Te veel e-mails? Je kan ze eenvoudig uitschakelen bij instellingen
Je bent momenteel niet ingeschreven in je buurt, Meld je aan

Studente mag naar koning

Ellen Bruyninckx (26) uit Kessel (Nijlen) mag volgende week gaan aankloppen bij koning Filip. Als jonge onderneemster heeft ze de interesse van het paleis gewekt met haar maatschappelijk engagement. De agenda van de bezige bij zit bomvol, maar voor het koningshuis maakt ze graag tijd.

Nieuws

Sonneheem ontvangt centen

Bij Chiro Jong Leven in Nijlen zijn ze blij met de toegekende Vlaamse subsidie. Op die manier kan de buitenaanleg van de nieuwbouw verder afgewerkt worden.

Nieuws

Vier miljoen euro subsidie voor fietspaden in provincie Antwerpen

De provincie Antwerpen heeft voor 3.646.722 miljoen euro subsidies goedgekeurd voor de aanleg van zestien kilometer fietspaden in de provincie.

Wegen en verkeer

School keert terug naar waar alles begon

Naar aanleiding van het 50-jarig bestaan van de school heeft BuBaO De Regenboog in Kessel een wandeling georganiseerd. "De wandeling werd uitgestippeld in de gemeente Kessel en leidde de wandelaars naar de Gasthuishoeve. Dit is historisch de plaats waar onze school vijftig jaar geleden ontstaan is. Daar deden enkele leerkrachten een ludiek toneeltje over hoe het onderwijs in die periode veranderde", aldus Gunther De Vries, die algemeen directeur is van de school.

Vrije tijd en hobby

Lift van zwembad staat opnieuw maanden stil

De lift in het zwembad van Nijlen is weer stuk en het zal nog maanden duren vooraleer die hersteld is. De aanhoudende problemen zitten de uitbater van de cafetaria op de eerste verdieping zo hoog, dat hij een schadevergoeding eist van de gemeente.

Nieuws

337 automobilisten rijden te snel

Ook politiezones Bodukap, Berlaar-Nijlen en Heist namen woensdag deel aan de flitsmarathon.

Politie en veiligheid

Onderzoek naar draagvlak voor project autodelen

De gemeente laat onderzoeken of er een draagvlak bestaat voor een project rond autodelen. Dat antwoord kreeg Groen op de gemeenteraad.

Nieuws

Na moeder en zus, nu ook Martha zelf honderd jaar oud

In de Mechelbaan in Booischot wordt donderdag Martha Seymus gevierd voor haar honderdste verjaardag. En ze is niet de enige vrouw in de familie met een sterk gestel. Want haar zus én moeder deden het haar al voor.

Nieuws

Gemeente onderzoekt of er een draagvlak is voor autodelen

De gemeente laat onderzoeken of er een draagvlak bestaat ivoor een project rond autodelen. Dat antwoord kreeg Groen op de gemeenteraad.

Nieuws
Download