock, een reeks inbraken en het bezit van drugs.

Politie en veiligheid

Hueve Akkers krijgt eigen speeltuintje

De werken aan de nieuwe wijk Hueve Akkers in Oosthoven naderen hun einde. Dat werd gevierd met de inhuldiging van een speeltuintje.

Nieuws

“Steenweg op Oosthoven is geen racebaan”

De Steenweg op Oosthoven is versierd met geverfde tweewielers. Een gezamenlijk kunstproject van de bewoners, die hopen dat het autoverkeer ook wat afremt in hun straat.

Wegen en verkeer
Download