Hoplr is a safe and private neighbourhood network
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Dievenbende graaft gat onder omheining onder spanning

Een gespecialiseerde dievenbende heeft afgelopen weekend op het domein van de MAN-garage De Laak in Geel twaalf vrachtwagenwielen gestolen. Een paar dagen eerder verdwenen acht wielen bij Noyens in Olen.

News

Bende aast op wielen van vrachtwagens: “Tot aan de afsluiting gerold, en eronder door geschoven”

Een gespecialiseerde dievenbende heeft afgelopen weekend op het domein van de MAN-garage De Laak in Geel twaalf vrachtwagenwielen gestolen. Een paar dagen eerder verdwenen acht wielen bij Noyens in Olen.

News

Vier dertigers opgepakt na opdoeken cannabisplantage

Inspecteurs van de lokale politie Neteland hebben gisterochtend een cannabisplantage ontdekt in een leegstaand pand aan de Welvaarstraat in Sint-Jozef Olen.

Alert

Honderden motoren voor Luan

De benefiet voor Luan, ingericht door de Crusaders for Justice, is een groot succes geworden. Meer dan vijfhonderd motorliefhebbers zakten af naar de Teunenberg in Olen. Het was dan ook prachtig weer om een ritje te doen op de motor. Aan het einde van de dag werd de doelstelling – 20.000 euro bij elkaar brengen – gehaald.

News

Kempense koperfabriek investeert in kaaimuur van 140 meter

Koperproducent Aurubis Belgium en nv De Vlaamse Waterweg gaan een nieuwe kaaimuur bouwen langs het Kempisch Kanaal in Olen. Het doel van deze samenwerking is tienduizenden vrachtwagens van de weg te halen.

News

Wegenwerken naderen kantelpunt in enkele zones

De werklieden die op de Geelseweg-Herentalseweg (N13) in Olen-Geel aan de slag zijn, leggen volop nieuwe lagen asfalt. De werfzones verplaatsen zich na de bouwvakantie naar Geel-Punt.

News

Barbecueteam Smaakmakers haalt Europese titel binnen

Het Olense barbecueteam Smaakmakers mag zich Europees kampioen Culinaire Barbecue noemen. In het Zweedse Brösarp gaf de ploeg rond Jelle en Tony Ver Berne iedereen het nakijken.

Leisure and hobby

Luan (10) kan niet praten of zien, alleen horen

Motorclub Crusaders for Justice houdt zaterdag 16 juni op domein Teunenberg in Olen een grote benefiet voor Luan, een tienjarige jongen met een ernstige geboortebeperking. Co-ouders Ilse Van Saet uit Balen en Stijn Van Samang uit Eksel zijn blij met de steun.

News

Partijen lijnrecht tegenover elkaar in dossier over administratief centrum

Tijdens de gemeenteraad in Olen is flink geruzied over de bouw van een nieuw gemeentelijk administratief centrum. In een dossier waarin al drie jaar achter gesloten deuren intensief wordt gewerkt aan een consensus staan de verschillende partijen nu lijnrecht tegenover elkaar.

News

“Rouw en verdriet zijn nog altijd groot taboe”

Kathleen Weuts uit Onze-Lieve-Vrouw Olen en Kim Peeters uit Herenthout verloren ieder in 2015 hun kindje. Die tragische gebeurtenis buigen ze nu om naar een positief verhaal: in hun rouw- en verliescafés leren ze mensen omgaan met verdriet.

News
Download