Hmz. Wat is dat hier weeral?
Je bent momenteel niet ingeschreven in jouw buurt. Schrijf je hier in

Grond- en kabelwerken in dorpskern

Nog tot het einde van de maand vinden er grond- en kabelwerken plaats in Oevelseweg, Schoolstraat en Boekel in Onze-Lieve-Vrouw Olen. Er geldt een gewijzigde verkeerssituatie.

Wegen en verkeer

Frituriste Anja ruilt barak in voor mooie nieuwbouw

Na 23 jaar heeft frituuruitbaatster Anja – van Frituur ’t Hoekske – Goovaerts eindelijk een pannendak boven haar hoofd. “Ik ben klaar voor nog eens zeventien jaar”, lacht de vrouw.

Nieuws

Rust langs E313 blijkt dubbel zo duur

De geluidsschermen langs de E313 in Schaatsbergen gaan de gemeente Olen veel meer kosten dan aanvankelijk gedacht. Het geraamde bedrag wordt opgetrokken van 350.000 naar 800.000 euro.

Nieuws

Even rook boven Umicore

Bij de firma Umicore in Olen is vanmiddag rond 12.55 uur een brandje ontstaan. Een hydraulische groep had er vuur gevat. De bedrijfsbrandweer had de vlammen al kunnen blussen voordat de hulpdiensten arriveerden.

Politie en veiligheid

Politie valt binnen in twee woningen: 8 kilo hasj en drie arrestaties

Speurders van Lokale Politie Antwerpen hebben op donderdag 8 juni twee simultane huiszoekingen uitgevoerd in Deurne en Mol. Daarbij werden drie personen gearresteerd. Er werd ook een aanzienlijke hoeveelheid hasj in beslag genomen.

Politie en veiligheid

Viergeslacht in Olen

Na de geboorte van Nore Vansant op 18 april van dit jaar was er een viergeslacht in de familie Horemans - De Winter uit Olen. Nore poseert trots met de al wat oudere takken in de stamboom Sanne Geldof, Nancy Horemans en Fin De Winter.

Nieuws

Politie betrapt laagvlieger aan 147 km/u

De lokale politie Neteland stelde in haar nultolerantieweek voor verkeersinbreuken in totaal 543 inbreuken vast. Tijdens die week verhoogde de politie haar controles op verkeersinbreuken gaande van parkeerovertredingen, snelheidsinbreuken tot gordeldracht e.d.

Politie en veiligheid

Dorpskern is niet bereikbaar

Vandaag en morgen krijgt O.-L.-V.-Olen dagelijks het bezoek van zo'n 8.000 festivalgangers voor het jaarlijks muziekevenement Gladiolen. Het festival heeft uiteraard een impact op het verkeer.

Nieuws

Peuterspeelpunt in Komie Geire

Vanaf deze maand is er opnieuw elke woensdag een peuterspeelpunt van Peuters&Zo in de cafetaria van lokaal dienstencentrum Komie Geire. Van 9 tot 11.30 uur kan je er met je peuter terecht voor een boeiende voormiddag vol spel en avontuur.

Nieuws
Download