De naam Hoplr komt van cityhopping
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Bijna drie jaar na aanval gaat slachtoffer zuurgooier opnieuw aan het werk: “Collega’s hebben beloofd mij nooit alleen te laten”

Op 20 februari 2015 veranderde het leven van Marina Tijssen (55) uit Olen voorgoed. Ze werd overgoten met zwavelzuur terwijl ze aan het werk was in de Delhaize op het Antwerpse Zuid. Bijna drie jaar en vijftig operaties later besloot ze om haar job als poetsvrouw opnieuw op te nemen.

Nieuws

Koop zaterdag je tickets voor de Gladiolen

Op zaterdag 9 december houden de Gladiolen een exclusieve voorverkoop van tickets voor Gladiolen 2018. Het festival is daarvoor aanwezig op de kerstmarkt in Onze-Lieve-Vrouw Olen.

Nieuws

IN BEELD. Politie Neteland zoekt eigenaars van dit gestolen goed

De politie Neteland heeft op haar website een flink fotoboek met allerlei gestolen voorwerpen geplaatst. Die zijn teruggevonden bij huiszoekingen in een onderzoek naar diefstallen en inbraken in de regio.

Politie en veiligheid

Renovatiewerken sporthal afgerond

De voorbije maanden werd er hard gewerkt in de gemeentelijke sporthal van Olen. Dit zonder dat de sportactiviteiten er al te veel hinder van ondervonden.

Nieuws

Een blik op het dagelijks leven tijdens de Groote Oorlog

Tijdens de Nacht van het Kempens Erfgoed op vrijdag 20 oktober neemt het lokaal bestuur van Olen, in samenwerking met heemkring De Linde, het dagelijks leven van het gezin tijdens de Groote Oorlog onder de loep.

Nieuws

ADMB Award voor Toon Michielsen

De Olense student Toon Michielsen heeft een ADMB Award gewonnen. Die gaat naar twee studenten en twee professionals die uitblinken op het vlak van Personeelsbeleid en Welzijn & Preventie. Een onafhankelijke jury van specialisten uit de bedrijfs- en academische wereld koos de laureaten.

Nieuws

Radio Gladio komt terug

Sander Stappaerts, een grote fan van de Gladiolen, lijdt aan de voorlopig ongeneeslijke spierziekte Duchenne. Dit jaar hebben de ouders van Sander, samen met familie en sympathisanten voor de 5de keer Sander's ontbijt georganiseerd. Dat leverde 20.000 euro op voor het Rondou fonds.

Nieuws

Boete van 73.641,71 euro weg

Het gemeentebestuur van Olen laat een boete van 73.641,71 euro vallen die het eerder had opgelegd aan een aannemer. Een regeling in der minne.

Nieuws

Leninglast wordt verlaagd

Het bestuur van voetbalclub KFC Linda krijgt van het gemeentebestuur van Olen een aanpassing van het aflossingsplan verbonden aan een renteloze lening.

Nieuws

Bepro neemt eigen windmolen in gebruik

De firma Bepro, die deel uitmaakt van vleesproducent Sopraco, heeft langs Neerbuul een eigen windturbine in gebruik genomen. Een gelijkaardige turbine bij de buren is bijna klaar.

Nieuws
Download