Cooking for your neighbours? That is also possible!
You are currently not registered in your neighbourhood, Sign up

Kempens slachthuis staat terecht voor versturen van vervallen vlees naar Kosovo: zaak uitgesteld

Voor de correctionele rechtbank van Antwerpen is maandag de zaak ingeleid tegen slachthuis Vanlommel uit Olen. Het bedrijf wordt vervolgd voor inbreuken op de hygiënevoorschriften en voor het versturen van een partij vervallen vlees naar Kosovo, evenwel zonder bedrieglijk opzet. De verdediging vroeg eerst nog om conclusietermijnen. De eigenlijke behandeling van de zaak volgt dan op 19 november.

News

Voetbalclub moet weg want eigenaar dreigt met schadeclaim: “Voor mijn part kan het gemeentebestuur die betalen”

Voetbalclub KFC Linda Olen krijgt van de eigenaar van het C-terrein het mes op keel: als voor het einde van de maand de infrastructuur op het perceel niet is verwijderd, volgt een gerechtelijke procedure met schadeclaims.

News

Gefrustreerde man rijdt opzettelijk werfleidster aan tijdens wegenwerken

Een bestuurder die naar zijn zin te lang moest wachten bij wegenwerken, reed met opzet over de Nijlense werfleidster Veronique V. (45). De vrouw liep kneuzingen en een zware handblessure op. Het parket wil bestuurder Hubert S. (68) uit Herentals voor tien maanden in de cel.

News

Chauffeur rijdt opzettelijk werfleidster aan: “Het is een wonder dat ze nog leeft”

Een chauffeur die naar zijn zin te lang moest wachten bij wegenwerken op de grens van Herentals en Olen, reed met opzet met zijn auto over de Nijlense werfleidster Veronique V. (45). De vrouw liep kneuzingen en een zware handblessure op. Het parket wil chauffeur Hubert S. (68) uit Herentals voor tien maanden in de cel.

Traffic

Burgemeester Olen lichtgewond na aanrijding

Burgemeester Seppe Bouquillon (CD&V) van Olen, heeft dinsdag lichte verwondingen opgelopen bij een verkeersongeval. De burgervader die met de fiets op weg was naar huis, werd aangereden door een auto.

Traffic

Ook tijdens nieuwe schooljaar opletten geblazen voor fietsers

Wie regelmatig langs het Albertkanaal in Olen fietst moet nog tot het voorjaar rekening houden met de omleiding die er al geruime tijd van kracht is. Na het bouwen van de nieuwe brug verbreedt De Vlaamse Waterweg het kanaal vlakbij het Shopping Park.

News

“Machinekamer stond al deels onder water”

Een Nederlandse schipper ontdekte vrijdagochtend dat zijn boot vol schrootafval water maakte. Door een barst in de romp was er al flink wat water naar binnen gelopen. Dankzij tijdig ingrijpen, kon veel erger voorkomen worden.

News

Voetbalclub speelt terrein voor honderd jeugdspelertjes kwijt…. maar blijft er gewoon verder sjotten

Het bestuur van voetbalclub KFC Linda Olen zit met de handen in het haar. De overeenkomst voor het C-terrein loopt eind deze week af. De eigenaars staan voorlopig geen nieuwe verlenging toe.

News

Kopstuk van bende inbrekers krijgt 30 maanden extra cel

De strafrechter in Turnhout heeft Bjorn D. (32) uit Herentals, de leider van een bende inbrekers, een bijkomende celstraf opgelegd van 30 maanden effectief.

Alert

Negende arrestatie in dossier van grote plantage in loods

De raadkamer in Turnhout heeft de aanhouding bevestigd van een 54-jarige Nederlander. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de uitbating van een grote cannabisplantage in Olen.

Alert
Download