Het is allemaal zo simpel niet
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Dieven aan de haal met complete inboedel

Meubelzaak Zwaneven Meubelen kreeg in de nacht van zondag op maandag ongenode gasten op bezoek. De inbrekers wisten precies waarvoor ze kwamen.

Politie en veiligheid

Bestelwagen vol meubels gestolen bij Zwaneven Meubelen

Dieven hebben afgelopen nacht een poort aan de achteringang van Zwaneven Meubelen geforceerd. Op drie kwartier tijd hebben ze een bestelwagen vol meubels ontvreemd.

Politie en veiligheid

Iedereen beroemd dankzij Radio Noorderkempen

Afgelopen weekend maakte het één-programma Iedereen Beroemd opnames bij Radio Noorderkempen. Ondertussen wacht het station de eventuele toekenning van een nieuwe frequentie af.

Nieuws

Dubbel viergeslacht voor familie Nuyts

Maria Nuys-Wens blinkt van trots omdat ze voor de tweede keer ‘moeke’ is geworden van een kleindochter die een viergeslacht compleet maakt. De achtjarige Louise en haar mama Margriet gingen graag nog eens op de foto met kleine Anna (in de armen van oma Marleen) en haar mama Heleen.

Nieuws

“Mijn zieke vrouw heeft me nodig”

Bruno Peeters (N-VA) neemt ontslag als gedeputeerde. De zorg voor zijn echtgenote vergt een meer huiselijk bestaan. “Ik heb hier lang over nagedacht. Dit is de beste beslissing. En ik heb toch wat kunnen verwezenlijken.”

Nieuws

Kempenaars trouwen minder (maar cijfers zijn wel verwarrend)

Kempenaars trouwen minder. Dat stelt parlementslid Yoleen Van Camp (N-VA) vast. Die conclusie is juist, al is het aantal huwelijken dat Van Camp heeft geteld, dubbel zo hoog als het werkelijke aantal.

Nieuws

Financieel schandaal: 73 miljoen euro spaargeld met noorderzon verdwenen

“Zien we ooit onze belegde spaarcenten terug?” Die vraag brandde gisteren op de lippen van tientallen gedupeerden in de correctionele rechtbank van Turnhout. Dirk D.G. (43) uit Herentals en zijn kompanen zouden een put hebben gemaakt van 73 miljoen euro.

Nieuws

Win 1000 euro tijdens de Retro Kermisfuif

Goezot vzw viert de kermis met een retrofuif in de Djoelen. Een van de gelukkige aanwezigen gaat naar huis met het gouden lot van 1000 euro.

Nieuws

Rolskibaan vernieuwd

Skiclub ISC SKI viert haar vijfde verjaardag met een vernieuwde baan en een erkenning door Sneeuwsport Vlaanderen als volwaardige skibaan. Deze kreeg een nieuwe motor en matten en werd verder geautomatiseerd. “We hebben de baan vijf jaar geleden overgenomen, dus het was tijd voor een revisie”, zegt voorzitter Koen Verhelst. “Met skilatten onder de voeten en de ogen toe is het verschil tussen een rolskibaan en een vers sneeuwtapijt amper te voelen.”

Nieuws

Vliegtuigcrash herdacht met gedenksteen

Exact 73 jaar nadat het neergestort is, heeft een Amerikaanse zwever een herdenkingssteen gekregen naast de priorij van Corsendonk. Dat gebeurde in aanwezigheid van een afgevaardigde van de Amerikaanse ambassadeur.

Nieuws
Download